52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • fuszhi
    Jár kézikönyv is és ha beírod a könyv hátulján lévő kódot, akkor ki ír a képernyőre egy olyan mondatot ami egy jól eső érzést vált ki belőled. Ezt tudták még hozzátenni azon felül amit a játékélmény nyújthat.
  • mikee92
    És azt nem lehet valahol áttálítani 16:9 esre?
  • Dupi30
    Talán annyi hogy a monitorod 4:3. Ha 16:9 es lenne akkor nem lenne ott aza fekete csík. Nekem ottvan szoval ez csak egy tipp volt.
  • mikee92
    Mint a 14488 as hsz ben ugy jön be!
  • mikee92
    Nem ugy értem hanem hogy a játék közben meg a menüben is a képernyö alján és tetején kb 5 cm- es fekete csikot ad ki mint a 14448 as hsz ben!

Arra tudsz ajánlani valamit?
  • macleody
    Van de csak egy 9 oldalas füzetecske.
  • joceruza
    Van egy ügyes melósom. Gondoltam meglepem ezzel a 750 pacis szörnnyel.

Remélem hamar visszahozza az árát...
  • coolcar
    Változik a kamion menettulajdonsága, hogyha 6 tengelyessé alakítom át????????
    Könnyen átlehet menni, csak a pót ugrott meg egy picit. Szorosan lépkedsz a másik kocsi után és megúszod a fizetést. Én már próbáltam.
  • joceruza
    Egy idő után már az előttem lévő elkezdte csinálni maga előtt az utat,de nem jutott sokáig. Csak néztem ahogy izomból eltolja maga előtt az autót!!!
  • huhuhorgasz
    az eredetihez jár kézikönyv vagy valami? vagy csak a játék lemeze és szevasz??
  • huhuhorgasz
    Kösz ember :) végre valaki meghallgatta az imáimat :D most tudtam egy darabig játszani a wartezzal. tanulni jó, de kiakaszt a serial gond. szal nem bántam meg hogy tegnap este leadtam a rendelést. csak valahogyan csütörtökig kell kibírni valahogyan :D
  • kem001
    Ez velem is előfordult már.. Előttem lévőt meg kellett kicsit tolnom..
  • macleody
    Én már lefejeltem egyszer a szélvédőt. Nem tudtam megállni a sorompó előtt :)
  • joceruza
    Szerintem összességében jól sikerült a játék,DE az ilyen helyzeteket kellene valahogy elkerülni!

Olyan szinten beragadt a forgalom hogy esély nem volt rá hogy innen kijussak. Kíváncsi voltam mennyi ideig tart ez az egész. A játékban elment egy óra és semmi változás.

+ amin szerintem változtatni "kellene":
    -Éjjel amikor tényleg sötét van alig lehet észrevenni a közeledő autókat a világításuk miatt. Gondolom jobban izzasztaná a PC-t a több fény,de nem volna rossz egy "kicsit" észrevehetőbbé tenni a többi autót.
  • TheSosy
    Próbáljatok meg átmenni a fizetőkapún fizetés nélkül úgy,hogy hogy rádcsukódik a sorompó
    (de előtte kösd be magad) :D
  • macleody
    Alt+Enter.
  • mikee92
    Valaki tudna segiteni azon hogy nem teljes képben adja ki a játékot pedig be van állítva a teljes képernyős mód
  • Linux01
    Hopp, túlszaladtam a zöld kapun :/

ezért mentem 1 kört újra

és igyekszem, hogy még időben elérjem a vonatot...

• vajo
    Meg nézed az E-mailjeidet, mert biztos, hogy küldött egy cég üzit, hogy fuvarozz nekik. Na ahhoz kell menned. :D Ők adnak majd fuvart.
    Na, nagy boldogsággal elmentem kamiont venni, de miután kigurultam vele a garázsból, látom hogy se gyors, se alvállalkozói fuvar nincs a listában. Hiába töltöm vissza a mentést, amikor még vannak fuvarok, amint megveszem a kamiont, eltűnik mind. wut?
  • szabii98
    Értem :D:D:D
  • Szabi84
    a bal felső sarokban lehet, én is alig találtam meg
  • vajo
    Ez az én gépem. Az csak próba volt. :DD

• szabii98
    Lőttem két képet ...
    Verona-Birmingham (1600km ~)

Tankolás után

Ez pedig Birmingham-Nürnberg(kicsit kevesebb mint az előző)

Vajo: hú de fura a géped azzal a ráccsal...:D
  • f2d
    Kürtöket Renault-ra hányas szinttől tudok venni? Michelin baba van az Extrák között?
  • Euro Truck
    Azért megveszem majd elválik,hogy mi lesz :)
  • Euro Truck
    Értem.
  • vajo
    Az Airborn elég régi. :) De ajánlok a figyelmedbe egy VGA updatet. Az sokat segíthet. :)
  • Euro Truck
    Miért van az,hogy letöltöttem a demót és feltelepítettem minden jól ment. De mikor elindultam a kamionnal rettentően akadozott? :O . Holnap megveszem a játékot. Megvegyem? Szerintem nem a gép hibája. Mert az újabb/jó játékok is simán futnak rajta. Mint pl. a Medal Of Hondor Airborne.
    Megvehetem? Vagy csak pénzkidobás mert nem fog menni a gépemen?
  • coolcar
    Sziasztok! A kamion menetteljesítményében valami változik, ha 6 tengelyessé alakítom át, vagy csak az üzemanyag tartály mérete csökken?
  • vajo
    Van egy olyan a tetőre ami egy picit visszább nyúlik. Annak az oldalsó részére tedd őket, és akkor lesz jó.

Nekem is úgy van. :DD
  • Totoo
    Szép Napot!
    Mai első fuvar, elektronikai cuccok Strasbourgba:

• Robert24
    Egy kérdésem lenne.
    Ha valaki a vontatóját 3 tengelyesre tuningolja az üzemanyag tartálya mennyivel lesz kisebb?
    Nálam majdnem 1400 literes nagy tank van de félek ha 3 tengelyesre tuningolnám sok lenne a veszteségem.
  • wollnerd #14497
    Hát hova máshova tudnám tenni őket? :D A Scania logó alatt csak rossszabb. :D
  • Joybull
    A kérdés arra vonatkozik, hogy az összes alvállalkozói fuvar eltűnt a listáról. Ilyenkor mi a teendő?
  • precise
    milyen ingyen??? a jatek 25 eur. a hard truck 2-ben jobb volt az ffb, a managelás stb. pl latszott az ai-kon a logo, ha sok ai-d volt sokszor talalkozhattal veluk az uton... 15évvel ezelotti gamerol beszelek.

ebben annyi az ffb, hogz az utak 0.00001 szazalekan a banyabol kivezeto kavicson razkodik...
  • Robert24
    Még 2 db kép a hajóról, a doveri kikötőből...

• vajo
    .. am nem lógnak ki nagyon a kürtök? :D
  • huhuhorgasz
    naaa valaki mondja már el, hogyan tudom a garázsomat fejleszteni!!! most már marhára érdekelne, mert vennék fel sofőrt