Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

leho94
megint elég egyhangú 😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

TruckerDave
Fõleg a 2.-ik kép olyan 😄

bullseye9
Jó képek, ígéretes.

// úgy látszik, a készítõk futottak egy kört valamelyik ETS-es Mario Mix Map-on, ott vannak hasonló szakaszok 😊

TruckerDave
Remélem egy se maradt ki 😊

leho94
4 kereke van, van fülkéje.. teljes mértékben stimmel az MAN-re

94mike
Az ilyet mindig imádom<#idiota>

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

kutizsolt
hol hasonlít ez MAN-ra te???

V-Power Shell

luspaydavid
Holland-IFA

The Truck Is My Life

Atikah
............................................________
....................................,.-‘”...................``~.,
.............................,.-”...................................“-.,
.........................,/...............................................”:,
.....................,?......................................................\,
.................../...........................................................,}
................./......................................................,:`^`..}
.............../...................................................,:”........./
..............?.....__.........................................:`.........../
............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../
.........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/
..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}
...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../
...,,,___.\`~,......“~.,....................`.....}............../
............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”
............/.`~,......`-...............................\....../\
.............\`~.*-,.....................................|,./.....\,__
,,_..........}.>-._\...................................|..............`=~-,
.....`=~-,_\_......`\,.................................\
...................`=~-,,.\,...............................\
................................`:,,...........................`\..............__
.....................................`=-,...................,%`>--==``
........................................_\..........._,-%.......`\
...................................,<`.._|_,-&``................`\

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

Ez egy Daf...de semmi baj.

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

leho94
<#banplz>

tetszetõs kamion bár nem tudom milyen. 😄 A MAN-ra hasonlít egy kicsit vagy milyen kamion ez ??

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Mark98
Valaki említette a villogó mentõt,jó ötlet lenne! Mivel kéklámpás fan is vagyok így tényleg jól mutatna. 😄

PSP 3004 l Asus X50GL l Samsung Omnia I900

gumikacsa
Na, ezek sem rosszak, de nem hiszem, hogy a méretarány ugyan az. Ha mégis, az áruk nem semmi. 200-300 eurót azért nem érnek meg.

Renault magnum http://kamionszim.hu

Mark98
Huh,kösz! Pedig az ETS maxon a GTS kevésbé de fut,a T&T-nekem sem jó.

PSP 3004 l Asus X50GL l Samsung Omnia I900

V43 1105

De ez se rossz <#vigyor>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

V43 1105

Én egy ilyet szeretnék nagyon, azthiszem Tekno modell.. 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

gumikacsa
Ha fém, az a rosszabb. Gyerekjáték. Mûanyagból azért jó, mert a makettezõ úgy alakítja, ahogyan szeretné. A polcnak így is szép dísze lehet, valószínûleg az elõbbi csak nekem fontos, mint makettezõnek.

<#hamm>

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

szabii98
ahaoké

I met God. She's black

Nekem van ilyen kamionom, így tudom, hogy fém. Szóval nem szar, és ki is van dolgozva, csak a fényképezõgép nem csinált olyan éles képet, hogy lásd a részleteket.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Gerypapa 95
na szabika . ha hallgattál volna bölcs maradtál volna ..
#5480 : conti , szerintem nem 😊 szerintem ez egy kínai sima mûanyag gép 😊 hiszen nekik nem az a lényeg hogy hogyan van kidolgozva . svsz nekik annyi hogy kamion formája van ? igen ! merci ? ( mivel sok mercije van a cégnek ) igen ! akkor már csak egy matrica kell rá és annyi 😊)

nincs feje az emberkédnek 😄

Szerintem élõben sokkal jobb, meg full fém az egész.

Cosmo1999
Bocs ezt nem hagyhattam ki 😄

CB:Mester,Krisztike Scania,Volvo,Man

Cosmo1999
.¤*¨¨*¤.¸¸...¸.¤*¨¨*¤.
\¸.¤ SG.hu/Ets2 ¨*¤.
.\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.¸.¤*¨¨*¤.
..\
/
.▌
/ \

CB:Mester,Krisztike Scania,Volvo,Man

gumikacsa
Milyen gyártmány a merga? Mert elég gagyinak tûnik (bár ezek a reklámkamionok legtöbbször ilyenek).

Hali mindenkinek.

Kedves Rajongók! :-)

Versenyt indítunk rajongóink között. Kérlek ajánljátok barátaitoknak és ismerõseiteknek a MAHARTLOG facebook oldalát. Akinek a legtöbb ismerõse, barátja likeol-ja az oldalunkat megkapja a legújabb fuvarozó eszközünket. A eredemény hirdetés 2011 augusztus 19.-én tartjuk. A nyertes részére cégünk augusztus 20.-i tûzijáték idejére további meglepetéssel kedveskedik.

