52658
-
#13559 és ez hol van? -
endy papp #13558 Íme a garázsom, saját üzem anyag kúttal, egyenlőre még csak 3 kamionnal.
Nagy garázs kívűről
Ugyan ez belűről
Persze ahhoz hogy minél előbb meglegyen kellenek az ilyen jól fizető fuvarok is.
Ílyen egy 33000 fuvar.
Nagy volt a forgalom a légtérben arra felé. -
endy papp #13557 Fel és le is lehet csak nem minden kikötőben.
Ebben igen.
Hajóra fel
Hajóról le hajtás. -
luff92 #13556 Az viszont kellemetlen hogy 12787€-ról 3492€ lett egy darab kompttól miközben IJmuden - Newcastle-re 1400€ körül mutatta az árat... :) -
luff92 #13555 1. Kikötőbe igyekezve :)
2. Kikötőben szöszmötölve (sétálgató csajokat néztem :DDDDD)
3. Pihengetés töltése.
-
#13554 nálam is -
#13553 Nekem. Fekjel alacsony sebesegnel van fond, szerintem tul eros, picit megnyomom aztan lefejelem a szelvedot -
#13552 Jo lenne ha fel lehetne ra hajtsani legalabb... -
Warrior888 #13551 Bocs a dupláért...
Fék mod. Trélerrel 80-ról kb. 40-45m alatt áll meg, tehát reális. Ha esetleg nem gyerebe, akkor winrarral megnyit, "brake_torque_with_trailer: 12000.0" sor megkeres, és átír nagyobb értékre. De nem javaslom, az már a realizmus rovására menne, így pont f***a. :) -
Warrior888 #13550 Aszondja' average speed check. LOL. Képzelem micsoda átlagsebességeket mérhetnek ezen a szakaszon. (valós) 5 perc alatt haladtam 15 métert. :D
-
The Best #13549 Hali ez marhajó hajókázni :D [IMG][/IMG] -
Solt #13548 1: 1400 liter gázolaj 40 literes fogyasztással számolva kb 3500km-re elég... nincs ezzel gond.
4: Én ezt nem tapasztaltam... ha még az eleje átér a sárgán, akkor engem egyszer sem büntettek meg. -
mk452001 #13547 Nekem már volt olyan :D -
homeFPS #13546 Este próbájátok ki . Este+eső+köd a legjobb kombo :D -
homeFPS #13545 Nálam nincs gond FPS el. Bár szokott nagyon ritkán olyan lenni hogy laggol eggyet de ez nagyon ritkán van naponta 1 szer :D De nagyon jó játék nézzétek meg : http://www.youtube.com/watch?v=_QO0pCdXEhU&list=UUM7kk6czxHiXvV-_UPKsQfw&index=1&feature=plcp -
Warrior888 #13544 Lassan 3000km van a kamionomban, de még nem voltam tankolni. Asszem most kezdett el világítani a lámpa hogy kéne már tankolni... De még mindig sok száz km-re elég. :D
Igazából is ilyen brutál hatótávja lenne egy kamionnak? Nekem ez így nem stimm... -
#13543 Fps esés csak nekem van? NagOn gyakran megakad a kép, mintha nem bírna tolteni, csak azt nem értem miert ... -
#13542 Jöhet vonat. -
Scharnhorst #13541 Nem szopatott be, de felfestés nélküli út lenne akkor be lehetne nyalni szerintem. :)
Újabb kérdésem merült fel, mégpedig a vasúti átjáróknál nekem nem működik a jelzőberendezés vagy egyáltalán nem is megy, mert nem is jöhet vonat, hogy lezárja az átjárót egy időre? -
mk452001 #13540 Naneee...vettem a járgányra egy új kupakot (tetőt), erre leszedték a festést róla :S -
#13539 Meg olyN mod is johetne hogy ha belém jonnek akkor ne nekem kelljen fizetni:) -
#13538 Hát azért egy ilyen tábla nehogy beszopasson már! -
#13537 Olyan mod is lehetne, hogy gyorsabban fogyjon a benzin. 2500 km fölött vagyok és most voltam először tankolni. Igaz már másik kamiont is vettem közben.:) -
#13536 Huhh tényleg, nem is vettem észre, igazad van. -
#13535 Kommersz bug angliában. Rossz irányba mutat a tábla. EU irányba mutat miközben ugye UK-ban vagy és a "szembesávba" kell menni. Énis beszoptam. Meg is vágtak 100 euróra szembesávba hajtásért. :) -
Scharnhorst #13534 Nem a baloldali közlekedéssel van a gond hanem a táblával. A tábla a szembejövő sávba akar "kényszeríteni", mint kerülési útvonal. Szerintem ez hibás dolog. -
Scharnhorst #13533 A saját kamionos dolgot azért kérdeztem mivel egyelőre még gyorsfuvarral mászkálok és gyűjtöm a pénzt az első járgányra.
A váltós probléma azért merült fel, mert a motorféknél azt tapasztalom, hogy van nagyon gyenge vagy nem vált vissza eleget a megfelelő lassításhoz és szeretném kényszeríteni az automata váltómat arra, hogy lentebb kapcsoljon hátha jobb fékezőhatást érhetek úgy el. -
#13532 A bal oldali közlekedés nem újdonság. -
Narelinn #13531 Én minden teljesített fuvar után mentek, hogyha ilyen bajba kerülnék (áram szakadás stb. (sose lehet tudni) ne a 0-árol kezdjek. -
#13530 az időt az F6 ban írja
Saját kamionnál nem.Nézz fuvart ott ahol épp vagy.
Lehet állítani valahogy. -
Scharnhorst #13529 Üdv!
Először írok a topicba és lenne kérdésem és megosztanivalóm is.
Milyen időtartam után jelenik meg a fáradtság a sofőrnél, hogy pihenni kelljen?
Saját kamion esetén is teleportál a kamion az adott városba ahol fuvart veszek fel?
Van-e mód kézzel beavatkozni az automata működésébe, mint anno az ETS első részében?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Az észrevétel pedig, hogy itt vigyázni mert becsapós (kék háromszög):
-
#13528 na nekem most kéne a pénz cheat mer nem fogom újrakezdeni -
#13527 és még vár rám egy 75.000€-s javítás -
#13526 AZ MI A FASZOM?
Doverben hajtok le a vonatról és kiestem a világból
100%sérülés
gondoltam hívok segítséget de nem értem semmit csak elvette a pénzem 100% sérülés
aztán lemondtam a fuvart és hazateleportáltam
kb -80.000€ most miafaszomatcsináljak kezdjem előről?
-
#13525 A patch telepítése után nem tudom megnyitni a base fájlt mert azt írja ki, hogy a fájlt sérült.
Valakinek van valamiféle javaslata mit tudok tenni ilyenkor? -.-'' -
SuSu1992 #13524 Jóféle! -
luff92 #13523 Alakulunk, alakulunk :)
-
vajo #13522 Két új vas a company-nál :))
-
#13521 ez hol volt ?? brutális hely -
#13520 Végre volt szerencsém kipróbálni a játékot... Az irányítás tetszik, a kamionok rendben vannak, a hangok is bejövősek, csak azt nem tudom, mit akartak ezzel a menedzselős résszel??? Szerintem kicsit elrontották azzal a hitel cuccal, de mindegy... Úgysem egy vállalat irányításáról szól a játék, hanem a "kamionozásról". Teljes mértékben elégedett vagyok, szerintem egy jó ideig el fogok szórakozni vele... :-D
Sikerült is összehoznom egy saját kamiont:
[IMG][/IMG]