Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak azért érdekes mert az elõzõbe bent volt 😞 Nem mint ha bármi is fûzne arrafele de akkor is az EU része.

Ha majd nagy lesz az eladások száma, akkor talán 2-3 hónap múlva kapunk egy spanyol, vagy magyar, vagy skandináv patch-t. Szal hajrá, lehet spórolni.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Szó sem volt Spanyolországról, ezek alapján a játéktér Nyugat-Franciaországtól (és Nagy-Britanniától) Varsóig tart.

Csak én vettem ki rosszul vagy spanyol rész nem lesz benne?

luspaydavid
Jóóó GPS-es nagyon jó ötlet és a távolság, viszont csalódtam a országokban, reméltem hogy Magyarország is szóba kerül de nem... 😞

The Truck Is My Life

Én nem értek hozzá de szerintem a modderek be tudnak majd rakni egyéb táblákat 😄

Huhú kari! 😄
Nagyon jó lesz fõleg nekem ez tetszik nagyon:

valós idõben több óra alatt lehet csak megtenni (ez gondolom több, mint kettõ).

meg a GPS dolog is bejön na persze meg minden ami le van írva. 😊
Bár mondjuk ha lehetne akkor jó lennének reklámtáblák a játékban mert valóságban is van így élethûbbé tenné a játékot de ha nem lehet akkor nem lehet, így is már elég élethû. 😄

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

gumikacsa
Ilyen miatt elnézzük a dupla posztot, sõt egyenesen köszönjük az infokat!

Renault magnum http://kamionszim.hu

Én egyszer megemlítettem egy belsõ gpst a szélvédõn meg egy laptopot az n betû helyett de úgy néz ki hogy a gps re hallgattak 😄

Megint duplázok, komolyan nem szándékosan...

http://svetsim.funsite.cz/viewpage.php?page_id=265

Némi új infó az ETS2-rõl, cseh kamionszimes portál interjúvolta a fejlesztõket... A lényeg lentebb összefoglalva (viszonylag OK Google Translate alapján):

-Multi majd egyszer talán lesz egy játékukban, de biztos nem manapság, szóval ezzel álljanak le a kedves rajongók. 😄

-Gyalogosokat/biciklistákat/tolószékes bácsikákat mindenképp megpróbálják betenni a játékba, valószínûleg a pálya elérhetetlen pontjain lófrálnának majd (szóval sejtésem szerint a járdák korlátokkal vagy láthatatlan fallal lesznek lezárva).

-Igyekeznek könnyebbé tenni a modderek munkáját, az ETS2-ben nem csak egyéni kamionokat, hanem saját kiegészítõket (reflektor, rácsok, stb.) is be lehet majd pakolni az egyes márkákhoz.

-A bejárható terület még mindig folyamatosan változik. Kb. 60 város lesz a játékban, a GTS és az UKTS pályái egy az egyben át lettek emelve, de sokkal részletesebbek, és több fõútvonal tarkítja õket. Bejárható országok: Németország, Nagy-Britannia, Benelux-államok, Franciaország, Svájc, Ausztria, (talán) Olaszország, Nyugat-Lengyelország, Szlovákia. Más országok a devek reményei szerint utólag peccsekkel kerülnének be, itt fõleg a Skandináv-félszigetre céloznak, mivel ott sokan megvették a cég játékait (negatív példa ugyanakkor Románia, ahol a GTS-bõl 120 darabot adtak el). A térkép tehát kevesebb országot tartalmaz, mint az ETS1, de sokkal kidolgozottabb és nagyobb lesz, a két legtávolabbi pontja közötti távolságot valós idõben több óra alatt lehet csak megtenni (ez gondolom több, mint kettõ).

-A tárgyalások folyamatosan folynak a kamionok licencelésérõl, jelenleg úgy néz ki, három-négy márka lesz eredeti a játékban (a német kiadó okán a MAN _szerintem_ alap).

-Valószínûleg nem lesznek reklámtáblák az utak mentén.

-A T&T erõsen nyomott áron fog megjelenni (ez nem tudom mennyit jelent), az ETS2 valószínûleg annyiért, mint a cég többi játéka. A rondomedia jelenleg júniusra datálja a T&T-t, az SCS még a nyári szünet elõtt ki akarja dobni. Az ETS2 még hónapokra van.

-A növényzet sokkal jobban fog kinézni az új részben és kevésbé eszi az erõforrást, mint a GTS elavult motorja. A városok és a közutak/autópályák is sokkal több látnivalót/nevezetességet fognak tartalmazni, a fejlesztõk ezért egy rakás új modellt építenek.

