Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TruckerDave
<#pias><#pias><#taps>

Lehet túl szõrözõs vagyok, de valami szinte a kezdetek óta böki a szemem, de most már nem bírom és kimondom. 😄
Az van felülre kiírva hogy Várható megjelenés 2011 harmadik fele. Harmadik fél nincs! 😄 Harmadik negyed talán. Remélem nem tûnök bunkónak, csak már viszketett az ujjam a billentyûn. Nem igazán tudom elviselni a rossz helyesírást. Bár én is szoktam téveszteni, de ha van lehetõség javítom. Ha nincs akkor szégyenkezek. 😄 Még egyszer bocsi!

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"

Egész pontosan és _szigorúan ábécérendben_ az alábbi nickektõl kaptam jó (értsd: értelmes és minimális helyesírási/stilisztikai hibával felszerelt) bejegyzéseket:

Devid1414, leviv8, Luspy, nash, sftomee, SnyperD, Tomee, TruckerDave, unranked

:-)

az a sárga tégla alakú rajzolás amibe bele kell állni,az emlékeztet a Bus Driver játékban lévõéhez,csak kicsit részletesebb és több vonal veszi körül 😄

TruckerDave
Jah az tök jó lenne tennének bele régebbi Scania-t, meg FH12-es volvót stb. 😄 Az is dobna a hangulaton, hogy nem csak zsír új gépek futkosnának. Meg errõ eszembe jutott (bár tuti nem lesz benne) lehetne olyan, hogy koszosodna a verda és idõnként mosni kéne. 😛

gumikacsa
OFF
Hát pedig a jó kis EDE bácsi... Az volt az igazi, imádtam vezetni. Nemrégiben szerencsém volt vezetni egy új vasat. Volt rajta egy váltó, akarom mondani, joystick. Kérdeztem a sofõrt, hogy mûködik, azt mondja, alapból automata, de ha elkezdek fel váltani, akkor manuálisra áll, ha megunom, kitolom jobbra, visszaáll automatába. Manuálisban a visszaváltással sem kell szórakozni, balra tolom, és beteszi a megfelelõ sebességbe... Mondtam, elindulok, aztán hátramegyek, hunyok egyet, szinte megy ez már magától is...

ON
"Sajnos" a mai gépekben már automata váltók vannak, és a levegõt sem engedik el. Ettõl függetlenül a lehetõség meglehetne a játékba, gondolván azokra, akik majd régebbi gépeket modolnának a játékba (amennyiben lehet, nálam a rába turbo, és a rába ede tutira bekerül).
Nem is értem, alapból miért nem tesznek a játékba régebbi gépeket, volt 1-2 legendás verda. A 18wos sorozatba is voltak régebbi vasak.

Renault magnum http://kamionszim.hu

LTomi
Én (Tomee) fent vagyok itt is, de csak mint csendes megfigyelõ. 😉

Los Angeles, California

94mike
xDD.fasza😄D
luspy:<#nevetes1>

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Szobi30
régen, amikor még fater vállalkozó volt, a mi 95-ös DAF-unk is olyanvolt, hogy leállítottad, 10 perc múlva semmi levegõ nemvolt 😄
bár ott inkább a pót engedte a levegõt, de azért a gép se panaszkodhatott 😄

de ne OFF-oljunk...

www.szobi.picturepush.com

TruckerDave
Most raktak még bele mondatokat ?? Mert láttam volt újra fordítani való. Majd ha ráérek ma akkor szavazgatok.

luspaydavid
Akkor én meg se szólalok 😄

The Truck Is My Life

94mike
Bárcsak a miénk is ilyen lenne..<#idiota>

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

JohnBart erõsebb szavazó jogot kaptál szóval hajrá !

Cosmo1999
A mi gépünk se szokta elengedni de hát csak egy ötlet volt!

CB:Mester,Krisztike Scania,Volvo,Man

Szobi30
+1
hétfõn voltam faterral M.óváron a kocsiért, felvitt minket egy kollégája, felértünk reggel 6 óra, fél 7 fele, be indíottuk, és már jöttünk is...egy percig se kellett járatni, mert nem engedte el a levegõt...pedig ott állt péntek délután 5 órától, akkor állította le...

Milyen levegõ termelés? 😊 Ezek nem 30 éves U16-s Rábák, hogy 15 percen keresztül kell járatni mire kiold a kézifék! 😄 Beindítod, oszt szinte azonnal meg is van a kellõ nyomás a tartályokban... már, ha egyáltalán elenged levegõt pár nap alatt...

www.smart-bus.hu

94mike
xD...

Cosmo1999
õõõõõõ izé nem aksit akartam mondani hanem levegõ termelést
bocs

94mike
énsem:SS

Szobi30
ezek olyan dolgok, amiket tuti, hogy nemfogunk megkapni...

egyébként, nem értettem, hogy az akksival mit akartál kifejezni...

94mike
levegõ termelés nem rossz ötlet..: D
de Magyarország...úgysem teszik bele:'D

Cosmo1999
mértnem?
meg induláskor a levegõ termelés😉

94mike
Magyarország tutinem: D
akkumulátor????

