52658
-
#14571 Kössz,de csak közepesen fut jól :( -
1366X768 -
#14569 -
#14568 Beállítások / Grafika / Egyszerű beállítások / Ultra ...utána katt az alkalmaz gombra és kész. -
Linux01 #14567 Nem észleltem változást eddig még, szóval előfordulhat az is, hogy nem is fognak jobban termenlni 1-2k € -nál jobban? -
#14566 Lécci mond már el nekem hol van az az ultra beállítás :D -
#14565 Az ultra beállítást ajánlom azon felül mást amúgy se tudnál csinálni ha akad a magas rendertől a géped.
Egyébként is ha meg felveszed a render százalékos arányát nagyon magasra , hiába bírja a géped ronda lesz látványra hiszen az élek egyenesek lesznek az szent , de a programban felhasznált textúrák élességének is véges határai miatt úgy már csúnyán fognak kinézni az egyes környezeti elemek. Nem beszélve arról amiket nem dolgoztak ki csak textúra keltette hatásnak köszönhető az illúziója mint részletgazdagsága. Ekkor meg jönne az a mondat hogy amúgy sem a környezet a lényeg. Pedig pont az a lényeg hogy az egész egy legyen. Az eredeti beállításokat a programozók készítették ahol az ultra be állítás amit ha bír a géped az kelti a legjobb látványt. Bár egy ideig még húzható a reder százalékos aránya azonban egy fokon túl , ha bírja a géped a számolgatást átesik a dolog a ló túloldalára és csúnya lesz. Mert nem lett volna értelme olyan programot készíteniük ami csak atomerőműveken fut el hiszen az eladhatóság a lényeg. -
#14564 vagy amit e-mailben kiküldenek neki :D -
#14563 A dobozban van egy szériaszám. Na azt kell ide betolni. :) -
#14562 hali valaki megmondaná hogy ide mit kell beírni?
-
Zsoca241 #14561 ETS 2-HÖZ A VALÓDI KAMION LOGÓKAT TI HONNAN TÖLTÖTTÉTEK LE? OLYAN KÉNE AMI MŰKÖDIK IS ÉS NEM BÉTA VERZIÓ? -
#14560 Csak az alvállalkozói-gyors fuvar angol megfelelőjére voltam kíváncsi, hátha úgy több szerencsém lesz a google keresésnél. :D -
Linux01 #14559 25% render
75% render
-
Warrior888 #14558 Én is azzal tolom. Logitech Profiler-ben a "Global device settings"-ben tudod állítani. -
nagykrisz7 #14557 Hogy tudom beállítani a kormányt hogy a játékban 750 fokos legyen? -
milos620 #14556 Figyu: Scania 620 motorja hányadik szinten érhető el? -
Linux01 #14555 Ne aggódj, nálam 50% render felett akad :( -
endy papp #14554 Egyet nem értek.
Ha már van benne Magyar nyelv mért az Angolt használod,gondolom ennyire perfekt vagy belőle,de ezzel nincs is semmi gond ha tényleg így van.
De azért más lehetőséget is eltudok képzelni........ miért is van így.
Mellesleg ilyennel nem találkoztam még amik a képen vannak,érdekes.....
Se az elején se mostanában,mondjuk érdekes is lenne mikor már 20000 km a hátam mögött van. -
milos620 #14553 Az alsó fehér sávért elnézést!!! -
#14552 nem -
#14551 Lentebb kérdezte az üzemanyagtartály méret csökkenését... Szóval, ha beáldozod az üzemanyagtartály méretét a három tengelyért, akkor sűrűbben kell majd látogatni a benzinkutat. -
milos620 #14550 Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy lehet-e írni a magasított fülke elülső részére!
Ide:
[IMG][/IMG]
-
#14549 Mit csináljak hogy a kamion élei simák legyenek? Talán a magas rendertől lesz csak normális? Mert nekem 100 fölött már akad a game. -
#14548 Sziasztok a droidjaim kamionját hogy tudom javítani?Vagy nem szükséges?
