Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kis Csendes
WTF?:|

♥Nokia 5800 Xpress music♥|Tdu:Wolf144|♥♥♥Rebekaa♥♥♥ [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]☺☺☺

Cindas
hátha megnéznéd az új magnumokat meglátnád hogy nagyon hasonlít rá ez a fajta napellenzõ.

a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?

tuzfal3
Ez egy Magnum Visor?

Opel Movano 2.8DTi

bullseye9
"2 kicsi lego..." LOL...

Meg a fekete lábú nyúl is érdekes. De ne legyünk telhetetlenek.

Viszont a Scania interior jól mutat.

Cindas
azért azon a scanián az a magnum napellenzõ elég batár...

a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?

yokel
Az igen, 66 db kép egybõl?! <#eljen>

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

bullseye9
Ha jól látom, további teszt képek itt:

http://truckpol.republika.pl/pictures_trucks_and_trailers_1.html

Cb Főnök
Ezigen!<#eljen><#eljen>

TruckerDave
T&T

nem volt abba se, csak északon vancouverben volt egy kis hó. 😄DD

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

kutizsolt
a PTTM-ben voltak évszakok mert 4éve (valami ilyensmi) sokat játszottam azt

V-Power Shell

az igaz jó lenne

TruckerDave
Meg benzinkútra kocsik és kamionok is bejönnének.

hát, az jó lenne ha lennének kamionok is + pótkocsik. 😊

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

még egyenlõre arra lennék kíváncsi hogy a depókba lesznek kamionok is vagy csak a pótkocsik meg én egyedül? mert szerintem az is nagyon bejönne mindenkinek!<#nevetes1><#nevetes1><#conf>
Szerintem nem lesz, max olyan lesz hogy esik az esõ,süt a nap meg esetleg még hó. De szerintem olyan évszakokra mint például a The Sims 2-ben van olyanra szerintem ne számíts. (Bár én is örülnék ha lennének évszakok. 😄)

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

RS
Nem valószínû.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

AZ ETS2-be lesznek évszakok??? mert szerintem az nagyon jó lenne!!!<#hawaii><#gonosz1>
biliard10
XDXD

facebook -.-
Az egy windows ablak,mögötte meg egy kék háttér.

Nekem valahogy a Facebook-ra hasonlít az a jobb oldala képen. 😄
Talán, de nem hiszem.

luspaydavid
Azti<#idiota>

The Truck Is My Life

Lol. XD
Tényleg. 😮

A kép szélét figyeljétek a jobb oldalon!<#wow1>

azt én nemtudom 😄 xD
Én csak talátlam a cikket,mindenesetre a full verzióból minden kiderül majd.

Engem ezzel kapcsolatban csak az izgat, hogy ha megvan a licence, de eddig nem írtam és lehet késõbb ráfog kerülni, de hol van a Scaniaról a logó??? 😊))))

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

ajánlom figyelmetekbe:
EZT OLVASSÁTOK EL!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bocsi vissza szívom az 1 hsz nem vettem észre a betonfalat!<#dumcsi><#dumcsi><#nevetes1>
amúgy nagyon jó lesz alakul!<#taps><#eljen><#smile>
nem szeretnék kötekedni 😄 de a képen a pótkocsinak a vége elmaradt. a túlsó oldalon viszont megvan mind a 3 kerék!<#schmoll2><#falbav><#wow1><#pias>
akos25
Hát igen.... Az ilyenre csak annyit tudnék mondani, hogy túl szép lett volna ahhoz, hogy igaz legyen...

Sftomee: Nyugi, majd a modderek megoldják, ha már egyszer az SCS nem "tudta" vagyis, javítom ki magam, nem akarta...

Truck Driver001
Ott a válasz! Az alvás/kényelem rovására ugyan, de ott fent valószínûleg egy MTX JackHammer audió berendezés pihen, éljen az utakon bömbölõ Du Hast! - Alvás meg minek 22.000 Watt mellé!? 😄

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Annyira tudtam, hogy ez lesz. Sõt, lesznek még ilyenebb dolgok is szerintem. :|

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"

A belselye kisebb még a Highline fülkésnél is.

CB: Kis Lámpás Jimy

bullseye9
Jó kép.

OFF: //alakul ez a Scania-fülke, de még mindig nem az igazi (mondjuk könnyen beszélek kb. 1%-os modellezési tudományommal), ilyen téren változatlanul a DAF vezeti a toplistámat az SCS-nél.

