Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dejó téged szopatni 😄

TomSolberg
melyik az elõzõ? a te elõttid vagy az én elõttim?

Ha eltod olvasni az elõzõ mondatot megbocsájtunk 😊

gumikacsa
csak nem... MRT Team?

Komolyra fordítva a szót, mindannyian jobban járnánk, ha inkább nem írogatnál nekik semmit. Pláne ne az én nevemben, illetve a közösség nevében.

Lassan is leírom: N E Í R J N E K I K T Ö B B E T ! ! !

Renault magnum http://kamionszim.hu

Szobi30
te most tényleg ennyire hülye vagy, vagy csak ügyesen tetteted??

"mindannyiunk nevében" = mindannyiunkat leégettél ezzel
"lesz magyar fordítás"= hát hidd el, ez nem rajtad múlik...már bocs, de inkább ne is akarj fordítani
"csinálsz majd fasza mod-okat meg patcheket"= erre nagyon kíváncsi az SCS, hogy ki mit fog csinálni a játékhoz...nem is beszélve arról, hogy patch-et, hogy a büdös francba tudnál csinálni?? azt a fejlesztõ szokott...vagy te ennyire pro vagy, hogy megcsinálod majd aztis az SCS helyett??

már tegnap is néztem, hogy milyen hülyeségeket beszélsz...de ma már nem bírtam ki h ne írjak...
+ elbírom képzelni, hogy mennyire "igényes" lehet az a mostani fordítás...

www.szobi.picturepush.com

CzUKi
Valdbe, hogy erre veredki, hogy itt csinálod a fejedet. Nemküldtél te egy árva levelet sem (vagy ha igen akkor jónagy hülyevagy és megköszönhetjük, ha elkeféled amit sok ember összehozott)csak jösz és kelted itt a feszültséget... Szánalmas paraszt..

"Fighting for peace is like fucking for virginity"

Én azt javaslom küldjünk nekik (CSS)-nek egy levelet, hogy a TomSolberg gyerekkel nem érdemes foglalkozni.
Sõtt, én már el is kedzem írni.
De jobb lenne, ha nem csak én írnám, mert azt hinnék kitaláltam, így min 3-an legyeünk, írjuk, hogy beteg, és ne vegyék figyelembe.
Tomsolberg, te pedig ne gyere ide többet.

Kis Csendes
....

♥Nokia 5800 Xpress music♥|Tdu:Wolf144|♥♥♥Rebekaa♥♥♥ [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]☺☺☺

De van,húzzá aludni.
Csõ.

к.ιηтнуα.

TomSolberg
Jó, elküldtem nekik tényleg az utolsó levelemet de már szebben fordítottuk le.
Mondtam nekik hogy bocsánat, és nem muszáj betenniük, csak ha akarják!
És ezt mindanyiunk nevében írtam, mert láttam szemet szúrt hogy én akartam learatni a babérokat!!!
Így, hogy ne legyek önzõ mindenki nevében küldtem egy szép levelet neki, a maygarok nevében!
Írtam azt is hogy lesz magyar fordítása a játéknak, és hogy csinálok hozzá fasza modokat majd meg patcheket.
Remélem msotmár nincs hara.

Ja,és egy topikbannal már most jutalmaznám ezt az idegbeteget,mert mindenhol ezt csinálja.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Jó,nyugodjunk meg.
Ennek a szánalmas baromnak a levelével meg nem kell foglalkozni,az SCS-nél is rájönnek ám arra,hogy azt a bizonyos levelet valami elmebeteg küldte.

Kis Csendes
<#falbav><#falbav>
#3682 issstenem..............<#violent>

&#9829;Nokia 5800 Xpress music&#9829;|Tdu:Wolf144|&#9829;&#9829;&#9829;Rebekaa&#9829;&#9829;&#9829; [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]&#9786;&#9786;&#9786;

hát bazz+xDDDDDDDD...köszi!..lehet most basztál el mindent.<#falbav><#wow3>

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

RS
<#ticking>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

TomSolberg
ja, most róllam van szó.

TomSolberg
+1

gumikacsa
Csodálkozol? Inkább nem minõsíteném a dolgot. Ugye az életkorod az vicc?

+1
+1

RS
Ez a stílus nagyon nem tetszik.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

TomSolberg
ma ez a válasz érkezett:
thank you for the "Magyar Mentalitas."

Látom is az arcodat.. a muslinca fogú tudatlan!
Miért nem raktad be a real logo-t kis vigyori.B..
gumikacsa
Igazából az ilyen pc guru, gamestar, és hasonló oldalakon megjelenõ cikkekkel nem érdemes foglalkozni, a hozzászólásokkal meg pláne nem. Ez egy rétegjáték, és ott nem az a réteg van, akiket az ilyesmi érdekel.

