Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát ebben mondjuk igazad van... 😄
Egyébként is a T&T-ot kiadják Június valamelyik napján és a ETS 2-õt meg augusztus vagy szeptember tehát a T&T után nem soká jön az ETS 2, 2-3 hónappal utána és akkor már lehet nem fejlesztenék a game-t.

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Jajjj....És ha ez tényleg így lenne (márpedig nem így van..nagyon nem),akkor szerinted az SCS van olyan informálatlan és hülye,hogy ennek ellenére fejlesztenek egy játékot,majdpedig kiadják azért,hogy gyakorlatilag bukjanak rajta?
Akkor ezek szerint az ETS2-t is mindenki letölteni fogja WRZ-rõl,nem pedig megvenni,merthogy NEM LESZ BENNE MULTIPLAYER!?

Én azért gondolom azt,amit,mert az ETS2 fejlesztése illetve az új dolgok (új grafikus motor,fizika...stb) már azelõtt elkezdõdött,illetve leleplezésre került,mikor a T&T-nek mégcsak a megjelenési dátuma sem volt publikus. Illetve amikor ~1 évvel ezelõtt jött a hír,miszerint az ETS2 fejlesztése elkezdõdött akkor a T&T még talán szóban sem volt az SCS-nél SEM.
Egész egyszerûen azért adják a T&T-t,mert a távoli (!) jövõbe nézve kell a lóvé,másrészrõl meg hát valamit csak ki kell adni. A T&T esetleges sikere meg amúgysem hozna azonnali bevételt,legalábbis akkorát,amelyet ténylegesen rá lehetne fordítani az ETS2-re.

Szerintem...

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Tudom mirõl beszélsz!<#nevetes1>

Én szerintem mindkettõt megveszem. De persze elõtte kipróbálom. Nem akarok úgy járni mint a TDU2-vel. Azt is istenítették. Az elsõ rész baromi jó volt, de a második egy hígtrágya... Már bocs. <#whatever>

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"

Szerintem igazad van. Mivel az ETS 2-ben nem tudjuk hogy lesz Multiplayer opció ezért azt gondolom sokan megveszik a játékot viszont azt tudjuk 99 százalékra hogy a Trucks and Trailers-ban nem lesz Multiplayer így viszont szerintem a T&T -ot mindenki letölteni fogja és nem megvenni. 😊

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Hát..õszintén szólva nem hiszem,hogy a T&T eladási statisztikái komoly befolyással lennének az ETS2 fejlesztésésre.

luspaydavid
Még annyit hozzá tennék hogy a Truck&Trailer -t is "ha" jó páran meg veszik (szerintem így lesz) akkor ETS2-ben és több és több fejlesztés lesz/lehet.

The Truck Is My Life

+1<#eljen>

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"

yokel
Szinte borítékolható, h lesz jó pár dolog ami "kimarad" belõle, hisz akkor mit tennének majd bele a következõ projektbe?! Mert azt is tutira lehet venni, h lesz folytatása és nagyon úgy fest, h ez egy sikeres rész lesz az SCS történetében és nem fogják lehúzni a rolót, hanem mennek tovább. Talán megvalósítják azt amirõl már volt 1-2 elejtett szó a blogjukon, h lesz American Truck Simulator és a távoli jövõben talán ETS3. Arról is lehetett olvasni, h írták egyszer, h nagyon sok "potenciál" van az új motorban, vagyis tuti h nem akarnak ellõni minden puskaport az ETS2-ben.
Nagyban függ mindez a bevételektõl és ha sikerül 1-2 nagyobb piacra is belépniük, pl. találnak kiadót dél-Amerikában (Braziliában) akkor lehet, h nagyot tudnak kaszálni az ETS2-vel amivel jó esély van arra, h nagyobb fejlesztésbe tudjanak majd belevágni és bõvülhet a cégük is.
De mindez a távoli jövõ, de ez az év sztem sikeres lesz az SCS számára!

