52658
-
#13802 látom azt sem tuddd mi az a warez :DD -
mk452001 #13801 Srácok...aki még nem járt Innsbruck környékén, illetve Svájc felé sürgősen tegye meg, kva jó...alagutak tömkelege, meg egy fizetőkapu is van :D
Illetve...van a vontatók között olyan, ami kiemelkedően jobb a többinél, vagy kb. ugyanarra képesek? -
Sóschips #13800 +1
Épp facebookon írtam,hogy az elején felvehető 100ezer euró hitel bőven elég..simán fel lehet rajta kapaszkodni,nem gyorsan de legalább élvezed a játékot.Így is már csak 80ezret kell csak visszafizetni belőle:DDDD -
#13799 Nekem nem írja ki..
TI rontottátok el.
Fáradjatok át az off topikba! -
razor1997 #13798 Mivel hogy a tegnap esti kérdésemre úgy láttam nem kaptam választ([URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1276682501&no=13505]#13505[/URL] ezért megkérdezem mégegyszer:
Valakinek nincs vagy nem-e volt olyan problémája,hogy nem jelenítette meg neki az ékezetes betűket és nem is írta ki??
Jó lenne kideríteni mert kicsit zavaró.Talán majd ma még megpróbálom úgy ha újrarakom,de addigis várom a tippeket. -
balukah #13797 Na igen.. Làtom akinek a jàték tört annak mindíg kiírja hogy aktivàld,de màr aktivàltad... Nekem is ez van. Nos nézegettem a beàllítàsokat és làttqm hogy küldjön e híreket vagy sem. Na ezt nem pipàltam ki(mivelddig ki volt) és ezutàn nem írta ki... Nem tudom ma este meglàtom Amúgy van valami ts szoba ahol beszélgethetünk ets2 rol?Mivel egyedül uncsi:) Aki benne van az jöjjön ts re,vag irjon. Mert többen jobb:) -
jawol #13796 Warezzal? -
#13795 azért mert nem eredeti, warezzal meg el lehet innen menni -
jawol #13794 Máma harmadjára kéri a termékkulcsot.Ez mér van?(nem eredeti) -
#13793 LOL, azért látom nem volt elég a gazdasági válság a legtöbb ember a játékban is jól hitelbe veri magát meg minuszba mert az első nap már fullos kamiont akar, nagyon jó kis képet ad ez a játék az emberek gondolkodásáról... mindenki rögtön a kiskapkat keresi ( cheat ) melozni senki nem akar
A játék nem épp Civilization szintű, szóval sok okoskodást nem igényel hogy beinduljon a gazdaság de még így se megy, tényleg nem ártana ha már általános iskolában elkezdenének oktatni némi gazdasági alapismereteket
Bocs az OFF-ért, de ez tűnt fel itt az elmúlt napokban, szomorú.... -
nmagyar #13792 Azért az ilyen, hogy: XY sofőröd nem talált munkát, az út üa. kötsge. 405ojró, elég nagy baromság. Minek indul el ha nincs fuvar?? -
#13791 Köszi szépen! -
#13790 a globetrotter logo-t javítja? -
#13789 Hát akkor nincs más választásom...
Köszi a segítséget! -
#13788 szimplán elbasztál valamit, ne verd szét a fejed, nem a játék rossz :P
-
#13787 ha megveszed szerintem megmarad a fejed :D -
#13786 nem eredeti,de ha most aztjön ,hogy ezt a hibát sehogy se lehet megoldani szétverem a fejem -
#13785 eredeti? -
#13784 Sziasztok,olyan problémám lennen ,hogy a játék minden egyes fuvar után kéri az aktiváló kodot és hiába írom be azt a kodot amivel elöször elindult most nem fogadja el,csak akkor ha letörlöm és újra telepítem a játékot minden egyes fuvar után, valaki help PLS. -
#13783 íme az én kicsikém :) alig várom hogy 12-es legyek és meglegyen a nagy fülke rá :D
-
szabo861011 #13782 A mercedes és az iveco logot valaki belinkeli köszi!! -
#13781 http://www.germantruck-mods.de/page/downloads/?action=download&id=2134
ezt most találtam, a mercihez a dafhoz meg a vovohoz ad rendes logót -
#13780 Az Anglia és Európa közötti átkelési időt NEM veszi pihenőidőnek!!! Még nem is ugrik a idő pár órát sem!!!
MI a túrót csináltak ezzel?! (Gyors futam, ha ez számtana..) -
#13779 A játék scs fájljait tudod vele kibontani, moddoláshoz kell elsősorban. -
swadawa senpai #13778 Császtok, abban nem tudtok segiteni, hogy hogy lehet körbenézni a kamion belsejében, mert elég rossz hogy nem tudom megnézni jön e valaki balról, jobbról, tudom hogy jobb egérgomb alabból ,de nem müködik. -
Lolluki #13777 ez mi? -
#13776 SCS extractor nem parancssoros verziója:
http://ftsoftware.eu/downloads.php?Download=scsextractor
Nem teszteltem, playtruck-ról származik a link. -
Lolluki #13775 valaki eltudja küldeni a no speed limites file-t? -
#13774 Volvo real logo 2 - ez a jobb, mert az előzőnél az interiorben nem lett lecserélve a logo:
LINK
-
Ironman2 #13773 Én máris szerelmes lettem a kamionokba.Jó a játék.Még nem játszottam egyikkel se,de ez most megfogott rendesen. -
#13772 Volvo real logo:
LINK -
Scania20 #13771 #13768
Nekem is volt ilyen problémám!Én a demó mentett játékára telepítettem fel az eredetit és az 1. frissítés után nekem is kérte!Kitöröltem a mentést és újra raktam az eredetit és eddig még nem kérte!! -
WinStar #13770 egyébként nem tudom észrevettétek-e de ha nem ütközöl akkor is magától károsodik a verda :) Vagy ez játék bug? :D Vagy valóban kopnak a gumik,az alkatrészek,stb...? -
#13769 Szép napot.
-
balukah #13768 Srácok az 1. frissítés óta aktiválva van a játékom de mindíg azt írja ki hogy aktiváljam a játékot újra. Mi lehet a hiba? -
#13767 scs extraktor linket adna valaki, mert a google-ban nem talalom :( -
Lolluki #13766 valaki tudna adni egy rank hacket??? -
#13765 Renaulthoz navigáció:
LINK -
The Best #13764 Elözött a faszi frontálisan utközöt velem 400euro javitás 15.000 euro nagyon korekt
-
WinStar #13763 amúgy az miért van hogy odafele minden sofőrömnek van melója,de visszafele meg nincs munkája -.- Ez így rohadtul nem nyereséges ám....vagy csak az elején lesz így?