52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Tikal #13437
    Ja, egy kicsit túlzónak érzem az EURO szó használatát a játékban, mert ez kb csak HALF Euro Truck Simulator lehetne eddig :D

Spanyolország, Portugália, Olaszország déli része, Skandinávia!! azért reméljük pótolják ezeket tényleg...
  • LeWyTy
    Mennyivel szebb lenne a rendes logóval
  • szabii98
    Megértem. :)
    Olyanok mint a cigányok, van amelyik rendes, van amelyik nem.
    Sajnos, a köcsögből több van :D
    volt olyan hogy bfben írta nekem : madarski cigani
    én meg írom neki angolul: my mother is older than ur country. meg slovakia? is that a country? never heard of it
  • Prémium driver
    45 perc pihenő.

• Tikal #13433
    ezt mondom én is, borzasztó ez a topik háttér, meg gy az egész elég nagy kagyvasz..
  • Boxer HUN
    Én nem utálom a szlovákokat. Lévén Szlovákiával határos városban lakom, és a gumiköpenyek kereskedelme nem országfüggő, ezért rengeteg Szlovák vevőnk van... Mind normális.
  • macleody
    Minek lenne?
  • Szabi #13430
    én rőnóval mászkálok :D

• Krisztiam #13429
  • szabii98
    csak nagy magyar :D
    én is utálom a szlovákokat, ők is minket, ez így van rendjén.
  • vajo
    Végleges a verda. :D Tolom neki az ADR-t.. :D

• jawol
    Van Ets2-höz TS-szeró?
  • Robi546
    Üdv!

2 kérdésem lenne:

1. Hogy rakjak be rendes élő adást ? Tehát így megfelelne szerintetek ? Vagy a Stream URL Link nem jó ?

stream_data[http://www.europa2.sk/player/fm/]:"Europa 2"

2. Úgy lehet be rakni zenét hogy a Music mappába nyitok egy Album 1 nevű mappát és abba zenéket ? Hogy ne legyen minden össze vissza.

Előre is köszi egyébként már megszoktam ezt a távot nem is olyan rövid csak meg kell szokni. ;)
  • Boxer HUN
    És miből is gondolod, hogy nem "KÖZTÁRSASÁG"?
  • Krisztiam #13423
    köszi sikerült :)
  • gomze
    K*rva jó a játék!!! Csak ajánlani tudom mindenkinek hogy megvegye, főleg hogy azt a csekély 6000ft-ot mindenféle képpen megéri. Én azt hittem drágább lesz.
    Jó játékot mindenkinek!
  • Warrior888
    Nem mindig mérnek ott ahol táblázva van, és nem mindig van táblázva ott ahol mérnek, úgyhogy sokat nem ér. :D
    Valamelyik főúton kint volt a traffi tábla pont egy 50-es szakaszon, én végigromboltam 90-nel (felcseszte az agyam egy AI :D) és nem jött bírság. Ugyanakkor egy bírságot kaptam már tábla nélküli részen...

Horvátország nagyon baba lenne... Lerongyolni az M6-on Pécsre, onnan meg Eszéken át le a tengerpartra... Nem lenne semmi. :)
  • szabii98
    sztrádán ki van írva
  • szabii98
    Németországban is van, Köln felé a kétsávos úton(azthiszem)
  • mk452001
    Bocsi a dupláért...íme a kicsike jelenlegi állapotában...
  • Warrior888
    Ebből nem lehetne áttekinthetőbben kivarázsolni a traffipaxokat? Nagyon tud fájni az az 550 euro, főleg hogy 80-as táblánál 89-ért is vágtak már meg ennyire, ami finoman szólva is túlzás... Jó lenne tudni hogy hol mérnek. :D
  • szabii98
    Nem , mert az előző map kb egyenlő volt Németországgal.
    Azt mondták, idővel bővítik.
    Szerintem bele kerül majd Horvátország is. Egyenlőre ez a kövi projekt, aztán folytatják.
  • mk452001
    Én is találtam ott egyett...amikor oda értem a kis (sajna nem csőrös) Scania-mal, akkor ment el a vonat. :P
  • Pelsodriver
    Ha jól értelmezem: Franciaország, Spanyolország, Itália középső része sincs benne?Ez a megnövelt játékterület? Hiszen ez egyértelmű visszalépés az első verzióhoz képest, Anglia kivételével.Nekem inkább úgy tűnik, hogy a German Truck Simulator kibővített változata...
  • kisambyy
    tükröket melyik gombokkal lehet mozgatni? választ előre is köszi!
  • ntex
    Anglia

• TaRka0107
    Új kamionom. A Man-el egy másik sofőr megy:) Jobban tetszik ez az újabb Reanult mint a régebbi:)
  • jocking
    Már részben így is benne vagyunk, Pozsony révén, más kérdés, hogy jelenleg "SK" (Sohasemvolt Köztársaság) név alatt fut. :D
  • mani13
    ozimak nem mértek be trafipaxal igaz nem tudtak volna ennyivel xxxxxxxdddddddd
  • Szabi #13408
  • jawol
    van ts szerver?
  • wollnerd #13406
    LOL! :DD Az igen! Mégis hova repültél le?! :DDDDDD
    HOGY CSINÁLTAD??? :D
  • MauroN
    Az szép
  • Blackmill1216
    Fuuuha Bizzunk benne hogy kövi patch ben kiadják,bár erősen kétlem :/
  • ozimak
    ook... úgy látszik,már a "világból kiesett" kamionokat is mentik :)
  • endy papp
    Na az jó lenne ha bele kerülne ,minél hamarabb.
    Így pár kiló méter híján haza is tudnék menni a kamionnal.
    Persze csak képletesen értem
  • Ubi52 #13401
    Hátha lesz belőle valami. :)
  • LTomi
    Ma bogarásztam egy kicsit a játék belső fájljai között, amikor egy érdekes térképre bukkantam. A map editor hátterét találtam meg, a játék fejlesztői erre építik rá a pályát, amin vezethetünk. Jól látszik, hogy a fejlesztők bejelölték azokat az utakat, amiket lemodelleztek, azonban ezeken kívül más részeket is feltüntettek.. A játékban (egyelőre) nem szereplő területek között ott van Olaszország északi része, egészen Rómáig, Lengyelország keleti része számos új várossal, köztük Varsóval, Szlovákia keleti része Besztercebányával és Kassával, és - ami számunkra talán ebből a legfontosabb - Magyarország északi része, Budapesttel és Debrecennel. Természetesen nem 100%-ig biztos, hogy ezekkel a részekkel fogják megnövelni a játékterületet, de nagy esély van rá. Ezt a térképet bárki megtalálhatja a base.scs fájlon belül a material\editor mappában, europe_bgn.dds néven. Azonban hogy ne kelljen mindenkinek kitömöríteni a base.scs fájlt, majd pedig benne keresgélni, itt a térkép, amiről beszéltem:

• kem001
    Elhiszem, hogy simán vinné, de persze kérdéses, hogy bírságot adna e érte a játék.
  • Krisztiam #13398
    hallod neked hogy sikerült,hogy Daf legyen a felirat?