Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az van felülre kiírva hogy Várható megjelenés 2011 harmadik fele. Harmadik fél nincs! 😄 Harmadik negyed talán. Remélem nem tûnök bunkónak, csak már viszketett az ujjam a billentyûn. Nem igazán tudom elviselni a rossz helyesírást. Bár én is szoktam téveszteni, de ha van lehetõség javítom. Ha nincs akkor szégyenkezek. 😄 Még egyszer bocsi!
\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"
Devid1414, leviv8, Luspy, nash, sftomee, SnyperD, Tomee, TruckerDave, unranked
:-)
Hát pedig a jó kis EDE bácsi... Az volt az igazi, imádtam vezetni. Nemrégiben szerencsém volt vezetni egy új vasat. Volt rajta egy váltó, akarom mondani, joystick. Kérdeztem a sofõrt, hogy mûködik, azt mondja, alapból automata, de ha elkezdek fel váltani, akkor manuálisra áll, ha megunom, kitolom jobbra, visszaáll automatába. Manuálisban a visszaváltással sem kell szórakozni, balra tolom, és beteszi a megfelelõ sebességbe... Mondtam, elindulok, aztán hátramegyek, hunyok egyet, szinte megy ez már magától is...
ON
"Sajnos" a mai gépekben már automata váltók vannak, és a levegõt sem engedik el. Ettõl függetlenül a lehetõség meglehetne a játékba, gondolván azokra, akik majd régebbi gépeket modolnának a játékba (amennyiben lehet, nálam a rába turbo, és a rába ede tutira bekerül).
Nem is értem, alapból miért nem tesznek a játékba régebbi gépeket, volt 1-2 legendás verda. A 18wos sorozatba is voltak régebbi vasak.
Renault magnum http://kamionszim.hu
luspy:<#nevetes1>#nevetes1>
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
bár ott inkább a pót engedte a levegõt, de azért a gép se panaszkodhatott 😄
de ne OFF-oljunk...
www.szobi.picturepush.com
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
CB:Mester,Krisztike Scania,Volvo,Man
hétfõn voltam faterral M.óváron a kocsiért, felvitt minket egy kollégája, felértünk reggel 6 óra, fél 7 fele, be indíottuk, és már jöttünk is...egy percig se kellett járatni, mert nem engedte el a levegõt...pedig ott állt péntek délután 5 órától, akkor állította le...
www.smart-bus.hu
bocs
egyébként, nem értettem, hogy az akksival mit akartál kifejezni...
de Magyarország...úgysem teszik bele:'D
akkumulátor????
hát hogy én is itt legyek és beleszóljak nekem is tetszene a kuplungos váltó.
Amúgy nekem 2 dolog járt az eszembe.
Vagyis 3 a váltóval együtt de a másik 2:
1:
Hogy Magyarország benne lesz-e.
2:
Akumulátor
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"
www.smart-bus.hu
Thank God, I\'m a Lada owner!
A Magyar tanya jól mutat a háttérben, ugye? <#idiota>#idiota>
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Ki mondta, hogy f??det rám?!
Legyen választható manuális kuplung, amit szépen kioszthatok a kormányom kuplung-pedáljára. Mint pl. a Rig'n'Roll-ban.
@ atikahsuperstar.picturepush.nl
Ez olyan,mint anno az ETS1-nél,hogy jött a sok vérpistike,aztán csodálkoztak,hogy ménem megy a játék rendesen. Hát akkor kéremszépen gépet kell cserélni,nem lehet elvárni,hogy az SCS még évekig ad ki magából olyan játékot,ami megy a P4-en,meg az õsrégi VGA-kon.
Nekem sincs überbrutál gépem,egyre több játék megfingatja,de nem hõbölgök,hogy fos az optimalizáció,hanem tudomásul veszem,hogy kevés a technika. Másrészrõl meg leszarom,mert a Portal2 megy rendesen,HL:EP2 pláne,mással meg nem igen játszok..
"Hiába a szoftver,ha nincs meg a hardver" 😊
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
www.smart-bus.hu