Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MANos Viktor
Ja csak az a baj hogy az autópályák is kanyargósak... <#wow3>

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

Azért a helyzet nem ilyen egyszerû. :)
Az SCS játékokban az autópályák is meglehetõsen kanyargósak, sokkal inkább, mint a valóságban. Ez gondolom elsõsorban azért van, hogy ne váljon hamar dögunalommá a vezetés (azaz ne az legyen, hogy beállunk középsõ sávba, tempomat be és csókolom fél óráig), de valamelyest egyet tudok érteni azokkal, akik több egyenes szakaszt szeretnének. :)

?? Ezt most, hogy érted?

www.smart-bus.hu

akkor te majd mész az autópályán....mennyi bajod van.....a valóságban holvan neked egyenes út?Amerikába,akkor költözz oda,vezess ott.

Fõleg hogy a kormányzásban kormánnyal van egy 60° os üres lyuk -.- és egy picit jobban tekered a kormányt meg kiugrik a pitsába a másik sávba.

MANos Viktor
Nem rossz, de ezek a fos kanyargós utak... -.-

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

Elnézést a dupláért...

http://eurotrucksimulator2.de/news/release-im-november/

Nem tudom honnan vették a rondomediás infókat (én semmi ilyet nem találtam a kiadó weboldalán), de azt írják, november 1-én jelenik meg Németben' a játék...

Kapnak bejegyzésenként vagy 80-100 kommentet, napi nyolc órás munkaidõben azt hiszed, nekiállnak megválaszolni mindet, amikor fontosabb dolguk is van?

nemtudhatod hogy milyen grafikai beállításról mutatják a képeket :)
lehet hogy valami effekt nincs bekapcsolva.

én elhiszem,csak nem értem mire jó ez,mert európai unióban ugye sengeni határ van,tehát mehetsz....bár van ahol azért csak úgy nem engedik át az autósokat.

Írtam nekik blogon, hogy francé nem tudnak válaszolni a kérdésekre, pedig direkt azért írták hogy a kommunikáció végett kreálták a blogot.

Szép, tetszik! <#eljen>

Csak egy valami böki a szemem, mégpedig az aszfalt, ami olyan mintha zúzott bazalt, vagy sóder ágy lenne. De ez legyen a legkisebb baj, semmibõl sem tart kicserélni az aszfalt dds-eit ha úgy adódik... :)
Igen. Mert Olaszországban, Franciaországban, Spanyolországban ezekben az országokban kapuk vannak ahol fizetni kell egy bizonyos összeget az autópálya használatáért. Egyébként biztos, hogy lesz mert láttam egy képet róla, hogy az egyik autópálya lejárónál ki volt irva, hogy merre van a kamionoknak meg a személygépkocsiknak a helyük. Ha nem láttál még kaput akkor mutatok róla videót ha kérsz.
Kösz a képeket! :)

Mint a fejlesztõk írják: "Eme képek alapján választ kaphattok arra a kérdésre, hogy elõznek-e majd a kocsik a kétsávos utakon..."

RS
<#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

luspaydavid

Remélem egyet se hagytam ki.

The Truck Is My Life

fizetni?Európai unióban? xD

remelem a kapukná l fizetni kell majd
Biztos lesz patch, ha megveszi mindenki.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Ha a közeljövõben nem mutatnak képet kelet-Európáról csak: Belgium, Lengyel, Szlovákia, Olasz, Francia akkor szerintem elég ETS térkép alapja fog maradni. Az lenne a jó ha késõbbi patchek kiegészitõkkel bekerülnének egyéb dolgok és ezt is külön kiegészitõként adhatnák ki.
Én fedeztem fel :P Ctrl. v Alt és a numerikus gombok :D

Rejtve a T&T-ben is benne volt (gondolom nem tudták/akarták rendesen befejezni, ezért nem szerepelt a menüben), szóval szerintem az ETS2-ben benne lesz... Mármint remélem. ;)

Egyébként úgy néz ki, hamarosan több infót is kapunk majd az ETS2-rõl. A Rondomedia a weboldalukra fellõtt egy sajtónyilatkozatot, eszerint pedig az SCS és a kiadó egy nagyobb lélegzetvételû ETS2 bemutatóval készül az idei GamesCom-ra (ami augusztus 18-21 között lesz esedékes). Kíváncsian várom, mit mutatnak majd a játékból, mert ennél jobb alkalmuk nem lesz a vevõcsalogatásra.

