52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Bal0924
    Köszi.
  • wollnerd #14490
    Elkészült az 1. saját kamionom.
  • SuSu1992
    jól csinálják az scsnél, tegnap töltöttem le torrentről a gémet, tutin működött minden, de ma már újra demó módban nyomhatom:D
    várom már a 25.ét akkor jön meg az eredeti:D
  • Robert24
    Rotterdam felé igyekezve szembe épp egy repülő landolt.

• wollnerd #14487
    Számítógép vezérelte forgalom.
  • Robert24
    Calaif előtt megálltam tankolni és kivettem a pihenőmet, hogy reggel folytatva az utamat meg se álljak Swansea-ig (Anglia)

• Bal0924
    Mi az "AI"?
  • VERESS 96
    Én is sokat küszködtem vele az AI-k se sokat segítenek! De legalább van a játékban egy kis kihívás :D
  • Carlos
    Jajj, ezt énis úgy utálom. Meg a "koppanós" bányákat... :)
  • hertzui
    Köszönöm,hogy segítesz,igen azt is levettem teljesen alapra :(
  • kisgyerek2
    A linearitást kikapcsolni?próbáltad már?
  • Scania20
    Lejárt
  • Joybull
    SZiasztok. Az eltűnő fuvarokra van valami megoldás?
  • flashkah
    nyomj F4-et és ott be tudod kapcsolni
  • Volvo Fh12 460
    Jó reggelt kérnék egy kis segitséget ! az lenne hogy meg vettem a volvomra a szúrokat és a szervizbe ahol tesztelni lehet a lámpákat müködik de ha kint vagyok az utcán akkor nem müködik csak a távolságim kapcsol:S köszi elöre is a segitésget:)
  • flashkah
    Ide beállni csak nekem nagy kihívás? És még az AI-k is a seggembe jönnek, nehogy hátra tudjak tolatni. :D
  • hertzui
    Valaki válaszoljon már erre #14461 legyen szíves,köszönöm.
  • Juhasz27
    nem vagyok kamionos,de németbe jártam sokat és mint ha úgy vettem volna észre,hogy a kamionok 90-el mentek volna mert az volt nekik a megengedett felső határ.
    De lehet tévedek.
  • gumikacsa18
    http://eurotrucksimulator2.quezz.com/
  • gumikacsa18
  • Tomika boy
    Egyre durvább a fórum:S xD
  • Juhasz27
    NEM teszteltem,ne engem kövezzetek ha mem müxik :)
  • gumikacsa18
    többi kamiont nem lehetne valahogy beálitani hogy ne 70 el menjenek autópályán ??? 9 el meg elhuzok melettük valaki segitsen köszi
  • Zidan21
    Juhasz27
    nagyon szépen a No speed limit mod köszi!!!!!!!!!!!!!
    nagyon rendes vagy !!!!!!!!!!
  • Tikal #14467
    Mikor láttál utoljára 90 felett száguldozni kamiont autopályán? Már ha vezettél már egyáltalán autot valaha.... Mivel ez egy simulator ezért nem mehet többel a kamion mint 90, mert le vannak szabályozva...
  • Juhasz27
    No speed limit mod
  • huhuhorgasz
    Hogyan lehet garázst fejleszteni? Valaki adjon már tippet nekem légyszives
  • nmagyar
    Amúgy nagyobb fülkével lassabban fog gyorsulni ugyan az a motor mint ami kis fülkével jól megy?
  • Zidan21
    légyszives valaki olyann no speed limit mod liket tegyenki ahonnan lelehet azt tölteni
    előre is nagyon szépen köszönöm
    lényegses lenne mert az egyenes szakaszokon nem 90-el kéne döcögni az autópályán
  • Tikal #14462
    Vagy legalább már ne az első nap adnának hitelt, mentem vagy két fuvart aztán máris 400ezret ajánlottak fel. Túl könnyű így. Ha nem vagy nagy kamion fan, így hamar elmúlhat az érdeklődás mert a vezetésen túl nem sok minden köt majd le...
  • hertzui
    Üdv! Szerintetek az miért van,hogy beállítottam a kormányom érzékenységét a legalacsonyabbra és a játékban épphogy fordítok rajta még a kamion is felborul. Min kell állítani,hogy ne legyen ennyire érzékeny? Előre is köszönöm a segítséget. Egyébként nekem Pozsonyban van a garázsom,hát ott ne vegyen senki,már eltelt egy hónapom,de még hasznot nem hozott a két söfőröm,ráadásul visszfuvarban soha nem visznek semmit,ezért -550euró! :(
  • Boxer HUN
    Ez már elég korrekt hozzászólás volt.. határozottan. Senki nem játszana, ha nem lenne benne sikerélmény. Ezért a felpörgetett játékmenet.

(amilyen a hozzászólás, olyan a válasz is)
  • Carlos
    Ah, értem.
    Akkor télleg nincs értelme! Köszi.
  • Tikal #14458
    Kis magyarázat, lemaradt :) HA átállítod, akkor csak olyan fuvart fognak keresni álltólag amelyik skill-t erőlteted, tehát ha hosszu fuvarokra állítottad, akkor azt fogják keresni, és ha nincs éppen olyan a városban akkor lehet üresen megy vissza
  • Zidan21
    Hali valaki tudna speed limit modod adni hogy ne 90-el menjen a kamionom?

Előre is kösz!
  • Carlos
    Köszönöm!
  • Tikal #14455
    Nem érdemes, hagyd úgy.
  • Tikal #14454
    Egyébként milyen hangnemben is írtam az a kritikát? Ugyan kinek fájt az rajtad kivül? Én elhiszem hogy neked ez a szíved csücske, de másnak ez csak egy játék... Talán ezt is el kéne fogadni, ennyi, és nem rögtön magadra venni, meg rögtön az SCS védelmére kelni...
  • Tikal #14453
    Leszarom Más? vagy most ezen fogsz pörögni? Kb akkor jön elő a helyesírás téma mikor már másba nem tudnak belekötni :D
  • Tikal #14452
    Irhatod is a listádt hogy mit tegyek ahhoz hogy jobb legyen a játék, met azon kivül hogy leírom a vélemyényem, vagy megveszem sok mindent nem tudok tenni.

Mint írtam, szerintem túl könnyű lett a játék, simán tehettek volna bele valami nehezitést is... nem azt mondom hogy full élethű legyen, de ha már Simoleonnal kell fizetni hanem Euroval akkor azért ne napi 10-20ezer folyjon már be :)

( telefonon sokszor nincs kedve az embernek pötyögni, talán ezért találtad szögletesnek az írásom :D )

( Sajnálom hogy nem vágom fejből a megjelenési évszámokat, de azért még megengeded ugye, hogy emlékezzek a játékra, milyen is volt? Köszi )