52658
-
#13273 üdv
kormányal szeretnék játszani és bírok is félig kanyarodni bírok csak nincs gáz meg fék
pedálos mins kettő
megoldás? -
#13272 nekem nem akadozik, full grafikán megy 400 %-os rendereléssel, mondjuk a hűtő dolgozik is rendesen :D -
koj #13271 Nagyjából megpróbáltam beállítani a grafikát úgy, hogy 400 %-os rendereléssel most egész jól fut, de éjjel akadozik ha a lámpát felkapcsolom, mit kéne levenni hogy fusson? Próbáltam már egy csomó kombinációt. Remélem majd lesz egy patch ami a grafikát optimalizálja, egyébként nagyon jó a játék :) -
#13270 Kifolyt a szemem, mire elolvastam a felhozatalt... Vajo, valami distanc van a háttérrel... -
#13269 Köszi! -
#13268 Én 2 nagy távolságú rakományra raktam, meg 1-et értékes szállítmányra. Így több pénzt kapok, és hosszú fuvarokat viszek(Olaszhonból ki tudok menni végre.)
+ én már kaptam 500 ezer eurós bank ajánlatot is :D
Mondjuk úgysem használom ki, talán egyszer, de most még megyek egy kicsit így . -
#13267 Egy kamionon csak egy ember lehet.. Ha van másik embered akkor neki külön kamiont kell venni. -
#13266 Amikor fejlesztem a kamiont,akkor ugye lehet 2db rendszámtáblát berakni.
Az egyik az enyém,másik a sofőrtársamé.Csak az a baj,hogy nincsen társam.Felvett emberem már van,csak nemtudom hogy hogyan kéne azt csinálni,hogy ő-is ezen a kamionon legyen.
Megtudnátok mondani hogy hogyan kell? -
#13265 Mire érdemes gyúrni az elején (skillek)?
(level 3 vagyok még csak) -
#13264 Torino-Bern út is cool. Végig az Alpokon, 2 sávos úton. Záró vonallal, előtted pedig egy kamion totyorog 40el. :D
Kár hogy éjjel volt, nem tudtam figyelni a tájat -
Robi546 #13263 Azért nem ugyan annyi a távolság mint a valóságban. ;) 240 Km = 5 perc.
Egyébként számítottam arra is hogy valós idő van a játékban igaz kevesebb mint az ETS 1-ben tehát lassabban megy valamivel. Trucks & Trailersban valós idő volt,itt meg nem hát jól át tudják b*szni az embereket. :/
Amúgy tetszik nekem is a játék. -
#13262 A kisebb utakról kár ,hogy a traktorok nem járnak amugy nagyon jó game
-
#13261 Centire pontosan :D -
#13260 Akkor egész Európát be lehet járni? Minden távolság akkora mint a valóságban? -
#13259 Én örülök. :) -
#13258 Szerintem nem kell sehova sietni, rohadtul könnyű a játék pénz része, kapásból hozzád vágnak 100e Eurot, aztán meg még 400-at, innen meg már elég könnyű elindulni :) -
#13257 piroslámpáért talán már fizettem, de gyorshajtásért még nem kaptak el :) Mondjuk ez oké, hogy pénz bünti, de ez lehetne XP bünti is egyben! -
#13256 játszottam pár órát...
Londonból kezdtem...
Beülve a Rönyóba irtózatosan rossz hang jött ki a kamionból...valahogy nem hasonlít rá..
50-es táblánál 90-el, mert csak úgy lesz pénz, hogy ha minnél gyorsabban minnél több fuvart csinál az ember...
-van trafipax, vannak béna AI-k, mert megelőz, de frontálisan ütközik, te meg nem tudsz lelassítani.
A Scania viszont 80-90%ban hasonlít a STDS-re...
Ha melóból hazaérek kipróbálom, hogy a csőrös Scaniát berakom, hátha lehet azzal is menni..
-
#13255 gyorshajtásért, piroslámpáért én súlyos összegeket fizetek... LoL.
Benéztem a lámpát és hopp -350 dolcsi. Angliában rossz oldalon közlekedtem hopp -100 dolcsi. -
#13254 Csak én érzem ugy hogy könnyű játék? Már ugy értem, nem sok a kihívás. Minden fuvarnál csak kapom az XP-t, jár egyálalán levonás? Már rengetegszer gyorshajtottam, de semmi. Miért nem oszt a proi ezekre minusz XP-t vagy pl záróvonal átlépésért stb??? Szóval tényleg nincs trafipax?? -
#13253 fékezel vagy gázt adsz? -
Apus77 #13252 Sziasztok!Problémám a következő....Amikor bekapcsolom a tempomatot pár méter után deaktiválódik...Ez miért van? -
#13251 Jó lesz ez! Valahol el kell kezdeni.
