Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gumikacsa
Hát, kegyetlen az élet 😊

Renault magnum http://kamionszim.hu

Nem csak az,valaki ír valami saját ötletet,más lehurrogja,hogy mit képzel,stb..aztán vagy elõtte leírta már õ is,vagy ugyan azt az ötletet írja le.De a másikat meg letudja baszni...ez a vicc kb.

к.ιηтнуα.

mindig öröm amúgy itt az sg-n írni hozzászólást mert senki se figyel oda a másikra,csak nyomják és nyomják a rizsát.....ha valaki észreveszi hogy írnak és hozzászól az már egy szent ember.

ETS-be és GTS-be az össze lehajtó ugyanolyan. Errõl beszélek....

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Sikerült megoldanom 😊 A gamepad gombjaihoz találtam egy progit ami a gamepad gombokat billentyû parancsokhoz rendeli. Mostmár csak az a gond h a h váltónál nem tudom beállítani a billentyû gombokat mivel az csak vezérlõt fogad el 😄
Ezek után lenne az a kérésem ha nem is két játékvezérlõ a váltót belehessen állítani billentyû gombokra. JohnBart remélem elolvasod 😊

Truck Driver001
"oylan van az egész világon" 😄DDDDDDD
A röhej az, hogy ez tény..

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Legalább a lehajtó is lenne olyan mitn való életben, mert ha már megcsinálták a híd prefabot rohadt nehéz lett volna már megcsinálni a komplett lehajtót...ezért utálom az SCS-t mert képtelen valami valósághûen megcisnálni. Gyárt elõre 10 keresztezõdést és oylan van az egész világon. Am fasza a model, tetszik, csak azt bánom hogy nem valósághû. 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Stig95
te most hatalmas szamárságot írtál...
Az ETS1 se egész eu-ban játszódott és most se mondta senki hogy benne lesz egész európa... Õ az országokat kérdezett amik benne lesznek!

Ki mondta, hogy f??det rám?!

Olvasdni tudsz ? -.-
"A játék európában fog játszódni még nagyobb térképpel, mint elõdjei."

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Stig95
Na ez az amit még senki se tud!

Ki mondta, hogy f??det rám?!

Ez most melyik Országokba fog játszódni?
gumikacsa
😄 Én csak tudok róla, hogy létezik. Sajnos én sem tudom, mit érdemes használni ilyen célra.

Õ ha a ppjoyjoy ra gondolsz akkor nem megy mer a ppjoyba max 32 gombot lehet beállítani de a másik a ppjoyjoy ba már csak 16 ot lehet ténylegesen belõbi 😞 . De ha van másik erre hivatott program akkor nagyon boldog lennék ha elárulnád 😊

gumikacsa
Ezzel csak az a gond, hogy egy vezérlõt sem tudnak normálisan "belõni". Több vezérlõ használatához érdemes erre hivatott szoftvert használni, akár 3-4 vezérlõt is be lehet úgy állítani, hogy a játékban használni lehessen.

yokel
Itt a szokásos összehasonlítás (SCS vs. valóság):

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

yokel
Én a 6. pontot ki hagynám szervizelés volt eddig is meg képek voltak hogy reflektort rakhatunk rá meg egyéb dolgokat.

A refi felrakás nem teljesítménynövelés, és én arra kérdeznék rá. <#papakacsint>

Am, az új képeken látható híd, a D11-esen van a cseheknél, Prágától nem messze keletre

V43 1105
Eszméletlen..! Kiváncsi leszek milyen lesz FULL HD-ban zsir új gépen.. <#vigyor>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Nagyon kiraly <#eljen>
thomson002
Az elsõ kép :

Nekem napról napra egyre jobban tetszik ez a játék !<#eljen><#eljen>

http://indafoto.hu/Thomson

http://3.bp.blogspot.com/-GSybPsu7GsE/Tj7FHhy1w-I/AAAAAAAAAWg/hYglw819mrE/s1600/1-2.jpg

Mér lettek ilyen kicsik?xD

nekem ezek a kérdések merültek fel bennem:
1.Határokon lesz-e vámolás csak a kamionoknak?
2.Ha kompozunk8netán Szícilia,vagy Angliába(ha benne lesz))hogy egy kicsit láthatjuk-e majd a kompot...legalábbis ahogy a partra jön és lenyíilik a kapu és lehet indulni.
3.A kompból kijövet lesz-e forgalom(ha lesz kompozási lehetõség benne)
4.A rendõrökön fejlesztenek valamit?Pl. Trafipaksz,vagy leintés az út szélén?

luspaydavid
Jók, nekem tetszenek még itt ott csiszolni kéne bõvíteni talán.
Én a 6. pontot ki hagynám szervizelés volt eddig is meg képek voltak hogy reflektort rakhatunk rá meg egyéb dolgokat.

The Truck Is My Life

Esetleg JohnBart megemlíthetnéd nekik hogy a játék felismerjen egyidejûleg több vezérlõt. PL Ha be van dugva egy kormány és egy gamepad akkor azt egybe be lehessen beállítani és ne úgy hogy vagy ez vagy az. Kérlek említsd ezt meg nekik mert most készítek kormányhoz váltót és másként nem tudnám megoldani.

