Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sajnos még nem tudunk gép igényt mondani. 😞

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

luspaydavid
Máma néztem a kommenteket már vagy 100 -an írták hogy a mozdony így úgy.

The Truck Is My Life

dragon11
Esetleg vlki tud egy várható gépigényt?😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

jól van csak én is hozzá szólok, unatkozok. 😄

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Milyen vitáról beszélsz? <#wow3>

A kettõ közt azért van különbség, és ez nem veszekedés. Kitárgyaltuk, ennyi. 😉

www.smart-bus.hu

Na most megint kezdõdik a vita 😄 mint eddig a fák-on veszekedtünk hogy: 2 lemezes vagy több most meg ezen. 😄

Penge88
Akkor átjáró, bánom is én :-)

Thank God, I\'m a Lada owner!

"Az elsõ szám mindig a haladási irány szerint a sávok számát jelöli."

Nem! Az elsõ szám a forgalmi irányokat jelöli. Tehát ahol két irányba lehet közlekedni, ott ez 2, ahol egy irányba ( mondjuk egyirányú utca ) ott ez 1.

A második szám pedig a menetirány szerinti sávok számát jelöli.

"A másik szám pedig, hogy hány darab út van"

Útból EGY darab van, forgalmi sávból lehet több.Az úttal kapcsolatos fogalmak.

"Ez 1x1, akárhogyan nézzük. 1 menetirány szerinti jobb oldal, és egy darab út."

Akárhonnan nézzük, ez 2x1. Két menetirány, irányonként 1-1 sáv. Hogy érzékeltessem hol van hiba a logikádba: Ha a képen látható út, 1x1 sávos, akkor, hogy nevezed az egyirányú utat?

Én sem kötekedésképpen írtam, csak azért javítottalak ki, mivel olyan nagy lendülettel nevetted ki azt, aki helyesen írta! 😉

www.smart-bus.hu

Igaz többet se találtam. 😄 Ilyen kéne bele. 😄

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"

Itt egy orosz. Erre is hasonlít akár. Egyik.

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"

Ezt sem kötekedésnek szánom, de ez vasúti átjáró. Ez a vasúti keresztezõdés 😊

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Az elsõ szám mindig a haladási irány szerint a sávok számát jelöli. A másik szám pedig, hogy hány darab út van. Ez 1x1, akárhogyan nézzük. 1 menetirány szerinti jobb oldal, és egy darab út. Nem kötekedek. 😊 Max azért lehet 2x1 mert nincsen szigettel elválasztva és egy út van. Szerintem mind a kettõ helyes. 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Penge88
Meg kell írni SCS-nek, hogy legaláb a mozdonyt cserélje ki valami európaira. Ha mégsem, majd okos modderek kicserélik. :-) Valóban zavaró az amcsi model, csak én annyira nem figyeltem, mert úgy elvoltam foglalva magával a ténnyel, hogy lesz vasúti keresztezõdés!

Atikah
Nekem az is, hogy a vonat amerikai.

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

Igen, 2x1 sáv. Így nevezik azt, amikor forgalmi irányonként 1-1 sáv áll a rendelkezésünkre. A képen ilyen út látható.

www.smart-bus.hu

gumikacsa
WIP

Renault magnum http://kamionszim.hu

2x1?? 😮😮😮..maximum 1x1. a 2x1-az másképp néz ki. 😊
Am csak nekem tûnik fel, hogy a fényjelzõ készülékben lemerült az elem???

Gell97 kolega
Azigen! 😊

luspaydavid
Én is gondoltam már rá 😄

The Truck Is My Life

TruckerDave
Sávos utak is lesznek* Megzavarodtam 😊

TruckerDave
Jó lenne ha ilyen képeket az SCS blogján egyszer csak Magyarország címmel látnék 😛😛
Az új fizikával jó lesz a vasúti átjáró gondolom 😄 Nyámi. És végre nem csak autó pályák hanem 2x1 sávosak is. 😊 Szerintem ebbõl vásárlás lesz részemrõl. 😄 Már most félre rakok pénzt. Kormányt is e napokban rendelek. (DFGT-t), úgyhogy teljes felkészültséggel várom a játékot. 😊

Szobi30
elvileg Június 17, vagy 19
vagy valahogy így...pontosan nemtudom már 😄

www.szobi.picturepush.com

Jó ötleteid vannak...😄
De én is bírnám ha lenne egy 35-40 Vagonból álló szerelvény. 😄

luspaydavid
Na <#vigyor> Jól néz ki. 😊
Truck&Trailer nek van már kiadási dátuma ?