Cosmo1999
Szevasztok.
hát hogy én is itt legyek és beleszóljak nekem is tetszene a kuplungos váltó.
Amúgy nekem 2 dolog járt az eszembe.
Vagyis 3 a váltóval együtt de a másik 2:
1:
Hogy Magyarország benne lesz-e.
2:
Akumulátor

Én nem fogok sírni mivel a Crysis 2-nek is nagyon cool graf-ja van még is szaggatás nélkül elindul. 😊

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Az a helyzet hogy mostmár több automata váltós kamion van mint kézi. Nemzetköziben meg pláne. Úgyhogy a joyról való kapcsolás, mondhatni, nem is annyira irreális. Ha kézi váltóról van szó, akkor viszont ott van az, hogy többféle séma van. Az Actrosnál nincs is botváltó. Csak az építõipari kivitelnél. Az viszont 2x4 felezve. A volvónál. 2x3 felezve. Az MAN is 12-es. A scania szintén. A DAF is. Csak a volvó fordított y sémás. A többi 12-es viszont sima y. 😊

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"

Ok, ez rendben is van, és nem is rád gondoltam! 😊

www.smart-bus.hu

Hihi! 😊 Hát az Actros Telligent-jét lenne a legkönnyebb modellezni. Egy joystick ami megy elõre meg hátra. Rá két gomb, az egyik funkció gomb, amivel rükibe rakod, meg elõre menetbe, meg egy másik az üreshez. Aztán egy kisebb joy külön a feleknek. Ja meg egy AUTO/MANUAL kapcsoló. 😄

Penge88
Nyilván, de ezt a részét igazán lekoppinthatnák :-)

Thank God, I\'m a Lada owner!

A Rigs of Rods más ! 😊 Ha szabad javítanom de úgylátom te is ismered 😄

Penge88
Csak azt nem értem, hogy ha a Rig of Rodsba bele tudták tenni, akkor opcionálisan ebbe miért nem tudják? Jah, mindig a kis taknyosokkal takaróznak.

Thank God, I\'m a Lada owner!

gumikacsa
Részemrõl ennek a képnek is megvan az a hangulata, ami elvárható. Talánn az átdolgozott fény-árnyék hatás miatt megvan az a természetessége, ami miatt jobban tetszett eddig a Rig'n'Roll kinézete.

A Magyar tanya jól mutat a háttérben, ugye? <#idiota>

gumikacsa
kompromisszum. 6 sebesség, 1-1 gombra az alsó és felsõ tartományt, így akár 18 sebesség is megvalósítható. Nem megoldhatatlan, csak akarni kellene. Csakhát ez a célközönségnek (amivel mindig takaróznak) bonyolult lenne.

Túl sokról álmodozunk😄
RS
Szép is lenne! 😄

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Stig95
Hogyne hallottam volna felezõrõl!😊

Ki mondta, hogy f??det rám?!

MANos Viktor
De meg amúgy is úgyvan hogy 8+felezõ. 😊

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

Mondjuk sftomee jobban vágja a témát, nemigaz?

Te szerinted a 12+2 sebességes válton 14 lyuk van? felezõrõl nem hallottál? 😊

Stig95
Addig jó hogy van kuplung de hogyan rakod be a 6 sebességes kézi váltót váltót 9.be? Vagy te úgy gondoltad hogy a kormánnyal kellene fel és le váltani?

Ki mondta, hogy f??det rám?!

MANos Viktor
Hát igen ez jó lenne. 😊

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

94mike
+1.

gumikacsa
Hogy-hogy hova Rozi? Mit nem értesz ebbe?

Legyen választható manuális kuplung, amit szépen kioszthatok a kormányom kuplung-pedáljára. Mint pl. a Rig'n'Roll-ban.

Nah! Így már mindjárt baráti!<#vigyor2>

luspaydavid
Fa nagyon oda van 😄

The Truck Is My Life

Atikah
Vannak olyan kormányok, amikhez pedálok, nem csak gáz, meg fék van, hanem kuplung is, mondjuk nekem is tetszene ha megtudnák oldani.

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

<#eljen>
Majd meglátjuk,hogy milyen lesz az optimalizáció,de szvsz nem lesz gond vele.

Ez olyan,mint anno az ETS1-nél,hogy jött a sok vérpistike,aztán csodálkoztak,hogy ménem megy a játék rendesen. Hát akkor kéremszépen gépet kell cserélni,nem lehet elvárni,hogy az SCS még évekig ad ki magából olyan játékot,ami megy a P4-en,meg az õsrégi VGA-kon.

Nekem sincs überbrutál gépem,egyre több játék megfingatja,de nem hõbölgök,hogy fos az optimalizáció,hanem tudomásul veszem,hogy kevés a technika. Másrészrõl meg leszarom,mert a Portal2 megy rendesen,HL:EP2 pláne,mással meg nem igen játszok..

"Hiába a szoftver,ha nincs meg a hardver" 😊

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Normális vagy Margit????! Kuplung??És hova is tegyék? Nond meg.
Mit fogtok majd sírni, ha nem megy a gépeteken majd rendesen...

www.smart-bus.hu