52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • ikarus44
    a fizetőkapunál is lehet pihenni? mert annak mutatja a térképen de nem tudok.
  • varazs01
    Quados95: f10 a játékon belül csinál egy screenhostot majd dokumentumok euro truck simulator 2 majd screenhost mappába elmenti a képet. Azt felrakod kephost.com-ra és beszúrod a linkjét amit feltöltötél
  • Scania R580
    Tetszik ez a magnum...

• Hexenking
    Nekem is ez a probléma de ez : trailer_traffic_mod_v1.0.scs nekem nincs meg viszont a :Schmitz_Trailer_Logo.scs és a map_vajo_ets2_01.scs szerintem a 2 közül lesz valamelyik a ludas.
  • varazs01
    billard10: egy 200 km-es út kb 10 perc, a gps csak mutatja az utat, jó játék sok embernek 1 kicsit egyszerű
    ikarus44: parkolóba leállítod a motort (E gomb) majd enter
  • milos620
    Igen ezt benéztem!

• macleody
    Nincs valakinek ötlete, hogy az eredetibe hogy tudom bevarázsolni a csúnya verziós mentéseimet?
  • Quados95
    Hello hogyan tudok fényképet késziteni a játékba és utána feltölteni ide?
  • ikarus44
    tudom hogy hülye kérdés, de hogy lehet pihenni?
  • biliard10
    Üdv a Gps beszél vagy csak az utat mutatja? jó játék? valos idöben megy vagy játékidö? köszi a válaszokat
  • ToMM23
    Próbáltam így is, kezelhetetlen, mint valami idegbeteg rángatja a kormányt :) Háth fulladjanak meg hogy nem csinálják meg normálisra.. Kivéve ha majd 80ezres kormányod van...
  • Szili9
    Hello 9 színten járok saját kamion és még mindig csak 300 tapasztalatot kapok mikor lesz nagyobb és több pénz ?
  • hertzui
    A sima Truck nekem is szépen ment,de ennél tegnap egy órát próbálgattam és nem nagyon jutottam előre,mondom azt próbáld meg amit leírtam,viszont ne balra,hanem jobbra kell 1cm-rt húzni a kormány holtjátékon.
  • Warrior888
    Csak szólok hogy az angolok mérföld/órát használnak. Szóval a 60 az 100, az 50 pedig 80... :)
  • hertzui
    Üdv. Nekem is ugyanaz a kormányom van,mint neked. Lehetetlen belőni. Úgy próbáld meg,hogy az érzékenység teljesen le van véve a non... valami az meg maxra,holtjáték kb 1cm-re balra húzd így lehet egy kicsit játszani vele,de nem élvezetes. Nekem is ez a bajom :(
  • ToMM23
    A logitech controll panelt nem rakhatom fel, mert akkor megőrül ez a régi kormány a win7 x64 alatt.. :S Össze vissza fog rángatózni kezelhetetlen és csak a win reinstall oldja meg
  • Joybull
    Nálam miután elfogytak a fuvarok utána új profilt sem engedett létrehozni, vagyis elindult de kifagyott a töltésnél
  • Linux01
    Fééék, Fééék, féék!

Hoppá, kanyarodás, majdnem borulás...

• Linux01
    Na ez nagyon pöpec, csak annyit tennék hozzá, hogy kicsit sokat rugózik, lehetne tényleg kicsit "keményebb" és profi, tényleg. :)
  • Gis80s
    Javítottam egy apróságot, ami bár mocskosul lényegtelen, de talán páran örülnek majd neki.
    A profilképet lehet ezzel sajátra cserélni. Ami fontos, hogy a dds nevét át kell írni arra, akit kiválasztottatok. Az eredeti nevet, pontosabban számot, a base.scs/material/ui/driver -ben tudjátok kikeresni.
    (Az enyém a 115-ös képet cseréli)

...:::LETÖLTÉS:::...
  • Joybull
    Azért örülök hogy másnál is előjött, igy nem érzem magam igazán -nak.
  • Boxer HUN
    Akinek elfogytak a fuvarok, az dobja ki a

trailer_traffic_mod_v1.0.scs
    Schmitz_Trailer_Logo.scs
    map_vajo_ets2_01.scs

Én az elsőre tippelek, de csak folyamatosan, egyesével rakosgatom vissza a modokat.
    Ha kivettétek, egy régebbi mentést töltsetek vissza.
    Teszteljétek...
  • gabby13
    Multizni valahogy lehet benne ?
  • Batmanci
    Valóban így van, de minek ütközni? :)
    Persze, ha az esik jól. Viszont egy ütközés után, vársz picit, abbahagyja.
    Lényegesen többet nyújt - élvezeti szinten -, mint amit esetleg buksz rajta.

