Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gis80s
...de hát errõl már adtak ki képet :-DDDDD

ETS2 - map studio

...::: http://www.g10design.hu/ :::...

Következõ blogbejegyzésnél rákérdezek erre a behind-the-scenes dologra (mármint hogy a konkrét munkavégzést, a stúdiót bemutassák). Tetszik az ötlet, bár nem hiszem hogy lesz belõle valami, egyrészt mert a közönség java a játékra és nem a fejlesztõk fizimiskájára kíváncsi (így nem sok értelmét látnák, hogy a blogon ilyen bejegyzést csináljanak), másrészt meg mert gondolom épp elég bajuk van az ETS2-vel is, szóval nem kezdenek majd nekiállni lefotózni Jaroslav Hasek grafikust és a munkaállomását, meg Sebor Sesör hangmérnököt, ahogy épp gitározik és a fõcímzenét szerkeszti. 😉

Quiksilver
Támogatom az ötletet! Én is meglesném szívesen mi van a "színfalak mögött" <#vigyor0>

yokel
Csak szerintem hamarabb kijátszom a T&T-t, minthogy megjelenne az ETS2

Ez szinte biztos!
Üzleti szempontból is nagy balfékség lenne, rövid idõn belül kiadni a T&T megjelenése után az ETS2-öt. Pláne, h németbe viszik mint a cukrot!
Bár sztem erre kicsi is az esély, mert azért még nem hallani olyan híreket, h már lassan tesztelnék a játékot, inkább még javában hegesztik a cuccost!

Egyre azért kíváncsi lennék, bár erre nem hinném, h választ adnának a készítõk, fõleg nem publikusan, még pedig arra, h a térképet hogy csinálják ill. hányan? Mert nem hinném, h egy ember szerkeszti az egész Európa térképet. Jó lenne tudni, h lehet megoldani, h egy térképen több ember dolgozik, majd azokat összerakni.
Bár lehet, h ez nem is olyan bonyi, csak Nasa gép kell hozzá, h tudja rendesen mozgatni a térképrészeket az editorba.

Illetve sztem megérne egy posztot a blogon, ha a készítõk csinálnának egy "virtuális nyílt napot" a mûhelyükben, pár fotóval illusztrálva, h mégis hogy-miként készül a játék! Sztem sokan kíváncsiak lennének a "kulissza titkokra"! <#hehe>

Esetleg írhatna az "összekötõnk" nekik egy e-mailt (amit remélhetõleg olvasni is fognak) "Virtuális nyílt nap" címmel, hátha jó ötletnek tartják és meglepnek minket rajongókat ezzel!! <#ravasz1>

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

végül is kamion szimulátor.
Ha a táj lenne kidolgozott, akkor lehetne "tájkép szimulátor"<#zavart2>
Bár ha az ETS1 mega mix map mod-ra visszagondoltok, ott volt 1-2 textúra a tájban ami mocskosul elütött a játéktól, mert konkrétan fényképek voltak betéve<#falbav><#falbav>
Szóval....
Na mind1, nekem teccik a képek alapján, meg a T&T alapján.
Csak szerintem hamarabb kijátszom a T&T-t, minthogy megjelenne az ETS2<#wilting><#email><#email>

Notebook, Intel Core2Quad [email protected] 4GB RAM (1066MHz) GT240M 1GB

A kamionok mindenképpen!

Mark98
Szerintem itt mindenki,és elfelejtettem hozzátenni,hogy egyébként tényleg valóságosan és gyönyörûen ki van dolgozva...

PSP 3004 l Asus X50GL l Samsung Omnia I900

Félreértés ne essék, én is! ;D

Mark98
De ha licensz nélkül is,ez a belsõ akkor is jobb mint az elõzõek és "ne legyünk telhetetlenek" alapon úgy is elfogadnám.<#vigyor5>

ja értem.

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

kutizsolt
remélem a tükrök nagyon jól be lesznek rakva akár csak az igazi kamionoknak

V-Power Shell

Az ETS1-nél is licenszeltek voltak a kamionok a megjelenés elõtti képeken, szóval ez kb. semmit nem jelent. 😉

Gell97 kolega
Jól néz ki!<#eljen>

OMG! Nagyon durva qrva szééép. o.O
És ahogy látom licencelt. 😊) <#taps><#eljen><#eljen><#eljen>

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

<#eljen>

MANos Viktor
Fasza!<#eljen>

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

gumikacsa
Elmértek valamit. De akkor is, nagyon jól néz ki.

Renault magnum http://kamionszim.hu

v43 001
Ez azért odabasz <#eljen>

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

A Magnumba ilyen kevés a hely középen, vagy elméretezték az SCS-es fiúk??? Am fasza.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

<#guluszem1><#wow2><#taps>

www.smart-bus.hu

A fényhíd valószínûleg külön gombot kap (ET2-bõl nem nehéz átemelni a kódot hozzá szerintem), de azt kétlem, hogy a különbözõ fényszórók külön billentyûket kapnának. Simán csak felkapcsol mind.

luspaydavid
Hát ez az! <#eljen>

The Truck Is My Life

Penge88
ET2-ben pl. a fényhidat lehetett külön kapcsolni. Szóval elképzelhetõ, hogy itt is kapcsolható lesz külön.

