Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na,ez már mindjárt más! <#eljen>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

hanem 8 😊

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Nagyon szép. 😉
Na ezek az igazi fák! 😄 😄 😄
Ez már nem 2 lemezes. 😄

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

RS
<#wow2>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Gell97 kolega
huhh😄 elég jó 😊

gumikacsa
Én igazából két apróságot vártam volna, de úgy nézem nem lesz belõle semmi. A T&T-ben tuti nem, de szerintem az ETS2-ben sem.

- Az egyik, a kuplung, és a sebességek kiosztása.
- A másik, ami tényleg apróság, hogy a tompítottat, és a fényszórót külön gombra tenni... De sajna ez is nehezükre esik...

Renault magnum http://kamionszim.hu

Álmodni lehet de úgy se rakják bele :S
RS
<#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Jó lenne ha lennének ilyen állások is 😊

Törölt felhasználó
Nem igaz, hogy mindig azon a b..i fát kell nézni, és azon várjátok a legnagyobb fejlõdést...
De biztos nem így lesz mert a kis gyerek nem tud játszani vele -.-

Még mindig a fákat siratják egyesek. Nemá! 😊 Legyen fa kinézete, ne legyen azért otromba, de ne a növényzet vigye el a fele teljesítményt. Szerintem.
Amúgy annak is örülnék, meg gondolom még sokan, ha a ETS2 ben is lennének ilyesmi telephelyek mint a T&T-ben. Tehát ott is lehessen küzdeni azért, hogy be tudj tolatni valahova a pótért, vagy ha le kell tenni valahova. Bár errõl lehet volt már szó. Akkor bocsi. 😊

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"

Még mindig nem érted 😊 Arról beszélek hogy a menüben bent van az összes nyelv de ez így nézne ki:
English
Angol
Angļu
Engleza
Érted? mert ha úgy van ahogy én gondolom akkor így lenne a lista (Magyarul írom mert nem beszélek 52 nyelvet egyszerre):
Angol
Magyar
Német
Román
...

Ahá, ok! Értem! Megkérdezem majd Paveléket, hogy külön telepítõ lesz-e az egyes nyelvekhez, vagy menübõl lehet-e majd váltogatni közöttük (mivel simán elképzelhetõ, hogy az utóbbival oldják meg a dolgot, és bekerül pl. egy ui_language_de, ui_language_hu, stb. sztring...)

Ha nem fog, és lokalizált telepítõcsomagok lesznek, nyilván mehet "Magyar"-ra a bejegyzés. 😊

Én értelek és szerintem te értesz félre ! Ugyanis az a bekezdés " ui_language : "Language" ui_langname : "English" "Minden nyelvbe szerepel tehát ezek a sorok a beállításnál vannak , ahol is ezek kapcsolódnak Tehát oké hogy van egy lista de ezek alapján mindenkinek angol lesz kiirva csak több verzióban és más nyelven !

Te mikor regiztél ? 😄

Bocsánat a dupláért...

Igen, nyilván változnak még majd azok a fájlok, de velük már most sokkal könnyebben átlátom, hogy mit kell még javítani, hogyan lehet egységesebbé és pofásabbá tenni a szövegeket, mivel elsõ blikkre úgy tûnik, van némi logikája a fájl szerkezetének. Tehát az oktatómód címei egy helyen vannak, achievementek zömét mintha egy bekezdés tartalmazná, stb. Ez azért jobb, nincs minden ömlesztve az arcunkba tolva. 😊

Szerintem nem csinálnak külön nyelvi verziókat, hanem menübõl lesznek választhatók az egyes fordítások. Tehát nyugi. ;-)
Pavelék egyébként is írták valahol (tán a GetLocalizationön) még nem teljes a sztringlista, lesznek az elkövetkezõ egy-két hétben újabb fordítandó szövegek. 😉

Óbazdmeg nagy felfedezésem van !
Ahol fordítottuk a nyelvet és ahol a választható nyelv van ott az összes ország angolt írt ! És szerintem minden nyelvbe a sajátjukat kéne írni nem?

Ez még nem az !
Ez csak segít hogy egybe lásd õket !
Egy csomóra még szavazni kéne !
Pl amit fordítottam Alap Kamionozás - 1,2,3,4... Valahol kis k val van a kamionozás és azt beszéltük meg hogy egységesen Min két szó nagy betûvel lesz !

Lesz magyar nyelv a T&T-be.
Az SCS már meg is csinálta a nyelvi fájlokat. Köszönjük azoknak, akik segítettek benne.<#eljen>
It vannak.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

RS
Szerintem teljesen mindegy, úgysem azt nézem. Legyen fa kinézete azt helló.

Nekem suli van de máma nem mentem mivel orvoshoz mentem de holnap már mek suliba. 😊

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Bocsi 😊

Csak 2. Nincs 3.

(bocsi a dupla post-ért)
Mikor lesznek megint új képek ???
Mert nagyon kíváncsi vagyok rá. 😄

Ok,na mind1. 😄

Ha és biztos egy mondatban? Ez aztán magabiztosság 😊 Akkor nekem rossz a szemem mert én a középsõt háromnak láttam bocsi 😊 Majd Júniusban még visszatérünk erre 😊 Habár akkor dolgozni fogok vagy játszani ezzel 😊

Mér lenne rossz?? XD
Mert én ha jól látom akkor ez biztos hogy 2 lemezes fák.

Egyébként neked nem suli van? Nekem érettségi szünet még holnapig 😊

Legalábbis ami a kép közepén van !

Az biza 3 rossz a térlátásod XD

(sry for 3x post)
sorry elírtam... xD
vagyis nem 2 lemezes fák vannak ott ??
Vagy ez csak a trucks & trailers-ba lesz így ?

Bocsi a dupla post-ért
de nézzétek meg az 1. képet ott azok nem megint egy lemezes fák ?? :S

WoW! 😮
Ez már valami. 😊

Jól vagy??? 😄 (csak hülyülök xD)
És ebben mi lenne a jó ?? XDDD

Akárhogy szépülnek az emlékek, azért a béna fizika, amihez hozzátartozik a váltó és a motor nevetséges karakterisztikája meg a sok mazsola akiket az ai "irányított" rendesen elcseszte az egészet. Remélem ezeket elhantolták örökre... <#duma>

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"

De azért ha lesz normális fizika, felõlem lehetnek kanyarok. Talán mostmár be is lehet õket venni. Az Extreme Trucker 2-ben is már be lehetett. Mondjuk ott kicsit túlzás is volt. Sokáig nem csúszott, aztán hirtelen betetted az elefántot a putriba.

Az új funkciókkal elbaszakszunk 2 óráig azt le is csengett az egész :/

MANos Viktor
Hát igen. 😄
De ez a játék is egyhangú lesz szerintem... :S

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

Meg több lehetne az erdõs szakasz esetleg ugráló vadállatok elõtted 😄

MANos Viktor
Pontosan!

Zavaró és monoton !

MANos Viktor
Jaja. Meg nemlehet elmenni 2-3km-ert úgy hogy ne legyen kanyar, vagy ez csak nekem eléggé zavaró? 😊

Nem tudom de a gts be szörnyûek voltak a benzinkút utáni 75° os kanyarok

MANos Viktor
Bocsi a duplázásért. 😊
Szerintetek ebbe is olyan rohadt kanyargósak lesznek az autópályák? :/

MANos Viktor
Jó ötlet, és akkor már tehetnének oda több épületet is. 😊

RS
Támogatom!

Köcce !