Nem rossz!<#eljen>

én még azt is megemliteném hogy ha saját pótkocsik ha lesznek akkor fel/le rakodáskor ne le keljen akasztani a pótkocsit hanem megnyomunk egy másik gombot és akkor felrakodik vagy lerakodik nem kéne leakasztani.

yokel
Ez az interjú dolog nem lenne egy rossz ötlet!

Összeírtam pár kérdést, h én miket kérdeznék meg a készítõktõl....

Mivel én nem ismerem az elõzõ részeket mélységeiben (pttm, convoy, stb), csak az ETS-tõl kezdve, így nem is tudom pontosan mik voltak már az elõzõ részekben, csak itt-ott olvastam róluk, ezért nézze el nekem mki ha olyat írtam ami nyilvánvaló dolog "lenne/lesz" a játékban.

Természetesen a kérdések megfogalmazásán itt-ott van mit csiszolni, de a lényeg lejön, h mire lennék kíváncsi, ill. bárki által még tovább lehetne gondolni az adott kérdéseket!

Íme a kérdéseim, amiken talán el lehetne indulni a riport készítésével kapcsolatban:

1. Milyen újdonságokra lehet majd számítani a játékmenetet illetõen, ill. mennyire lesz más a felépítése a játéknak az elõzõ részekhez képest?

2. Lesz-e változás a fuvar felvétellel ill. leszállítással kapcsolatban? Gondolok itt arra, h lesz-e fuvar menedzselés, fuvarlevél, tachográf, stb?

3. Az elõzõ részekbõl lesznek-e visszatérõ elemek a játékban ill. azokon felül számíthatunk-e újdonságokra? Pl. lesz-e saját kamion flotta, saját tréler, saját cég, egyedi kamion- ill. tréler skinezés, cb rádió, netrádió, rendõr, útakadályok, balesetek, vasúti átjárók, alul- ill. felüljárók, stb?

4. Ha lesz saját cég/kamion flotta, akkor szembetalálkozhatunk-e az utakon a céges kamionokkal?

5. Lesz-e lehetõség saját tréler vásárlására és azzal szállítani?

6. Lesz-e valamiféle kamion/alkatrész amortizáció, szervizelés, ill. lesz-e lehetõség teljesítménynövelésre új alkatrészek vásárlásával, vagy csak a teljes kamioncserére lesz mód?

7. Lesznek-e új fuvartípusok az elõzõ részekhez képest ill. új célállomások, mint pl. kikötõk, pályaudvarok, nagyobb építési területek, repülõterek, bányák, áruházlánc depók, gyárak, autókereskedés, fakitermelõ telep, stb?

8. Lesznek-e új trélertípusok az új részben, mint pl. tandem, forgózsámolyos, stb.?

9. Lesz-e évszakváltakozás a játékban, ill. esõ/köd/hó/szélmozgás/vihar, és ha igen azoknak lesz-e fizikai hatása a kamionra nézve, vagy csak nappal/éjszaka váltakozás lesz?

10. Milyen típusú jármûvek lesznek a játékban mint Ai forgalom? Busz, kisteherautó, lassú jármû, személyautó, motor, vonat, hajó, repülõ?

11. Milyen lehetõségeik lesznek a játékosoknak a játék kibõvítésével kapcsolatban? Mivel az elõzõ részekben sem volt alapba elérhetõ a játék beépített térképszerkesztõje, terveznek-e segítséget nyújtani a játékosoknak esetleg egy felhasználóbarát szerkesztõvel, amivel könnyedén továbbépíthetik a térképet vagy pl. könnyen tudnak saját modelleket betenni a játékba, vagy akár új út- ill. keresztezõdéstípusokat, útjelzõtáblákat tudnak majd készíteni?

12. Lesz-e lehetõség a kamion- ill. trélertípusok bõvítésére, vagy itt is csak a már meglévõ játékban szereplõket lehet majd lecserélni?

13. Lesznek-e fizikai hatásai annak ha üresen vagy fuvarral a hátunk mögött vezetünk?

14. Lesznek új kameranézetek a játékban, akár fülkén belül vagy azon kívül?

15. Lesz-e lehetõség videófélvétel készítésére a játékban, vagy akár visszanézésre?

Hát kb. ennyi lenne így hirtelen felindulásból...

leho94
haulinba volt ez hogy megvehettted a sima konténeres pótot és ha árút vittél akkor rakta csak rá a konténert

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

daf xf
Mondjuk nekem lenne egy ötletem. Ha már pótokat lehet húzni akkor megcsinálhatnák azt is a játékba hogy sima konténereket lehessen vinni a kikötõkböl. De persze ez akkor érne valamit ha lehetne saját pótod is, ha jol emlékszem valamelyik részben volt ilyen lehetõség. Szóval lehetne konténereket szállítani.Nem tudom ti mit szóltok ehez.

