52658
-
endy papp #13316 Bocsi a kép lemaradt.
Talán most. -
endy papp #13315 Íme a kicsi garázsom,3 kamionnal+ a sofőrök,mivel valakinek ki kell termelni azt az 500e. kölcsönt.
-
#13314 Szép a kamion alapból is..na mindegy, kár érte:/ érik a második kamionom vásárlása :P -
#13313 köszi -
#13312 Nem sajnos...eddig ez a legnagyobb csalódás nálam :-( :-( :-( !!!!!
#13311: F6->a megjelenő kis ablakban alul, következő pihenőig hátrelévő idő!! -
#13311 hát isten király játék lett az ets 2 :D
nagyon tetszik :)
viszont azt nem találtam meg, hogy hol mutatja azt,hogy a sofőr mennyire fáradt? -
#13310 -
#13309 a Rönyó premiumra nem is lehet fénycsövet meg ilyeneket tenni?:O -
-
#13307 Beállításoknál a kijelző asszem és ott a fényekkel kell variálni /fények távolsága stb../ -
Tothnorbi123 #13306 Az miért lehet, hogy éjjel semmilyen fényt nem lehet látni? Úgy értem, hogy pl. az utcai lámpák, vagy a kamionom reflektorja csak egy pontban világít, és nem lehet látni a fényt, amit az útra kéne rávetnie. -
#13305 Nekem elmenteni sem lehet a wmp-s linkjét. Ott az oldalon nyitja meg kis ablakban és ott nincs így meg a tulajdonságoknál a hely. -
precise #13303 DE át megy csak ott vonatra kell ráállni és az visz át. -
#13302 Most először hajtottam át egy fizetőkapun, Olaszországban, Zürich-ből Milánó felé. :D
Ez nagyon üt! -
Én még csak itt tartok a vassal,semmi extra. -
Halad a Máv -
#13299 Igen az eladó a boltban ott van neki a pult alatt ... -
#13296 Nem ér megkövezni, akinek nem jön be, az menjen tovább...:
Radio Rotana -
#13295 Sziasztok!
Gurultam én is egy pár kanyart és fantasztikus a játék.
Kiváló munkát végzett az SCS Software!
Alig várom hogy szerdán át vegyem a futártól eme remekművet! -
#13294 hányas színt? -
#13293 Köszi -
#13292 No, most szaladtam bele egy gyorshajtásba... -550. LoL.
Autópályán volt hirtelen egy szakasz ami 50-es volt. Én meg keresztülmentem rajta 90-el. :) -
#13291 én el akarok jutni a 14-ik szintre,hogy vehessek egy jobb kamiont :) -
Blackmill1216 #13290 Nagyon sexy a kamionod azzal a két különálló Reflektorral :D -
Ubi52 #13289 Az első...
Lyon.. -
Ubi52 #13288 Az első gép, XXL fülke és "különleges" fülke! :))
Van még egy MAN XLX + egy DAV XF
A sokadik meló után Lyon-ban. :)
-
Tothnorbi123 #13287 Ha-ha :D
Bárcsak ennyi volna a probléma:D Próbáltam több kamiont, egyiknél se megy, az sem lehet, hogy beállítás hiba, mert próbáltam már max, és min. beállításokon is. -
#13286 Üdv kolléga!:D Szerintem vidd be a legközelebbi márkaszervízbe :D
A gépszörny,lassan megérik a cserére..
-
#13285 bocsi, akinek nem jeleníti meg:
/remélem ez jó lesz/
épp Glasgowba tartok, Amszterdam felé -
#13284 átkelés a Rajnán(?) :D
-
#13283 Két hibával találkoztam eddig:
- akkor is fogy a nafta, ha csak simán gurulsz gáz nélkül
- halk a vezetőfülke, mikor először váltottam külső nézetbe, kicsit megijedtem. :D -
#13282 Hm, M3? Akkor ki is mehetek majd magamnak integetni... :P
Remélem meg is valósul, mert nem akarok a gémbe rakni semilyen szedett vetett modot, mert csak hazavágják a játékot.
-
Tothnorbi123 #13281 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy valaki találkozott-e már a következő problémával? Nos, ha bekapcsolom a távolsági fényszórót, a műszerfalon jelzi, hogy megy, külső nézetből látom, hogy erősebben világít, de pl. az úton nem, vagyis olyan mintha nem is világítana. Éjjel teljesen vak vagyok, pedig megy a reflektor. Hoztam egy képet is, itt fel van kapcsolva minden lámpa:
-
#13280 Mellékutakon ha nincs záróvonal, akkor az autók előznek... -
#13279 van már Schmitz mod?:D
Nem ártana végre :P -
Warrior888 #13278 Ha valakit érdekel ez a mod kiszedi a 90-es tiltást a kamionokból. Bár szerintem hülyeség, mert nem élethű, de úgyis van aki arra vágyik hogy 140-nel tolja a pályán, úgyhogy tessék... :D -
Warrior888 #13277 Köszi. :)
Alexium megfejtette a hiba okát... Nem a letöltött (pl. listen.pls) fájlból szedtem ki a linket, hanem a böngészőből a fájl letöltési linkjét... :D -
koj #13276 Megpróbálom frissíteni a drivereket. Miket kellene? VGA, directX ..? -
#13275 Itt sok rádiót lehet megtalálni! Kiválasztod a kívánt rádiót (A számára kell kattintani, nem a nevére. pl. Kék duna rádióhoz a 6. szám!)
Aztán a kövi oldalon a jobb oldalt vannak lejátszó listák. Letöltöd mondjuk a WMP-jét, megnyitod a letöltött fájlt, s innen mehet az ami #13169-ben van!
Kipróbáltam , működnek! :) -
#13274 nekem durván nyomja a 200 is már, igaz az árnyékoknál is cuccoltam valamit úgyhogy visszavettem