52658
-
skittles #14733 légyszi valaki adja meg a magyar hirdetőtáblás progi linkjét nagyon köszi -
skittles #14732 csá valaki pls adja meg a radio1 et a progit amit be kell tenni -
endy papp #14731 Egyenlőre annyit tudok csak hogy utána nézek estére ,vállalok ilyen gyors fuvarba munkát és akkor már jobban látom mi is a gondod.
Mert ahol én tolom,és a legtöbben szerintem ebben a formában,ott ilyen probléma nincs.
Van elég idő szundizni.
Pedig érdemes lenne "megvenni" a ..... akkor nem lennének ilyen gondjaid. megéri az árát,vagy nem -
#14730 PAC MAN! -
nmagyar #14729 Valaki tud linkelni egy real physics modot, amiben benne van a speed limiter és nem enged többet menni 90-nél? Köszi :) -
Hippo0315 #14728 Ez kéééész :D
Nem is tudtam hogy róka generátor is van a játékban. :D -
gabby13 #14727 Nézzél új Drivert a videókártyádhoz. Lehet az is a baja
-
endy papp #14726 Na ezen szakadtam a röhögéstől -
Gergő731 #14725 Sziasztok! Olyan problémám lenne a játékkal hogy a kép el van mosódva és a monitor kikapcsol aztán rögtön vissza és azt írja ki hogy a képernyő illesztőprogram hibát észlelt aztán helyreállt. De ugyan olyan rossz ez után is. Nincs valakinek valami ötlete mi lehet a gond? (Vidikártya driverrel próbálkoztam de semmi változás). A gépben egy ati hd 2600 pro 512-es kártya van. A választ előre is köszönöm -
#14724 Találtam egy vicces kis bugot :D Kifordult elém egy autó, áthajtottam rajta és lett az eredménye.
A zene alatta épp a Rádió 1, de pont illik alá :)
Videó -
#14723 Nekem ez a pihi dolog nagyon nem egyértelmű.
Amikor autóztam egyszerű volt. (már írtam)
De itt nem értem.
Ugye nincs kocsim (hogy miért, az most lényegtelen). Minden szir-szart cigölök, városról-városra.
Lehet, hogy sötét vagyok, mint az egérlyuk, de ha megállok szundit játszani, nem érek időben, mert 'monnyuk van 3 órám a célig. Abból mit héderezzek? -
tamuka1996 #14722 helló azt szeretném kérdezni hogy nem e tudja valaki azt hogy tescoban meg lehet e venni a játékot? -
endy papp #14721 Inkább viccnek szántam ,nem szurkálódásnak.
Akkor bocs ha félere érthető voltam Sajnálom.
Igen neked ment volna a válasz csak rossz helyre kattintottam.
Na látod erre már nem emlékszem mert nem sokat mentem ilyen modban ,talán még az elején ,a demonál pár fuvarba.
Mért nem a másik az alvállalkozói fuvarok opcióban mész az sokkal jobb szerintem,mint a gyors fuvarok,de te tudod,ott a haszon csak egy kis része a tiéd ,a többi a fönöködé. -
#14720 Én az előző részével nem sokat játszottam..de ezzel fogok:)Most kezdtem de nagyon tetszik,lőttem is két képet..
-
#14719 Megerősítve!
Nekem jött. -
jocking #14718 Kamionszerkezettel kapcsolatos kérdésem lenne. Arra lennék kíváncsi, hogy a kamion fejlesztése során a főbb szerkezeti elemek változtatása befolyásolja észrevehetően a kamion viselkedését? Pl. Volvonál az áramvonalas tetejű felépítmény tényleg csökkenti a légellenállást, vagy pl. a 6x2-4 és a 6x4 tengelyelrendezésű alvázak tényleg jobbak valamiben, mint a 4x2? Ha igen, miért jobbak, és észrevehető a különbség? -
#14717 Na, ennek nekimegyünk mégegyszer!
757% - 100% - 25% - 50% - 15%
A többi áll.
@Endy!
Gondolom a szuszókálásos háeszed inkább nekem jött volna.
Levettem.
Viszont a gáz, hogy nekem nincs saját 'ótóm.
Így mikor lehet pihizni, mert ha fuvar közben döglenék, lekésném a határidőt, nem? -
zsömi12 #14716 Kater: A leggyorsabb: http://eurotrucksimulator2.com/ -
endy papp #14715
Ennek. -
tamuka1996 #14714 helló azt szeretném kérdezni hogy nem e tudja valaki hogy tescoban meg lehet e venni a játékot?