Ne csodálkozz. Bloodstevenland-et egyszerû kisgyerekek lakják. Nekik elég ha csak 3 gombot kell nyomogatni. Elõre, balra, jobbra. Fék nem is kell! Sõt rükverc sem. Az már túl bonyolult lenne az egytekervényiknek... :/

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"

Ha tudnák hogy mi fordítottuk <#whatever>

Oké köszönöm a választ. 😊

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Kár, én mindig jót somolyogtam, mikor DAV-val és Ivedo-val mentem a GTS-ben. De reménykedjünk, lehet csak lemaradt a jelzés. 😄DD

Apró adalék az SCS sokat hangoztatott célközönségérõl:
http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/trucks-and-trailers-ugyessegi-kamionos

Kommentek alapján egyelõre úgy tûnik, a mezei gémereket nem igazán hatotta meg a T&T (szerintem egyébként ötletes) kamionos-ügyességi játékmenete, ami ugye azért elgondolkoztató, mert Pavelék elvileg minél szélesebb kört próbálnak elérni a T&T-vel (is)...

Nuku márka!<#wow1>

(De még csak kamu sincs)<#vigyor2>

luspaydavid
<#eljen>

The Truck Is My Life

Szvsz T&T.

(szvsz: szerény véleményem szerint ;-))

Nagyon ott van. 😉
Egyébkként ez a T&T -ban lesz vagy ETS 2 ??

Egy kis off:

mit jelent az hogy: szvsz
???

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

bullseye9
Jó kép, szvsz. a DAF az egyik legjobban sikerült gyári kamion a GTS-ben, bár Fastalex és 50keda barátunk még azért kihozott belõlük némi pluszt.

gumikacsa

gumikacsa
Ebben az esetben pedig még warezt sem kell letöltenie, mert ott az 1 órás demo, mint próbakör (jó példa!).

nem egészen lelkiismereti, a lelkiismereti dolog az az, hogy szemébe hazudsz a csajodnak vagy a legjobb barátodnak éveken át... Na mindegy.
Az, hogy ami teccik megveszed, az alap dolog (pl: autópiacon kinézel egy fain verdát, kipróbálod -ugyebár ingyen, kvázi "letöltöd"- aztán a próbakör után nem adod vissza, hanem lenyúlod és tovább használod, na ez milyen dolog lenne már???) tehát ha letöltöd a játékot, és kipróbálod, az a "próbakör", aztán ha nem veszed meg, és tovább használod, azzal gyakorlatilag elloptad. Tény, hogy kb 3-4000 Ft-ról beszélünk, de ha már 1000 ember a "próbakör" után ellopja, akkor 3-4 milliót lop el a fejlesztõktõl, amibõl õk fejleszthetnének (pl ETS3-at), vagy a jó munkájukért vehetnének a fejlesztõk maguknak szép dolgokat. Szerintem ha valaki itt pl.: pálinkát fõz, nem örülne neki, ha valaki egy kóstoló után lenyúlná az összes pálinkáját (hülye példa, de nem jutott más az eszembe).
A beszúrt képen az a külföldi hozzászóló meg egyértelmûen a "vérpistike" kategória...

Notebook, Intel Core2Quad [email protected] 4GB RAM (1066MHz) GT240M 1GB

Ja! Szép is lenne ha már ebben ellõnének mindent. 😊 Tény hogy bazi ronda a hátuljuk, de én már ezt is várom, az ETS-t meg aztán pláne. 😊

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"

gumikacsa
IVECO
MAN
DAF
IVECO

Ne sírjon a szátok, ezek T&T-s képek. ETS2-ben tutira durvábban fognak kinézni: Példának okádék

Mindenhol akadnak agyhalottak, hagyjátok figyelmen kívül az efféle provokatív, degenerált hozzászólásokat.
RS
Idióták.

Atikah
ovidiu román.. látszik..

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

TruckerDave
Az 1.-õ és az utolsó is Iveco, talán.

luspaydavid
De ezt most mért kell... ? <#szomoru2>

Úgy nevezett "cél közönség" <#sir>

The Truck Is My Life

Írják a blogon, hogy licenszelt Scania már biztosan lesz a T&T-ben. Remélem azért 1-2 valós márka még majd befigyel. 😊

MANos Viktor
Amúgy a többi kamionnak is rugózik majd a fülkéje vagy csak az újaknak? 😊

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

Ja ok na legalább ezt tudtam. Nem mint múltkor a MAN-ra mondom Scania! 😄

kutizsolt
hát ezeken a gépeken nem valami sokat változtattak

V-Power Shell

Szerintem az!

Falkon
Igen

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

(bocs a dupla hsz-ért)
De az az 1. Képen az a piros az ott IVECO ?