52658
-
ikarus44 #14653 a fizetőkapunál is lehet pihenni? mert annak mutatja a térképen de nem tudok. -
varazs01 #14652 Quados95: f10 a játékon belül csinál egy screenhostot majd dokumentumok euro truck simulator 2 majd screenhost mappába elmenti a képet. Azt felrakod kephost.com-ra és beszúrod a linkjét amit feltöltötél -
#14651 Tetszik ez a magnum...
-
#14650 Nekem is ez a probléma de ez : trailer_traffic_mod_v1.0.scs nekem nincs meg viszont a :Schmitz_Trailer_Logo.scs és a map_vajo_ets2_01.scs szerintem a 2 közül lesz valamelyik a ludas.
-
varazs01 #14649 billard10: egy 200 km-es út kb 10 perc, a gps csak mutatja az utat, jó játék sok embernek 1 kicsit egyszerű
ikarus44: parkolóba leállítod a motort (E gomb) majd enter
-
milos620 #14648 Igen ezt benéztem!
-
#14647 Nincs valakinek ötlete, hogy az eredetibe hogy tudom bevarázsolni a csúnya verziós mentéseimet? -
Quados95 #14646 Hello hogyan tudok fényképet késziteni a játékba és utána feltölteni ide?
-
ikarus44 #14645 tudom hogy hülye kérdés, de hogy lehet pihenni? -
#14644 Üdv a Gps beszél vagy csak az utat mutatja? jó játék? valos idöben megy vagy játékidö? köszi a válaszokat -
ToMM23 #14643 Próbáltam így is, kezelhetetlen, mint valami idegbeteg rángatja a kormányt :) Háth fulladjanak meg hogy nem csinálják meg normálisra.. Kivéve ha majd 80ezres kormányod van... -
Szili9 #14642 Hello 9 színten járok saját kamion és még mindig csak 300 tapasztalatot kapok mikor lesz nagyobb és több pénz ? -
hertzui #14641 A sima Truck nekem is szépen ment,de ennél tegnap egy órát próbálgattam és nem nagyon jutottam előre,mondom azt próbáld meg amit leírtam,viszont ne balra,hanem jobbra kell 1cm-rt húzni a kormány holtjátékon. -
Warrior888 #14640 Csak szólok hogy az angolok mérföld/órát használnak. Szóval a 60 az 100, az 50 pedig 80... :) -
hertzui #14639 Üdv. Nekem is ugyanaz a kormányom van,mint neked. Lehetetlen belőni. Úgy próbáld meg,hogy az érzékenység teljesen le van véve a non... valami az meg maxra,holtjáték kb 1cm-re balra húzd így lehet egy kicsit játszani vele,de nem élvezetes. Nekem is ez a bajom :( -
ToMM23 #14638 A logitech controll panelt nem rakhatom fel, mert akkor megőrül ez a régi kormány a win7 x64 alatt.. :S Össze vissza fog rángatózni kezelhetetlen és csak a win reinstall oldja meg -
Joybull #14637 Nálam miután elfogytak a fuvarok utána új profilt sem engedett létrehozni, vagyis elindult de kifagyott a töltésnél -
Linux01 #14636 Fééék, Fééék, féék!
Hoppá, kanyarodás, majdnem borulás...
-
Linux01 #14635 Na ez nagyon pöpec, csak annyit tennék hozzá, hogy kicsit sokat rugózik, lehetne tényleg kicsit "keményebb" és profi, tényleg. :) -
#14634 Javítottam egy apróságot, ami bár mocskosul lényegtelen, de talán páran örülnek majd neki.
A profilképet lehet ezzel sajátra cserélni. Ami fontos, hogy a dds nevét át kell írni arra, akit kiválasztottatok. Az eredeti nevet, pontosabban számot, a base.scs/material/ui/driver -ben tudjátok kikeresni.
(Az enyém a 115-ös képet cseréli)
...:::LETÖLTÉS:::... -
Joybull #14633 Azért örülök hogy másnál is előjött, igy nem érzem magam igazán -nak. -
#14632 Akinek elfogytak a fuvarok, az dobja ki a
trailer_traffic_mod_v1.0.scs
Schmitz_Trailer_Logo.scs
map_vajo_ets2_01.scs
Én az elsőre tippelek, de csak folyamatosan, egyesével rakosgatom vissza a modokat.
