Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tibi08
Sztem nincs sok külömbség jól meg csinálták :)

#5133: Jól néz ki

Pfháháháháh...xDDDD<#idiota><#eljen>

luspaydavid
<#idiota>

The Truck Is My Life

Télen xÐ
Ez nagyon tetszik! <#eljen>
thomson002
Persze...
A Szeptember és az Augusztus téli hónapok...<#wilting>

http://indafoto.hu/Thomson

Tehát télen ?

Szasztok Martin vagyok Vadkamionos RoadStar Martin Trans Scania

RS
banner ...

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Mikor lesz készen ??

Szasztok Martin vagyok Vadkamionos RoadStar Martin Trans Scania

OFF: Azért van pár finomság a neten a hídról: "A Humber-híd a világ lehosszabb egynyílású hídja, hetvenezer kilométernyi acélhuzalból készült. A pilonok 155 méter magasak, és olyan messze vannak egymástól, hogy a Föld gömbölyû felszíne miatt nagyobb a távolság a tetejük, mint az aljuk között. A híd 4750 tonnányi forgalmat bír el, ez 5000 gépkocsit jelent - ekkor a belógás 3,2-m-rel megnõ." :D

ON: Egyébként én látom rosszul, vagy az útfestések tényleg nem a brit közlekedési irányoknak megfelelõek?

How it's made

Am fasza, tetszik.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

TruckerDave
Most adták át :D Még nem engedték a forgalmat :D:D Amúgy nekem is nagyon bejön a hidacska :)

Jaj de játszanék már vele!!!!!<#wow1>
Remélem a fizikára is annyi idõt fordítanak majd mint a grafikára!

Nem rossz, csak sajnálom hogy nincs forgalom egyik képen se ...
luspaydavid
Na most elállt a szavam ! <#wow2><#eljen>

The Truck Is My Life

Szép! :)

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Attól függetlenül fel lehet rá hajtani, mint ahogy a bezárt telephelyekre is be lehet menni. :D Viszont ez a híd nagyon tetszetõs.
Gell97 kolega
<#eljen>Ezigen! Nekem nagyon tetszik!

Egyetértek. Van még hol javulnia a játéknak (képek alapján), de ez a híd nagyon bejövõsre sikeredett. Viszont remélem, hogy fel is lehet majd rá hajtani, mert emlékszem, a GTS-es vidik majd mindegyike nagy elánnal mutogatta a kölni Rheinbrückét, aztán végül le lett zárva láthatatlan fallal...

gumikacsa
Én még most is azt mondom, nem kell ennél szebbnek lennie. Nekem is vannak képek, ahol nem tetszik a játék, de ezek a képek nagyon meggyõzõek.

Renault magnum http://kamionszim.hu

A Humber-híd, Kingston upon Hull közelébõl. Wow.

Akkor a kötelezõ kérdés: mennyire valósághû a játékban? :)

tibi08
Ma mentem átt a hid alatt ami a 2. képen van Csehországban :)

Vajo: Ja ok! :)

Bearmanboy: Jaja! <#eljen>

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Inkább a játékról közölnének képeket :P
Már tegnap fent voltak Facebookon :)

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Megint új képek a blogon! Jok a képek! <#eljen>
Aki akarja az rakja be.

szabii98
A "fórum üzemeltetõi/moderátorai" jelenleg is alszanak. Ebbõl a 22 moderátorból 3-4(Efreet, Sedó, Cifu és néha Pheel) nézi majdnem minden nap a Moderátorok figyelmébe topikot. A többiekrõl szinte még nem is hallottam.

I met God. She's black

Off: Igen, de attól hogy véletlenül olyan képet rakott be amit láttatok már miért kell bunkó módon beszólni?
Gerypapa 95
köszönöm hogy törölted a hsz-em :)

Szerintem pedig jópofa. :) Jobb mintha azt mondja, hogy ökörláda, vagy parizeres disznósajt turmix. Nem?

