Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez qurva jó lesz <#gonosz1>

Őrült vagyok? Lehet :D

Mark98
<#nevetes1>

PSP 3004 l Asus X50GL l Samsung Omnia I900

TruckerDave
<#banplz>

Az meg túl kicsi!<#hehe>

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

jaja, +1! 😄 xDDD

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

TruckerDave
Kár, hogy alatta is ki van írva 2 sorral 😄

Színtévesztõk,ennek köszönhetõen nem bírják elolvasni,ráadásul krva gyorsan megy:@😄xDD

Mark98
Nem tudom,hogy nem tûnik fel egyeseknek a nagy kék futócsík de mindegy.

94mike
Nem zavarja,hogy kilóméteres betûkkel van kiírva..

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Mark98
Szabad lelõnöm a poént? Vagy csak lemaradtam valamirõl? 😄 Nem ati Augusztusra-szeptemberre vagy még késõbbre várható a megjelenés de egyébként minden infót megtalálsz a bannerben.<#nezze>

De miért nem?😞
Törölték, nem adják ki sajnos... 😞

www.smart-bus.hu

Jó estét!!

Kezdõ vagyok még ebbe a játékba de eléggé tetszik! És azt szeretném kérdezni hogy ki adták-e már a játékot és ha nem mikor fogják?
Szerintem a Trucks & Trailers azert csinaltak hogy csilapitsanak mert gondol hogy meg ugy amit egyesek irogatnak pl rendör van a varosba meg ilyenek aszt szerintem megvalositjak vagy is hat probaljak ugy hogy lehet hogy kicsit elhuzodik az ETS2 kiadasa
aerolive
Igaz, de nem sok értelmet látok benne ... inkább egy kis vidéki túra kéne, bár az irányítást ahogy elnézem nem sokat javult. Mindegy, ejtem ezt most, talán ets2. 😊

TruckerDave
Bocs, lemaradt #5033

TruckerDave
"sok értelmetlen feladatot"
Errõl szól a játék <#wave>

aerolive
na látom már, hogy küldetést cserél ... van valakinek mentése?

aerolive
térképet hogy lehet betölteni? elõbb meg kell csinálni a sok értelmetlen feladatot?

Nem megvalósíthatatlan! Nem ezt mondtam! Csak az a baj hogy ha megcsinálnák akkor netes frissítések folyamatosan kellenének mert ha mindig ugyanott van a baleset meg a dugó akkor az hamar unalmas lesz!

Bagoly mondja verébnek,hogy köcsög fejû.😄....Te is ugyan ezt írtad/írod amit Õ,szóval..Másrészt szerintem ez a baleset dolog nem rossz,meg szerint nem is olyan nagy kunszt megcsinálni...

Én azt remélem bár mostmég laggol rendesen a demója de most viszem egy kis fejlesztésre a gépet ugyhogy csak reménykedem😄 ÉN nem kritizálásnak teszem fel ezt az egy hozzá fûzni valómat de én nekem az nagyon tetszene ha a rádiót meg a feddélzetit lehetne kapcsolni ha a rádiót benyomod akkor ott a kabinban is kijelzi meg ilyenek az sztem jó lenne 😄
Magnumrolcsi
Több mint száz új hozzászólás, majdnem mind off. :SS
Házigazda?

Ez igen! Szinte csak marhaságokat mondtál! Ha egy kicsit többször néznéd meg a topikot akkor mondjuk úgy is tudnád, de akkor valószínûleg nem írtad volna le ezt a hozzászólást!

az lenne a jó ha lenne nagyobb forgalom, balesetek, útlezárások terelõúttal szállítmány súly mérés és ha túl súlyos a szállítmányod akkor fizetned kell hogy továbbmehess 😊 akkor vehessél fel új embereket akik extra pénzt hoznak viszont te fizeted a dolgaikat. kamion tuningolás, több szállítmány több telephely több kamion. remélem ebbe is benne lesz az editor. na meg a térképen az összes európai ország szerepeljen 😊 de ne 1-2 várossal mi csak 1-2 utcából áll. a legelsõ kamionos játékba eszép nagy városok voltak. a rendõrök is legyenek a forgalomba 😊

