52658
-
Totoo #14613 Sziasztok!
Pár kép az előző utamról
Milánóba menet az olasz Alpok határán
Ezt se magyarok építették
Kávé szünet a hegyek lábainál
Megitatjuk a kicsikét
Árú leszállítva a TNT Milánónak
-
Ironman2 #14612 A dokumentumok/Euro Truck Simulator 2/MOD mappába -
Ironman2 #14611 Én azért dobtam ki ezt,mert folyamatosan bólogatott a kabin egy ütközés után.D -
Linux01 #14610 Nagyon szépen köszi a választ :) -
#14609 Süti lenne pár kép róla, mert így, hogy tréler szkinsz ez így eléggé karcsú (nekem)... Mert ha fehér alapon kék teszkó felirat van a tréleren, akkor inkább hagyom az eredetit bent! :)
/no offense -
gabby13 #14608 Gigabyte GT220 Fullba :) -
#14607 Születési dátumodat. Ha elfogadja akkor játszhatsz vele, ha nem akkor próbáld jövőre. -
#14606 Aki ismeri, az ne figyeljen!
Realistic Physics Mod v1.2
Sebesség limiterrel
Sebesség limiter nélkül
A játékba így tudták átültetni:
Ilyenek vannak benne:
(Hagy ne fordítsam)
-Increased brake torque slightly
-Increased cabin roll speed
-Reduced cabin rear maximum pitch angle
-Increased cabin maximum roll angle
-Increased cabin pitch stiffness
-Increased cabin pitch damping
-Reduced cabin roll stiffness
-Reduced cabin roll damping
-Reduced suspension travel significantly
-Reduced front axle suspension stiffness significantly
-Increased rear axle suspension stiffness
-Reduced trailer axles suspension stiffness
-Reduced front axle damping significantly
-Increased rear axle damping
-Reduced trailer axles damping
Jó bólogatást! -
#14605 szerintem nem érdemes az alap járgányokat módosítgatni, ha modelbe piszkálnak (pl. merci logocsere) elcsúszik a festés, trailerekeknél meg 5-6féle modelre rárakja ugyanazt a festést... :-/ -
matusz09 #14604 Sziasztok!
A Renault Magnum nem lehet 3 tengelyes?? -
ToMM23 #14603 A kormány nektek milyenre van állítva? Én egy picit megmozdítom és máris hatalmasat fordul.. :( Igy meg szinte lehetetlen a sávban tartani vagy előzni.. Próbálgatom a holtjátékot meg az érzékenységet de nem tudok rájönni melyik is a helyes beállítás.. -
Linux01 #14602 Amúgy kinek milyen a videókártyája, és milyen grafikus beállításon tolja? -
Linux01 #14601 Kiváncsi leszek, ha majd ők is mind max szinten lesznek, mennyit fognak termelni.
Nem lehet esetleg megoldani, hogy üresen ne mászkáljanak? -
balukah #14600 Jó a traielrs skins mod? -
#14599 Köszönöm. -
Ubi52 #14598 -
endy papp #14597 Ez még most is fenn áll néha nálam is hogy többet visz mint hozott,de egyre ritkábban, -
Zidan21 #14596 MerlinW
Dokumentumok /ETS2 / MOD
Oda kell -
#14595 #14538 Valami megoldás van már?? Mert nállam sincs semmi fuvar!!!!! -
Linux01 #14594 Hát igazad lehet, csak így hogy mínuszba termelnek azért az túlzás egy kicsit. Valamennyi pluszt termeljen, legalább a fentartási költségeket, ha mást nem is. De hogy üresen megy vissza, mert nem talált munkát, hát az... Termelt pluszba 500 € utána meg levon utiköltségre 675 € -t, nahát... -
#14593 Azt árulja el valaki végre, hova a csudába kell ezeket másolni?:) Főkönyvtárba? Ki kell tömörítenem a base-t? -
precise #14592 vagy inkább mesterséges intelligencia. Artificial Intelligence -
Zidan21 #14591 bjoee ezek mien skínek? -
bjoee #14590 Trailers skins -
endy papp #14589 Nem azt mondtam hogy nálam dől a lóvé amit keresnek,de kb... olyan szinten tartják magukat.
A managger-s résznél mindig nyomon tudod követni mit hoztak a konyhára ,ha nem tetszik repülnek,de mint mondtam nem várj elsőre nagyon sokat,ha a szintjük ott lesz minta tiéd,nekem most 5.0-ás az övék így hogy fejlődgetnek 2.5 ,pedig mikor hozzám jöttek 0.8-as volt,nos így már nem csak viszik hozzák is a lóvét,az biztos megélni fejleszteni nem lehetne belőle, amit egyenlőre ők termelnek,de így van ez kitalálva szerintem jól.
Ebben a játékban elsősorban rajtad van a hangsúly,a többi csak körítés,még jó hogy az elején nem az alkalmazottak tartanak el.
A GTS-ben is így volt az elején.... a végén meg mikor már minden garázs megvolt,akkor ,ontották a lóvét naponta,szerintem a végére itt is úgy lesz. -
Hippo0315 #14588 Egyet tudok érteni, először Én is morogtam, hogy volt amikor mínuszba teljesítettek, de azóta már fejlődnek és egyre jobban termelnek. :D
Szóval szerintem türelem euro-t terem :D -
ukipapa #14587 Nem sikerült na pedig gondoltam megmutatom mit vettem :P De nem tudom miért ilyen pici :(
-
ukipapa #14586 -
#14585 Ide nem fogsz banános képet feltölteni, ne is erőlködj:) -
endy papp #14582 -
#14581 A mod-okat hogyan kell használni? Hova kell másolni őket? -
Linux01 #14580 Teljesen egyetértek veled :) Nekem is mindjárt meglesz a második garázs, és hozzá a kamionok is, de még mindig keveset termelnek, mondhatni hogy amit termelnek azt el is viszik. -
#14579 Helyesírás: Egyes.
