Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Az SCS szoftver egy kis csapata készülõdik a holnapi Master truck eseményre, és úgy gondoltuk kedveskedünk egy pár képpel Lengyelországról. Ezek a képek a kora reggeli Wroclaw -ban készültek.

Õrült vagyok? Lehet :D
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Trucks and Trailers versenyt rendeznek majd az opolei kamionostalálkozón. Az eseményt a játék lengyel kiadója, a fejlesztõk, és a Scania lengyel leányvállalata rendezi a Scania helyi bemutatójának részeként.
A versenyzõk 50 collos kijelzõkön (és gondolom a megfelelõ kormányok segítségével) mérhetik össze tudásukat, üres kézzel pedig nem távoznak, a legjobb pontokat elérõk a fejlesztõk autogramjával és speckós Scania / CD Projekt nyereményekkel gazdagodnak.
Az esemény most hétvégén lesz, ki megy innen? :D
oder hano: Az 5051-es vidi már régi, remélhetõleg azóta tényleg sikerült javítaniuk valamit a forgalmon. :)
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Legalább nem leszünk olyan homokládák mint te!;)
'Bocsi de nem hagyhattam ki...:/'
( elnézést kérek de ez egy szerencsétlen)
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Most tök komolyan ezt mi a F@SZNAK kellett ide beírnod?
www.torrentsupreme.se
-----...........---.uk
szétszorom a torrentjeimet
Szerintem az utolsó még az igazinál is jobb!
A DAF XF-el már megcsinálta ugyanezt, bár ott felhasználta alapnak az SCS-es játékbeli DAF-okat.
Másrészt valószínû, sokszor annyi polygonból áll, mint az scs modellje. Szerintem az scs modelljével sincs baj, csak egy kicsit púpos, az meg a vezetõfülkébõl úgy sem látszik :P:P
Renault magnum http://kamionszim.hu
itt van egy kis újabb összehasonlítás (SCS - eretedi - modellezõ) között...
Nem gyengén nyomja Fastalex a dolgot! <#eljen>#eljen>
CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg
Kicsit se vagy lemaradva!