Eredeti

Megkérek minden olyan kamionbarátot, aki szereti az országút királyait, az Lájkolja a MAHARTLOG facebook oldalát. (Ne a bejegyzést.)
Szóljon mindenki a haverjának, ismerõsének, hogy lájkolja, és gyõztes ajándékokban részesülhet.

Köszönöm mindenkinek

OFF: LOL,ez poén,életemben nem hallottam róla xD

#5473: megértõnek,am. tudom hogy vannak normálisak is,csak ritka az olyan egyed 😄

Nah szintén befejeztem az offolást.

szabii98
Kicsit? 😄
Tirexirõl a többi itt.
Én befejeztem az offolást. 😊 😄

I met God. She's black

Itt is vannak normális emberek 😄 Csak sokaknak nagy szája van interneten keresztül de velük is el lehet normálisan lenni csak megértõnek kell lenni 😊 Am Tirexi a Játékos, videós ( ha jóltom kicsit paraszt)+ 2 milliárdwattos erõsítõs mélynyomós csávó?

azt se tudom ki az xd

Robertoo21
- 7 verschiedene, teils original gebrandete Zugmaschinen von realen Herstellern ---> ezekszerint megkapták a kamionokra a licenceket...

-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!

szabii98
Véletlenül nem ismered Tirexit? <#idiota>

I met God. She's black

fent vagyok,és értelmesebbek az emberek ott,nincs hurrogás,kedvesek,segítenek is.....

szabii98
Az már más kérdés. Különben is értelmes topikot nemigen rombolnak szét.

I met God. She's black

luspaydavid
Mit csinálsz? <#idiota>

The Truck Is My Life

V43 1105
Mert nem ilyen? Nyitnak egy topikot 20 emberbõl 10 minimum troll...

szabii98
Állandóan ezzel jönnek. 'Az sg már csak ilyen', meg 'minden sgs ilyen', meg 'jellemzõ az SGsekre'. Szvsz már megvan a vélemény a fórumról nem kell itt erõsítés.

I met God. She's black

Mi a faszé kell újra leszólni csak most diplomatikus módon? Most erõsítetted a példáját grat.

szabii98
"ez jellemzõ rátok SG-sekre,hogy ha valaki valamit nemtud jól,vagy nemtudja akkor azt lehurrogjátok,lehülyézitek,stb"

Van PH fórum is, nyugodtan lehet oda is menni.<#taps><#levele>

I met God. She's black

jó jó rendben,nem vagyok kamionos és tény hogy nem vagyok szakértõ a dolgokban mint ti.De azért nem kéne mást lehurrogni azért mert nemtudja a dolgokat....ez jellemzõ rátok SG-sekre,hogy ha valaki valamit nemtud jól,vagy nemtudja akkor azt lehurrogjátok,lehülyézitek,stb....sztem mident szépen is meglehet mondani.(tisztelet a kivételnek)

#5452: tudom,de van aki hisztizik miatta,mert nem egyenes,de az már nem az én problémám.Én pl. a GTS-ben azt imádtam hogy végre belehetett menni az alpokba és nem volt unalmas a táj,meg nem lehetett mindig az A osztályú kamionnal 120-al pödörni,mondjuk én mindig 90-100-at mentem,de a kanyargósabb részeknél max 60-at.Én bízom benne hogy az ETS2-ben is megoldják ezeket,hogy ne mindig csak egyenes út legyen.

Gerypapa 95
azért kifigyeltem egyböl 1 szép sort ami nem olyan rossz 😊
- Több mint 60 európai nagyváros 😊

kazai21
😄DDD

Mi equipo favorito: Real Madrid

Mint kamionos fia 1000-szer jártam Svájcban és ott van határ és vám majdnem fél óra az átjutás, mivel svájc nem csatlakozott az unio-hoz,ezzel csak azt akarom kifejteni hogy van határ.

yokel

Euro Truck Simulator 2 - release date: 2011.11.25.

Meglátjuk...

Am, az aszfalt tényleg fos!

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

gumikacsa
Szia!

A határátkelõ, és az Autópálya fizetõkapu nem ugyan az.

Nem hát. Bekapcsolnám a TV-t és ennyii 😄DD

kazai21
Azért nem lenne az dögunalom😛P

Mi equipo favorito: Real Madrid

Magnumrolcsi
Te tényleg ennyire.. ?