Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Facepalm... 😊)))))) Ez tetszik.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

gumikacsa
............................................________
....................................,.-‘”...................``~.,
.............................,.-”...................................“-.,
.........................,/...............................................”:,
.....................,?......................................................\,
.................../...........................................................,}
................./......................................................,:`^`..}
.............../...................................................,:”........./
..............?.....__.........................................:`.........../
............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../
.........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/
..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}
...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../
...,,,___.\`~,......“~.,....................`.....}............../
............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”
............/.`~,......`-...............................\....../\
.............\`~.*-,.....................................|,./.....\,__
,,_..........}.>-._\...................................|..............`=~-,
.....`=~-,_\_......`\,.................................\
...................`=~-,,.\,...............................\
................................`:,,...........................`\..............__
.....................................`=-,...................,%`>--==``
........................................_\..........._,-%.......`\
...................................,<`.._|_,-&``................`\

Renault magnum http://kamionszim.hu

Nem nagyon értem mit akarsz mondani. 😄

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Ahhoz képest!<#email>

Hát tudom. Én csak mondom. Hogy inaktív a topik, azért nem irkálok én se mert nem tudom mit írjak. 😄 xD

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Szobi30
miért, mit írkáljunk, ha nincs semmi hír? -.-

www.szobi.picturepush.com

Ahogy látom most nem nagyon aktív a topic. :S Kell indítani valami vitát aztán nem lesz inaktív. xDDD 😄

Ricsi234
a belsõre mondtam hogy megis van a kamion!😄

Oké, köszönöm. Már tudtam hamarabb is mert láttam a Blog-on csak nem akartam 3x posztolni. 😊

Ha csak nem az ETS 2 rõl van szó akkor nehezen 😊

Ricsi234
Hali!
#4126:Már megis lessz a kamion amivel fogok menni😄😄

tibi08
ez itt: trucks-and-trailers.com

Jaj, sorry.
A Hónap-ot én holnapnak olvastam. 😄D xDD
Sorry. 😞

Hûûha. 😊)))))
Jaj de jó várom már. 😊 Egyébként mi a T&T-nak a Weboldala ??

kutizsolt
ok kösz

V-Power Shell

yokel
"the time-limited "demo" is not ready yet, but we hope to have it up on the website by the middle of the month."

Remélik, h a hónap közepétõl elérhetõ lesz a weboldalon a demó.

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

kutizsolt
a T&T weboldalán még nem tolthetö a DEMO?

V-Power Shell

Mondasz valamit. :| Olyan mint az amcsi kamionokban. Valamit elnéztek rendesen.

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"

Truck Driver001
Azért elég szembetûnõ az a tény, hogy irreálisan kicsi a kabin belsõ széllessége. Lásd, ülések közötti távolság röhejesen kevés..<#zavart2>

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

TruckerDave
Nagyon kellettek már az értelmes interiorok. GTS-ben nem volt a legjobb :S
De ezek nagyon rendben vannak <#eljen>

Értem.
Egyébként nagyon jó lett a Renault Magnum interiorja. 😊

Igen, az az 1 óra idõtartam teljesen ingyenes...
Értem de akkor az hogy 1 órát tudsz vele játszani az ingyenes nem ? 😊)

tuzfal3
Kíváncsi leszek a dashboard-ra.Ha az is ilyen minõségû lesz akkor le a kalappal. 😄

Opel Movano 2.8DTi

bullseye9
Nagyon pöpec lett.

Renault Magnum belsõ:
Szinte már kész van márcsak textúrázni kell:

gumikacsa
A demo a teljes verzió, de csak 1 órát tudsz vele játszani. Online megveheted, ez azt jelenti, kifizeted, kapsz egy kódot, és onnantól nincs idõlimit, tehát teljes a játék.

Egyébként ez a "online idõlimites-demo" ez fizetõs lesz vagy ingyen letölthetõ ?? Tudom hogy a Demo -k ingyenesek de ha már online ?

