Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
♥Nokia 5800 Xpress music♥|Tdu:Wolf144|♥♥♥Rebekaa♥♥♥ [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]☺☺☺
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
Opel Movano 2.8DTi
Meg a fekete lábú nyúl is érdekes. De ne legyünk telhetetlenek.
Viszont a Scania interior jól mutat.
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
http://truckpol.republika.pl/pictures_trucks_and_trailers_1.html
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Az egy windows ablak,mögötte meg egy kék háttér.
Talán, de nem hiszem.
Tényleg. 😮
Én csak talátlam a cikket,mindenesetre a full verzióból minden kiderül majd.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
EZT OLVASSÁTOK EL!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sftomee: Nyugi, majd a modderek megoldják, ha már egyszer az SCS nem "tudta" vagyis, javítom ki magam, nem akarta...
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"
CB: Kis Lámpás Jimy
OFF: //alakul ez a Scania-fülke, de még mindig nem az igazi (mondjuk könnyen beszélek kb. 1%-os modellezési tudományommal), ilyen téren változatlanul a DAF vezeti a toplistámat az SCS-nél.
\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
És én azt mondom, aki az ilyen szimulátoros játékot szereti, az ne sajnáljon már pár ezret egy alap kormányra.
És ezt most nem azért mondom, de elõször én is 1 játék miatt vettem (konkrétan TDU1), és utána kisütött a nap! Mintha egy másik világ lett volna. Az idegesítõ, hajtépõ, unalmas játékból, lett egy baromi hosszú idõre lekötõ játék. Azóta viszont bármilyen autós cuccot ki tudok próbálni. Bocs ha valaki lelkébe tapostam. 😛 ON
Tök jó, hogy ilyeneket remélsz... :-)
Én meg azt remélem, hogy a bill + egér kombó azért marad (az ETS2-ben). Azért nem veszek kormányt, mert ez az egyetlen ilyen játék, amivel játszom majd, és csak ezért az egyért meg túlzásnak érezném (akkora fanatik nem vagyok).
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
OFFDe milyen beszólások jönnek majd a hozzá hasonlóktól, hogy billentyûvel tiszta szar játszani. 😄 Egyrészt remélem, hogy bill-el kurva nehéz lesz, mert akkor valószínûleg kormánnyal lesz a tuti. Mert aki csak ilyen játékokkal tolja, az nem igaz hogy nem tud venni valami teszkós cuccot legalább. Tökre bírom a YT-os videókat, amiben minden féle történeteket találnak ki a videóhoz, hogy reálisnak látszódjon, de mikor elindulnak a kamionnal olyan szögletesen közlekednek mintha minimum egy hordó sör legurult volna a torkukon. 😄ON
Ugyan úgy tudsz játszani,de megsúgom,szerintem biztos van benne.
к.ιηтнуα.
♥Nokia 5800 Xpress music♥|Tdu:Wolf144|♥♥♥Rebekaa♥♥♥ [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]☺☺☺
De én már meg se szólalok. :/
к.ιηтнуα.
Ezen a Mercedes Trust-on jól látom hogy nincsenek pedálok ?? o.O
Még nincs kész vagy csak nem látni a sötét-be ?? 😄