52658
-
endy papp #14893 Ha komoly kihívást keresel akkor ,szerintem ez a játék nem neked készült ,valami mást játék után kell nézned.
Nyilván én is jobban örülnék ha pl,én irányíthatnám az embereket honnan-hova,stb,stb....és még ragozhatnám a sort mennyi mindennek örülnék ha benne lenne ,de NINCS benne,ez van ezzel kell beérni,.
Ha neked ennyire nem jön be attól hogy itt keseregsz és leírod százszor hogy hú meg ha ,de nem gyerebe ,nem fog megváltozni.
Keresni kell más hasonlót a piacon,......ja hogy nincs......,sorry .
Az a gond hogy csak azokat a dolgokat látod benn,vagyis látnád,amik nincsenek benn,és azt keresed az után sóvárogsz,.
De kérdem én ha benne lennének amiket így elsőre szeretnél akkor is lenne olyan akinek meg pont más kellene bele.
Ahogy ember nem született még olyannak hogy mindenkinek tetsszen ,úgy játék sem fog soha olyan készülni ami mindenki igényét ki tuja a legmesszebb menőkig elégítem.
A megoldás uninstal és kész.
Félre ne érts nem kioktatás akart lenni részemről csak próbáltam reagálni arra amit nekem írtál és amit én nem neked címezve írtam a hsz-ban. -
#14892 Nagyon szépen felépítetted, Endy!
Igazad is van mindenben, amit leírtál, sőt, egy kicsit mögé is látok, és abban is igazad van.
Hasonlóképpen tervezem majd én is, csak megfigyelem, milyen lehetőségek rejlenek még a játékban. Mert ez egy nagyon komplex cucc. Aki ezt nem veszi észre, az nem is tudja igazán élvezni. Nyilván egyedi érdeklődési köreink vannak. Az ember nem tudhatja, a másiknak mi felel meg leginkább. Emiatt nem is tartok, tartottam senkit hülyének csak azért, mert máskép lát bizonyos dolgokat. De sajnálnom még szabad, mert aki itt a hibákon, bugokon rágódik, vagy csak azt keresi, annak persze, hogy nem ad annyit.
Most rándultam át a szigetországba, és elkezdtem keresni az állam. Jártam minden nagyobb városban annak idején, még Írországba is sikerült eljutni. Most, így 15 év után a bal oldalon közlekedni iszonyat hangulatos. Pedig ez csak a vezetés része.
Láttam, hogy 27 órád van benne. De még csak 43% ismert a térképből, és tudjuk, ha 100 lesz sem ér véget, hiszen továbbra is közlekedünk majd. Nyilván, ki mennyi időt tol rá. De egy bizonyos, számomra most - és ez 'valszeg így lesz az elkövetkező hetekben is - mindenképp ez a favorit. Még az F1 is háttérbe szorul kicsit. Persze lazításképpen az aktuális futamokat továbbra is lenyomom.
Meg kell állapítani, hogy fantasztikusan össze lett rakva ez a játék, és hagytak "lecsapatlan labdákat" is - akár DLC, akár a modderek felé -, és véleményem szerint, ez is csak a készítők javára írandó. Aki itt beleképzeli magát egy kamionos-góré szerepébe, és nem a törés-zúzást látja/keresi benne, az irtózatosan jól elszórakozhat a további fejlesztések érkezéséig.
Mindenképp egy jó vételnek tartom.
Na, most már nagyon csillog, úgyhogy megyek vissza angol honba, még úgy 3-ig.
Csak van még valami amit elkezdtem leírni előtted, és egy véletlen frissítéssel töröltem is, úgyhogy azt még lehet, hogy leírom újra. (Így jár, aki a kormányon keresztül gépel)
Neked jó éjszakát, és kösz az ismertetőt - nem jött rosszul -, hisz ezzel néhány nem egészen világos folt látóterembe került. Persze, aki nem egészen idióta minderre magától is rájön, de vannak "utak", amiket már nem szükséges felfedezni.
Beszélünk még.
Üdv, Laci. -
#14891 Nekem a fehér-piros tetszik. :) Szép kamion. Nekem még nincs saját vasam de már van 100k Eurom. -
Csabi2007 #14890 Ez az 1.1.3 patch most mi?? Mert a hivatalos honlapon nincs ilyen..:S -
#14889 Talan a fekete narancs:) -
#14888 (egyébként a közjátékért mindenkitől elnézést, megyek vissza read-onlyba) -
Csabi2007 #14887 3,4,5 ;) De a kék a kedvenc színem;) -
#14886 Nem hiszem hogy uyanolyan hamar megunnam ha ketszer haromszor annyi funkcio lenne benne... Elmondom miert: mert akkor lehet hogy tobb lenne a kihivas benne!!! Ne mondd hogy olyan nagyon nehez elvezetni itt egy kamiont 1000km-re. Nagy cucc lenne pl ha a sofor tenyleg elaludna es nem ugy mint most higy csak szurke lesz a kepernyo :) es pl ez is ey olyan dolog amit nem ertek miert igy oldottak meg... -
basicscale #14885 1.1.3 patch: http://download.eurotrucksimulator2.com/EuroTruckSimulator2_1_1_3_patch.exe.torrent -
retoucher #14884 Na megnéztem ezt a skinezést is, szerintetek melyik a legjobb színkombináció a hatból?!