Értem. 😊

yokel
Szó sincs bezárásról, sõt...

A lényege kb. annyi, h õk egy kis zárt cég voltak akik csak csinálták a játékokat és kiadtak 1-2-t évente. De most fordult a kocka azzal, h nyitottak a rajongók felé több csatornán is és ez meghozta a gyümölcsét ugyanis sikerült találniuk egy kiadót Braziliában ami jó hír az ottani rajongóknak. Továbbá tudják, h vannak még máshol is sok rajongójuk de sajna az õ országaikban nem mindenhol tudtak még tetõ alá hozni megállapodást arról, h ott is forgalmazzák a játékaikat, de remélik, h onnan vki majd csak olvassa a blogjukat és kapnak pár hasznos tippet ebbõl kifolyólag.

The benefits of fanbase
For a long time, SCS Software used to be quite a closed company. We worked behind closed doors in a little dinky office, and we worked very hard on the games. But we would only come to surface very seldom - to release a game or two per year at most - and then lock ourselves back in the office again to work on another game. We would read message boards and e-mails from our fans, but there was no two-way communication, and no feedback loop.

Things have changed a lot now that we have this blog, several Facebook pages for our recent projects, a YouTube channel, a Twitter account, the GetLocalization experiment, and most importantly now that our attitude is that fans are our most important asset.

This attitude change bears fruit for us, too. After asking our fans for recommendation for a distributor in Brazil, today we are signing a deal with Techdealer, Brazilian games distribution company, to release a bundle of our older games in the country. Hopefully Trucks & Trailers, which is a logical choice as it has already been translated into Brazilian Portuguese with your help, will be discussed next.

Yesterday we have received good tips for distribution opportunities in Bulgaria, and we will try these contacts to see if we can get official coverage for our games there. It turns out that our fans know their countries' state of games market much better than we can ever do, so with your help we can explore things that we would now have the capacity to try and research on our own.

There are still quite a lot of countries where our games are impossible to buy in stores, and where we know we have fans, but where we haven't managed to identify proper partner to talk to about distribution opportunities. To mention a few, we know we have tons of fans in Romania, Greece and Turkey, but we either don't know whom to talk to there, or if we do know, our attempts to establish contacts there failed so far. Perhaps somebody reading this blog may be able to provide another useful tip for us?

Ez most mit akar jelenteni ?? nagyon szépen meg kérek valakit hogy fordítsa le. A Blog-on van írva. Nekem nagyon rossz érzésem van de qrvára :S Fõleg ez: For a long time, SCS Software used to be quite a closed company.

Valami bezár a cég vagy mi a l*f*sz ? :SSSSSSSSS

"Többször leírtuk, de örök érvényû: ezeknek a játékoknak a széleskörû moddolhatóság az igazi ereje, hiába csinálnák meg a készítõk tökéletesen élethûre a kamionokat, pótokat, a user úgyis belerakja a saját festését, modellezését, stb.
Ezzel nyilván a készítõk is tisztában vannak, és a nyitva hagyják ezt a lehetõséget." <-- +1 bár én a 0 százalékos modellezési tudásommal nem pofázok. 😄 xD

bullseye9
Látod, mindig tanul az ember valamit 😄

#4108, © trucksimfan: +1, szerintem is így van.

Többször leírtuk, de örök érvényû: ezeknek a játékoknak a széleskörû moddolhatóság az igazi ereje, hiába csinálnák meg a készítõk tökéletesen élethûre a kamionokat, pótokat, a user úgyis belerakja a saját festését, modellezését, stb.
Ezzel nyilván a készítõk is tisztában vannak, és a nyitva hagyják ezt a lehetõséget.

1920*1200 úgy tûnik,mintha "FullHD-s" lenne?! Zseniális észrevétel,király vagy...<#eljen>

Érdemes volt ma is benéznem 😄DD

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

"..azt hasonlóan komolyra fogják készíteni, mint az ETS2-õt." Legalábbis reméljük. <#whatever>

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"

gumikacsa
Matek nem az erõsséged, de a logika sem, ha jól sejtem:

2 játék készült+1 meglepetés

1. játék már megjelent: Extreme Trucker 2
2. játék maga az Euro Truck Simulator 2

+1 meglepi a Truck & Trailer.

