Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
Az SCS játékokban az autópályák is meglehetõsen kanyargósak, sokkal inkább, mint a valóságban. Ez gondolom elsõsorban azért van, hogy ne váljon hamar dögunalommá a vezetés (azaz ne az legyen, hogy beállunk középsõ sávba, tempomat be és csókolom fél óráig), de valamelyest egyet tudok érteni azokkal, akik több egyenes szakaszt szeretnének. :)
www.smart-bus.hu
http://eurotrucksimulator2.de/news/release-im-november/
Nem tudom honnan vették a rondomediás infókat (én semmi ilyet nem találtam a kiadó weboldalán), de azt írják, november 1-én jelenik meg Németben' a játék...
lehet hogy valami effekt nincs bekapcsolva.
Mint a fejlesztõk írják: "Eme képek alapján választ kaphattok arra a kérdésre, hogy elõznek-e majd a kocsik a kétsávos utakon..."
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Egyébként úgy néz ki, hamarosan több infót is kapunk majd az ETS2-rõl. A Rondomedia a weboldalukra fellõtt egy sajtónyilatkozatot, eszerint pedig az SCS és a kiadó egy nagyobb lélegzetvételû ETS2 bemutatóval készül az idei GamesCom-ra (ami augusztus 18-21 között lesz esedékes). Kíváncsian várom, mit mutatnak majd a játékból, mert ennél jobb alkalmuk nem lesz a vevõcsalogatásra.
@ atikahsuperstar.picturepush.nl
Asszem a king of the road-ban volt a billentyûzetes verzióra példa, ott , ha 10+1-es kamionnal mentem, akkor sorozatosan 4-esbõl indultam :D
Ha egy lassan 10 éves játéknál meg tudták oldani, akkor itt sem lehetetlen
Thank God, I\'m a Lada owner!
Adjátok hozzá a képzeletbeli kérdéslistához, technikai fejlesztések témájában mellékesen simán fel tudom hozni. ;)
2 játékvezérlõre nem sok esélyt látok, bár soha nem lehet tudni. A másik viszont nem rossz ötlet, a váltó gombok billentyûzetre való kiosztása járhatóbb útnak hangzik.
Engem ami még baromira zavar, hogy a refit nem tudják külön gombra tenni a tompítottól. A többi világítás típust már nem is mondom, egyelõre az is nagy szám lenne, ha ezek külön lennének.
Renault magnum http://kamionszim.hu
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
A terjesztõk közül talán a Rondomedia-nak lehet beleszólása a fejlesztésbe, miután õk dobják piacra a játékot a legnyereségesebb piacon (azaz a német nyelvterületeken), és a GTS óta állandó szerzõdésben állnak a csapattal - ezzel szemben minden más országban játékonként köt szerzõdést a helyi kiadókkal az SCS, így a hazai Seven M-mel is. Emlékezzetek vissza az Extreme Trucker 2-es és a T&T-s blogbejegyzésekre, külön posztban írták meg, ha sikerült egy országban megállapodni egy kiadóval. ;-)
SnyperD: Egyetlen, a visszapillantókkal és kameranézetekkel is megoldható manõver miatt implementálni egy teljes gyalogos rendszert? Nem éri meg, max egy T&T2-ben, ahol tényleg kicsi a bejárható terep, és tényleg izzasztó egy tolatás...
Gerypapa95: Nekem pl. ott, hogy elõször azt mondja, ez a Tisza-híd, egy sorral lentebb meg, hogy hasonlít rá, de nem az.
A blogot egyébként eléggé ellepték az utóbbi pár napban a kishazánkra vágyó gémerek. :) Félreértés ne essék, nagyon örülnék egy Budapest-Debrecen távnak az ETS2-ben, de ha egyszer minden jel arra mutat, hogy Kelet-Európa Szlovákiát meg Lengyelországot kivéve kimarad, akkor ne kérjünk már Szegedes-Sopronos-Nyíregyházás Magyarországot, mint egyesek teszik a blogon...
Ez jó volt ! <#hehe>#hehe>
http://indafoto.hu/Thomson
"Anonymous said...
This is Tisza Hid (Szeged Hungary)
http://nepszava.com/files/2011/03/Mora_F_61-qpr.jpg
It isn't the same... quite similar but not the same...."
August 7, 2011 8:05 PM
Ez tetszik...vicces. Jó poén így korán reggel.. xD
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Tudsz pm-be dobni egy letöltõ linket?
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
к.ιηтнуα.