52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • szabii98
    Te csak teszed amit elvárnak. Én épp warezzal játszom, de biztos hogy később megveszem, ha lesz lehetőség a mentés átpakolására...ugye, mért ne lenne
  • macleody
    Mi a baj kicsim, begurult a gyógyszered a gázpedál alá?
  • Boxer HUN
    Semennyire. Az eredeti kódokról pontos adatbázisuk van, kiadókra lebontva tudják, hogy hol, milyen legális kód van. Folyamatosan jelentjük, a menet közben felbukkanó illegális kódokat. 11 torrent oldalon is folyamatosan figyelem a feltöltéseket, és ha van újabb, akkor az is megy a gyűjteménybe.

Nyugodtan lehet érte utálni!!!
  • szabii98
    nem számít sztem sokat, hogy megkapja-e a cég 2. embere az agyonjáratott boss gépet, vagy kap egy null kilométerest.
    Az én cégemben ketten vagyunk, a pénz nemigen jön....elkúrtam a lovét a kamion fejlesztésekre :/:/
    úgyhogy most ezerrel melózunk, hogy legyen egy harmadik ember, annak kamionja. Utána tervezek még 1 telepet Rotterdamba vagy Amszterdamba :P
  • luff92
    Nekem 3 sofőröm van, 3 autóval de az a gáz hogy a 3. még keveset hoz a házhoz... 500€-at hoz. :D Az meg ... eléggé sérves de még nem rég szerződtettem.
    Viszont a 2. sofőröm már kezdetektől nálam van szinte, ő kapta meg a "régi" autómat amivel jártam, fel is van aránylag húzva neki.
    Az én DAF-om 460-as, az övé 410, a 3. pedig 360, azt is kéne fejleszteni neki, de eléggé gyenge még az értékelése is. Úgyhogy. azzal még ráérek szerintem, tegyen le valamit az asztalra és kap is érte dolgokat.
  • nmagyar
    A warezolók miatt tiltanak jópár kódot. Ebbe a körbe nem tudom mennyire esnek bele, olyan kódok isamiket megvettek?.
  • halasgabor99
    Igen eredeti
  • aerolive

2151 euró / 1360 liter ment bele.
  • Boxer HUN
    Fotópapírra...
  • ukipapa
    Valakinek van itt ATI HD6670-vid kártyája? Hogy megy vele a játék?
  • Skypack
    Szolid gépem :D

• gera995
    Sziasztok! A Real Logokat hova kell másolni? :)
  • Boxer HUN
    Ne kérdezd,... próbáld. Ez idő alatt már ki is próbálhattad volna. Vagy ÍRJAM LE SZÁJBARÁGÓSABBAN???
  • Boxer HUN
    A garázsodat fejleszteni kell. Máskülönben nem lesz benne elég hely a többi kamionnak.
    A sofőrök önállóan fejlődnek, esetleg abba tudsz belenyúlni, hogy konkrétan mire erősödjenek elsődlegesen.
  • nmagyar
    eredeti?
  • macleody
    Próbálta már valaki a real physics modot?
  • luff92
    Alakul a kicsike.

• halasgabor99
    Sziasztok!
    Valaki tudna nekem segíteni?
    Tegnap kaptam meg a játékot, aktiváltam és most kiírta hogy aktiváljam és nem fogadja el a kódomat.
  • szabii98
    Azért az idő haladtával gondolom jobb sofőröket tudsz majd felvenni, és ők is hoznak 5000 körülieket, vagy nagyobbakat
  • nmagyar
    Én feleslegen vettem fel a 400-as hitelt, mert csak egy sima garázs van egy sofőrrel és legalapabb kamionnal, plusz nekem egy majdnem alap volvo és sok távolsági fuvart viszek, ADR-re és távolságira érdemes a pontokat rakni szvsz.
  • Boxer HUN
    Baleset... Épp az imént kellett előretolnom az AI-t, hogy ki tudjunk fordulni. Ha lassan csorogsz rá, és lassan tolod magad előtt, akkor semmi balesetet nem érzékel.
  • gumikacsa
    Igazából nagyon bénának kell lenni, hogy valaki bebukja a hitelt a játékban. Én 400-at vettem fel, a napi törlesztő 5000-6000 között van, és egy nap elviszek két 10000 körüli fuvart. És csak azért ennyit, mert nagyon az elején vagyok még.

A felvett sofőröm pedig kemény 500-at keresett egy nap alatt... Az durva, hogy 40 sofőr kell majd, hogy annyit keressenek, mint én. :P (persze ez remélhetőleg nem lesz tényleg így.

Balesetek: Elég idegesítő, hogy minden ütközés miatt a játékost bünteti.