-Nagyon sok munkaórát öltek az AI fejlesztésébe, reményeik szerint sokkal élethûbben fog viselkedni a forgalom.

-Tervezik, hogy a PttM-hoz hasonlóan lehessen találkozni a céges flottánk tagjaival vezetés közben, ez attól függ majd, hogy mennyi számítást és erõforrást igényelne a kollégák valós leképezése a térképen.

-Valószínûleg lesz mûködõ GPS a vezetõfülkében.

-A motort totál újraírták, valószínûleg 512 MB VRAM-os grafkártya kell a futtatáshoz. Régebbi gépeken is elfut majd a játék, de ahhoz jelentõsen butítani kell majd a látványon.

-A közeljövõben biztos nem fognak konzolokon terjeszkedni (nahát).

Na igen, ezt mondjuk a Railworksben nagyon jól megoldották, könnyû szinten elég volt három billentyût használni a mozdonyvezetéshez, közepesen nyolcat, nehezen 108-at. 😄

@SnyperD: Inkább nem kezdem el e-mailben spammelni Pavelt az ötletekkel, de a blogon simán meg fogom említeni. Fõleg a PttM okán. 😊

TruckerDave
Pttm-ben is volt állítható tükör, és nagyon szerettem.

Hali ! Esetleg meg tudnád írni az SCS nek hogy legalább a tükrök állíthatóak legyenek? Tolatásnál Nagyon jó lenne fõleg ha a Trucks and Trailersben csak belsõ kamera van!(Tudom hogy nemcsak ezvan) Mer eddig csak veled kommunikáltak úgy igazán 😊

Szabcsa
digitális lesz belülröl a km/h óra is?😮OOOOOOO

New Renault Magnum 480 DXi EEV (L) HONDA (L)

gumikacsa
Vannak beteg emberek. Valamelyik posztban kis hazánk fia is elkövetett egy hasonló hszt.

Alább: Ez rendben is van, de még mindig ott lehetne a lehetõség a nehézségi szint változtatására.

Bocsi a dupláért...

Azért a "PEDESTRIANS IN ETS2 PLEASE" hatvanszoros megismétlése természetesen a Premium-os posztból sem hiányozhatott... 😄

A keményebb szimulátoros jelleg elvetését valahol megértem, nyilván igyekeznek minél jobban kibõvíteni a potenciális célközönséget - az már más kérdés, hogy nem tudni, ez tényleg lényegesen befolyásolja-e az eladásokat vagy sem...

Jómagam inkább azt remélem, hogy a fenti ürügy miatt nem veszik ki a cégmenedzsmentet az ETS2-bõl, nálam az ugyanis nagyon megdobta a GTS szavatosságát - nem egy PttM szint, de azért remek érzés megvenni vagy kibõvíteni egy garázst ha összejön rá a pénz.

Az már most borítékolható,hogy az ETS2 minden eddigi játékuknál nagyobb élményt nyújt majd. Nekem is tetszik,hogy törõdnek a játékosokkal és nagyon igyekeznek valami nagyot alkotni.
Az az egyetlen kijelentésük bánt engem személy szerint,amit régebben tettek közzé,miszerint azért nem csinálják meg még 'szimulátorosabbá' a játékot,mert annak a fõ célközönségük nem nagyon örülne és nem vásárolnák meg a játékot,mert nem tudnak vele mit kezdeni.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

luspaydavid
<#eljen>

The Truck Is My Life

Penge88
Örömmel látom, hogy keményen dolgoznak a srácok az scs-nél és hogy ontják magukból az éppen elkészült dolgokat. Ez optimizmusra ad okot, hogy tratható a 3. negyedéves kiadás. Csak legyen nagyon faxa! :-)

Thank God, I\'m a Lada owner!

Készül a Premium beltere is!

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Te valamit nagyon keversz szerintem. 😊
Az Extreme Trucker 2-nél sosem volt szó róla, hogy testre lehetne szabni a kamionokat (miért is lehetne, ha egyszer sokkal több járgány van benne, mint a Euro Truckokban, és küldetésenként változik a vezetnivaló kamion), tankolni meg igenis lehet, más kérdés hogy sok értelme nincs, mert nagyobb táv esetén rögtön benzinkút mellett kezdesz, és le is van tudva a kötelezõ utántöltés...