The Truck Is My Life

Penge88
Egy 35-40 vagonból álló szerelvény kegyetlen volna, ahogy szép lassan elhalad... 😄 Tûkön ülve várom már!

Végre nem lesz annyira zökkenõmentes és monoton a játék! Nagyon jó lesz!<#nevetes1>

gépigény van már??
Penge88
Ááááááá! :-) Asszem el fogom felejteni az autópályákat, és csak sima 2x1 sávos úton fogok közlekedni

WoW! o.O
Nem semmi ez már nagyon ott van. 😊

Scania R580
valahol Belgiumban...<#smile>

||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||

Csak annyi helyen olvasom ezt a "magyarosítás"-t, és már csak nevetni tudok rajta. Én sem akartalak baszogatni, csak hogy senkinek nem tûnik fel hogy nem jó. 😄

Akkor majd magyarosítunk 😊 Teszünk hentes boltot a városokban, kint lógnak majd a disznók, és lobog a magyar zászló, hogy "friss malacot vegyenek". 😄😄😄

gumikacsa
Ok, rendben, a lényeg akkor is érthetõ volt, mit akartam mondani.

Nyelvtanilag persze,csak jelen esetben kicsit butának hangzik. Magyarosítás akkor lenne,ha pl. a fõmenü hátterébe beletennénk pár lelógó kolbászpárt,erõs paprikát... 😄

gumikacsa
Nem értettem annak, kicsit utána néztem, és mindkettõ helyes elvileg.

Azt mondjuk én sem tudom...

(Amúgy félre ne értsd,nem ba..ogatásnak szántam a #3506-ot)

gumikacsa
Mi is volt a jó benne?

Ez jó volt. 😄

Olyan jó nézni ezeket a képeket! Látni rajta a hihetetlen fejlõdést, és én nekem az árnyékok rendkívül tetszenek! Nagyon jók!

*magyarítunk 😊

gumikacsa
Szerintem rossz ötlet volt, ha már magyarosítunk, ilyeneket ne hagyjunk már benne.

Bart ötlete volt :/

gumikacsa
Mopst nézem, az a Achievementek az szándékos? Hihetetlenül bántja a szemet, azt valahogy javíttasátok ki, szerintem.

Arra már remélhetõleg sofõr leszek de még akkor is tolni fogom a játékaikat 😄 mint sftomee 😄 ( ha jól veszem ki 😊 )

Azt nem tudom,hogy mire gondolt,azt olvastam,amit írt,ott pedig a Multiplayerrel hozta összefüggésbe a játék sikeréta,ami alapjába véve veszett dolog,mert se a T&T-ben sem az ETS2-ben nem lesz MP.

Amúgy már írták páran ebben a topikban is,hogy az SCS ezt a T&T-t talán egy ETS2 BETA-ként fogja kiadni. De ez meg így nem teljesen igaz,mert a két játék menete mégcsak nem is hasonlít egymásra. Viszont az új grafikus és fizikai motor már belekerül ebbe is.

Bár most ha arra gondolok, hogy a sok kis gyíknak eddig is megvette apuci, akkor tulajdonképpen mindegy hogy sikerülnek. Sõt lehet hogy mivel 4 gombnál több kell az irányításához, sokan fel lesznek háborodva, hogy a kis "józsika nem tud vele jáccani pedig mán letõtötte ja zinternyetet is..." <#wilting>

Nem lehet, hogy arra gondolt, hogy nem ez nem csak anyagi haszon lenne, hanem egy kis hírnév is. Mert lehet ugyan hogy nem hoz annyi pénzt, meg már késõn is hozza, de ha igen jól sikerül, akkor látják majd a vásárlók, hogy ha jó lesz a T&T, akkor érdemes lesz megvenni az ETS2-õt mert az is tuti az lesz. Nem tudom érted-e mire gondolok. <#wow3> 😄