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

Támogatlak! 😄
Ha lehet akkor írd meg nekik, elõre is köszönjük. 😊

v43 001
Ezt írd meg nekik 😊 <#eljen>
#3475 <#eljen>

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

luspaydavid
<#eljen>

The Truck Is My Life

Stig95
Én úgy gondolom, hogy az OMSI-bõl elcsenhetnének pár dolgot. Tudom busz meg kamion nem ugyanaz de akkor is lehetne ilyeneket hogy fûtés, ablak lehúzása, reflektor külön billentyûn, ABS...stb.Tudom azt is hogy ezek nem a legfontosabbak de nagyot dobnának a játék hangulatán. Azt se bánnám, ha nem szeptemberbe, hanem októberbe jönne ki és nem 3 vagy 4 ezer lenne, hanem öt, de ennyit szerintem már most megér. És nem értem miért az óvodásokkal takaróznak amikor idõsebbek is tolják a gémet😊

Ki mondta, hogy f??det rám?!

Valaki nem tudja hogy mikor lesz demó verziója a játéknak ?? 😄

gumikacsa
Így van, végre kezd hangulata lenni a játéknak. Különösen tetszik, hogy elég sok képen nem autópálya van.

Renault magnum http://kamionszim.hu

Lesz ebben több féle is ahogy észrevettem.

Remélem azért raknak majd bele más fákat is, mert ha csak egyféle van az ritkafos..Am szép hely. Végre van hangulata is.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

luspaydavid
Gyú ! 😄 már ha ránézek nem az ugrik be rögtön hogy GTS hanem valami más 😊

The Truck Is My Life

Nem hiszem..

kutizsolt
a hajo nagyon tetszik,
swedorszag benne lesze???

V-Power Shell

Nagyon jó lesz ez. 😊

Alakul a molekula... 😊

"There will be lots of opportunities to drive on the much-demanded small roads in Euro Truck Simulator 2."

<#eljen>

szabii98
<#eljen> 😄

I met God. She's black

gumikacsa
Jó lesz ez! Bár láttam a képeken lefordítatlan szöveget is.

Brain00
Attól hogy nem 30 éves szarok azért kell várni ennél is 2-3 percet. Meg ha itt tartunk pótkocsi fék is jó lenne bele 😄

TruckerDave
😄 Így már emlékszem 😄

gumikacsa

TruckerDave
Nagyon jó! De premiumról már láttunk képeket kékben, viszont pl. Magnumról én nem tudok, hogy lett volna kép. Dafról se láttunk még. Lehet nincs teljesen kész. Vagy ezek voltak elõzõ részben is azért nem mutatnak de én azért szeretnék 😛

Ez nagyon szép! Még a végén nem csak scaniázni fogok!

Hát ez csoda szép még így kerekek nélkül is. <#eljen>

Az még jó dolog lenne a játékban,ha a gépes és a pót levegõ illetve elektromos összekapcsolását is megoldanák.

Ez nem kívánság csak egy észrevétel.

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

<#wow3>

Gerypapa 95
az a legfontosabb , ja

Ez már valami. 😉 <#taps><#eljen><#eljen><#worship>

yokel
Nagyon élethû lett a rendszámtábla tartó! <#eljen>

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

Gell97 kolega
<#eljen><#eljen>

@SnyperD: Ha nem változtatnak a sztringeken, úgyis átnézem majd az ini fájlt és abban javítom ki ezeket a hibákat. ;-)

@vajo: Meglesz. ;-)

Nem kötekszem. 😊

Betehetnéd a scaniás videó mellé a tesztpályásat is!<#nemtudom>

Nekem az a véleményem, ha már egyszer lefordítottátok, akkor mentsétek el a szöveget, vagy ezeket az .ini fájlokat, amit az SCS kiadott, hogy ha mégse lenne benne magyar, akkor csak ki kell cserélni, és már magyar is. 😊

(Javítottam negyedévre. 😛)

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Ennyit az erõsebb szavazó jogról -.- ez akkor lenne jó ha a többit törölni tudnád és csak a jót hagyod meg. Esetleg megírhatnád nekik mert nekem sose válaszolnak <#shakehead><#nemtudom>

Megpróbáltam este, de nem vette be a rendszer. Próbáltam a tiedre voksolni, aztán írtam egy angol kommentet, hogy melyik a helyes, annak elégnek kell lennie.

az Ábrándos Sofõr bejegyzést javítsd kicsire kérlek a többi alapján !