Ha kivettétek, egy régebbi mentést töltsetek vissza.
Teszteljétek... -
gabby13 #14631 Multizni valahogy lehet benne ?
-
#14630 Valóban így van, de minek ütközni? :)
Persze, ha az esik jól. Viszont egy ütközés után, vársz picit, abbahagyja.
Lényegesen többet nyújt - élvezeti szinten -, mint amit esetleg buksz rajta.
Ámde, nekem is 'vóna egy kérdésem.
A pihenőt - mikor még aktív voltam - 4,5-1-4,5, plusz heti kétszer, napi 10-ben volt meghatározva.
Gondolom itt ilyen nincs. De ha fuvarban vagyunk, hogy veszed ki úgy, hogy azért még ebben a rohanó időben oda is érj a rendeltetési helyre? Mert csak fuvar közben pihenhetsz, 'ugyi?
(Hogy miként kell pihenni azt engedelmetekkel tudom)
Köszi. -
Totoo #14629 Nem tudom remélem megcsinálják a telet is. -
milos620 #14628 Most indulok vissza Glasgowból Milánóba és Newcastle-ből hajózom Amszerdamba!
[IMG][/IMG]
Na erre kíváncsi leszek mert még csak Rotterdamból hajóztam,azon kívül csak vonatozás volt
Pedig hiányolom Doveri mészkőfalat! -
#14627 -
Ubi52 #14626 Hányas szinten vagy?
-
ToMM23 #14625 Logitech Wingman Formula Force GP. Igen régi darab, de ez van sajna :( A sima truck simulator szépen volt kezelhetö vele. -
#14624 Azt nem írtad ide, milyen kormányod van.
Így csak azt tudom leírni, nálam milyen.
Ez egy G25.
Logitech panelben a kormány elfordítás 900 fokig állítható.
Ezért nálam, egy városi 90 fokos kanyarban - ha nem is teljes mértékben -, meglepően hasonlít egy kamionnal történő forduláshoz. (sokat kell tekerni)
Alant írták, hogy 750-nél fordul a kormány a játékban egyszerre a vezérlővel.
A non-linearitás úgy közép felé állítva, nekem közelít a jóhoz.
A többit állítsd úgy, ahogy neked a legjobb. (Persze, a fentiek sem kötelező irányvonalak)
:) -
milos620 #14623 Ezek az angolok kikészítenek az 50-es 60-as táblájukkal az autópályán!
Kilencvenezek és nem igazán van kedvem a tempomatot lehúzni 50-60-ra a semmiért,ellenben keményen büntetnek sokszor!Ez van ezt kell szeretni!
Amúgy nem tudom jártatok-e már Glasgowban az M74-en kb 130km-el visszább van egy balos kanyar amit a gps a benzinkúton át levág!
Érdekes megoldás! :) -
#14622 Na most én is ebben a cipőben járok!!Ugyan így van nálam is, most csak 1 fuvart ad fel, és ha az is eltűnik utána semmi, hiába alszok hogy menjen az idő, semmi!!!Az én játékom is eredeti, mindent kipróbáltam már, a MOD-ok sem zavarják mert ha kiveszem akkor is ugyanaz van!!Megpróbálok utánakeresni de ha valami szaki megtenné hogy megemlíti SCS-ék felé az jó lenne... -
#14621 Az összesre. -
#14620 Ez az összes kamionra érvényes vagy csak Scania-ra? -
Ubi52 #14619 Nálam is kezdenek elfogyni a fuvarok, volt egy előző mentésem ahol még viszonylag sok volt.
A térképnek 42%-a van felfedezve és 1 fuvar jött ki egész Európára. Mielőtt még a fontos kérdés felmerülne, igen, EREDETI a játékom. -
balazsgigi #14618 Nagyon baba,töltöm is!Persze a sebesség limitereset. -
szteve89 #14617 Úton Dover-be... Calais kikötője előtt ^^
-
Ironman2 #14616 De jó! Igazi őszi hangulat! Amúgy havazás lesz a játékban? Vagy van valahol? -
ToMM23 #14615 Srácok, senki sem segít Nekem ? :( -
balazsgigi #14614 Én is G27-el tolom.Nem jó 900-on?