Thank God, I\'m a Lada owner!

94mike
végree! <#eljen><#eljen>

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

kazai21
áá odabassz😄

Mi equipo favorito: Real Madrid

szabii98
<#eljen>

I met God. She's black

gumikacsa
Durvaaa...

gumikacsa
Valószínûleg sajnos az utóbbi.

Mark98
Hát ha határozott akarok lenni akkor ez rohadt jó!<#nevetes1> Ha lehet rá ennyi külön lámpát,szúrót,fényhidat stb. tenni akkor ezek közül mind külön kapcsolható lesz vagy csak szimpla esztétika? <#whatever>

R nélkül is sejtettem, mire gondolhatsz. 😄

bocs ki marad a R Betû javítva: Értem. Azért kösz. 😄

Értem. Azét kösz. 😄

Gondolom azért nem szóltak a tükörrõl, mert még nem végleges a funkció, az e-mailjeidre meg azért nem válaszolnak, mert kapnak vagy átlag 100-at. 😊

Légyszíves kérdezz rá hogy miért nem szóltak a tükörrõl.+ Esetleg azt is hogy miért nem válaszolnak soha az emailjeimre 😞

Még csak most jött ki a játék, semmi hír patchekrõl. 😄

Bár volt olyan fordítandó szöveg, ami olyan dologra utalt, ami végül nem került bele a játékba (pl. online toplista), az ETS2 árnyékában nem hiszem, hogy sokat foglalkoznának a továbbiakban a T&T-vel.

Tudja valaki hogy a Trucks and Trailershoz fognak-e kiadna valamit patch-ot ??

A 4 darabon nem csodálkozom, szerintem a CD Galaxisban sem lehet pár tucatnál több, elvégre nem valami felkapott címrõl van szó. 😉

Hali!
Megvettem a gémet szombaton (3000HUF)
Ahol vettem, még annyira friss volt, hogy a megjelenés utáni napon még nem volt kirakva a polcokra (úgy kerestettem ki egy raktárossal a raktárban lévõ raklapról<#mf1>). És most kapaszkodjatok meg, összesen 4 db (<#falbav><#falbav>) érkezett belõle a boltba (megnézte a raktáros a gépben), pedig egy elég nagy mûszaki áruházról beszélünk. Majdnem tökön szúrtam magam.
Lényeg az hogy megvettem, és tetszik, és a laptopomon(!) majdnem fullon fut (de legalábbis nagyon szépen). Kicsit nehéznek tartom, ami persze nem baj. Az irányítással tényleg vannak gondok, de reméljük nyár végéig csiszolnak rajta. Szóval támogassuk a fejlesztõket, lopni csúúúúnya dolog<#duhos2>

Notebook, Intel Core2Quad [email protected] 4GB RAM (1066MHz) GT240M 1GB

Master Truck a kamionshow neve, Lengyelországban lesz Opolében július 15-17 között. Itt a hivatalos oldal, de az infó javarésze lengyelül van. 😉

Igen a második oldalnál feladtam, köszönöm a segítségedet ;-)
Gis80s
Tényleg csak kicsit olvashattál vissza, mivel a 4. oldalon ott van... 😉)

#4547-es hozzászólás

...::: http://www.g10design.hu/ :::...

Atikah
Leírta milyen... olyan, hogy menet közben szétesik a kép 😄DD

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

V43 1105
Nincs bõvebb infód errõl a kamionos showról ? <#vigyor5>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

köszi a segítséget 😊

Kösz! Próbáltam és nagyon jó bár az irányításon illetve fizikáján javíthatnának (majd ETS 2-be vagy egy patch erre) meg azon a mûszerfalon ahol digitálisan mutassa az üzemanyagot,km/h -t stb.. mert nagyon fényesen világít. A Többi az szerintem minden jól van és az tetszik a legjobban hogy ki lehet hajolni az ablakon. 😄

Peter1
Pl.:
- belsõ nézetben a tükrökben olyan, mintha az aszfalt egy darabja lenne kinagyítva
- amikor teljesíted a feladatot, a bal alsó sarokban a kis ablak és alatta a négy gomb is szét van csúszva.

Ide mit lehet írni?

leho94
milyen az a képszétesés?😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Peter1
Sziasztok!
Megvásároltam a Trucks & Trailers játékot.
Az volna a kérdésem, hogy valakinél elõfordult-e, hogy menet közben szétesik a kép. Most kb. 1 órát játszottam vele és széteset.

Válaszotokat elõre is köszönöm.
Ha esetleg már volt szó róla, akkor elnézést, hogy nem vettem észre.

Ide mit lehet írni?

Nem, de gondolom Pavelék szólnak majd idõben. 😉

Tükörállítás meg fasza, remélem ez azt jelenti, hogy az ETS2-ben is benne marad.

Twitteren egyébként most írja az SCS, hogy Németországban viszik a T&T-t mint a cukrot, a digitális disztribútor GamesLoad.de-n elsõ helyen áll a játék. Remélem hoz annyit a konyhára, amennyire a devek számítanak.

Penge88
OMG! 😄 Régebbi 18 WOS Szériákban is lehetett, asszem! De jó, hogy ez újra beletették!

Thank God, I\'m a Lada owner!