-
endy papp #14547 Igen nálam is G27 megy.
Kérdés esetleg? -
#14546 nekem egy jókis DAF-om van, az egy szem sofőrőmnek meg egy MANja. Majd most tervezem a kövit felvenni, garázs bővítés és irány Amszterdam -
#14545 Nekem 750-es volvoim vannak a 2 sofőrnek (némi festék és optika is van rajta). (kábé max 1 hete vannak nálam, de ilyen 500-1500 között hoznak.
Szépen fejlődnek, de még mindig csak 1.7-esek, de a bérük megy felfelé. Mindkettp kiegyensúlyozotton van. -
Joybull #14544 Nálam is hasonló a helyzet. -
#14543 Mindig pihenek új fuvar előtt vagy felvétel után ha szükséges. Ám érdekes pislákolt az emberem gondoltam nem bölcs ha kések, viszont a pihenésnek meg kell lennie. Olyan érzésem volt csúsztatni fogom picit a szállítási időt. Levonta az összesítésbe, viszont szintlépés miatt járó összeg kompenzálta azt a 600 valamennyi eurót mert azért 700 körül kaptam még így is jól jöttem ki. -
#14542 Ok! -
Linux01 #14541 Nekem is így volt beállítva, de a visszaút miatt a megtermelt pénz el is ment, így kb. pont annyit termeltek amennyit el is vettek, és ez így nem igazán mondható nyereséges vállalkozásnak...
Mindenkit átállítottam kiegyensúlyozottra, hátha...
Aztán később ha lesz pénz, veszek nekik erősebb szekeret.
Majd írj, hogy mit tapasztaltál. :) -
nagykrisz7 #14540 Igen kikiegyensúlyozottra kell őket állítani. Amúgy valaki tolja még Logitech G27-el? -
#14539 Én is ebben bízok,azért vettem új vasat neki.
3 sofőröm van. Az egyik jó a veszélyes rakományokban,őt az ADR-re állítottam. A másik jó az értékes rakományban,őt arra állítottam, a harmadik pedig kiegyensúlyozott.
Eddig jó így. -
#14538 Elkolbászoltam Prágába a céghez de hiába, itt sincsenek ajánlatok.
-
Linux01 #14537 Én is azon gondolkodom, hogy le kéne cserélni a sofőrök kamionjait, hátha jobban termelnek, meg azt olvastam hogy kiegyensúlyozottra kell őket állítani, erről tudsz valamit? -
cbzotyoka #14536 hello az AL-on nem lehetne javítani kicsit vagy azon hogy ne mindig a játékost büntesse meg ami az AL hibája?
Megyek 90-es tempóval egy autó jön fel az autó pályára és 10 méterrel elöttem elindul az én sávomba és fizikai képtelenség meg állni elrántani nem tudod a kormányt mert melleted is jönnek tehát cső gázzal bele ronygyolsz és ilyen esetnél nem téged kéne megbüntettni. Ezt azért lehetne javítani szerintem. -
Zsolt7411 #14535 Sziasztok.
Valami FPS limitáló programot nem tudnátok mondani mert eléggé ugrál az FPS-em.Előre is köszi. -
#14534 Ahoz, hogy megítéljem hozzáértésedet nem kell jobban ismerjelek: elég volt a hozzászólásodat elolvasni.
Miután pedig a felvetett érvemre csak szánalom kis grammarnáciskodás jött válaszul, elkönyvelem, hogy valóban szakbarbár vagy.
---
hogy ontopik is legyek kicsit: tetszik az ets2! évek óta ez az első scs játék, amivel talán néhány óránál többet is el fogok tölteni! a téma talán most először kap méltó tálalást - azt persze sajnálom, hogy magyarország éppcsak kimaradt, de annyi baj legyen :) -
#14533 -
#14532 Nem. Az a monitorod kép eloszlását mutatja. A 4:3 as az a négyzetebb alakú a 16:9-es pedig már a téglalaposabb. Egyébként nekem is ottvan a fekete csík és egyáltalán nem zavar.