52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Tikal #13519
    Havi szinten kellene törleszteni, legalább lenne benne ennyi kihivás, mert ez eddig nem menedzselés, csak pénz költés extrákra, persze lehet a céljuk is ez volt, hogy ne kelljen semmire se koncentrálni csak arra hogy hány lámpát tegyek a kamionra :)
  • Jad15
    Üdv! visszapillantók dőlési szögét hol tudom beállítani? előre is köszönöm!
  • Tikal #13517
    LOL, soha nem könyörögnék pénz cheatert, még életemben nem írtam be cheat kódót játékban... nem azért játszom hogy csaljak, azzal kb a játékélményt ölném meg.

Azt viszont nem mondhatod hogy ez így normális... ha már kamionos cég, akkor legalább legyenek egyéb költségek is, vagy vannak??? mert 7 nap alatt 50e nem rossz, de ezt szerintem bőven lszámolták..
  • TaRka0107
    lőszert
  • szabii98
    7 nap alatt 100 ezer körülit kerestem, és volt 16 óra, amíg aludtam(éjszakába nyúló alvás, és még 1 hogy ne kelljen éjjel vezessek)
    ha úgy nézzük, 120 ezer is lehetett volna.
  • Boxer HUN
    Ha havi szinten kellene törleszteni, akkor meg a pénz cheath-ért könyörögnél, mert sose lenne elegendő összeg a számládon, mert elköltöd fejlesztésekre. Így legalább esélyed van törleszteni, hogy újból vehess fel.
  • Luspy
    Csehország.
  • Tikal #13512
    7 nap alatt 50ezret termeltem, azrt nem fizet ilyen jól ez a kamionos szakma szerintem :DD
  • Tikal #13511
    szerintem nagyon elbaszták hogy nincs kihívás a játékban, mert oké, a vezetés élményre mentek rá, de akkor meg minek rakta bele managelést ha ilyen gyenge az egész... a vezetés meg szerintem nem elég, reméltem hogy tanultak ez előző rész hibáiból, de nem sokat, csak kaptunk egy szebb verziot, valojában nem sokat fejlődőtt a játék...
  • Tikal #13510
    JAja, ezek a pénz dolgok elég durvák :D A bank is olyan jóságos hogy egy fuvar után hozzádvágnak 100.000 eurót, amit naponta kell visszafizetni, hát LOL, ez a Pável nem a jó öreg lengyelországgban él??? Mert szerintem ott sem osztogatnak igy hitelt :D
  • Boxer HUN
    FAQ
  • vajo
    Kéne aludni :)))
  • danyr
  • vajo
    2 nap alatt olyan vicces dolgokat vettem észre, hogy ihaj csuhaj.

1. A km-t nem arányosan használjuk a valósággal, szal kb 100 méter 1 km a gémbe. Ezzel nincs gond. Csak az üzemanyagot viszont valóságosan használja, és azért az cool, hogy egy teli tankal elmentem Berlinből Grimsby-be, onnan vissza Torinoba, Torinoból pedig Prágába és most van negyedig a tank. Ez röhej.

2. A sofőrök bekaphatják. Mi az, hogy 439€ / fuvar + 12,29€ / km?? Ez azért luxus.

3. A kamionok árazása az katasztrófa! Jó, nem azt mondom túl drága, de a valósághoz képest picit drága, hogy egy középfülkés 420-as 4x2-es Scania 149.000€, ami legrosszabb álmomban is 43.200.000 forint. Egy R730 kerül ennyibe nem egy 420-as alapfelszereltségű kamion. :D

4. A lámpa az röhej szintén. Megyek át a zöldön és megbasztak 550€-ra. Kérdem én, hogy WTF???
    Legközelebb kipróbáltam. Túl rövid a sárga. Bemész zöldbe, és ha nem mész gyorsan, akkor rád váltja a pirosat és ha a pótkocsi még nem ment el a lámpa mellett az biza 550€. :D Good Job Pavel. :D I love u :)))
  • razor1997
    Érdeklődnék hogy nektek nem jelentkezett-e olyan probléma hogy az ékezetes betűket nem jeleníti meg sehol?
  • ronso
    Hihetetlen 1 napja jött ki a játék és pénzkód kell valakinek....minek jézus...annak mi az értelme ha minden megvesz 5 perc alatt?Az ilyen menjen a kertbe hintázni...
  • Krisztiam #13503
    lassan eltűnik minden :DD
  • Tikal #13502
    nekem sajnos még itt van.. jo neked :D
  • SimaSuna #13501
    Egy FAQ-t valaki összedobhatna...

pl:

-kamionkereskedők
    -beépített navi mikor lesz
    -szintenként mi változik.

és hasonlók..
  • Tikal #13500
    LOL , minek, a banktól lehet vagy fél millá kérni, komolyn akinek ehhez a játékhoz is cheat kell az már ngyon szánalmas...
  • bmwcrash
    pont én is épp itt vagyok:D én pontosan 4 percig álltam:DD
  • ronso

ez a keresztezödés akkora cumi... 5 perc mire átjutsz
  • Krisztiam #13497
    hová lett a háttér? :D
  • malter
    müszerfalra hogy lehet zoomolni?alig látszanak a kiirások
  • Boxer HUN
    F7 után F1 és az egérrel klikkelj az Assistance szolgáltatás hívása feliratra, vagy nyomj egy ENTER-t...
  • Robi546
    Én észre se vettem a beállításokban. :D Majd megpróbálom én is hogy nem -e működik.
  • Krisztiam #13493
    én már láttam gyalogost :)
  • wollnerd #13492
    Én eddig a játékban még nem találkoztam gyalogosokkal és bicajosokkal! Be van pipálva a "gyalogosok" opció a grafikai beállításban és mégsem sincsenek! WTF?!
  • Robi546
    Érdekes. :/ Nekem egyébként ott azon a GPSen vagy PDAn vagy miaz,hívtam szerelőt és vissza rakott szervízbe amúgy meg a "menübe" próbáld ahol fuvart vállalsz,stb... ott van jobb oldalt olyan opció most nem jut eszembe de talán ez: Alkatrészek javítása vagy ilyesmi,ott kell neki lennie. :D
  • Szabi #13490
    nem lepődnék meg, ha a svédeknél :D
  • thomson002
    Alakulgatunk ! :)
  • longhaul
    kb 100 km-ként egy-egy szeviz. Hmm. A legsz*rabb hogy az "F7-tel nem csinál semmit.
  • longhaul
    E-t probáltam, ja és Entert is. nem l
  • nmagyar
    Még egy kérdés és nem veszek több kamiont. :D Valliant-ot merre lehet venni?
  • Robi546
    Enter-el próbáld,nem ? :D
  • Blackmill1216
    Na a game megvan de gép csak szerdán lesz na m1 addig elolvasom a használlati utasítás-t
  • longhaul
    Motorhiba! Erre senki??!!
  • macleody
    Szerintem lőszert, most dobtam le egy ilyen pótot :)
  • szabii98
  • luff92
    Gyönyörű :|