Atikah
A tükrök állíthatóságát is visszatehetnék, mert anno PttM-be bent volt.

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

Penge88
Nem nehéz,csak akkor be kell vezetni egy olyan ki-be kapcsolható opciót, hogy a gomb lenyomása után sebességben maradjon. Billentyûzet esetén fontos, mivel ha ez nem lenne, normális esetben folyamatosan nyomni kéne a gombot a sebességben tartásért és ha elengedné az ember, akkor kidobná üresbe. G25 usereknek meg pont az az ideális, ha kiveszi az ember sebességbõl, akkor ne maradjon a játékban sebbességben a váltó.

Asszem a king of the road-ban volt a billentyûzetes verzióra példa, ott , ha 10+1-es kamionnal mentem, akkor sorozatosan 4-esbõl indultam :D

Ha egy lassan 10 éves játéknál meg tudták oldani, akkor itt sem lehetetlen

Thank God, I\'m a Lada owner!

Vazze, pedig erre akartam már válaszolni... Mindig elfelejtettem, bocs. Gumikacsának szerintem igaza van, nem hiszem, hogy különösebben sok energiát feccölnének több vezérlõ egyidejû kezelésébe (fõleg ha sokszor egyet is nehéz jól bekalibrálni), a T&T-ben bevezetett váltófokozatok viszont simán mehetnének gombokra, szerintem nem nehéz implementálni.

Adjátok hozzá a képzeletbeli kérdéslistához, technikai fejlesztések témájában mellékesen simán fel tudom hozni. ;)

Amit én írok nem hülyeség és a kiszállás meg ötlet volt szal ne a 5424 hez rendeld a válasz errét.

elolvasnád JohnBart #5369 hsz-ét? :D

gumikacsa
Igen, ez annak az átka, hogy nagyon sok a "birka" hozzászólás, és gyanítom, hogy eléggé unhatják.

2 játékvezérlõre nem sok esélyt látok, bár soha nem lehet tudni. A másik viszont nem rossz ötlet, a váltó gombok billentyûzetre való kiosztása járhatóbb útnak hangzik.

Engem ami még baromira zavar, hogy a refit nem tudják külön gombra tenni a tompítottól. A többi világítás típust már nem is mondom, egyelõre az is nagy szám lenne, ha ezek külön lennének.

Renault magnum http://kamionszim.hu

áá köszi a pontosítást,az excaliburra pontosan emlékeztem akkor :) Bár az UK Truck Sim.-jük nem volt a legjobb.

Elolvasnád az #5399 es hozzászólásomat? és esetleg valahogy megírnád nekik? ( De hogy ne tekerj röviden annyi lenne hogy be lehessen állítani 2 játékvezérlõt, vagy esetleg a h váltó minden funkcióját billentyû gombokra be lehessen állítani. Mert a blog hozzászólásokat szerintem le se szarják mer sokszor van értelmes kérdés de ba*nak válaszolni.

A híd amit az SCS mutatott be az egy Prágai híd, és erre íra a gyerek, hogy ez a magyar Tisza-híd, majd linkelt egy képet ami csak hasonlít rá, és alatta pedig leírja, hogy nem is a Tisza-híd, hanem hasonlít rá. Ez a poén. Meg a szánalom. xDD

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Gerypapa 95
azt vágom :) de gondolom azért linkelte a képet mellé hogy az a Tisza híd :) nem ?

