52658
-
#14451 Még mindig nem írsz helyesen... -
#14450 LOL, 4, ne zavarjon hogy nem Magyarországon élek, kurvára nem tudom megvenni az 576 shopbol, de még ha onnan vettem volna se telepitettem volna fel magyarul, erről ennyit :) -
:) -
#14448 Látod, ha már itt tartunk, nem vagyunk barátod, kettó nem neked írtam, három, ki vagy te? az ügyvédjük vagy mi? Ha nem képeket posztolok a játékrol eg ajnározom már ne is írjak? :D -
rambóóxd #14447 Nekem olyan problémám lenne hogy van egy Logitech Racing Wheel kormányom és idáig tök jól müködött de most azt csinálja hogy ugrál balra a kormány.. kalibrálom elkezdek játszani utána 5 perc mulva ugyan ez.. a beállitásokat is probáltam a játékban de nem használ.. :(( -
#14446 Hát tudod barátom az a hangnem, ahogy előadtad koránt sem építő jellegű, kritikus hangnem volt... Véleménye persze lehet mindenkinek, csak az nem mindegy, hogy miként adod elő.
Menjünk egy kis üzletpolitikába? Rendben. Ki finanszírozta a játékot? Én biztos! Meg az a pár száz Magyar játékos társam, akik már megvették. Meg az a pár ezer más országbeli játékos, akik szintén megvették... Hogy mennyi pénzt küldjél Paveléknek? Minimum annyit, hogy megvásárolod a játékot, és angol szövegidézet helyett (dozing...), mondjuk magyarul írod ki, hogy (Elaludtál...). De ha már mindenáron költeni akarsz, akkor egy nyelvtani korrepetitort is kalkulálj be a költségvetésedbe Pavelt követően, mert elég szögletesen görgeted ezeket a szavakat.
Az mondjuk érdekes és dicséretes, hogy ilyen jól emlékszel arra, milyen volt az első kamionos játékuk fizikája, grafikája, játékmenete... ha mindez ilyen mély nyomot hagyott benned, akkor miért "x"-et írsz a konkrét évszám helyett? Lehet, hogy segítségre szorulsz... 18 Wheels Of Steel - 2003 nyarán jelent meg. A kamion árakról - Szerinted hány ember játszana ezzel a játékkal, ha valóban 15-20 év alatt hoznád össze az új kamionod árát? (nekem egy élet is kevés lenne...)
Ezzel van mindig a legnagyobb baj... Azok sípolnak a leghangosabban, akik csak a demoralizáláshoz értenek, de tenni nem tennének semmit azért, hogy jobb legyen, Csak azt várják, hogy majd más megteszi.
-
#14445 Renault Magnum update (én túl sok különbséget nem találtam, de hátha a szakértők hasznát veszik)
...:::LETÖLTÉS:::... -
#14444 nincs . max móddal -
mkapas #14443 köszönöm, akkor valszeg nem jol álltam be:( -
#14442 Beállsz, és egyszercsak kiirja, hogy kapcsold ki a motort (E) majd alváshoz nyomj Enter-t!
(F3-al a navigáció legyen bekapcsolva ott írja ki ezeket) -
#14441 Van lehetőség ebben a játékban olyan helyen menni ahol esik a hó? a régiekben ezt mindíg csíptem :) -
balazsgigi #14440 Fasza!Na én majd a telet várom! -
#14439 Komolyak vagytok....az ősz mod mégis min változtatna :)
-
balazsgigi #14438 Képeket dobhatnál róla! -
mkapas #14437 sziasztok!
milyen gombbal kell aktiválni, hogy aludjak ha beértem egy pihenőre? -
#14436 Képek vannak, hogy mit változtat? :) -
#14435 Egy kis ősz mod :)
#14434 Érdemes átrakni a Sofőrök útvonalát arra amiben jók (2 csillagos ADK), vagy maradjon Kiegyensúlyozotton?
Mit érdemes állítani nekik? -
#14433 Köszönöm. Bár rákerestem és rájöttem magamtól. :)
Csak előbb pofáztam mint gondolkodtam!
Köszi a választ! -
#14432 A játékban - gondolom jogi okok miatt - nem az szerepel pótkocsi márkaként, hogy Schmitz, hanem valami hasonló....és ez a mod javítja ezt a "hibát". Nem fontos javítás, de a megszállottaknak kötelező :)) -
#14431 Real Schmitz Logo mod:
#14430 No, akkor a reggeli kávé után indul a több mint 2000 km -es út... :) -
Linux01 #14429 Kis kényszerpihenő...
-
Bal0924 #14428 Nem, köszi. -
gabby13 #14427 Elvileg nem, mert igaziból is 90 nél van a tiltás . De van no speed limit mod ha érdekel
-
Bal0924 #14426 Később se lehet majd menni 90nél többel? -
#14425 Minden jatekban van hiba:) -
szteve89 #14424 További szép estét, és az úton lévőknek jó utat, baleset menteset, és egy mielőbbi haza térést kívánok ^^ 89-es István ^^
-
gabby13 #14423 Azzal még most is tudsz akkor játszani, ha ennyi gond van a játékkal :D -
#14422 Akkor most a battlefielddel jatszanek eppen vagy a flight simulatorral :)) -
#14421 majd a moderek megoldják ezeket:D -
#14420 Igen ON/OFF kapcsolóval működne, én sem szeretnék hetekig gyűjteni egy újabb autóra. Mondjuk olyat is díjaztam volna ha, levezetsz pl. 2 millió km akkor vehetsz limitalt kamiont stb. -
gabby13 #14419 Szerintem örüljünk annak ami van, gondoljatok bele mi lenne ha ez sem lenne :D -
#14418 Egy teljes blackout kellett volna, semmi se lass, mint az eletben, ha elalszol akkor gameover, karambol, arokba borulas stb :)) ez most igy azt tanitja hogy lehet almosan is veetni, igy fog felnoni a kovetkezo kamionos generacio :dd -
#14417 A vezetes nagyon jo, elmeny vezetni.. De a masik oldal az nem sok, a realitashoz legalabbis nem sok koze van... Napi tobbezer euros profit?? Es nem azzal van a gond hogy probaltak jatszhatora tenni hogy ne leyen tul nehez de akkor legalabb tettek volna bele egy kapcsolot hogy kihivas ON vagy OFF. Egyiknel realisabb osszegek masiknal meg ami most van...par nap alatt osszeszedheto a penz a legdurvabb kamionra.. -
#14416 nekem ez a megoldás jobban tetszik, a réginél is simán vezettem alvás közben, csak a fehér csíkot csekkoltam:D -
#14415 Én ezzel egyetértek, a vezetés jól le lett szimulálva, sokkal jobban élvezem mint az előzőeket, grafika csodás nekem egyedül az AI nem tetszik az nem nagyon változott, megelőz, és nem akad meg a kereszteződésben ha bemegyek. -
#14414 Majd azt is ird mar meg mennyi penzt kuldjek hogy kijavitsak hogy ha elalszom akkor elsotetuljon teljesen a kep mert most csak homalyos lesz, illetve beszurkul es kiirja dozing..., kb semmi ertelme, egyedul az osztonoz hogy kialljak pihenni hogy idegesit az asito hang:)) -
-
#14412 Az Ivecot meg utald, mert még kiejteni se szeretem a nevet:))