Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jól van! De értetted hogy mire gondolok úgyhogy nem tök mindegy! Mivel folyton a nagy szerelvényekrõl beszélünk, gondoltam így is érthetõ!

Ha érzel köztük különbséget, akkor a névhasználatnál is alkalmazd ezt... ( segítek: pótkocsi, vagy félpótkocsi és nem utánfutó... utánfutó az elsõ képen látható! )

www.smart-bus.hu

luspaydavid
utánfutóknak... Így 😄

The Truck Is My Life

Igen! De ezt most nem igazán értem hogy jön ide!

E között és E között érzel különbséget?

www.smart-bus.hu

Bármit le lehet animálni,csak idõ- és gépigényes. Minden kis sz*rral pöcsölnének,akkor ez a játék is olyan lenne mint a Duke Nukem Forever..(az életben nem jelenik meg 😄)

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

És az utánfutóknak a falát nem lehet ugyan így animálni?
(csak kérdezem, mert tökre nem értek hozzá!)<#nemtudom>

Azért mert animált modellek. Nem a program miatt mozognak.. 😄😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Azért várd ki a végét! A zászlók tudnak mozogni!

Ricsi234
Kár hogy a ponyva a pótkocsin nem mozog!😞
Pedig jó lenne!

Ricsi234
jaja!én csak egyszer ütköztem,de akkoris nem direkt volt hanem lecsúszott a kezem a kormányról!xD

Ez biztos megint a kisgyerekek miatt van, hogy ne hogy az legyen, hogy nem tudnak elférni a sávjukban és folyton frontálisan ütközzenek!

gumikacsa
Hát sajnos. Majdnem elfér két kamion 1 sávban... Csak úgy 1,5-2 méterrel szélesebb sávonként mint kellene.

Renault magnum http://kamionszim.hu

Atikah
Rohadt széles az út, a második képen látszik is mennyire..

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

Törölt felhasználó
Végre lesz 1 kis emelkedõs rész is, nagyon faja <#eljen><#eljen>
Május fele, Június , Július, Augusztus vagy Szeptember!
És így jön ki a 4-4,5 hónap!

4-5 hónap ??? Már csak 1-2 talán 3 hónap és az akkor se 4-5! 😄
Egyébként ezek a képek belgiumról... Hát ilyen nincs... Annyira tetszik hogy már akarom nyomni a game-t! 😄

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Hát azért ez már nagyon ott van! Hogy a csudába fogok kibírni még 4-4,5 hónapot! Ja mondjuk addig lesz a T&T!

Látom már közelebb került a városka az úthoz, de olyan kéne, hogy kisebb falvakon is át lehessen menni, mert ez így olyan monotonnak tûnik nekem. 😄😄 DE amúgy nagyon jó.. 😛P

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Gell97 kolega
Nem semmi!:|<#eljen>

Ez igencsak jó! <#eljen>

Scania R580
új képek Belgiumról...<#smile>

||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||

Logitech Driving Force GT

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"

Ja már lehet mondtam is hogy ha lehet G25-öt vennék 30-35ezer között!
Csak az a baj hogy nem igazán lehet kapni ennyiért használtan!
Nemrég láttam egy 30ezreset, de azt elhappolták elõlem!

(Bocs hogy OFFolok!<#vigyor2>)

Milyet vettetek? Én nekem is kéne egy jóféle! Van egy nagyon gagyim, de az meg nem jó win 7-re!

Nekem meg ma. 😊

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"

TruckerDave
Tegnap érkezett meg a kormányom 😄😛 Úgyhogy készen állok. 😊

biliard10
jaja fasza lesz már csak az irányitás is legyen jó

Jah, értem! 😊

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Igen, valamiért törölték a müncheni utas bejegyzésüket, gondolom cserélik majd nemsokára a tapasztalataikkal... 😊

Ez érdekes... 😮
Most nézem a Blog-ot és fent volt az a 4 kép az Iveco-ról,Daf-ról meg még valami volt ott az a 4 kamion és a Blog-on maà nincsenek fent azok a képek...
Érdekes...😮 :/

Penge88
Ez bizony jó hír! 😊 Remélem azt a range-s dolgot is megoldják frankón!

Thank God, I\'m a Lada owner!

Már rég bannolni kellett volna õket. Vagyis õt. Mert a 2 egy és ugyanaz a személy.

scania topline
Apukám te egy olyan barom vagy amit én de még az Olivér sem látott!😄

gumikacsa
És tényleg... Érdekes, hogy multkor még nem ezek a képek voltak. Végre, van kuplung is, váltás is..... Nagyon jól alakul ez.

Renault magnum http://kamionszim.hu

Asszem lecserélem a jó öreg Formula Force-ot egy DFGT-re. Kamionhoz jól jön a 900fokos fordulás. 😊

Joccakát 😊

@biliard10: Biza, úgy néz ki lesz. Öröm. 😊

TomSolbergnek pedig köszönöm a minõségi esti szórakoztatást, és megkérem, hogy a "magyarok", a "közösség", a "kamionszimulátor-rajongók" meg egyéb csoportosulások nevében NE írjon semmit. Fõleg Google Translate-es leveleket ne.

@NiQ: He?

biliard10
most nézegetem a forditási képeket és a beálitásoknál láttam h-váltot

Megköszönném, ha nem írnál többet a topikba, vagy kénytelen leszek banoltatni, vagy akár banolni is a topikból. Remélem ezt a szót, hogy BAN, értetted, ha már ilyen perfect vagy angolból. (És nem viccelek)

Kistódi
Tetszik ez a szó.! <#idiota><#idiota>

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

MR mrteam? XD

Rettenthető
Uram atyám... A levélfordítás alapján félek a Napló lekvár szerzõjével van dolgunk.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Te tényleg ekkora retarderes felezõváltós hegymenet-funkciós hiper proton ágyúval ellátott és nutellapajzsal felszerelt abnormális retardált vagy?

TomSolberg
Well I apologize for the previous levelemért.
The fórumtársaim, and magazines like it, it would cancel the game if the previous message of the content.
The game will be the Hungarian translation of what the Hungarian audience will thank me.
Thank you for finding time in my letter a modest, good job!

nem értem mi a fasznak kell leszolnod a scs-t azt raknak bele amit akarnak és attól h mi itt könyörgünk nekik nem fognak belerakni szval húz a ... mert beégeted a magyar játékosokat elöttük...
v43 001
Rakja be ide a topikba az egész szöveget...

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

Szobi30
nagyon szépen köszönjük!
(mármint nem azt, hogy megbocsátasz, hanem azt h nem írsz többet...)
vagyis rosszul fogalmaztam, nyugodtan írhatsz, de NE HÜLYESÉGEKET!

www.szobi.picturepush.com

Te légy oly kedves és küld el már azt a levelet amit írtál!

TomSolberg
na jó megbocsátok nektek
Többet ebbe a topikba nem írok