Őrült vagyok? Lehet :D

Na fiuk szerintem nagyon jo lesz az ETS2 netan ha van kormanyod meg pedal meg ami meg hozza tartozik akkor igazan elethü lesz szerintem akinek nincs annak megeri megvenni <#eljen> ja es aki ketelkedne ebbe a kamionos markanevbe szerintem meg lesznek
Ez nekem is tetszene ha lenne ez a forgalom szabályzó. 😊

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Szerintem azért nincs a magnumnak kereke, mert ez az új magnum és még nincs egészen készen!

Amúgy a forgalomszabályozással egyet értek! A Rig'n'Roll-ban is egész hasznos ez a beállítás!<#vigyor3>

Szép! 😊 <#eljen>

TruckerDave
Fõleg Németbe 😄

Cosmo1999
Jah az lenne jó hogy a forgalmon lehessen állítani.
Meg ha néha dugók is lennének, 😄

CB:Mester,Krisztike Scania,Volvo,Man

gumikacsa
nem hinném, hogy mostanában változtatnának komolyabban a grafikai motoron megint. Az american truck simulator sanszos, hogy ugyan ezzel fog kijönni.

Renault magnum http://kamionszim.hu

AudiQuattro
Ez az ets 2020 repülõ kamion az 1. képen.😄
Amugy brutális lesz a játék.A következõ komolyabb játékuk ahol a fizikán állitanak nagyon oda fog tuti vágni.Fõleg ha új grafikai motort tesznek megint alá😊)

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

v43 001
Jó nagy a forgalom 😄 Remélem lehet majd állítgatni, meg nagy forgalomra állítani 😊
Amúgy zsír 😊

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

luspaydavid
Hehe elsõ képen a Magnumnak hova lett a kereke ? 😄
De leszámítva szép ! <#eljen>
sftomee, valószínû hogy azért kaptad amit kaptál mert olyan csöndbe voltál és nem írtál semmit. <#rolleyes>

The Truck Is My Life

Vicces egy ország ez.. <#eljen><#nezze>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez a hulladék kezdte és én kapok büntetést. Hehh.. Erre nincs mit mondani. Remélem az történik az adminokkal amire gondolok...

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"

yokel
A másik is gyalogos híd, csak az a cseheknél van a D8-as felett...

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

yokel
Az elsõ az a De Ring, Drachten, Nederland

Kicsit nagyobb és vastagabb lett, hisz ez csak egy gyalogos- és biciklis híd, de ettõl függetlenül jó lett...

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

RS
<#eljen><#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Szép!<#eljen>

TruckerDave
<#eljen><#eljen>

TruckerDave
Még nem. Majd biztos kapunk híreket ha már lehet.

thomson002
A7 & D8

http://indafoto.hu/Thomson

és valahol nem lehet elõrendelni?
TruckerDave
Még nem jelent meg! Augusztus-szeptember környékén jelenik meg, de elehetnek csúszások. De amúgy bannerba is le van írva.

sziasztok ha kérdezzem meg hogy honnan tudom megrendelni az ETS2-t?valaki tud nekem linket küldeni naon megköszönném sziasztok!
Robertoo21
Gumikacsának teljesen igaza van..mond el mindennek, de ne írd le! Általában csak olvasni szoktam a topikokat, de ilyen esetben írok sajnos... reméljük nem lesz sokáig itt 😊

#4926: Nagyon eltalálták! Mennyi az esélye, hogy a játékban is így fog kinézni?

-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!

+1
<#eljen>

luspaydavid
Úgy van nem ért a szóból akkor csöndbe kéne maradni majd abba hagyja.

The Truck Is My Life

Ez valami komoly ember? Biztos valami boxer lehet, akihez most kötötték be a netet 😊

Gumikacsa, tisztelet! Lesznek majd modelljeid az ETS2-höz?