52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Boxer HUN
    Szerintem a mögötted lévőn...
  • Narelinn
    #14966 Pontokat kell rakni az értékes és törékeny szállítmányra.

Fuszhi: Szerintem- kép alapján, ha kicsit hátrébb tolatsz érzékelni fogja, és tudsz pihenni.
  • Ryder159
    Átkelés után? Hajózás után-ra gondolsz? abba benne van a pihenő, nem kell külön
  • Fantasy18
    törékeny rakományokat kell fejleszteni és szállíthatsz !
  • Boxer HUN
    Játéknak volt restart?... kezdek kifogyni az ötletekből..
  • fuszhi
    dobok még egy képet a pontosítás kedvéért
  • fuszhi
    üdv sziasztok valaki esetleg próbálta már hogy átkelés után ezt a pihenőt veszi igénybe? ha igen legyen már olyan kedves mesélje el hova kell lerakni a vastat a tényleg pihenés érdekébe. Előre is köszi üdv.
  • Krisztiam #14966
    kocsikat meg targoncákat meg ilyen markolókat mikor lehet szállítani vagy hogy?
    mihez van kötve?
  • AudiQuattro
  • Ryder159
    Köszi. De azt mivel nyitom meg? GTS-nél ha jól emlékszem, megnyitotta a Winrar...
  • bullseye9
    Nem akarlak még jobban elkeseríteni, de ráadásul ha jól láttam, a mentett játék sii fájljait nem lehet a régebbiekhez hasonlóan szerkeszteni, mert nem egyszerű szövegfájl, hanem hex állomány...
  • Gis80s
    Minden kivettem a mod mappából, pihentem és a móka kedvéért Zürichből elmentem Strasbourgba....de semmi se változott. Nem akarom előről kezdeni...ehhh!
  • bullseye9
    Elismerem, nem egyszerű, itt találod:

http://playtruck.2bb.ru/viewtopic.php?id=2579#p208968

OFF: ilyen esetben érzem én is azt, hogy jobban kellett volna figyelni annó általánosban orosz órán :D

#14958, Ryder159: a base.scs fájlban a \vehicle\truck\upgrade\paintjob\ mappában vannak a skin fájlok.
  • Boxer HUN
    A Vajo módosított mapját vedd ki a mod mappából. Utánna pihenés, (kocsikázhatsz addíg, mert 100 Km-ént ad plusz TP pontokat is) vagy ezek után pihensz, és visszajönnek a fuvarok. Ha ekkor sem, akkor rúgd ki a logisztikusodat. :)
  • Carlos
    szerintem restart. :(
  • Ryder159
    Hogy a fenébe csinálsz saját skint? Valami linket, leírást tudnál adni? (priviben is jöhet)
  • FrezeR
    Szerintem félreértettél én a kamiont kérdeztem.
  • Gis80s
    Saját kamion, pihenés megvolt....de továbbra se semmi. Akkor ez kuka? Kezdhetem előről? :-S
  • Toby0501
    Nem a játékra volt kíváncsi, hanem a modra. Nézd már meg, hogy kitől kérdez, aztán oltsál.
  • kerel
    Legegyszerűbb : ITT
  • bakkerman
    nyomogattam én már azt,megnyomtam,felvillant valami szar a dashboardon valami számmal,de ugyanúgy gyorsultam tovább
  • FrezeR
    Hol lehet letölteni? Sajnos nem ismertem ki magam az orosz nyelvű fórumon.
  • Carlos
    c
  • bakkerman
    áá faszom,melyik gomb aktiválja a tempomatot? kerestem az optionsben,de nem találtam olyan opciót hogy "tempomat". Kezd idegesitő lenni,hogy már zsinórban második fuvarom ment le úgy,hogy 500-500 eurót kellett leperkálnom gyorshajtásért...és az a poén,hogy városban ha 50-es táblánál átzugok a zöld alatt 65-el,akkor nem büntetnek,de alagútban,autópályán hirtelen visszakell lassítanom az alagút előtt 60-ra 90-ről,satu fék,alagútra megyek 63-al,és megbasz 500 euróra...ez így nem kóser
  • dani0826
    ja oké , köszi és akkor bocsi :D
  • Tikal #14948
    van itt egy link, szövegdoboz felett, Euro truck Simulator 2 Off topik, katt és majd ott megmondják neked, itt nincs warez.
  • dani0826
    azt hogy?:O:|
  • Carlos
    Biztos hogy megvetted?
    Ha igen, akkor lépj kapcsolatba a support-tal a hivatalos oldalon.
    Valszeg kérnek majd bescannelt számlát és/vagy fotót, hogy tényleg megvetted-e.
  • Tikal #14945
    Nem volt fenn előtte egy warez verzio is? Ha igen akkor azt le kéne gyalulnod, regisztriből is meg a mentésedet is, és kezdj egy újat.
  • Tikal #14944
    doh!

egyébként sok autopálya kihajtó szarul lett megcsinálva... mi az hogy fogják a külső sávot és azt viszik ki, és csak egy sáv megy tovább.... hát ilyen szerintem nem sok helyen lehet europában, itt meg minden második kijárat ilyen, nem értem minért spóroltak azzal a néhány csík texturával :)
  • dani0826
    ÜDv. annyi lenne a bajom , hogy megvettem a játékot , telepítés után beírom ugye a kódot stb...elkezdek játszani , és olyan 3-4 szintnél ismét kéri a kódot..beírom , nem jó..kilépek , majd belépek ugye kéri a kódot , beírom...elfogadja! aztán megint lenyomok egy kanyart és kezdődik minden előlről..ez miért van? köszönöm a választ!
  • Kenny85
    2 féle letöltés volt

egyik a speed limites, másik meg no speed limit. Nekem nem egy 90 fölé :D
  • Carlos
    Nemtom. Nekem a mostanival sincs bajom.
    Csak annyira zavaró, hogy elmenjek a következő pihenőig és aludjak, de nem öli meg a játékot...
  • Tikal #14940
    mit jelent az hogy improved handling of fatigue? Lesz teljes blackout vagy mi? :D
  • Nyemec
    Köszi! Kipróbálom majd! Eddig csak belső kamerást sikerült csinálnom, de szeretném kívülről is megnézni a járgányt.
  • SimaSuna #14938
    2es gomb :)
    majd F12 azthiszem, ha nincs Fraps :)
  • Carlos
    ójajj, akkor nemtom. Lehet, hogy újra kell kezdened... :(
    Amint lehet vedd fel a 100K-s banki kölcsönt és vegyél saját alap kamiont!!!
  • Nyemec
    Hogyan tudok olyan képet készíteni, amin kívülről látszik a kamion?
  • Gis80s
    Még nincsen saját kamionom, szóval nem enged ki az utakra cirkálni :)
  • Carlos
    Igen!
    Levezetett km után kapsz xp-t. Plussz a képeségekkel és a parkolással.