Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...::: http://www.g10design.hu/ :::...
Ez szinte biztos!
Üzleti szempontból is nagy balfékség lenne, rövid idõn belül kiadni a T&T megjelenése után az ETS2-öt. Pláne, h németbe viszik mint a cukrot!
Bár sztem erre kicsi is az esély, mert azért még nem hallani olyan híreket, h már lassan tesztelnék a játékot, inkább még javában hegesztik a cuccost!
Egyre azért kíváncsi lennék, bár erre nem hinném, h választ adnának a készítõk, fõleg nem publikusan, még pedig arra, h a térképet hogy csinálják ill. hányan? Mert nem hinném, h egy ember szerkeszti az egész Európa térképet. Jó lenne tudni, h lehet megoldani, h egy térképen több ember dolgozik, majd azokat összerakni.
Bár lehet, h ez nem is olyan bonyi, csak Nasa gép kell hozzá, h tudja rendesen mozgatni a térképrészeket az editorba.
Illetve sztem megérne egy posztot a blogon, ha a készítõk csinálnának egy "virtuális nyílt napot" a mûhelyükben, pár fotóval illusztrálva, h mégis hogy-miként készül a játék! Sztem sokan kíváncsiak lennének a "kulissza titkokra"! <#hehe>#hehe>
Esetleg írhatna az "összekötõnk" nekik egy e-mailt (amit remélhetõleg olvasni is fognak) "Virtuális nyílt nap" címmel, hátha jó ötletnek tartják és meglepnek minket rajongókat ezzel!! <#ravasz1>#ravasz1>
CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg
Ha a táj lenne kidolgozott, akkor lehetne "tájkép szimulátor"<#zavart2>#zavart2>
Bár ha az ETS1 mega mix map mod-ra visszagondoltok, ott volt 1-2 textúra a tájban ami mocskosul elütött a játéktól, mert konkrétan fényképek voltak betéve<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Szóval....
Na mind1, nekem teccik a képek alapján, meg a T&T alapján.
Csak szerintem hamarabb kijátszom a T&T-t, minthogy megjelenne az ETS2<#wilting>#wilting><#email>#email><#email>#email>
Notebook, Intel Core2Quad [email protected] 4GB RAM (1066MHz) GT240M 1GB
PSP 3004 l Asus X50GL l Samsung Omnia I900
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
És ahogy látom licencelt. 😊) <#taps>#taps><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
www.smart-bus.hu
Thank God, I\'m a Lada owner!
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Bár volt olyan fordítandó szöveg, ami olyan dologra utalt, ami végül nem került bele a játékba (pl. online toplista), az ETS2 árnyékában nem hiszem, hogy sokat foglalkoznának a továbbiakban a T&T-vel.
Megvettem a gémet szombaton (3000HUF)
Ahol vettem, még annyira friss volt, hogy a megjelenés utáni napon még nem volt kirakva a polcokra (úgy kerestettem ki egy raktárossal a raktárban lévõ raklapról<#mf1>#mf1>). És most kapaszkodjatok meg, összesen 4 db (<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>) érkezett belõle a boltba (megnézte a raktáros a gépben), pedig egy elég nagy mûszaki áruházról beszélünk. Majdnem tökön szúrtam magam.
Lényeg az hogy megvettem, és tetszik, és a laptopomon(!) majdnem fullon fut (de legalábbis nagyon szépen). Kicsit nehéznek tartom, ami persze nem baj. Az irányítással tényleg vannak gondok, de reméljük nyár végéig csiszolnak rajta. Szóval támogassuk a fejlesztõket, lopni csúúúúnya dolog<#duhos2>#duhos2>
Notebook, Intel Core2Quad [email protected] 4GB RAM (1066MHz) GT240M 1GB
#4547-es hozzászólás
...::: http://www.g10design.hu/ :::...
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
- belsõ nézetben a tükrökben olyan, mintha az aszfalt egy darabja lenne kinagyítva
- amikor teljesíted a feladatot, a bal alsó sarokban a kis ablak és alatta a négy gomb is szét van csúszva.
Ide mit lehet írni?
Megvásároltam a Trucks & Trailers játékot.
Az volna a kérdésem, hogy valakinél elõfordult-e, hogy menet közben szétesik a kép. Most kb. 1 órát játszottam vele és széteset.
Válaszotokat elõre is köszönöm.
Ha esetleg már volt szó róla, akkor elnézést, hogy nem vettem észre.
Ide mit lehet írni?
Tükörállítás meg fasza, remélem ez azt jelenti, hogy az ETS2-ben is benne marad.
Twitteren egyébként most írja az SCS, hogy Németországban viszik a T&T-t mint a cukrot, a digitális disztribútor GamesLoad.de-n elsõ helyen áll a játék. Remélem hoz annyit a konyhára, amennyire a devek számítanak.