Ahhahaha! 😄 És tényleg! Nyertél egy piros hangszórót! 😄

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"

Truck Driver001
Szép-szép, mint a rózsa, de csak nekem szembetûnõ hogy Topline hálófülke, normál R szériás belmagassággal? 😄

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

luspaydavid

The Truck Is My Life

gumikacsa
Bearanyozódott a T&T

Renault magnum http://kamionszim.hu

TruckerDave
"ne sajnáljon már pár ezret egy alap kormányra." Az a baj, hogy alap kormány általában 270 fokot tud, ami nem túl jó ehhez a játékhoz. Régi kormányommal próbálkoztam GTS-ben de semmivel nem volt jobb. Ezért vettem csak az ETS 2 miatt DFGT-t, de minden másban is használom és tényleg más világ. Nekem nagyon megérte.

<#eljen><#taps>

OFF Csak az a baj,hogy kormány nélkül az összes dolog amit beleépítettek, ami kicsit is realisztikussá tesz egy ilyen játékot, õsszedõl, ha a júzer nem tesz érte semmit. Szerintem. 😊 Én nem azt mondtam hogy azzal ne lehessen valamennyire kezelni, hanem hogy ha baromi könnyûre csinálják az irányítást, akkor abból következhet az, hogy kormánnyal nem lesz élvezetes. Mert akkor nem lehet semmi visszahatás kanyarodás közben vagy ha rámész valamire, stb. Akkor olyan lesz vezetni mintha need for speed-el játszanál... Ami nem ehhez a stílushoz való. Akkor csináljanak egy olyan módot, mint régen a GP2-ben volt talán elõször. Kövesse az autó az utat, csak a gázt kelljen adagolni nagyjából, meg a féket. És maradjon egy olyan mód, amikor rendesen vezetni kell az autót.
És én azt mondom, aki az ilyen szimulátoros játékot szereti, az ne sajnáljon már pár ezret egy alap kormányra.
És ezt most nem azért mondom, de elõször én is 1 játék miatt vettem (konkrétan TDU1), és utána kisütött a nap! Mintha egy másik világ lett volna. Az idegesítõ, hajtépõ, unalmas játékból, lett egy baromi hosszú idõre lekötõ játék. Azóta viszont bármilyen autós cuccot ki tudok próbálni. Bocs ha valaki lelkébe tapostam. 😛 ON

Rettenthető
"Egyrészt remélem, hogy bill-el kurva nehéz lesz, mert akkor valószínûleg kormánnyal lesz a tuti."

Tök jó, hogy ilyeneket remélsz... :-)
Én meg azt remélem, hogy a bill + egér kombó azért marad (az ETS2-ben). Azért nem veszek kormányt, mert ez az egyetlen ilyen játék, amivel játszom majd, és csak ezért az egyért meg túlzásnak érezném (akkora fanatik nem vagyok).

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Egyedül az övében nem lesznek pedálok. Joystickkal kell majd terelni a vasdarabokat. 😊
OFFDe milyen beszólások jönnek majd a hozzá hasonlóktól, hogy billentyûvel tiszta szar játszani. 😄 Egyrészt remélem, hogy bill-el kurva nehéz lesz, mert akkor valószínûleg kormánnyal lesz a tuti. Mert aki csak ilyen játékokkal tolja, az nem igaz hogy nem tud venni valami teszkós cuccot legalább. Tökre bírom a YT-os videókat, amiben minden féle történeteket találnak ki a videóhoz, hogy reálisnak látszódjon, de mikor elindulnak a kamionnal olyan szögletesen közlekednek mintha minimum egy hordó sör legurult volna a torkukon. 😄ON

Na mert hogy ha nem lesznek akkor mi lesz?Semmi.
Ugyan úgy tudsz játszani,de megsúgom,szerintem biztos van benne.

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

Kis Csendes
-.-

&#9829;Nokia 5800 Xpress music&#9829;|Tdu:Wolf144|&#9829;&#9829;&#9829;Rebekaa&#9829;&#9829;&#9829; [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]&#9786;&#9786;&#9786;

Jól van,felesleges? A játékban aztán meg nem lesznek pedálok. 😄
De én már meg se szólalok. :/

Relaxálj már:/..tényleg olyan felesleges dolgokat írsz néha,hogy csak na:S

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

(bocsi a dupla posztért ez most komolyan nem szándékosan van.)
Ezen a Mercedes Trust-on jól látom hogy nincsenek pedálok ?? o.O
Még nincs kész vagy csak nem látni a sötét-be ?? 😄

Tudod fiam az a Km/h óra dísznek lesz ott és semmit se fog mutatni. 😊 😄 xDDDD