-
#14883 Rendben, elmagyarázom: a grammarnáci az egy amolyan pöcs fórumozó, aki értelmesen nem képes hozzászólni, reagálni, érvelni és ezért végső kétségbeesésében a másik helyesírásába köt bele. Hogy a továbbiakban eredményesebben folytathasd ebbéli tevékenységedet, javaslom "és" elé ne tégy vesszőt - hátha hitelesebbé válsz tőle a szerepben!
(Egyébként intel cpu-s notebookról írok - mint mondottam, van ahova az egyik gyártó a jó, van ahova a másik. Ezt nem érted Te meg, csak klampírozol sértődötten és ontod az értelmetlen körmondataidat.) -
endy papp #14882 Kedves Laci.
Bocs hogy csak most...... de eddig, lezavartam pár fuvar vásároltam pár kamiont vettem fel rá pár rabszolgát,no és költöttem a bank pénzét ,mert nekem soha nincs.......elég ,mivel mikor picit több lenne megyek és elköltöm.
Nos ezzel le is írtam a lényeget ,arra hogy miért is nem lehet egy jó darabig megunni,akik meg már most unják azoknak ha 2x-3x ennyi funkció lenne benn akkor se tudnák sokkal tovább élvezni,max 2 hét.
De ez legyen az ő bajuk.
Akkor még a kamionozás szépségéről hogy egy 1200km-es fuvart leszállíts épségben esőben ködben "hóban" nem is beszélve.....stb,stb,no de szerintem ezeket te jobban tudod nálam.
Természetesen mindvégig magáról a játékról beszélek,mert a való élet az más tészta ,nem mindig és mindenkinek habos torta.
Ezeket a dolgokat mind neked kell eldöntened neked mi a jó és mit szeretnél.
Mi az amit ki akarsz hozni magadból és a játékból.
Attól hogy bankolsz, vállalkozó és egyben főnök is vagy nem zárja ki hogy arra menj és olyan fuvarokat vállalj amiket te szeretnél.
Nyilván valamelyest ha sok hiteled van akkor rá vagy kényszerülve hogy ne "liba tollat" fuvarozz mert abban nincs akkor haszon,mint ha nitrocelulózt vagy rovarirtót szállítanál.
De én eddig arra mentem amerre a kamionom vitt,vagyis ahova szerettem volna.
Nos nem szeretném itt osztani az észt hogy mi merre hány méter,mivel észből nekem is kevés van-
Pár kép illusztrálásnak eddig jutottam ,és még nagyon messze a vége mire minden városban nagy garázsom lesz tele kamionnal és rabszolgával.
Úgy hogy én látok benne fantáziát hogy folytassam a megkezdett utat csak előre a "Lenini úton"
Neked is csak ezt tudom ajánlani és persze mindenkinek,ha már megvette ezt a nagyszerű játékot .
térkép
Szint és előmenetel grafikon
Képességek
Kamionjaim
A bankom, és amit nyújtani tud,és elvár,cserébe. -
Warrior888 #14881 És tényleg. Azt hittem az 5,3% vagyunk mi. :D
Nekem 18k. Hát pót nélkül 10-ről szerintem reális, ha figyelembe vesszük hogy max. 3-4 tonna körül van (javítsatok ki ha tévedek) és 4 (v. 6...) keréken fogja meg bivalyerős légfék. -
Ubi52 #14880 Először én is azt hittem, hogy jampik vagyunk, de barátnőm homályosított fel, hogy az bizony Brazília. :D -
Csabi2007 #14879 Azt észrevettem és tudom:) Itt arra gondoltam hogy részletesebbek lennének az alkatrészek pl: Motorba egyes részek vagy pl x kilométerenként olajcsere, légszűrő stb..:) -
SnyperD #14878 Amúgy ha megnézed sorba vannak a színek így eléggé a végén vagyunk :D -
#14877 Ja, rád villant, hogy elvakítod!
(Mikor szeme sincs)
Több esze van ennek a proginak, mint a szomszédnak. -
SnyperD #14876 Az jó nekem is ott van :) És a másik hogy nélküle mennyi? az nekem 20k n van. De ha 10km/h ról satut nyomok reális hogy egyből megáll pót nélkül ? Mert piros lámpánál én kistartolok az autókkal de lesatuznak és így van egy 400 eurós bírságom :D -
Warrior888 #14875 ABS nélkül soha nem fog hasonlítani, mivel az eredeti videón azért billeg a bódé folyamatosan mert az ABS hol ráadja a fékerőt, hol elveszi.