Viccnek elég bunkó dolog ilyent beszólni, na de téma off!
Új képek a blogon! Ha akarja valaki tegye be, nekem nincs kedvem most berakni. xD

luspaydavid
Ahha ja, én viccnek szántam, férre értettük, pont. Most a te hozzászólásodra is ezrek kíváncsiak valószínûleg... <#sniffles>

The Truck Is My Life

Szerintem meg hanyagold az ilyen értelmes hozzászólásokat nem kíváncsi rá senki szerintem!
Gerypapa 95
nem kértem kommentet /birka/ ;) egyébként meg bocsánatot kértem mert nekem újak voltak na :)

luspaydavid
Ezek már mikor voltak te birka <#idiota>

The Truck Is My Life

Mark98
Teljesen egyetértek azt veszem meg ami érdekel és nagy dobásnak látszik nem úgy mint pl.:GTS,UKTS. Ets-t megvettem mert akkor az volt a legjobb a piacon (szerintem) Aztán kiderült,hogy viszonyítva a valósághoz ez sem az igazi. Az ETS 2-t is meg fogom venni. <#wink> Gerypapa: xD

PSP 3004 l Asus X50GL l Samsung Omnia I900

Gerypapa 95
szarok a warezra :DDDD

Én azt szoktam megvenni, ami érdekel és tetszik. A TDU2-t is elõrendeltem, de mindenki írta, hogy mennyi hibája van, így nem vettem meg mégse, stbstb...sorolhatnám, de nem. :) Ha nem teszünk a warez ellen semmit, akkor ellep mindent. Töltök le én is, de azért, hogy kipróbáljam, meg nem is játszok én olyan sokat. ETS-t megvettem, szarra sikerült, de jobb mint a haulin. GTS-t nem vettem meg, mert szinte ets volt az egész, pár új modellel. ETS2-t megveszem, mert tetszik, bár néha eltudják venni tõle a kedvem, olyan képeket mutatnak, és mint a topiknak a vezetõje, megpróbálom a háttérbe szorítani a warezt amenyire csak lehet, de úgyis lesz olyan, aki leszarja majd.

gumikacsa
Mivel elvileg az egész fórumon tiltott a warez, így alap dolog lenne, hogy ilyeneket "nem hallunk meg többet". Ezért csodálkozom, hogy a fórum üzemeltetõi/moderátorai nem tesznek semmit az "off/spam/warez" topikok ellen.

Igen, sajnos ez így van, aki eddig nem vette meg, valószínû nem is fogja. De legalább NE reklámozza.

Renault magnum http://kamionszim.hu

yokel
Na jól azért ne legyen már mki ennyire álszent itt, mintha õ életében nem töltött volna le soha semmit torrentrõl! Köztudott dolog, h a magyarok szinte torrent letöltõ "nagyhatalom" lásd az elmúlt hetekben kitört botrányt a filmletöltések miatt, h a forgalmazók visszatartják a hazai mozifilm megjelenéseket a letöltések miatt!
Oké, h nem kell reklámozni a warezt, de azért ne állítsa be már magát itt senki se Szentnek, mert nem az!

Aki eddig megvett játékokat eredetibe az ezután is megfogja, de elõtte több mint valószínû, h õ is letölti és ha tetszik neki akkor megveszi eredetibe is, és aki meg nem vette meg az valszeg ezután se fogja!

Hiába szépítjük a dolgot ez akkor is tény és ezt mki tudja is...

Hívja fel mki a figyelmét a másiknak arra, h támogassa annyival a céget, h megveszi a termékeit de nem kell ez a "Na ilyent meg se haljak többet!!!!" duma...

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

pénzért a boltok polcairól le tudod tölteni pénz ellenértékébe augusztustól vagy szeptembertõl

Õrült vagyok? Lehet :D

+1, sajons. :(

...és még mennyi lesz még...

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

Pedig mennyi ilyen volt már!

Na ilyent meg se haljak többet!!!!

thomson002
1. Nincs warez !
2. Szerinted miért fut fent az a szöveg ? ...
... csak nem a várható megjelenési dátumot mutatja :O

http://indafoto.hu/Thomson

Sziasztok srácok. tudnátok segiteni hogy a ETS 2 honnan tudom letölteni? elöre is köszi!
Meg ez a pót nem is hûtõs!