Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide
Egyébként fain. Már várom!
Na mind1, inkább hagyjuk. 😄
Egyébként nagyon jó lett a videó. 😊
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"
We don't yet have anything to show about new weather effects, pedestrians, new road signs, etc.
Szerintem elnézted vagy én nem tudom mert te ezt írtad rá magyarul:
Vagyis lesz benne idõjárás váltakozás, gyalogosok, új út jelzések. Biztató!
És a Don´t az Tiltó/tiltás-t jelent vagyis hogy nem én szerintem. úgy hogy akkor:
Nem mutatunk információt illetve képeket új idõjárás effektekrõl,emberekrõl (pedestrians),új út jelzésekrõl.
szerintem így van helyesen. 😊
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
18 WoS : Return America
a blog-ra írta valaki ezek szerint ez lesz az új American Truck Simulator ?? <#conf>#conf><#nemtudom>#nemtudom>
Angol nem nagyon megy, lévén, vén fasz vagyok, és általánosban oroszt tanultam (akarom mondani azt tanítottak). Tovább meg nem tanultam, minek? (😛)
Renault magnum http://kamionszim.hu
+ egy tipp a nyelvtant úgyis vágod sztem ami szót meg nem értesz az meg szótárból megnézed és a szövegkörnyezetnek legmegfelelõbb MAGYARosat kiválasztod 😊
♥Nokia 5800 Xpress music♥|Tdu:Wolf144|♥♥♥Rebekaa♥♥♥ [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]☺☺☺
\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"
Vagyis lesz benne idõjárás váltakozás, gyalogosok, új út jelzések. Biztató!
Az tény, h sok jó dolog lesz ETS2-be a korábbi verziókhoz képest, ha csak azt nézzük, h mennyi új épület, objektum, tereptárgy lesz benne és ezeket mind lemodellezni, letextúrázni, hát nem kis meló lehet és ahogy írják még messze van a késztõl a játék!
Tényleg nem lehet azt mondani rájuk, h nem tesznek meg minden telhetõt, h kielégítsék mki vágyát, de teljesen lehetetlen, de ezt sokan egyszerûen nem értik meg!
Sajnos itt a magyar fórumon is egyesek olyan baromságokat sorolnak fel, h de jó lenne ha ez..., meg az is... benne lenne, h az ember haja égnek áll!
Amúgy tényleg borzalmas, h egyes faszlámák állandóan tele spamelik a blogot ugyan azokkal a kérdésekkel, aminek semmi értelme, de reméljük, h leállnak most már ezzel, bár sajnos nagyon sokan csak a képeket nézik, a szöveget meg már büdös elolvasni, ill. lefordítani akár google translate-tel!
CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg
sftomee: köszönöm/köszönjük a fordítást! 😊
Renault magnum http://kamionszim.hu
2.Még nem tudnak mutatni az idõjárás effektekbõl, a gyalogosokból, az új közúti jelzésekbõl semmit. És nem azért mert nem akarják, hanem mert még nincsenek készen velük. A játék már majdnem kész. Ha teleszemeteljük (akinek nem inge, ugye 😊) a blogot kéregestéssel meg spammel, az ne mváltoztat ezen. Kb ennyi. Bocsi ha pontatlan lett.
A short explanation to people always asking the same questions again, and again, and again...
1. We don't know the ETS2 release date yet. We would like to release the game as soon as possible, as every extra month of development represents a lot of money invested into the game, and frankly we are quite tight on money now. We have already exceeded to budget we had originally planned for the game, and with the costs ballooning, it's a big question if the game can ever make us back the development costs. We are now running on emergency reserve funds, hoping that profits from the little game of Trucks & Trailers is going to buy us a bit of time to complete ETS2. On the other hand, we'd like to ship the game as feature complete as possible, our long-term prospects depend on creating quality games. With such conflicting goals, in the end we may have to do some compromises both ways, but we are still pushing ahead.
2. We don't yet have anything to show about new weather effects, pedestrians, new road signs, etc. If we don't show something or don't talk about it, it is not because we are mean and want to keep it from you, but because the feature wasn't implemented yet. The game is far from complete, you need to understand that. Spamming or trolling the comments on this blog really doesn't make any difference.
Thanks for your understanding.
Elõre is köszönjük. 😊
Yupííí. 😊
De valami olyasmit írnak hogy: kaptak illetve lett több pénzünk (nemtom hogy xD) vagyis hogy: kaptak fejlesztésre pénzt és így beletették ezek szerint. 😊
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
😊
Be is teszem:
Bratislava castle
1. Kép:
2. Kép:
Na ehhez mit szóltok, benne lesz Szlovákia.... 😊))))))))))))))
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>