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Rám is számíthatsz 😊

Ráérünk, nem kerget a tatár. 😄

Reméltem, hogy lennétek páran, akik intéznék a válogatást. 😊
Rendben, ez jól hangzik, de mondom, nem kell sietni, hónap vége felé lehet ez legkorábban esedékes, mostanság annak is örülök, ha gépközelbe kerülök (ez a hétvége pl. ilyen). 😊

Jó az ötlet. Ha Gumikacsa is benne lenne, akkor õ meg én kiválogatnánk az értelmes kérdéseket itt a topikban és majd vagy õ vagy én elküldjük neked PM-ben, és még te is átnyálazhatod mi jó és mi nem. Csak felvetés 😄D

Augusztus 22-én jön ki a következõ Guru, ha minden igaz lesz benne T&T teszt is. Terveztem, hogy Paveléknek elküldöm majd szkennelve az oldalt, hogy örüljenek a médiavisszhangnak, na most ha ezt megejtem, utána simán felkérhetem egy e-mailes rövidinterjúra - tapasztalataim szerint a kis csapatok ilyenkor sokkal közlékenyebbé válnak... 😄

Ezt ne vegyétek még száz százaléknak, mert mostanság igen sokat kell güriznem és nem igazán tudok a Gurus dolgaimmal foglalkozni, mindenesetre ha a törzsközönség elküld nekem egy értelmes kérdésekbõl álló listát (tehát nem ilyen "ugye lesz Magyarország/multi?", meg "ugye ki lehet szállni a kamionból pisilni?" féléket), akkor azokat valamikor a közeljövõben mindenképpen nekik szegezem, és rittyentek majd belõle egy hírt PGO-n... 😉

(bocsi a 2x posztért)
Nagyon jó lett a fejléc! <#eljen><#taps> 😉

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

<#eljen> nem rossz de ahhoz szerintem elég sokat kellene játszanod hogy le teljen legalább 1 hónap vagy ha tavasz van és mire tél lesz. Szerintem elég sokáig tartana, de nem baj úgy a jó. 😄

Szerintem az is jo lenne ha a 4 evszak lenne hogy tavasz nyar ösz tel <#eljen>
Én csak a példa kedvéért írtam le kötõjellel, és röviden. De akkor is vele kommunikálnak, és annyi esze szerintem van hogy rendesen leírja, azért írtam hogy még +beszéljük ha benne lenne.

Truck Driver001
"Kállai Gábor szeretek focizni traktort vezetni de mégjoban a gépezés"
Értelmetlen a kérdésed, az aláírásod pedig mindent visz..

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

gumikacsa
Ez inkább cikk, mint riport. Én nem vagyok újságíró, sem ilyesmi, de én úgy építeném fel, hogy bevezetésnek kérdeznék a cégrõl, eddigi játékaikról. Az éppen aktuális játékuk a ets2 lenne a fõ téma, és lezárás képen a jövõbeli terveikrõl.

Pl. "-Lesz e saját pótkocsi" kérdést én mondjuk úgy tenném fel: A 18 WOS convoy-ban nagy siker volt a megvásárolható félpótkocsi. Ezt a lehetõséget viszont láthatjuk az ETS2-ben?

A saját cég, saját logóval kérdés értelmetlen, nyilván lesz saját cég, hisz már írták, hogy a játék ezen részét is komolyabban ki akarják dolgozni. A saját logó meg pár textúra.

http://youtu.be/nX5StDRP_EM na ilyen esõ kéne ets2-be is

gabikamionos
Minek házuk ennyire mit kel még csinálni a játékon?

Kállai Gábor szeretek focizni traktort vezetni de mégjoban a gépezés

Ajánlom JhonBart PC gurus riportját 😄 :
PC Guru T&T

gumikacsa
Annyi ilyen kérdést kapnak hogy nem hiszem, hogy különösebben foglalkoznának vele.

Esetlegesen, valamilyen szinten hivatalosan megkeresni õket, mint pl. pc-s játékokkal foglalkozó oldal, vagy újság. De nem összehányt kérdésekkel, hanem jól megválogatott értelmes kérdésekkel, egy jó riport anyagot elkészíteni.

Igen, mivel a játék egyáltalán nincs olyan állapotban, hogy a közel jövõbe kiadják, és nagyon sok helyen errõl a 2 dátumról beszélnek. Jobb a késõbbi dátum és elõbb jön a játék, mint korai dátum és késõbb jön. 😄

Arra gondoltam hogy rakodásnál a saját pótot nem kéne la akasztani hanem megnyomsz egy gombot ha rátolattál már a rámpára és akkor nem le akasztja hanem le vagy fõl rakodik.De az mellet le is lehetne akasztani.

úgy hogy tegnap reggel még szeptember,október volt kiirva most meg december és 2012 januáret irtak ki

Honnan tudja kend hogy kitolták?

Ez jó ötlet. Amugy elégé kitolták a megjelenés idejét, én ebbõl arra következtetem hogy egyre tõbb kérést csinálnak meg a játékba.