Rosszul tudod, az SCS több helyi kiadóval dolgozik - az Excalibur csak az egyik ezek közül. A többi kiadótól annyiban "több", hogy javarészt õk pénzelték az angol piacra szánt UK Truck Simulatort, némi plusz fontköteg reményében. ;-)

A terjesztõk közül talán a Rondomedia-nak lehet beleszólása a fejlesztésbe, miután õk dobják piacra a játékot a legnyereségesebb piacon (azaz a német nyelvterületeken), és a GTS óta állandó szerzõdésben állnak a csapattal - ezzel szemben minden más országban játékonként köt szerzõdést a helyi kiadókkal az SCS, így a hazai Seven M-mel is. Emlékezzetek vissza az Extreme Trucker 2-es és a T&T-s blogbejegyzésekre, külön posztban írták meg, ha sikerült egy országban megállapodni egy kiadóval. ;-)

SnyperD: Egyetlen, a visszapillantókkal és kameranézetekkel is megoldható manõver miatt implementálni egy teljes gyalogos rendszert? Nem éri meg, max egy T&T2-ben, ahol tényleg kicsi a bejárható terep, és tényleg izzasztó egy tolatás...

Gerypapa95: Nekem pl. ott, hogy elõször azt mondja, ez a Tisza-híd, egy sorral lentebb meg, hogy hasonlít rá, de nem az.

A blogot egyébként eléggé ellepték az utóbbi pár napban a kishazánkra vágyó gémerek. :) Félreértés ne essék, nagyon örülnék egy Budapest-Debrecen távnak az ETS2-ben, de ha egyszer minden jel arra mutat, hogy Kelet-Európa Szlovákiát meg Lengyelországot kivéve kimarad, akkor ne kérjünk már Szegedes-Sopronos-Nyíregyházás Magyarországot, mint egyesek teszik a blogon...

Gerypapa 95
hol itt a poén ?

igen õk csinálták,de úgy tudom hogy az ETS-t magánként csinálják,míg az összes többi játékukat az Excalibur segítségével,tehát elv. az excalibur dirigál,vagy valahogy így van...de bárki olvassa ezt a hsz-t az javítson ki ha rosszul tudom :D

rendben,igyekszem :)

thomson002
" This is Tisza Hid " <#idiota>
Ez jó volt ! <#hehe>

http://indafoto.hu/Thomson

Csak egy kérdés. A hunting unlimited et is õk csinálták? Mert akkor simán meg lehetne csinálni a kamionból való kiszállást. Ami nem csak azért lenne jó hogy elmész wcre és itt a forumon mutatsz róla képet hanem végrehajthatnád az amerikában G.O.A.L nevû mutatványt ami igen sokat segítene néha. :)

Szép! Az SCS grafika téren kitesz magáért...
bullseye9
//OFF: Ha esetleg megtalálod, Haulin topicba linkeld már be légy szíves.<#worship>

LOOOOOOL. :))))

"Anonymous said...

This is Tisza Hid (Szeged Hungary)
http://nepszava.com/files/2011/03/Mora_F_61-qpr.jpg

It isn't the same... quite similar but not the same...."

August 7, 2011 8:05 PM

Ez tetszik...vicces. Jó poén így korán reggel.. xD

köszönöm mindkettõtöktõl a gyors segítséget,megkeresem ha élek halok akkor is :)

leho94
open source map, nem tudom hogy fent van-e még valahol

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Gondolom Open Source Map akar lenni.

ez tök jó,ez melyik mapp a haulinba?
Tudsz pm-be dobni egy letöltõ linket?

leho94
ez igaz, kurva sokból tartana egy ilyet megcsinálni például :
http://www.youtube.com/v/MKaCMVP1LS8&version=3

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

ja akkor bocs. Eddig ezek az országok biztos hogy benne lesznek: Hollandia,Francia,Német,Osztrák,Szlovákia,Lengyelország,Belgium és még talán Svájc és olasz ország.

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

az biztos,pl. leírtam az elöbb pár kérdést hogy miket lehet írni az SCS-nek...de senki nem mondott róla véleményt,míg másnak általába mondanak.

Egy pöppet :)))

Az.Elég rendesen.

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.