52658
-
#14933 Aludj egyet! (játékban) -
#14932 sziasztok
hogy tudok minél nagyobb szintet lépni? ha nagyon hosszú fuvarokat csinálok vagy hogy? -
#14931 a real physics mod kiveszi a 90km-es korlátozást? Csak mert most ugy ment a 620as Scania 110-et hogy nem győztem kapaszkodni... -
#14930 Kivettem mindent...de semmi változás... :-S -
#14929 vajo egyik mod-ja okozza.
Töröld! -
#14928 No, nálam is mindenhol nulla a fuvar felhozatal. Talált már erre valaki megoldást? -
#14927 Hát, ez jó kérdés... Nem tudom, hogy került az oda... -
kerel #14926 Köszönöm, közben meglett. -
bigboi8814 #14925 köszönöm!! -
#14924 Garázs kezelőben, bal felső képre klikk... -
kerel #14923 ITT -
kerel #14922 Az alap garázsomat hogyan tudom bővíteni, mert vennék fel alkalmazottat, csak azt mondja nincs elég hely a garázsban... -
#14921 ETS2 patch from any version to 1.1.3 - torrent
Fixes in this patch:
Improved handling of fatigue.
Stopping of advisor lines fixed.
Some potentially crashing issues fixed. -
bigboi8814 #14920 üdv! Volvo kereskedést melyik városban találni? -
kerel #14919 kép lemaradt....
-
kerel #14918 Hát ezt nagyon kiszámoltam. Nem sok kellett volna ahhoz, hogy be kelljen tolni...
-
#14917 Mercedes Axor by DANZ:
Ismét kitettek magukért az orosz modderek, immáron sokadjára.
Playtruck-ról tölthető a modifikáció. -
#14916 Így jó... Hagyd így Vajo. :) -
#14915 Akinek van Steam accountja, és még nem tette, az menjen szavazzon a játékra a Greenlight szekcioban :) -
#14914 Nem is volt semmi hír a patchről.
Remélem optimalizálás is került bele. -
#14913 Patch 1.1.3 (nem torrent)
...:::LETÖLTÉS:::... -
#14912 csőrös kamion persze sehol sincs :/ -
razor1997 #14911 Blogon már ki van téve a 1.1.3-mas patch csak ugyebár .torrent-be, mert majd ma fogják feltölteni az ETS2 oldalra.ETS 2 1.1.3 -
#14910 Vajo: azt kitudod kavitani hogy be lehessen jutni a parkoloba azoknal a fielzeto kapuknal?? Mert en nem talaltam oda vezeto utat csak át a sok zaro festesen:) -
#14909 Jobbrol is eloznek! Bar lehet irtam mar, mindenesetre valaki nagyon megbanta ezt:) -
#14908 Ugy látom neked is összekeverte a mod a festést a kocsin. -
#14907 Ezért kar is volt beleszolnod:) -
#14906 " Értem én... csak lesz.rom.. " Különbenmeg,letöltögetni, hozzászólás nélkül is lehet. :) -
#14905 Tojok a sok szaz felesleges beszolasra, erted? Kiszedem magamnak azt ami erdekel, pl a modokat, erted? Kosz hogy hozzaszoltal es megfejtetted hogy problemam van a vilaggal, LOL -
#14904 Ez jol nez ko:) -
#14903 Ha tojsz rá,akkor miért vagy itt? Ha ittvagy,akkor aszerint mégsem tojsz rá... most meghazudtolod magadat !?
