52658
-
#13842 Te csak teszed amit elvárnak. Én épp warezzal játszom, de biztos hogy később megveszem, ha lesz lehetőség a mentés átpakolására...ugye, mért ne lenne -
#13841 Mi a baj kicsim, begurult a gyógyszered a gázpedál alá? -
#13840 Semennyire. Az eredeti kódokról pontos adatbázisuk van, kiadókra lebontva tudják, hogy hol, milyen legális kód van. Folyamatosan jelentjük, a menet közben felbukkanó illegális kódokat. 11 torrent oldalon is folyamatosan figyelem a feltöltéseket, és ha van újabb, akkor az is megy a gyűjteménybe.
Nyugodtan lehet érte utálni!!! -
#13839 nem számít sztem sokat, hogy megkapja-e a cég 2. embere az agyonjáratott boss gépet, vagy kap egy null kilométerest.
Az én cégemben ketten vagyunk, a pénz nemigen jön....elkúrtam a lovét a kamion fejlesztésekre :/:/
úgyhogy most ezerrel melózunk, hogy legyen egy harmadik ember, annak kamionja. Utána tervezek még 1 telepet Rotterdamba vagy Amszterdamba :P
-
luff92 #13838 Nekem 3 sofőröm van, 3 autóval de az a gáz hogy a 3. még keveset hoz a házhoz... 500€-at hoz. :D Az meg ... eléggé sérves de még nem rég szerződtettem.
Viszont a 2. sofőröm már kezdetektől nálam van szinte, ő kapta meg a "régi" autómat amivel jártam, fel is van aránylag húzva neki.
Az én DAF-om 460-as, az övé 410, a 3. pedig 360, azt is kéne fejleszteni neki, de eléggé gyenge még az értékelése is. Úgyhogy. azzal még ráérek szerintem, tegyen le valamit az asztalra és kap is érte dolgokat. -
nmagyar #13837 A warezolók miatt tiltanak jópár kódot. Ebbe a körbe nem tudom mennyire esnek bele, olyan kódok isamiket megvettek?. -
halasgabor99 #13836 Igen eredeti
-
2151 euró / 1360 liter ment bele. -
#13834 Fotópapírra... -
ukipapa #13833 Valakinek van itt ATI HD6670-vid kártyája? Hogy megy vele a játék? -
#13832 Szolid gépem :D
-
#13831 Sziasztok! A Real Logokat hova kell másolni? :) -
#13830 Ne kérdezd,... próbáld. Ez idő alatt már ki is próbálhattad volna. Vagy ÍRJAM LE SZÁJBARÁGÓSABBAN??? -
#13829 A garázsodat fejleszteni kell. Máskülönben nem lesz benne elég hely a többi kamionnak.
A sofőrök önállóan fejlődnek, esetleg abba tudsz belenyúlni, hogy konkrétan mire erősödjenek elsődlegesen. -
nmagyar #13828 eredeti? -
#13827 Próbálta már valaki a real physics modot? -
luff92 #13826 Alakul a kicsike.
-
halasgabor99 #13825 Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni?
Tegnap kaptam meg a játékot, aktiváltam és most kiírta hogy aktiváljam és nem fogadja el a kódomat. -
#13824 Azért az idő haladtával gondolom jobb sofőröket tudsz majd felvenni, és ők is hoznak 5000 körülieket, vagy nagyobbakat -
nmagyar #13823 Én feleslegen vettem fel a 400-as hitelt, mert csak egy sima garázs van egy sofőrrel és legalapabb kamionnal, plusz nekem egy majdnem alap volvo és sok távolsági fuvart viszek, ADR-re és távolságira érdemes a pontokat rakni szvsz. -
#13822 Baleset... Épp az imént kellett előretolnom az AI-t, hogy ki tudjunk fordulni. Ha lassan csorogsz rá, és lassan tolod magad előtt, akkor semmi balesetet nem érzékel. -
#13821 Igazából nagyon bénának kell lenni, hogy valaki bebukja a hitelt a játékban. Én 400-at vettem fel, a napi törlesztő 5000-6000 között van, és egy nap elviszek két 10000 körüli fuvart. És csak azért ennyit, mert nagyon az elején vagyok még.
A felvett sofőröm pedig kemény 500-at keresett egy nap alatt... Az durva, hogy 40 sofőr kell majd, hogy annyit keressenek, mint én. :P (persze ez remélhetőleg nem lesz tényleg így.
Balesetek: Elég idegesítő, hogy minden ütközés miatt a játékost bünteti.