Én szimplán felnyomtam ezt "brake_torque_with_trailer: 12000.0" így a féktáv egészen reális, a billegést meg az SCS-nél kellett volna megcsinálni, utólag már csak szépítgetni lehet. :) -
#14874 ilyen zöld neon-t hol lehet a gép alá rakni? -
#14873 Szép estét mindenkinek!
Gondoltam hozok néhány képet:
Valahol út közben:
[IMG][/IMG]
Pihenő:
[IMG][/IMG]
Kezd leszállni a köd:
[IMG][/IMG]
Lerakón:
[IMG][/IMG]
Mára ennyi, jó éjt mindenkinek:
[IMG][/IMG]
-
SnyperD #14872 Ez hasonlít:
Erre ? :D
Próbálom minél jobban belőni a féket szerintetek? -
Warrior888 #14871 Eladási lista:
Látva hogy elég jó "helyezést" értünk el, talán elgondolkodnak hogy illene Mo.-t is belerakni. -
#14870 Nekem meg olyan volt,hogy kitéptem a csávót a volán mögül és belevertem a fejét a motorháztetőbe. Na jó nem, de szerettem volna :) -
#14869 a refivel mész akkor is villantanak -
Linux01 #14868 Amúgy az tényleg igaz, ha valamelyik elenged - márpedig van amelyik elenged - akkor villant egyet. Majd figyeld meg. -
#14867 persze én sem hiszem hogy azért kapcsolta fel.. :D de utána egyből felkapcsolta meg átment a másik sávba...
viszont igazából biztos úgy volt beállítva hogy akkor ott kapcsolja fel... egy aluljáró előtt volt vagy 100 méterrel. -
Linux01 #14866 Ugyan már... :) -
Linux01 #14865 Láttad, hogy amikor elenged, akkor villant is egyet? Majd figyeld meg. :) -
#14864 nekem meg az előbb olyan volt hogy ment előttem egy autó lámpa nélkül rávillantottam és utána felkapcsolta :D -
#14863 Sőt ma elba**tam egy kanyart és vissza kellett tolatnom hogy korrigáljam. Mikor betettem R-be és hátranéztem, mit láttam? A mögöttem álló autó szintén elkezdett tolatni hogy én is tudjak tolatni. De ha már mögé is beáll egy autó akkor nem tolat sehova. -
-
#14861 Lejjebb, több helyen is szórták már a modot rá.
De 'ehun-e egy 150-es.
Elméletben kilóötvenet is vágtathatnak a pacik. -
#14860 Apám, én nem tudom mi van ezekkel, de nálam mint a karikacsapás, úgy satuznak, ha kiteszem az indexet.
Ja, meg 'asszittem besza, mikor akartam venni egy balost a lerakóba, szemből meg csak úgy jött a sok szarházi. Ám egyszer csak az egyik pisaképű megáll, és beengedett kanyarodni.
Csak lestem, mint hal a szatyorban. -
#14859 De kódoroghatsz, mint bolond pék a nullás lisztet?
A rabszolgák eltartanak, vagy jobb, ha k*rvák után nézek?
'Nehíz kérdés ez, kamionista elvtársak! -
Asbee #14858 Van rá valami mód, hogy a 90-es limit ne legyen? Néha igazán küldeném még neki. -
#14857 Igazad van!
Tíz év után nekem is teli lett a hányós zacskóm, aztán 'gyi, jöttem is haza. (Marha állat)
Itthon meg jól ellopták a hosszú évek alatt befizetett nyugdíjjárulékkal egybekötött adómat.
Most meg lerokkanok, két év nyugdíj, majd úgy vágtak ki a honi nyugdíjrendszerből, hogy csak úgy néztem hülyén magam elé, majd per, majd per, majd per. Végül jó kedvezően beleröhögnek a pofámba.
Ba**zá ki velük, hagyd abba!
Neked megvan az esélyed, hogy két nap után beinthetsz nekik! (Tapsvihar..., majd nagy vihar)
Nemigazámde?
:) -
gabby13 #14856 1 kis baleset még így az este folyamán:D
Belső sávba ment mikor ki akartam menni a külső sávba. Ő meg sávot váltott -
#14855 Vállaltam egy gyors fuvart, jobbkormányos scaniát kaptam. Hát bazz halál. Nem elég, hogy bal oldalon kell közlekedni még a kormány se ott van ahol lennie kéne :) -
WinStar #14854 már most is kopnak az alkatrészek.... :) Csak nem vetted észre gondolom..ha nem okozol balesetet,meg normálisan mész,meg minden,akkor is sérül az autód és mindig kell javítani,de nem drágán,csak pár euórba fog kerülni.A gumik pl. kopnak :)