És tök jó, hogy nem időkorlátos a demó, addig lehet játszani, amíg az ember akar.

• Boxer HUN
    Aki 90-től többel gurul, az értse meg.hogy ott lejtő van. Minden gépen 90-es limit van!!!
  • kisvory
    Hello, eléggé szaggat a játék vkinek valami ötlete állítgattam de sehogy-se lett jó , gépem: 8gb ram , 1gb videókártya, 2.6ghz processzor, windows 7
  • Kvitta
    honann tudtok annyi pénzt össze szedni a játékba?
  • nmagyar
    Köszönöm a -440ojrót, Kedves AI....
  • Tikal #13816
    Másnak van tiltás? Én is nyomtam már 100-al Scania-val, a legkisebbel :D
  • endy papp
    Nos ilyen a nagy garázsom,még saját üzemanyag töltő állomás is van hozzá.
    Nagy garázs

Ilyen belűről.
    Garázs belűről
  • zozyk
    Az mitől lehet,hogy nekem nincs tiltás a kamionban?
    Simán megy 95-100 km/h-val egyenes úton is...

Nincs valami jóidő errefelé... :D

• szabo861011
    Valaki elkezdte már hozzá gyártani hogy Magyarban is lehessen fuvarozni?
  • nmagyar
    +1 én is valahogy így gondolkozom. mindig kevesebbet, de azt ésszel.
  • nmagyar
    Alap volvo-t 700Le-s motorral mire éri meg lecserélni? Ha egyáltalán megéri
  • endy papp
    Azért nem mindenkinél.
    Mondok én erre valamit.
    Az eddigi életemben,soha nem volt semmilyen hitelem,nem ma kezdtem.
    Így alakult.

Itt a játékban természetesen vettem fel nem is keveset,indulásnak 500 ezret.
    Mégsem volt fizetési problémám,eddig és nem is lesz ha így folytatom ahogy eddig.
    Mert okosan csinálom.
    A kamionon az átfestésen és a motor fejlesztésen kívül semmi extra,így arra nem fogyott.
    Inkább vettem kamionokat fejlesztettem a garázs.
    Ja igen ,hogy érdekesebb legyen most hitelt vettem fel megint 100 ezret hogy az előző maradék 65 vissza fizessem,és így is maradt 105 ezer kp.
    A 400 ból is már csak 300 van hátra ,de van elég idő törleszteni .
    Az új hitellel megint előröl kezdődnek a futam idő napjai,így azzal csak.jobban jártam.
    Lehet ezt csinálni csak ésszel és akkor semmi gond.
    Az enyémen kívül 2 kamion dolgozik és most tervezem megvenni a 3.-at,így akkor már összesen 4 hozza a hasznot.
    A sofőrök is szépen gyarapodnak,lépkedik a szinteket és egyre több hasznot hoznak,volt hogy 3-4 ezret is,nem sok de alakul.
    Én a 12.szinten vagyok ,a térképnek idáig 30%-át bejártam,jól fizető munkák vannak,és ha lehet keveset költök egyéb kiadásra,bünti karambol,stb,
    Nagyon élvezem a játékot nekem nagyon bejön ,minden téren.
  • thomson002
    Szép hely volt.
  • Tikal #13808
    Jaja, de tudjuk hogy a plazma TV meg 17 colos felni fontosabb mint a törlesztő :D
  • aerolive
    Nem kamiont kell feljeszteni a hitelből, hanem egy garázst és munkaerőt. Láttam szépen lehet tologatni a kamionra az összeget, pár lámpa, magasított tető meg kerék és máris ugrott 50-60 ezer euró. (mondjuk elég gáz, hogy 730 euróba kerül 1db lámpa, forintba helytállna esetleg :D)

Akkor talán ki is lenne termelve a törlesztő.
  • Tikal #13806
    Teljesen igaz. Csak még igy se megy egyeseknek hogy pluszban maradjanak :D
  • Tikal #13805
    Az igaz, te nem kocka vagy, hanem hülye, de egyébként sem kell kockának lenni ahhoz hogy tud mi a warez, csak legalább 14 évesnek lenni

Mi a warez?

Ha nem menne angolul, akkor itt van magyarul

• aerolive
    A hitel az egy teljesen jó funkciót tölt be a játékba, manapság enélkül szinte lehetetlen vállalkozást indítani, főleg fuvarozócéget. Csak ésszel kell felvenni az összeget, szerencsére itt a játékban nem szorít a nadrágszíj, kényelmesen lehet törleszteni és még haszon is marad.

Én 8700-at törlesztek naponta, de még így is marad kenyérre való.
  • jawol
    Tényleg nem tudom miaz a warezz,mert én nem vagyok olyan kocka mint te:D