52658
-
#14531 Jár kézikönyv is és ha beírod a könyv hátulján lévő kódot, akkor ki ír a képernyőre egy olyan mondatot ami egy jól eső érzést vált ki belőled. Ezt tudták még hozzátenni azon felül amit a játékélmény nyújthat. -
mikee92 #14530 És azt nem lehet valahol áttálítani 16:9 esre? -
#14529 Talán annyi hogy a monitorod 4:3. Ha 16:9 es lenne akkor nem lenne ott aza fekete csík. Nekem ottvan szoval ez csak egy tipp volt. -
mikee92 #14528 Mint a 14488 as hsz ben ugy jön be!
-
mikee92 #14527 Nem ugy értem hanem hogy a játék közben meg a menüben is a képernyö alján és tetején kb 5 cm- es fekete csikot ad ki mint a 14448 as hsz ben!
Arra tudsz ajánlani valamit? -
#14526 Van de csak egy 9 oldalas füzetecske. -
#14525 Van egy ügyes melósom. Gondoltam meglepem ezzel a 750 pacis szörnnyel.
Remélem hamar visszahozza az árát... -
coolcar #14524 Változik a kamion menettulajdonsága, hogyha 6 tengelyessé alakítom át???????? -
#14523 Könnyen átlehet menni, csak a pót ugrott meg egy picit. Szorosan lépkedsz a másik kocsi után és megúszod a fizetést. Én már próbáltam. -
#14522 Egy idő után már az előttem lévő elkezdte csinálni maga előtt az utat,de nem jutott sokáig. Csak néztem ahogy izomból eltolja maga előtt az autót!!! -
huhuhorgasz #14521 az eredetihez jár kézikönyv vagy valami? vagy csak a játék lemeze és szevasz?? -
huhuhorgasz #14520 Kösz ember :) végre valaki meghallgatta az imáimat :D most tudtam egy darabig játszani a wartezzal. tanulni jó, de kiakaszt a serial gond. szal nem bántam meg hogy tegnap este leadtam a rendelést. csak valahogyan csütörtökig kell kibírni valahogyan :D -
#14519 Ez velem is előfordult már.. Előttem lévőt meg kellett kicsit tolnom.. -
#14518 Én már lefejeltem egyszer a szélvédőt. Nem tudtam megállni a sorompó előtt :) -
#14517 Szerintem összességében jól sikerült a játék,DE az ilyen helyzeteket kellene valahogy elkerülni!
Olyan szinten beragadt a forgalom hogy esély nem volt rá hogy innen kijussak. Kíváncsi voltam mennyi ideig tart ez az egész. A játékban elment egy óra és semmi változás.
+ amin szerintem változtatni "kellene":
-Éjjel amikor tényleg sötét van alig lehet észrevenni a közeledő autókat a világításuk miatt. Gondolom jobban izzasztaná a PC-t a több fény,de nem volna rossz egy "kicsit" észrevehetőbbé tenni a többi autót. -
#14516 Próbáljatok meg átmenni a fizetőkapún fizetés nélkül úgy,hogy hogy rádcsukódik a sorompó
(de előtte kösd be magad) :D -
#14515 Alt+Enter. -
mikee92 #14514 Valaki tudna segiteni azon hogy nem teljes képben adja ki a játékot pedig be van állítva a teljes képernyős mód -
Linux01 #14513 Hopp, túlszaladtam a zöld kapun :/
ezért mentem 1 kört újra
és igyekszem, hogy még időben elérjem a vonatot...
-
vajo #14512 Meg nézed az E-mailjeidet, mert biztos, hogy küldött egy cég üzit, hogy fuvarozz nekik. Na ahhoz kell menned. :D Ők adnak majd fuvart. -
#14511 Na, nagy boldogsággal elmentem kamiont venni, de miután kigurultam vele a garázsból, látom hogy se gyors, se alvállalkozói fuvar nincs a listában. Hiába töltöm vissza a mentést, amikor még vannak fuvarok, amint megveszem a kamiont, eltűnik mind. wut? -
#14510 Értem :D:D:D -
#14509 a bal felső sarokban lehet, én is alig találtam meg -
vajo #14508 Ez az én gépem. Az csak próba volt. :DD
-
#14507 Lőttem két képet ...
Verona-Birmingham (1600km ~)
Tankolás után
Ez pedig Birmingham-Nürnberg(kicsit kevesebb mint az előző)
Vajo: hú de fura a géped azzal a ráccsal...:D
-
#14506 Kürtöket Renault-ra hányas szinttől tudok venni? Michelin baba van az Extrák között? -
Euro Truck #14505 Azért megveszem majd elválik,hogy mi lesz :) -
Euro Truck #14504 Értem. -
vajo #14503 Az Airborn elég régi. :) De ajánlok a figyelmedbe egy VGA updatet. Az sokat segíthet. :) -
Euro Truck #14502 Miért van az,hogy letöltöttem a demót és feltelepítettem minden jól ment. De mikor elindultam a kamionnal rettentően akadozott? :O . Holnap megveszem a játékot. Megvegyem? Szerintem nem a gép hibája. Mert az újabb/jó játékok is simán futnak rajta. Mint pl. a Medal Of Hondor Airborne.
Megvehetem? Vagy csak pénzkidobás mert nem fog menni a gépemen? -
coolcar #14501 Sziasztok! A kamion menetteljesítményében valami változik, ha 6 tengelyessé alakítom át, vagy csak az üzemanyag tartály mérete csökken? -
vajo #14500 Van egy olyan a tetőre ami egy picit visszább nyúlik. Annak az oldalsó részére tedd őket, és akkor lesz jó.
Nekem is úgy van. :DD -
Totoo #14499 Szép Napot!
Mai első fuvar, elektronikai cuccok Strasbourgba:
-
Robert24 #14498 Egy kérdésem lenne.
Ha valaki a vontatóját 3 tengelyesre tuningolja az üzemanyag tartálya mennyivel lesz kisebb?
Nálam majdnem 1400 literes nagy tank van de félek ha 3 tengelyesre tuningolnám sok lenne a veszteségem. -
#14497 Hát hova máshova tudnám tenni őket? :D A Scania logó alatt csak rossszabb. :D -
Joybull #14496 A kérdés arra vonatkozik, hogy az összes alvállalkozói fuvar eltűnt a listáról. Ilyenkor mi a teendő? -
precise #14495 milyen ingyen??? a jatek 25 eur. a hard truck 2-ben jobb volt az ffb, a managelás stb. pl latszott az ai-kon a logo, ha sok ai-d volt sokszor talalkozhattal veluk az uton... 15évvel ezelotti gamerol beszelek.
ebben annyi az ffb, hogz az utak 0.00001 szazalekan a banyabol kivezeto kavicson razkodik... -
Robert24 #14494 Még 2 db kép a hajóról, a doveri kikötőből...
-
vajo #14493 .. am nem lógnak ki nagyon a kürtök? :D -
huhuhorgasz #14492 naaa valaki mondja már el, hogyan tudom a garázsomat fejleszteni!!! most már marhára érdekelne, mert vennék fel sofőrt