Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
// úgy látszik, a készítõk futottak egy kört valamelyik ETS-es Mario Mix Map-on, ott vannak hasonló szakaszok 😊
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
....................................,.-‘”...................``~.,
.............................,.-”...................................“-.,
.........................,/...............................................”:,
.....................,?......................................................\,
.................../...........................................................,}
................./......................................................,:`^`..}
.............../...................................................,:”........./
..............?.....__.........................................:`.........../
............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../
.........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/
..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}
...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../
...,,,___.\`~,......“~.,....................`.....}............../
............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”
............/.`~,......`-...............................\....../\
.............\`~.*-,.....................................|,./.....\,__
,,_..........}.>-._\...................................|..............`=~-,
.....`=~-,_\_......`\,.................................\
...................`=~-,,.\,...............................\
................................`:,,...........................`\..............__
.....................................`=-,...................,%`>--==``
........................................_\..........._,-%.......`\
...................................,<`.._|_,-&``................`\
@ atikahsuperstar.picturepush.nl
к.ιηтнуα.
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
PSP 3004 l Asus X50GL l Samsung Omnia I900
Renault magnum http://kamionszim.hu
PSP 3004 l Asus X50GL l Samsung Omnia I900
De ez se rossz <#vigyor>#vigyor>
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Én egy ilyet szeretnék nagyon, azthiszem Tekno modell.. 😊
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
#5480 : conti , szerintem nem 😊 szerintem ez egy kínai sima mûanyag gép 😊 hiszen nekik nem az a lényeg hogy hogyan van kidolgozva . svsz nekik annyi hogy kamion formája van ? igen ! merci ? ( mivel sok mercije van a cégnek ) igen ! akkor már csak egy matrica kell rá és annyi 😊)
\¸.¤ SG.hu/Ets2 ¨*¤.
.\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.¸.¤*¨¨*¤.
..\
/
.▌
/ \
CB:Mester,Krisztike Scania,Volvo,Man
Kedves Rajongók! :-)
Versenyt indítunk rajongóink között. Kérlek ajánljátok barátaitoknak és ismerõseiteknek a MAHARTLOG facebook oldalát. Akinek a legtöbb ismerõse, barátja likeol-ja az oldalunkat megkapja a legújabb fuvarozó eszközünket. A eredemény hirdetés 2011 augusztus 19.-én tartjuk. A nyertes részére cégünk augusztus 20.-i tûzijáték idejére további meglepetéssel kedveskedik.
Eredeti
Megkérek minden olyan kamionbarátot, aki szereti az országút királyait, az Lájkolja a MAHARTLOG facebook oldalát. (Ne a bejegyzést.)
Szóljon mindenki a haverjának, ismerõsének, hogy lájkolja, és gyõztes ajándékokban részesülhet.
Köszönöm mindenkinek
#5473: megértõnek,am. tudom hogy vannak normálisak is,csak ritka az olyan egyed 😄
Nah szintén befejeztem az offolást.
I met God. She's black
-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!
I met God. She's black
Van PH fórum is, nyugodtan lehet oda is menni.<#taps>#taps><#levele>#levele>
I met God. She's black
#5452: tudom,de van aki hisztizik miatta,mert nem egyenes,de az már nem az én problémám.Én pl. a GTS-ben azt imádtam hogy végre belehetett menni az alpokba és nem volt unalmas a táj,meg nem lehetett mindig az A osztályú kamionnal 120-al pödörni,mondjuk én mindig 90-100-at mentem,de a kanyargósabb részeknél max 60-at.Én bízom benne hogy az ETS2-ben is megoldják ezeket,hogy ne mindig csak egyenes út legyen.
CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg
A határátkelõ, és az Autópálya fizetõkapu nem ugyan az.