Köszönöm a fordítást mindenkinek, akinek volt benne része!

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

Jó pár munkaórát öltünk a fordításba, én speciel eddig három éjszakán át javítottam/korrektúráztam/fordítottam a bejegyzéseket, szóval ha Pavelék kidobják a francba a cuccot, csak azért veszek jegyet Prágába, hogy felgyújtsam az irodájukat. 😄DD

Köszi! 😊

Igen, nem voltak különösebben nehéz bejegyzések, inkább ugye a szövegkörnyezet hiánya okozhat ilyenkor gondot, mert bár a fejlesztõk közzétettek pár referenciaképet (replayképernyõ, menük, stb.), azok nyilván nem mutatják mind az 530 szövegsor helyét. Az angolra meg ugye erõsen áll, hogy egy szó/kifejezés önmagában simán jelent vagy 3-4 dolgot, szóval néha simán elül az ember 15-20 percet egy szó felett mert nem tudja biztosan, vajon mi a túrót is jelenthet (volt olyan sztring, amit háromszor javítottam, mert aztán megtudtam, pontosan mi is a szerepe).

Ami meg a nyelveket illeti: biztos nem fog az összesen megjelenni játék. 24 áll még fordítás alatt, de azok zöme sima másolat (belgából mindjárt van kettõ), vagy nagyon csehül állnak (a szóvicc szándékos).
15 van jelenleg "Done"-ban és vár korrektúrára/javításra, de elnézve az üzenõfalat az oldalon, azoknak a minõsége is nagyon hullámzó, fõleg mivel sok okos mindenképp a sajátját akarja a játékban látni, akkor is ha Google Translates ürülékkel floodolja tele az oldalt. Gondolom a devek sem hülyék, és inkább a minõségre mennek majd, így inkább csak azokat fogják felhasználni, ahol tudják, hogy komolyan veszik a dolgot a fordítók, tehát pl. e-mailben is rendszeresen kommunikálnak velük, ahogy teszem én is, ha valami infóra vadászok.

Azt mindenesetre õszintén remélem, hogy a magyarral nem lesz gond. A devek szerint még várható lesz pár újabb szöveg, meg a már meglévõk módosítása, de ami most van, az már többé-kevésbé a végleges változat - nem hiszem, hogy júniusi megjelenés mellett nagy változások érnék a T&T-t.

Viszont lehet hogy úgy járunk ahogy a magyarok szoktak járni, egyszerûen mégis kihagynak minket. 😊

gumikacsa
Igazából 1-2 hosszabb mondatot leszámítva a szöveg elég egyszerû volt, annak pedig, aki az elsõ rész óta folyamatosan nyomon követi a játékot sok dolog egyértelmû. Igaz, én nem mentem fordítani, mert azért az angol tudásom hagy némi kívánnivalót maga után, így úgy gondoltam, bízzuk ezt a profikra. Gratula mindenkinek, aki részt vett a fordításban. Kíváncsi leszek, az scs hogyan oldja meg a dolgot, érdekes lesz, ha a játék megjelenik vagy 30 nyelven. Remélhetõleg így a hazai kiadás sem fog 1-2 hónapot csúszni (ha jól tudom a honosítás miatt szoktak csúszni).

gumikacsa
Teljesen igazad van, a házigazda majd remélhetõleg átírja 3. negyedévre.