-
kerel #14713 German Truck Simulator -
zsömi12 #14712 A leggyorsabb: http://eurotrucksimulator2.com/ -
Kater #14711 Sürgős : Serial key 1.1-es patchhez ? -
gabby13 #14710 3. oldalon már kérdezték ez volt rá a válasz . Talán annyi hogy a monitorod 4:3. Ha 16:9 es lenne akkor nem lenne ott aza fekete csík. -
#14709 #14707
German Truck Simulator
Meguntam ezt a serial kéregetős baromságot, későbbre terveztem de megvettem, folytatom is tovább az új 540 lóerős Man-ommal :)
-
endy papp #14708 Bocsi Batmanci-nak ment volna a válasz a 14630-hsz-ra csak elnéztem -
#14707 GTS minek a röviditése? -
ToMM23 #14706 Alul és felül a fekete csik a bajom. Olyan mintha wide beállitáson menne.. Pedig 1280x1024 en van.. -
#14705 757, 125, 50, 15.
Így nagyon jól vezethető. Van némi ffb is. Lementem egy kicsit a fűre, visszajelzett.
'Asszem, ehhez ez a profil jó nekem.
A Te beállításaid nálam az F1 2012, Race07 és GTR sorozathoz kellenek.
Azt gondolom a G27 túl sokban nem tér el - már mint ffb szinten - a G25-től.
Próbáld ki így, aztán majd meglátod. -
gabby13 #14704 Helo. Máskor a fórum linket másold ide be. Amúgy mi a bajod a képpel ?
-
#14703 -
endy papp #14702 Nos mivel úgy látom senki nem kapkodta el a választ így ha megengeded megtenném.
Nem csak fuvar közbe pihenhetsz,bár mikor megteheted.
Nos fuvar közbe is pihenhetsz,persze csak módjával ,mert akkor soha nem érsz oda XD.
Itt nem kell annyira sietni mint a GTS-ben ott volt úgy hogy csak az uccsó percben akasztottam le a pótot,ebbe a játékban csak nyuggerosan kell venni a figurát.
Pár példa .
Az előző fuvar után még maradt a pihenő időmből,pár óra,de nem használtam ki ,mentem és vállaltam egy új fuvart.
Nem kell megijedni ilyenkor annyival több fuvar időt kapsz ,hogy kényelmesen beleférjen minden,(kávé ,cigi,........na az már nem csak ha gyors vagy XD)így mikor elérkezik az idő nyugodtan letöltheted a pihenődet,mert az idő még utána is kényelmesen elég,amit adnak rá.
(halkan megjegyzem én mindig sietek,és maxon tolom ahol lehet,persze ha szép tjakhoz érek el el bámészkodok kicsit)
Volt úgy hogy 4-5 óra pihenő időm megmaradt a fuvarok után.
Nos mi is ezeknek a dolgoknak a lényege és értelme.
Nagyon is sok.
Mivel a kölcsönöd az ketyeg ,már ha van,(én most 600 ezret törlesztek) így nagyon nem mindegy hogy szervezed a dolgaid,mert csak úgy pihengetni a semmire ,én nem szoktam,sőt mikor már írja hogy pihennem kellene,akkor a végsőkig elmegyek,csak akkor állok ki mikor már párszor elaludtam,de ez a ritkább eset,azért ezt nem szoktam megvárni.
A másik lényeges ezzel kapcsolatban,mielőtt fuvar után elmennél pihenni ,mert már muszáj ,én mindig rákukkantok a fuvar kínálatra ,mert a pihenő miatt lehet hogy elesek egy jó fuvartól,mert oda van írva mikor jár le ,mint az elején leírtam ,belefér még majdnem 0 pihenő idővel is a fuvarodra kapott idő.
A GTS-ben is ezt szerettem hogy szervezni kellet mikor hova hogyan érek oda ,hogy minél hatékonyabb legyek.
Persze sokan nem érzik át ezeknek a dolgoknak a lényegét és azért is fullad unalomba ,és hamar félre dobják.
Egy kis adalék,a GTS-t 2x toltam végig ,aki próbálta tudja miről beszélek,élveztem minden percét ahogy ennek is .
Jó másodjára már ismerős volt, de akkor is.
Bocs ha picit hosszú lett és (szájba rágós).
Remélem érthető voltam.
Ha bármi kérdés merülne fel szívesen állok rendelkezésedre.
Üdv: endy -
kerel #14701 Off
2. kép: csak 99990 a laptop megyek futok veszek vagy 10et, mert hülye azért nem vagyok -
kerel #14700 Én is láttam már egy kolbászló nőt az ipartelep előtt... :D -
retoucher #14699 Na, mán' dróton dzsável a petróó a fálubáh! Áztán ném lopni áz árámot, tééé!
(W.I.P.)
Dinamikus árnyékok POWA!!! -
Bala24 #14698 én találkoztam már velük -
Ironman2 #14697 Gyalogossal találkozott már valaki? A grafikai menüben ki/be lehet őket kapcsolni -
ToMM23 #14696 Nem látszik nagyban:( Valaki tud segiteni ,hogy látszódjon mint a Tietek ? -
ToMM23 #14695 Mi lehet az oka, hogy ilyen widescreen szerü a kép nálam ?? Remélem jól linkelem a képet :
http://kepkezelo.com/images/9ofq6yuw4hdyhgegfqsg.png -
Bala24 #14694 Azt szeretném kérdezni hogy melyik város,városközelben lehet vonatra szállni?