Gondolom Te azért jársz ide, hogy mások szemében a szálkát...
Olyan valamin nem vagyok hajlandó vitatkozni - egy olyan emberrel, aki két mondatban 5 helyesírási hibát vét -, amin évek óta sokkal nagyobb tudású emberek sem voltak képesek dűlőre jutni.
El kell fogadni - még ha ez nehezedre is esik -, hogy van aki a BMW-t szereti, van aki a Mercit.
Ennek nem tudom melyik részét nem érted. Már ha, értesz is belőle valamit. Különben arra kell gondolnom, hogy kötekedni jársz ide. (Gyanítom nincs a közelben 'vlmi szórakozóhely)
Mesterem, megköszönöm, hogy felnyitottad a szemem, de ugorj le rólam, mert borzaztóan nem érdekel egy olyan ember véleménye, aki nem tudja tisztelni a másikat. Tőlem még ilyet nem tapasztalhattál.
Már írtam, de neked ismét leírom; ha nem tudsz segíteni az emberek kisebb- nagyobb problémáin, legalább ne árts nekik. Márpedig, az a stílus (ha fogalmazhatok így), igen csak sértő hangnemben ért ide. Meglehet, nem annak szántad, de ez is az intelligencia komolyabb fokú hiányát mutatja.
Nem mondom, hogy kicsap a seggemen a kék láng, de ennél többre becsülöm magam, és ha én meg tudom adni a tiszteletet, akkor elvárom, hogy más is megtegye velem szemben, különben hirtelen egy életre áttetszővé válik számomra. (Megjegyzem, így nem szoktak velem társalogni sehol, mert tudják, ha támadnak, megvédem magam. Úgy, hogy fű nem nő - férfi -)
Nem tudom ki vagy, de nagyon unom az anonimitás pajzsa mögé rejtőző "bátor" fickókat.
Nem azzal van a baj, hogy Te az AMD-be vagy "szerelmes", hanem az, hogy ha esetleg valakinek más a véleménye, akkor az hülye. Nem muszáj társalognunk, ha ez a kommunikációs feladat meghaladja képességeidet.
Te nyertél, Te vagy a profi, és most hagyd a hülyébbeket is véleményt nyilvánítani, mint ahogyan én is teszem. Mi lélektelen, ónszínű szemekkel magunk elé meredő, 'hozzánemértő kis senkik is szoktunk társalogni. Természetesen nem olyan olümposzi magasságokban, mint Te, de nekünk is élnünk kell, még ha ez neked fájdalmas felismerés is.
Meggyőződésem volt, hogy ez a ETS2 topikja. Nem számoltam azzal, hogy itt kézrátétellel térítenek.
A továbbiakban nem kívánok ezzel a témával behatóbban foglalkozni.
Ill. egy dolog; mi a retek az a "grammarnáciskodás"? Utána ne keress a háeszeiddel, de ezt magyarázd el 'lécci, egy ostoba szakbarbárnak, ami vagyok gyengéden és csillogó szemmel. -
endy papp #14578 Termelnek azok csak idő és fejlettség kérdése,így van ez jól szerintem,minden nem megy az első héten.
Nekem az 5 sofőr már bőven kitermeli a hitelem törlesztőjét,pedig 600ezret törlesztek és minden gond nélkül gyarapodik a cég ,már megvan a 2. garázs is ,most töltöm fel kamionokkal,jó azért még kell neki pár nap,pedig még messze nem érték el a szintjük legfelső fokát.
Most gondolj bele,ha már az első héten tíz ezreket hoznának , mikor már lesz úgy 40-50 garázs,az ugye .....x 5 sofőr ,jó ha magadat nem számolod eggyel kevesebb a végösszeg,akkor mennyi bevételed lenne.
Abban semmi kihívás már nem lenen.
Szerintem jól van ez az egész kitalálva persze lehetett volna még ezzel azzal cifrázni de elsőre nekem bejön így is.
Akinek meg nem annak más játék után kell néznie. -
#14577 Akkor menj át a warez topikba. -
#14576 de én nem vettem meg... -
ToMM23 #14575 Sziasztok ! Nemtudjátok, milyen modok vannak ehhez a játékhoz? Én csak 3 "real logo" és egy "kamera mod" ot találtam neten.. Van netán több is ami használható ? A sima euro truck-hoz ad csak ki találatokat. Előre is köszönöm a válaszokat,segítséget. -
Totoo #14574 -
endy papp #14573 Igen itt "Én is azzal tolom. Logitech Profiler-ben a "Global device settings"-ben tudod állítani."ahogy a hsz-ban is írta is írta,Warrior888
[Hasznos hozzászólás] itt tetszés szerint állíthatsz mindent. -
gabby13 #14572 Ebben teljesen igazad van, pont tegnap jártam úgy hogy mentem a saját sávomba , és előzött 1 személyautó 1 kamiont, és az utolsó pillanatba vettem észre a lámpáját, és még nekem kellett lehúzódnom :(