52658
-
Bal0924 #14491 Köszi. -
#14490 Elkészült az 1. saját kamionom.
-
SuSu1992 #14489 jól csinálják az scsnél, tegnap töltöttem le torrentről a gémet, tutin működött minden, de ma már újra demó módban nyomhatom:D
várom már a 25.ét akkor jön meg az eredeti:D -
Robert24 #14488 Rotterdam felé igyekezve szembe épp egy repülő landolt.
-
#14487 Számítógép vezérelte forgalom. -
Robert24 #14486 Calaif előtt megálltam tankolni és kivettem a pihenőmet, hogy reggel folytatva az utamat meg se álljak Swansea-ig (Anglia)
-
Bal0924 #14485 Mi az "AI"? -
#14484 Én is sokat küszködtem vele az AI-k se sokat segítenek! De legalább van a játékban egy kis kihívás :D -
#14483 Jajj, ezt énis úgy utálom. Meg a "koppanós" bányákat... :) -
hertzui #14482 Köszönöm,hogy segítesz,igen azt is levettem teljesen alapra :( -
kisgyerek2 #14481 A linearitást kikapcsolni?próbáltad már? -
Scania20 #14480 Lejárt
-
Joybull #14479 SZiasztok. Az eltűnő fuvarokra van valami megoldás? -
flashkah #14478 nyomj F4-et és ott be tudod kapcsolni -
#14477 Jó reggelt kérnék egy kis segitséget ! az lenne hogy meg vettem a volvomra a szúrokat és a szervizbe ahol tesztelni lehet a lámpákat müködik de ha kint vagyok az utcán akkor nem müködik csak a távolságim kapcsol:S köszi elöre is a segitésget:) -
flashkah #14476 Ide beállni csak nekem nagy kihívás? És még az AI-k is a seggembe jönnek, nehogy hátra tudjak tolatni. :D
-
hertzui #14475 Valaki válaszoljon már erre #14461 legyen szíves,köszönöm. -
Juhasz27 #14474 nem vagyok kamionos,de németbe jártam sokat és mint ha úgy vettem volna észre,hogy a kamionok 90-el mentek volna mert az volt nekik a megengedett felső határ.
De lehet tévedek. -
gumikacsa18 #14473 http://eurotrucksimulator2.quezz.com/ -
gumikacsa18 #14472 -
#14471 Egyre durvább a fórum:S xD -
Juhasz27 #14470 NEM teszteltem,ne engem kövezzetek ha mem müxik :) -
gumikacsa18 #14469 többi kamiont nem lehetne valahogy beálitani hogy ne 70 el menjenek autópályán ??? 9 el meg elhuzok melettük valaki segitsen köszi -
Zidan21 #14468 Juhasz27
nagyon szépen a No speed limit mod köszi!!!!!!!!!!!!!
nagyon rendes vagy !!!!!!!!!! -
#14467 Mikor láttál utoljára 90 felett száguldozni kamiont autopályán? Már ha vezettél már egyáltalán autot valaha.... Mivel ez egy simulator ezért nem mehet többel a kamion mint 90, mert le vannak szabályozva... -
Juhasz27 #14466 No speed limit mod -
huhuhorgasz #14465 Hogyan lehet garázst fejleszteni? Valaki adjon már tippet nekem légyszives -
nmagyar #14464 Amúgy nagyobb fülkével lassabban fog gyorsulni ugyan az a motor mint ami kis fülkével jól megy? -
Zidan21 #14463 légyszives valaki olyann no speed limit mod liket tegyenki ahonnan lelehet azt tölteni
előre is nagyon szépen köszönöm
lényegses lenne mert az egyenes szakaszokon nem 90-el kéne döcögni az autópályán -
#14462 Vagy legalább már ne az első nap adnának hitelt, mentem vagy két fuvart aztán máris 400ezret ajánlottak fel. Túl könnyű így. Ha nem vagy nagy kamion fan, így hamar elmúlhat az érdeklődás mert a vezetésen túl nem sok minden köt majd le... -
hertzui #14461 Üdv! Szerintetek az miért van,hogy beállítottam a kormányom érzékenységét a legalacsonyabbra és a játékban épphogy fordítok rajta még a kamion is felborul. Min kell állítani,hogy ne legyen ennyire érzékeny? Előre is köszönöm a segítséget. Egyébként nekem Pozsonyban van a garázsom,hát ott ne vegyen senki,már eltelt egy hónapom,de még hasznot nem hozott a két söfőröm,ráadásul visszfuvarban soha nem visznek semmit,ezért -550euró! :( -
#14460 Ez már elég korrekt hozzászólás volt.. határozottan. Senki nem játszana, ha nem lenne benne sikerélmény. Ezért a felpörgetett játékmenet.
(amilyen a hozzászólás, olyan a válasz is) -
#14459 Ah, értem.
Akkor télleg nincs értelme! Köszi. -
#14458 Kis magyarázat, lemaradt :) HA átállítod, akkor csak olyan fuvart fognak keresni álltólag amelyik skill-t erőlteted, tehát ha hosszu fuvarokra állítottad, akkor azt fogják keresni, és ha nincs éppen olyan a városban akkor lehet üresen megy vissza -
Zidan21 #14457 Hali valaki tudna speed limit modod adni hogy ne 90-el menjen a kamionom?
Előre is kösz! -
#14456 Köszönöm! -
#14455 Nem érdemes, hagyd úgy. -
#14454 Egyébként milyen hangnemben is írtam az a kritikát? Ugyan kinek fájt az rajtad kivül? Én elhiszem hogy neked ez a szíved csücske, de másnak ez csak egy játék... Talán ezt is el kéne fogadni, ennyi, és nem rögtön magadra venni, meg rögtön az SCS védelmére kelni... -
#14453 Leszarom Más? vagy most ezen fogsz pörögni? Kb akkor jön elő a helyesírás téma mikor már másba nem tudnak belekötni :D -
#14452 Irhatod is a listádt hogy mit tegyek ahhoz hogy jobb legyen a játék, met azon kivül hogy leírom a vélemyényem, vagy megveszem sok mindent nem tudok tenni.
Mint írtam, szerintem túl könnyű lett a játék, simán tehettek volna bele valami nehezitést is... nem azt mondom hogy full élethű legyen, de ha már Simoleonnal kell fizetni hanem Euroval akkor azért ne napi 10-20ezer folyjon már be :)
( telefonon sokszor nincs kedve az embernek pötyögni, talán ezért találtad szögletesnek az írásom :D )
( Sajnálom hogy nem vágom fejből a megjelenési évszámokat, de azért még megengeded ugye, hogy emlékezzek a játékra, milyen is volt? Köszi )