Az gáz, hogy tegnap két óra játék után ezzel álmodtam? :) -
#13250 Jó reggelit!
Nem egy hatalmas "fejlesztés", de azért remélem páran örülnek majd annak, amit csináltam. :)
A DAF interiorben a Dav logo helyett már Daf lesz az alábbi zip fájlnak a mod mappába való helyezésével.
LINK -
#13249 Látom te se tudod abbahagyni -
Euro Truck #13248 Hétfőn szerintetek nyitva lesznek a oltok,hogy meg tudjam venni? -
#13247 Éppen Párizsba tartottam,de sajnos a kivilágított eiffel tornyot nem láttam:S
-
#13246 Hát azon az alagúton te biztos nem vezetsz át, hacsak nem töltöd be a Microsoft Train Simulatort, mert azon az alagúton nincs autó forgalom, csak vonat :D -
Suba1993 #13245 Sziasztok!
A save mappába lévő game fájlt miért nem tudom normálisan olvasható formában megnyitni? (ezalatt azt értem, hogy rendes olvasható szöveg legyen és ne olyan kínai karakteres szöveg) -
#13244 Bazz...de, de pont ez az hogy azon csak vonattal lehet menni!!!!!Pontosan így:
Ha megvetted az első saját kamionodat, és megcsináltál vele egy fuvart akkor enged 400.000€-t felvenni...
Ez nem teljesen így van, 4. szinttől lehet 400.000-et is felvenni nem kell hozzá a saját kamion!!
Egyébként egy Zürich->Milánó túrát ajánlok mindenkinek!!!!Nagyon komoly lett az útvonal és a táj!!!!Nem egy nagy szakasz asszem 300km körül van de van rajta vagy 7 alagút!!!!!Nagyon hangulatos és szép... -
#13243 őőőő... franciaországból nem megy át az a csalagút vagymiszar? -
retoucher #13242 Lehet benne vmi amit mondasz, de ha esetleg nem így lenne, akkor vki biztos nekiesik majd megcsinálni a magyar részt, hisz minden adott hozzá csak idő kell és türelem hozzá!
-
precise #13241 Milyen alagúton akarsz átkamionozni? Én úgy tudom, hogy vonat visz át az alagúton. (Angliában lakom ás vonatoztam is át autóval) -
#13240 Nekem az nem tetszett, hogy nem lehet átkamionozni azon az alagúton. Egy 2 perces alagút belefért volna szerintem. Bemész európában kijösz angliában. Kicsit gagyi a loading screen-es megoldás. -
Warrior888 #13239 Ez nekem mind stimm, értem... De a rádió 1-et és a Best FM-et képtelen vagyok berakni, egyszerűen nem működik... Ha elmondanád hogy lehet működésre bírni, azt megköszönném. -
#13238 Logitech kormánynál nekem, a logitech profilernél options/global device setting/enable centering spring in force feedback games-hez pipa és tekeredik mint a kígyó. :D
Többinél passz. -
#13237 Melyik nem tetszett? Én eddig 3 módon jutottam át:
-beálltam egy parkolóba, enter és ott voltam
-Felmentem egy kompra, -//-
-fel kellett másznom egy vonatra,-//-
Ez utóbbi elég sok időt vett nekem igénybe... -
#13236 na, pont ezt kérdeztem, akkor oké, reméljük belerakják :) -
#13235 A demoban is bejárhtó egész Europa? Mert nem látom Skandinávit, Spanyolországot, Portugáliát stb... vagy ezek a teljesben sincsenek benne? -
frank007 #13234
Ez a map szerkesztő háttérképe, ez alapján építették az úthálózatot! Itt már benne van egész Lengyelország, Szlovákia, az olaszok Rómáig ééééés MI is legalábbis Bp és Debrecen! Szerintem a következő kiegben ezekkel a területtekkel bővitik a mapot! Szóval a spanyolok, skandinávok egyelőre várhatnak!
[img=http://www.kephost.com/thumb/2012/10/19/a1_2012_10_19_768iq86dat_tn.jpg]