Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De amúgy egész jó. :D
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
The Truck Is My Life
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Nagyon tetszik. :)
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
к.ιηтнуα.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
"(remélemm ostmár nincs hara ha beleteszik akkor az nekem köszönhetõ)"
Ez vicc..igazi magyar vagy baszod...Ha bele is teszik Mo.-t krvára közöd nem lesz hozzá,csak annyi,hogy írtál egy tirpák levelet és ennyi.Amin persze szerintem egy jót röhögtek.<#falbav>#falbav>
к.ιηтнуα.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Szerintem nem kell szétparázni az agyunkat, hogy nme lesz benne spanyol meg skandinávia. Ha jól emléxem, az ETS1 2008-ban megjelent, országai: Spanyol, Francia, Német, Ausztria, Svájc, Cseh, Lengyel, Olasz (asszem ennyi).
Abból kihagyták angliát, de hivatalos patchben kijött, letölthetõben, tehát nem volt gebasz.
Most angol lesz benne és a pireneusi félsziget meg nem, de majd érkezik az is, oszt csá. Ha már részletesebbek és nagyobbak a városok, meg többet szenvedünk mellékutakon, akkor elhihetitek, örülünk, hogy lengyelbõl max franciáig kell vinni a motyót.
Ami meg a vásárlást illeti, nem tudom ki hogy van vele, de én már kifejtettem az álláspontomat errõl. Azok a "vérpistikék" akik miatt "butítják a realitást" tutira lewarezolják, aztán meg pofáznak hogy ez nem jó, az nem jó, amaz nem jó. Én megveszem, legalább ennyivel hozzájárultam a fejlesztéshez. Szerintem ez elvi dolog, pláne ha valamit ismersz (elõdei alapján) és tudod hogy jó. Ha hallasz egy számodra ismeretlen játékról, azt mondom töltsd le, ha nem teccik töröld le, de ha tetszik és játszol vele, akkor VEDD MEG!!!! Ennyi.
Notebook, Intel Core2Quad [email protected] 4GB RAM (1066MHz) GT240M 1GB
\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipõjét húzza fel.\"
Különben nem ilyen egyszerû ûzenetet kldtem hanem kb oldal hosszút, hogy komoly legyen.
Itt van a térképes rész:(remélemm ostmár nincs hara ha beleteszik akkor az nekem köszönhetõ)
I think you make some money and then összedobnánk beletehetnétek the game the map of Hungary.
Now the spy game hungary forum community and speak on behalf of the SG.
Happy to support you either financially or büszkeségileg.
Good luck with your game!
"...
Igen, Magyarország tényleg geczyre fontos nekik eladási szempontból, az idézeted utolsó sora ("And the truck wheels are also pleased to festegetni, mázolgatni, trucks tuningolgatni") no komment, az én nevemben meg ugyan ne írjál semmit légyszi. Kösz.
\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipõjét húzza fel.\"
Itt egy idézet a levelembõl:" So we would like to ask the developers to take into Hungary because a lot of money to take you to the kitchen, and we would be more fun to play the game with him.
And the truck wheels are also pleased to festegetni, mázolgatni, trucks tuningolgatni. "
Nem kell megköszönni, még nem érkezett válasz, ma délelõtt küldtem el egész Magyarország szimulátoros közössége nevében. :)
www.smart-bus.hu
Jó, mondjuk a fejlesztõk okán Csehország adja magát, de akkor is. :)
Tény, hogy elég délnyugaton van Spanyolország, és hogy csupán Madrid + Barcelona miatt nem feltétlen dolgozzák ki odáig az úthálózatot (egy árva Lisszabon miatt Portugáliát meg fõleg nem), de ne feledjük, "a bejárható terület folyamatosan változik", szóval lehet, hogy Lengyelországhoz hasonlóan Barcáig pl. elviszik az autópályát. Vagy nem.
Valahogy nem lep meg, h nem lesz teljes Európa benne, és elhintették most is azt, mint anno az elsõ résznél, h majd patch formájában bõvül a térkép, amit reálisnak is tartok de semmiképpen se kelet-Európa felé hanem inkább észak, vagy dél-nyugati irányba, pláne ha tényleg kimarad belõle Spanyol hon. Ablogon rengeteket spamalnek a keleti rajongók, h legyen benne a játékba az õ országuk, de nem kell félteni õket ha nem kapják meg, mert mki tudja h a román, orosz, ill.. lengyel modderek így is rommá módolták az ETS/GTS-t térkép szinten (is). Sztem nem telik el 1 hónap se a játék megjelenés után és már lesz hozzá román vagy orosz mód, az tuti.
Ami az SCS döntését illeti nem volt váratlan, hisz már réges rég lenyilatkozták, h figyelték az elõzõ részeknél is az eladást, és pontosan tudják h a keleti régióba a wareznek köszönhetõen semmi bevételük nem volt eddig. Nem véletlenül csináltak az ETS után egy GTS-t, hisz a legnagyobb piaca Európában az a német ill. az angol ld. UKTS. Érthetõ, h azoknak akarnak kedvezni (elsõ sorban) akikben piacot látnak, hisz ebbõl van bevételük, és ebbõl tudnak tovább fejleszteni.
Amit a módolásról mondtak, h igyekeznek kedvezni a moddereknek a dícséretes, de ezt õk is tudják pontosan, h a játékaiknak a legnagyobb húzóereje az ez, h szinte rommá lehet módolni a játékot, ez tartja életbe a játékaikat a rajongói fórumokon is, ld. mindenhol a screenshots topikok a leglátogatottabbak.
Szal ha már benne vannak a "feature-ök" a játékban (gyalogosok) seperc alatt át lehet õket tenni majd nem elérhetetlen területre is, ill. táblákat is pikk-pakk lehet tenni az utak mellé. Ezek a legkisebb "gondok".
Év végéig mire kiadják még sok víz lefolyik a Dunán, sok minden lehet még, akár negatívum, akár pozitívum még bõven fejlesztés alatt áll a cucc, majd meglátjuk mit rak le az asztalra az SCS!
CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Renault magnum http://kamionszim.hu
Sajnos azoknak készítik a játékot, akik tuti fizetnek nekik...
I met God. She's black
Vegyük meg minél többen, és majd ETS3-ban közelebb kerülünk a valósághoz. Remélem. :D
Thank God, I\'m a Lada owner!
www.smart-bus.hu
Bár, félek, hiába tépjük a szánkat.
Renault magnum http://kamionszim.hu
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
SnyperD: Egyébként a modderek szerintem is meg csinálják egy-kettõ a reklám táblákat. :D