Említették már, hogy elõfordulhat, hogy a következõ nagy projekt az American Truck Simulator lesz. Elõfordulhat, hogy már belekezdtek, de azt hasonlóan komolyra fogják készíteni, mint az ETS2-õt.

Mondjuk az is lehet. 😊

Vagy csak elõre lefoglalták a domaint. 😊)

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

lehet 😄 Amolyan "Titkos Project" 😄D xD

biliard10
OFF: hogy volt ez hogy 3 játékot csinálnak és gondolom én az american truck simulator (?) a meglepetés game

ON: Jók a képek

Remélhetõleg nem fake... viszont én örömmel veszem hogy visszakanyarodnak az amerikai vonalra. Nekem speciel nagyon hiányzik a régi Haulin, Pttm, American Long Haul hangulat... 😊
yokel
Egy kis érdekesség! <#papakacsint>

A SCS Soft leregelte a www.americantrucksimulator.com-ot

Még kész sincs az ETS2, de már készülnek az új projektre?! <#fejvakaras>

<#eljen>
Na hali.
Olvasgatom itt az értelmes, és az éééééééértelmeeees hsz-eket.
Hát....
Korábban már leírtam:
Ha olyan "szimulátort" akar a "vérpistike" aki úgyse veszi meg, csak pofázik hogy ez meg az kéne, de nemjó meg a amúgyis, az fogja magát, C+E vizsga, ADR, PÁV I-II, stb, becsüccsen a kamionba, és elindul. Akkor meg a töke tele lesz, hogy túl valóságos, mert b*szogat a KPM (bocs NKH), szopatják a mérlegen mert 10kg-val tengelyes, stb.

Szóval:
Az eddigi fícsörök amik voltak (ETS1, GTS játékokban) az bõven fasza, ha ezt kombinálják egy picit a 18Wos Am.LongHaullal (optikázás, megvehetõ pótkocsik, tachográf), meg tényleg 1-2 fülkébe aggatható kütyüt még kaphatnánk, de ennyi! A nagyobb (mármint részletesebb) térkép meg már tuti, mellékutakkal, úgyhogy a szavatossággal szerintem nem lesz baj. A gyalogosokról csak annyit, hogy azokat megintcsak a "vérpistike" emberek miatt nem teszik bele, akik nem tudnának különbséget tenni az Euro Truck és a Carmageddon között.
Pici cég, ahhoz képest meg már felülmúlják magukat.
Szerintem.

Notebook, Intel Core2Quad [email protected] 4GB RAM (1066MHz) GT240M 1GB

Hát kb annyit, hogy néhány apróságot kell megcsinálniuk, de remélik az online idõlimites-demo kb ugyanakkor lesz kész, mikor a játék a boltok polcaira kerül.

Most olvasom a SCS Software blog-ot és ezek szerint:
the online time-limited demo version at the same time as the game hits the store shelves in CD editions.

Már letölthetõ az ingyenes demo verzió ?? 😮

Ha az egész mondat kéne akkor:

We still need to do some additional programming to make this happen, but we hope to be ready with the online time-limited demo version at the same time as the game hits the store shelves in CD editions.

Ez mit akar jelenteni ?? Valaki lenne olyan szíves hogy lefordítaná nekem/nekünk ? 😊 Elõre is thx!

<#eljen><#taps>

Aha,igen találtam 1920x1200-at de az is jó mert pont benne van egész képbe és nagyon szép mivel nekem úgy tûnik mintha Full HD-és lenne. 😊)

Június 17-et írnak. Aztán 1-2 nappal hamarabb vagy lehet hogy egy kicsit késõbb adják ki. 😊

kutizsolt
hányadikán is lesz kiadva a T&T??

V-Power Shell