Pár hsz-t olvastam ebből a topikból mióta énis ETS2-zök, számszerint 4et... de ez a 4 oldalból is lerítt hogy akinek problémája van a világgal,és kínjában már feltünősködni akar,az te lennél.. a többiek csak tudnak alkalmazkodni másokhoz, jóindulattal keverve,nameg némi humorral... ennyi a történet. -
#14902 Skinezés érdekelne, főleg a vontatók .. ha esetleg segítségemre tudnál lenni, akkor itt priviben, vagy skype : gigant488 megteszed hogy leírod mit és hogy, vagy ha van templated, és egy pmg-d akkor átküldöd ? :-) -
endy papp #14901 -
#14900 Haha, nem nincs harag, kb tojok ra mi megy itt :)
Bajcsevej? Az elet rovid? Wtf? Azert vicces vagy... Birom mikor valaki ilyen beszolasokkal akarja a maga fontossagat hangsulyozni, ezt talan nem kellett volna odaszurni a vegere:) hozzam hasonlok?? Megis milyen az? -
endy papp #14899 Akkor bocs de nagyon tévúton jársz.
Nem örülök annak (ha már szóba hoztad ) hogy annyi képet raknak ekkorába ide a fórumra ,a sok felesleges kérdésnek se,stb,stb.....
De veled ellentétben ezt is el tudom így fogadni ,mivel nem tudok ellene tenni , megpróbálok mindent és leginkább mindenkit elfogadni olyannak amilyennek a jó isten megteremtette.
Amiket leírtál a hsz-ban ,hogy mik és mi unalmas számodra,azt nem nekem kellet volna címezned hanem az oldal tulajának ő biztos tudna a TE kedvedért ezeken a dolgokon változtatni.
Azt meg hogy én mit bírnák és mit nem azt nem tudhatod.
Ha ennyire zavar itt lenni és olvasgatni ,akkor csukd be az ajtót magad mögött ,de kívülről és akkor nyugodtabban bírsz aludni.
Szerintem részemről a téma lezárva ,se időm se energiám veled és a hozzád hasonlókkal bájcsevegni,ahhoz túl rövid az élet,hogy ilyenekre pazaroljam.
Remélem nincs harag.
Üdv: endy -
luff92 #14898 Párizsban, go a tartályért aztán pedig Drezdába. Jó éjszakát!
-
szteve89 #14897 További jó játékot kívánok mindenkinek ! Egy pár képpel búcsúzom mára, Skóciából....
Egy szép kis Stau:
És a gép:
-
#14896 Lehet minel tobbszor leirom hogy szar a penz resze a jateknak, valaki megsajnal es keszit egy real money mod-ot :)) -
#14895 Bocs hoy en vagyok itt talan az egyetlen aki kritikat mer fogalmazni a jatekkal szemben. Gondolom jobban birnad ha naponta tiz screenshotot tennek be arrol hogy ma itt meg ott jartam. Szamomra meg ez unalmas mert 300 posztott kell vegigneznem aminek a fele ez a masik fele meg még mindig nem tudja hogyan tegyen be radiot vagy hogyan kell ceget csinalni stb vagy hogyan kell moddolni... Csak nem ertem hogy miert hiszen magyarul van a jatek, nem?:) -
#14894 Ez az "és elé ne tégy vesszőt" dolog, nagyon bánt. Ennek azért majd nézz utána, ha kedved tartja.
Sajna, nagyon kevesen beszélik szépen, hangsúlyosan a magyart, és még kevesebben írják helyesen.
Nem egészen értem, mi váltott ki belőled egy vadidegen emberrel szemben ilyen indulatokat, mert még Te is belátod - legalábbis azt vettem ki újabb episztoládból -, hogy vitaindító 'problémakörmondatomban nem volt semmi értelmetlen. Csak valakibe tegnap bele kellett rúgnod. Végtelenül sajnálom, hogy nem tudtad ezt a valóságban megtenni, mert ott - s ezt látatlanban írom - esélyed sem lenne.
Ennek ellenére, továbbra is fenntartom, hogy mindenkinek joga van véleményt nyilvánítani. Ha pedig ezért valaki ostobának, hülyének, stb... titulálja, akkor abban a valakiben van a hiba.
Nyugodt ember vagyok, felőlem a segged a földhöz verheted, ahányszor akarod, de ezeket a párbeszédeket követően, nem szeretnék veled a továbbiakban kommunikálni.
Remélem megérted.
Üdv és jó éjszakát!
Laci.