Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

daf xf
Azért van távol a pót, mivel ha megnézed a húzó 6x2es nem 4x2-es. Ennek eleve hosszabb a váza is.

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

A víz tényleg jó, csak a környezet olyan kihalt, lehangoló. :S

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

TruckerDave
A víz nekem is nagyon bejön :) Viszont az nem tetszik, hogy olyan távol van a pót.

Szerintem nagyon jó! Nekem a víz is nagyon tetszik!

2. képen a házak kicsit fosul vannak letéve...na meg az ablakon az a fényvisszaverõdés..

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

eljen <#eljen>
A nagyon kiraly (eljen#)
A hétvégi kamionfesztivál

Az SCS szoftver egy kis csapata készülõdik a holnapi Master truck eseményre, és úgy gondoltuk kedveskedünk egy pár képpel Lengyelországról. Ezek a képek a kora reggeli Wroclaw -ban készültek.

Korrektúráztam, ahol kellett kommenteztem is. Zömében faja volt. ;)

A Fordításaimat nézegetted ? :)

Hamarosan javítás jön a T&T-hez néhány hibajavítással (errõl nem tudni többet) és pár plusz pályával. Lesz ahol 6 pótkocsit kell átnavigálni egy telephelyen. Már elõre félek, én hárommal is szenvedek néha. :D

szóval akkor marad a térképletöltés

Õrült vagyok? Lehet :D

Hollandba voltam, csak hirtelen jött az, hogy megyünk és nem tudtam szólni, de rendet rakok lassan, meg mostmár leszek. :))) Van sok jó kép :D

Új infók jelenleg nincsenek. Pár oldallal visszább beszéltük, hogy a térkép elég nagy lesz (a GTS méretarányával dolgozik az SCS, tehát Németország akkora lesz mint a German Truck Simben volt), és hogy egy cseh interjú alapján valószínûleg Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Ausztria, Németország, Svájc, Olaszország, a Benelux-államok, Franciaország, Nagy-Britannia, és talán Spanyolország lesz bejárható.

térképrõl nincs valami info? na meg kíváncsi leszek hogy belehet-e majd az elsõ részébõl a dolgokat....

Egész jó a DAF elsõ kereke!<#eljen>

TruckerDave
Ha nem gond berakom nagyban a képeket.

Nem Romániáról van szó. <#idiota><#idiota>

V43 1105
Rokonoméktól bõ 2 és fél óra, hm hm hm.. :)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Truck Driver001
És ezt tudtad? Ha nem lennének kamionok, akkor Föld se lenne, mert biztos billencsek hordták össze az egészet - troposzférától elkezdve egészen a belsõ magig.. Azért túlzásokba ne essünk, nem kell teret görbíteni a hülyeséggel..<#zavart2>

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Ezer bocsánat a dupláért...

Trucks and Trailers versenyt rendeznek majd az opolei kamionostalálkozón. Az eseményt a játék lengyel kiadója, a fejlesztõk, és a Scania lengyel leányvállalata rendezi a Scania helyi bemutatójának részeként.

A versenyzõk 50 collos kijelzõkön (és gondolom a megfelelõ kormányok segítségével) mérhetik össze tudásukat, üres kézzel pedig nem távoznak, a legjobb pontokat elérõk a fejlesztõk autogramjával és speckós Scania / CD Projekt nyereményekkel gazdagodnak.

Az esemény most hétvégén lesz, ki megy innen? :D

Vajo tényleg nem tudom hol van, bannolnia kéne párszor ezt a szarkupacot, aztán megunná. Vagy modijogot osztogathatna még 1-2 értelmes arcnak. Ti meg tényleg ne válaszoljatok neki, erre hajt.

oder hano: Az 5051-es vidi már régi, remélhetõleg azóta tényleg sikerült javítaniuk valamit a forgalmon. :)

v43 001
Azt hittem jöttek új képek, erre bejövök és ez fogad :( Miért kell az ilyen vérpistikéknek megtalálni ezeket a topikokat?

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

R420
Csak ,hogyha az "elbaszott életû kamionosok" nem lennének nem lenne hol élned és mit enned,és nem lenne se géped se semmid csak egy picit jobban gondolj bele.<#wink>

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

Meg anyád is!
Legalább nem leszünk olyan homokládák mint te!;)
'Bocsi de nem hagyhattam ki...:/'

neked már ehhez nem kell semmit csinálnod mert te már eleve el vagy b@szva..
( elnézést kérek de ez egy szerencsétlen)

hát akkor jól le vagyok valóba. de se baj....

mi van bazd+ nem volt gyerekszobád? tiltsák már ki örökre....

TruckerDave
Egy jó ideje nem láttam, pedig szükség lenne rá.

gumikacsa
hg nyaral?

Renault magnum http://kamionszim.hu

94mike
Már ittis ittvagy?...

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

?

Magán ügy hogy te mit csinálsz, csak ne rondízsd szét a topikot!

hogy ti is szegyétek le
Na jó!
Most tök komolyan ezt mi a F@SZNAK kellett ide beírnod?

www.torrentsupreme.hu
www.torrentsupreme.se
-----...........---.uk
fb on is megosztom a torrentet 1500 tagom van már a weboldalam is 5000r en nézik külföldön is
szétszorom a torrentjeimet
remélem csõdbe megy a cég mert én torrentrõl leszedem ezt a szart az tuti
jó elbaszott életûek lesztek mint a kamionosok
Bezony :)

Nos igen ezt már mindet elég rég óta tudom, illetve tudjuk!!!<#vigyor2>

és??? jó akkor gondolom azt is tudod hogy "Célunk az, hogy a vasúti átkelõhelyek teljesen mûködõ képesek legyenek az Euro Truck Simulator 2-ben, villogó fényekkel, és mûködõ sorompókkal. " "egyszerû pihenõhely az út mellett. Ismét a cél az, hogy élethûbb és szabadabb játékot biztosítsunk. Ugyanakkor szeretnénk esélyt adni arra, hogy bárhol parkolhassatok, vagy pihenhessetek, ahol a valóságban legális lenne. (Nem csak néhány helyen, mint a régebbi játékokban.)"

<#eljen>
Szerintem az utolsó még az igazinál is jobb!

bullseye9
Nagyon komoly szintû modellt rak össze Alex, annyi szent.

A DAF XF-el már megcsinálta ugyanezt, bár ott felhasználta alapnak az SCS-es játékbeli DAF-okat.

gumikacsa
Szép-szép, csak nem egy a típus, vagy az nem számít?

Másrészt valószínû, sokszor annyi polygonból áll, mint az scs modellje. Szerintem az scs modelljével sincs baj, csak egy kicsit púpos, az meg a vezetõfülkébõl úgy sem látszik :P:P

Renault magnum http://kamionszim.hu

TruckerDave
Whuááo, azt hittem jobb oldali az igazi. Nagyon tud a srác.

yokel
*eredeti akart lenni <#hehe>

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

yokel
Kis off:

itt van egy kis újabb összehasonlítás (SCS - eretedi - modellezõ) között...

Nem gyengén nyomja Fastalex a dolgot! <#eljen>

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

OH!
Kicsit se vagy lemaradva!

remélem már nem fognak olyan hülyén az ember elé vágni... tegnap úgy bevágott elém az egyik mikor 120-al repesztettem hogy felállt a kamionom <#guluszem1>