Ámde, nekem is 'vóna egy kérdésem.
    A pihenőt - mikor még aktív voltam - 4,5-1-4,5, plusz heti kétszer, napi 10-ben volt meghatározva.
    Gondolom itt ilyen nincs. De ha fuvarban vagyunk, hogy veszed ki úgy, hogy azért még ebben a rohanó időben oda is érj a rendeltetési helyre? Mert csak fuvar közben pihenhetsz, 'ugyi?
    (Hogy miként kell pihenni azt engedelmetekkel tudom)
    Köszi.
  • Totoo
    Nem tudom remélem megcsinálják a telet is.
  • milos620
    Most indulok vissza Glasgowból Milánóba és Newcastle-ből hajózom Amszerdamba!

[IMG][/IMG]

Na erre kíváncsi leszek mert még csak Rotterdamból hajóztam,azon kívül csak vonatozás volt
    Pedig hiányolom Doveri mészkőfalat!
  • RS
  • Ubi52 #14626
    Hányas szinten vagy?
  • ToMM23
    Logitech Wingman Formula Force GP. Igen régi darab, de ez van sajna :( A sima truck simulator szépen volt kezelhetö vele.
  • Batmanci
    Azt nem írtad ide, milyen kormányod van.
    Így csak azt tudom leírni, nálam milyen.
    Ez egy G25.
    Logitech panelben a kormány elfordítás 900 fokig állítható.
    Ezért nálam, egy városi 90 fokos kanyarban - ha nem is teljes mértékben -, meglepően hasonlít egy kamionnal történő forduláshoz. (sokat kell tekerni)
    Alant írták, hogy 750-nél fordul a kormány a játékban egyszerre a vezérlővel.
    A non-linearitás úgy közép felé állítva, nekem közelít a jóhoz.
    A többit állítsd úgy, ahogy neked a legjobb. (Persze, a fentiek sem kötelező irányvonalak)
    :)
  • milos620
    Ezek az angolok kikészítenek az 50-es 60-as táblájukkal az autópályán!

Kilencvenezek és nem igazán van kedvem a tempomatot lehúzni 50-60-ra a semmiért,ellenben keményen büntetnek sokszor!Ez van ezt kell szeretni!

Amúgy nem tudom jártatok-e már Glasgowban az M74-en kb 130km-el visszább van egy balos kanyar amit a gps a benzinkúton át levág!
    Érdekes megoldás! :)
  • kalee
    Na most én is ebben a cipőben járok!!Ugyan így van nálam is, most csak 1 fuvart ad fel, és ha az is eltűnik utána semmi, hiába alszok hogy menjen az idő, semmi!!!Az én játékom is eredeti, mindent kipróbáltam már, a MOD-ok sem zavarják mert ha kiveszem akkor is ugyanaz van!!Megpróbálok utánakeresni de ha valami szaki megtenné hogy megemlíti SCS-ék felé az jó lenne...
  • macleody
    Az összesre.
  • Ryder159
    Ez az összes kamionra érvényes vagy csak Scania-ra?
  • Ubi52 #14619
    Nálam is kezdenek elfogyni a fuvarok, volt egy előző mentésem ahol még viszonylag sok volt.
    A térképnek 42%-a van felfedezve és 1 fuvar jött ki egész Európára. Mielőtt még a fontos kérdés felmerülne, igen, EREDETI a játékom.
  • balazsgigi
    Nagyon baba,töltöm is!Persze a sebesség limitereset.
  • szteve89
    Úton Dover-be... Calais kikötője előtt ^^

• Ironman2
    De jó! Igazi őszi hangulat! Amúgy havazás lesz a játékban? Vagy van valahol?
  • ToMM23
    Srácok, senki sem segít Nekem ? :(
  • balazsgigi
    Én is G27-el tolom.Nem jó 900-on?