És tök jó, hogy nem időkorlátos a demó, addig lehet játszani, amíg az ember akar.
-
#13820 Aki 90-től többel gurul, az értse meg.hogy ott lejtő van. Minden gépen 90-es limit van!!! -
kisvory #13819 Hello, eléggé szaggat a játék vkinek valami ötlete állítgattam de sehogy-se lett jó , gépem: 8gb ram , 1gb videókártya, 2.6ghz processzor, windows 7 -
Kvitta #13818 honann tudtok annyi pénzt össze szedni a játékba? -
nmagyar #13817 Köszönöm a -440ojrót, Kedves AI....
-
#13816 Másnak van tiltás? Én is nyomtam már 100-al Scania-val, a legkisebbel :D -
endy papp #13815 Nos ilyen a nagy garázsom,még saját üzemanyag töltő állomás is van hozzá.
Nagy garázs
Ilyen belűről.
Garázs belűről -
#13814 Az mitől lehet,hogy nekem nincs tiltás a kamionban?
Simán megy 95-100 km/h-val egyenes úton is...
Nincs valami jóidő errefelé... :D
-
szabo861011 #13813 Valaki elkezdte már hozzá gyártani hogy Magyarban is lehessen fuvarozni? -
nmagyar #13812 +1 én is valahogy így gondolkozom. mindig kevesebbet, de azt ésszel. -
nmagyar #13811 Alap volvo-t 700Le-s motorral mire éri meg lecserélni? Ha egyáltalán megéri -
endy papp #13810 Azért nem mindenkinél.
Mondok én erre valamit.
Az eddigi életemben,soha nem volt semmilyen hitelem,nem ma kezdtem.
Így alakult.
Itt a játékban természetesen vettem fel nem is keveset,indulásnak 500 ezret.
Mégsem volt fizetési problémám,eddig és nem is lesz ha így folytatom ahogy eddig.
Mert okosan csinálom.
A kamionon az átfestésen és a motor fejlesztésen kívül semmi extra,így arra nem fogyott.
Inkább vettem kamionokat fejlesztettem a garázs.
Ja igen ,hogy érdekesebb legyen most hitelt vettem fel megint 100 ezret hogy az előző maradék 65 vissza fizessem,és így is maradt 105 ezer kp.
A 400 ból is már csak 300 van hátra ,de van elég idő törleszteni .
Az új hitellel megint előröl kezdődnek a futam idő napjai,így azzal csak.jobban jártam.
Lehet ezt csinálni csak ésszel és akkor semmi gond.
Az enyémen kívül 2 kamion dolgozik és most tervezem megvenni a 3.-at,így akkor már összesen 4 hozza a hasznot.
A sofőrök is szépen gyarapodnak,lépkedik a szinteket és egyre több hasznot hoznak,volt hogy 3-4 ezret is,nem sok de alakul.
Én a 12.szinten vagyok ,a térképnek idáig 30%-át bejártam,jól fizető munkák vannak,és ha lehet keveset költök egyéb kiadásra,bünti karambol,stb,
Nagyon élvezem a játékot nekem nagyon bejön ,minden téren.
-
#13809 Szép hely volt.
-
#13808 Jaja, de tudjuk hogy a plazma TV meg 17 colos felni fontosabb mint a törlesztő :D -
#13807 Nem kamiont kell feljeszteni a hitelből, hanem egy garázst és munkaerőt. Láttam szépen lehet tologatni a kamionra az összeget, pár lámpa, magasított tető meg kerék és máris ugrott 50-60 ezer euró. (mondjuk elég gáz, hogy 730 euróba kerül 1db lámpa, forintba helytállna esetleg :D)
Akkor talán ki is lenne termelve a törlesztő. -
#13806 Teljesen igaz. Csak még igy se megy egyeseknek hogy pluszban maradjanak :D -
#13805 Az igaz, te nem kocka vagy, hanem hülye, de egyébként sem kell kockának lenni ahhoz hogy tud mi a warez, csak legalább 14 évesnek lenni
Mi a warez?
Ha nem menne angolul, akkor itt van magyarul
-
#13804 A hitel az egy teljesen jó funkciót tölt be a játékba, manapság enélkül szinte lehetetlen vállalkozást indítani, főleg fuvarozócéget. Csak ésszel kell felvenni az összeget, szerencsére itt a játékban nem szorít a nadrágszíj, kényelmesen lehet törleszteni és még haszon is marad.
Én 8700-at törlesztek naponta, de még így is marad kenyérre való. -
jawol #13803 Tényleg nem tudom miaz a warezz,mert én nem vagyok olyan kocka mint te:D