52658
-
#13519 Havi szinten kellene törleszteni, legalább lenne benne ennyi kihivás, mert ez eddig nem menedzselés, csak pénz költés extrákra, persze lehet a céljuk is ez volt, hogy ne kelljen semmire se koncentrálni csak arra hogy hány lámpát tegyek a kamionra :) -
Jad15 #13518 Üdv! visszapillantók dőlési szögét hol tudom beállítani? előre is köszönöm! -
#13517 LOL, soha nem könyörögnék pénz cheatert, még életemben nem írtam be cheat kódót játékban... nem azért játszom hogy csaljak, azzal kb a játékélményt ölném meg.
Azt viszont nem mondhatod hogy ez így normális... ha már kamionos cég, akkor legalább legyenek egyéb költségek is, vagy vannak??? mert 7 nap alatt 50e nem rossz, de ezt szerintem bőven lszámolták.. -
#13516 lőszert -
#13515 7 nap alatt 100 ezer körülit kerestem, és volt 16 óra, amíg aludtam(éjszakába nyúló alvás, és még 1 hogy ne kelljen éjjel vezessek)
ha úgy nézzük, 120 ezer is lehetett volna. -
#13514 Ha havi szinten kellene törleszteni, akkor meg a pénz cheath-ért könyörögnél, mert sose lenne elegendő összeg a számládon, mert elköltöd fejlesztésekre. Így legalább esélyed van törleszteni, hogy újból vehess fel. -
#13513 Csehország. -
#13512 7 nap alatt 50ezret termeltem, azrt nem fizet ilyen jól ez a kamionos szakma szerintem :DD -
#13511 szerintem nagyon elbaszták hogy nincs kihívás a játékban, mert oké, a vezetés élményre mentek rá, de akkor meg minek rakta bele managelést ha ilyen gyenge az egész... a vezetés meg szerintem nem elég, reméltem hogy tanultak ez előző rész hibáiból, de nem sokat, csak kaptunk egy szebb verziot, valojában nem sokat fejlődőtt a játék... -
#13510 JAja, ezek a pénz dolgok elég durvák :D A bank is olyan jóságos hogy egy fuvar után hozzádvágnak 100.000 eurót, amit naponta kell visszafizetni, hát LOL, ez a Pável nem a jó öreg lengyelországgban él??? Mert szerintem ott sem osztogatnak igy hitelt :D -
#13509 FAQ -
vajo #13508 Kéne aludni :))) -
danyr #13507 -
vajo #13506 2 nap alatt olyan vicces dolgokat vettem észre, hogy ihaj csuhaj.
1. A km-t nem arányosan használjuk a valósággal, szal kb 100 méter 1 km a gémbe. Ezzel nincs gond. Csak az üzemanyagot viszont valóságosan használja, és azért az cool, hogy egy teli tankal elmentem Berlinből Grimsby-be, onnan vissza Torinoba, Torinoból pedig Prágába és most van negyedig a tank. Ez röhej.
2. A sofőrök bekaphatják. Mi az, hogy 439€ / fuvar + 12,29€ / km?? Ez azért luxus.
3. A kamionok árazása az katasztrófa! Jó, nem azt mondom túl drága, de a valósághoz képest picit drága, hogy egy középfülkés 420-as 4x2-es Scania 149.000€, ami legrosszabb álmomban is 43.200.000 forint. Egy R730 kerül ennyibe nem egy 420-as alapfelszereltségű kamion. :D
4. A lámpa az röhej szintén. Megyek át a zöldön és megbasztak 550€-ra. Kérdem én, hogy WTF???
Legközelebb kipróbáltam. Túl rövid a sárga. Bemész zöldbe, és ha nem mész gyorsan, akkor rád váltja a pirosat és ha a pótkocsi még nem ment el a lámpa mellett az biza 550€. :D Good Job Pavel. :D I love u :))) -
razor1997 #13505 Érdeklődnék hogy nektek nem jelentkezett-e olyan probléma hogy az ékezetes betűket nem jeleníti meg sehol? -
#13504 Hihetetlen 1 napja jött ki a játék és pénzkód kell valakinek....minek jézus...annak mi az értelme ha minden megvesz 5 perc alatt?Az ilyen menjen a kertbe hintázni... -
#13503 lassan eltűnik minden :DD -
#13502 nekem sajnos még itt van.. jo neked :D -
#13501 Egy FAQ-t valaki összedobhatna...
pl:
-kamionkereskedők
-beépített navi mikor lesz
-szintenként mi változik.
és hasonlók.. -
#13500 LOL , minek, a banktól lehet vagy fél millá kérni, komolyn akinek ehhez a játékhoz is cheat kell az már ngyon szánalmas... -
#13499 pont én is épp itt vagyok:D én pontosan 4 percig álltam:DD -
ez a keresztezödés akkora cumi... 5 perc mire átjutsz -
#13497 hová lett a háttér? :D -
#13496 müszerfalra hogy lehet zoomolni?alig látszanak a kiirások -
#13495 F7 után F1 és az egérrel klikkelj az Assistance szolgáltatás hívása feliratra, vagy nyomj egy ENTER-t... -
Robi546 #13494 Én észre se vettem a beállításokban. :D Majd megpróbálom én is hogy nem -e működik. -
#13493 én már láttam gyalogost :) -
#13492 Én eddig a játékban még nem találkoztam gyalogosokkal és bicajosokkal! Be van pipálva a "gyalogosok" opció a grafikai beállításban és mégsem sincsenek! WTF?! -
Robi546 #13491 Érdekes. :/ Nekem egyébként ott azon a GPSen vagy PDAn vagy miaz,hívtam szerelőt és vissza rakott szervízbe amúgy meg a "menübe" próbáld ahol fuvart vállalsz,stb... ott van jobb oldalt olyan opció most nem jut eszembe de talán ez: Alkatrészek javítása vagy ilyesmi,ott kell neki lennie. :D -
#13490 nem lepődnék meg, ha a svédeknél :D -
#13489 Alakulgatunk ! :)
-
#13488 kb 100 km-ként egy-egy szeviz. Hmm. A legsz*rabb hogy az "F7-tel nem csinál semmit. -
#13487 E-t probáltam, ja és Entert is. nem l -
nmagyar #13486 Még egy kérdés és nem veszek több kamiont. :D Valliant-ot merre lehet venni? -
Robi546 #13485 Enter-el próbáld,nem ? :D -
Blackmill1216 #13484 Na a game megvan de gép csak szerdán lesz na m1 addig elolvasom a használlati utasítás-t -
#13483 Motorhiba! Erre senki??!! -
#13482 Szerintem lőszert, most dobtam le egy ilyen pótot :) -
#13481 -
luff92 #13480 Gyönyörű :|