ETS2-nél meg biztosan lesz "optikai tuning" (kép is készült egy teleaggatott Volvo-ról), a devek ezt nagy attrakcióként reklámozták, szóval szerintem le is tépik a heréjüket, ha kihagyják a játékból. 😊

Gell97 kolega
<#eljen><#eljen>

gumikacsa
Aham, értem, akkor rosszul fejezted ki magad. Mindenesetre a ET2 játékmenete a kamion tetsreszabását nem iagzán teszi lehetõvé, így ilyet valószínû nem is ígértek. Az ETS2-höz viszont igen, és ott meg is lesz ez a lehetõség.

Én nem olyan moddolásra gondolok mint ETS 1-ben is. 😉
Hanem olyanra hogy: teszel a kamionodra új kipufogó csövet,villanyokat,rácsot elõre,stb... én ilyenre gondolok. 😊

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

gumikacsa
Az ET2 ugyan úgy modolható, mint az eddigi játékaik. Sõt, több küldetésben is kell tankolni.

Wáááá..... 😄
De tetszik ez az interior. 😉
Nagyon jól haladnak a srácok.

<#eljen><#vigyor2>

94mike
aztageciii<#eljen>

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

<#eljen>

Bezony, az is "garázs" projekt... ( de utálom az utolsó szót )

www.smart-bus.hu

és azt is asszem 2 srác csinálta !

Pedig gondold csak komolyan... 😊 Ott az OMSI, letette az alapkövet! 😊

www.smart-bus.hu

Na pontosan ezt mondták 18 WoS Extreme Trucker 2-be is hogy: Customize truck interior vagy ilyesmit hogy moddingolható lesz a kamion. És még sem lett az és azt mondták: tankolni is lehet illetve kell benne. Még se kellet tankolni. Remélem ETS 2-nél nem így lesz. :S

Jó,én nem gondoltam komolyan😊..de tényleg,nekem ami úgy "fontosabb",az az amit már többen is írtak,hogy jó lenne,ha a refit külön billenytûre/gombra tennék..de én inkább csöndben nézem a képeket,nem gondolok nagy dolgokra,aztán majd legyen kellemes csalódás mikor kijön,hogy miket is újítottak benne.
Remélem sikerült értelmesen kifejeznem magam😄

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

Mondjuk egy több fokozatú retarder nem ártana. 😊

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"

De mér, ha már szimulátor 😊 Csak pistike majd nem tud játszani mert nem lát ki a szélvédõn mivel egy pára az egész 😊

Hát a 3. részben jó lenne, ha majd eljutnának idáig. Az OMSI ilyen téren alapmûvet alkotott, jó lenne egy olyan részletességû kamionos játék is...

www.smart-bus.hu

Remélem belehet majd majd kapcsolni a fûtést meg a tükörfûtést,meg a klímát<#idiota>
BocsixDD
Egyébként krva jó képek😄..csak így tovább SCS<#taps>

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

luspaydavid
Kézi fék is mozog.

The Truck Is My Life

TruckerDave
GTS-ben csak a index kar, meg az ablaktörlõ mozgott, úgyhogy jó lenne ha egyéb gombok is mozognának.

Csak legyen funkciójuk a gomboknak 😊

luspaydavid
<#eljen>

The Truck Is My Life

Nagyon aprólékos, részletes! <#eljen>
Robertoo21

-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!

Az "Achievementek" mókás darab, mivel a játékosok között a köznyelvben ez terjedt el, nem pedig a magyar fordítás (tehát az átlaggamer azt mondja, "kioldottam egy achievementet", nem pedig "elértem egy eredményt"), ezért döntöttem úgy elõször, hogy így marad.

Mindenesetre most beszéltem az egyik veterán fordító kollégámmal, õ felvilágosított, hogy a Games for Windows-os szutykoknál "Eredmények" a hivatalosan elfogadott verzió, így természetesen én is javítom a bejegyzést. Kösz, hogy szóltál! 😊

Igen, testreszabhatóak lesznek a kamionok.

igen.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

üdv!
Nem akarok ünneprontó lenni, tényleg nagyon klasszak a képek, egyre szuperebb lesz grafikailag a játék, na meg most már kezd részletesebb is lenni, ami még jobb játékélményt nyújt.

SCS Softnak szerintem eddig a legjobb játéka a PTTM volt. Ami nagyon hiányzik az ETS-bõl, ETS2-bõl, GTS-bõl, HAULINBól, az pedig az, hogy lehetett alakítgatni a kamionok külsõjén, picit moddingolni rajta stb... Vajon ezt megcsinálják az ETS2-be???

TruckerDave
Köszi <#puszis><#beka2><#hawaii>