52658
-
#15013 Hamburgból:
Az úton találkoztam kerékpárosokkal:
Gröningen-ben leteszem a rakományt:
-
Robi546 #15012 A Köd az van alapból vagy csak mód ? ELőre is köszi. -
luff92 #15011 Mint mindenkinek akinek be van téve a DAF logos mód :) -
#15010 Értem én, hogy gőzgép.... :)
Most egyébként minden mod bent van, ami annak előtte benne volt, kivéve a vajo féle mapot. -
Nyemec #15009 Köszönöm szépen! -
endy papp #15008 Ami az időjárást illeti szerintem pont annyit esik amennyit kell,se többet se kevesebbet,nekem így ahogy van pont megfelel.
23000 km-el a hátam mögött merem ezt kijelenteni,elég sok felé jártam.,úgy hogy esik az ha kell.
Akinek meg ez nem elég annak egy kis ízelítő ,volt itt eső is , a ködről ne is beszéljek.
Enyhe eső ,fűszerezve köddel
Minden a javából, köd.
Még mindig köd
Szint úgy egy kis köd
Azért ha ebben kéne levezetni egy 1000 km-es fuvart ,többször is asszem mindenki az után könyörögne ,hogy süssön már ki a nap. -
#15007 Igen most hogy mondod, GTS-ben mikor a MAN hoz csináltam ahhoz volt egy sablon, arra rápakolgattam amit akartam és kész volt
-
#15006 WTF? Kevered a szezont a fazonnal. A DDS fájl egy textúra, amit a játék modelljei használnak. Létrehozható, szerkeszthető pl. DxtBmp-vel, vagy megfelelő plugin használatával Photoshop-al is, ahogy az Ryder159 képén is látszik.
#14996: jogos, bonyolódik a helyzet, ahhoz, hogy csinálj egy template-et meg kellene nyitni a kamion pmd fájlját Zmodeler-ben, de itt egyelőre vannak nehézségek. Majd hátha retoucher kolléga elmondja, hogyan csinálta a skinjét. -
#15005 F10 -el -
#15004 Játék közben 2-es billentyű, egérrek körbejárod, majd F10-el készíted a képet. A képek a dokumentumok/Euro Truck Simulator 2 mappában keresd. -
szabo861011 #15003 Én is már vagy négy napja tolom és nekem is az egész játék alatt csak egyszer esett!!Azért ez elég fusztráló! -
#15002 Írtam korábban. Az a biztos. (Egyesével teszteltem tegnap délután a modokat és azok kombinációit). -
Nyemec #15001 Hadd kérdezzem meg, ezeket a képeket hogyan csináltad? -
#15000 Oké köszi majd kipróbálom hátha nem álok rá olyan "pontosan" akkor beveszi az entert és végre pihen. -
#14999 Rossz helyen, rossz időben.. Tegnap este toltam közel másfél órát esőben. (Valós időben). Azt hittem, sose áll el... :) -
#14998 A dds fájlal az a gáz hogy az már egy konvertált fájl. Egy program készít dds fájlt egy kép fájlból amit feltud használni a program olyan textúra ként ami filmes bevonatot kaphat ezáltal. -
Hippo0315 #14997 Az lenne a kérdésem, van-e a Volvo F16H Globetraveller XL-nál izmosabb gép a játékban?
Szégyen, hogy a kőbánya alsó részéből a 750 LE 3550 Nm -s motor alig bírt kijönni egy szállítmánnyal. -
#14996 Megnyitottam a .dds fájlt és ezt látom.
Most én azt honnan tudom hogy mit hova tegyek ezen a képen? Tehát melyik az ajtó, melyik a tető, stb.
Vagy nem is PS-el kéne megnyitni? -
#14995 Na itt a kép.Nekem itt sikerült,és ha jól emlékszem itt volt az,hogy csak a pittyenés volt de kiírás nem ,aztán az enter lenyomására pihent egyet.
-
#14994 traktorok Hamburgba
éppen parkolok lefelé Hamburgba :D
-
#14993 Bizony én is az Angolokat nem szeretem a forgalom miatt , de azt hiszem az angoloknál az időjárás a valóságban esős , de lehet rosszul tudom. -
#14992 Köszi szépen :) -
#14991 Új helyzet van....
A végeredménynek igazából örülök, mert végre visszatértek a fuvarjaim, viszont hogy mitől, arról fogalmam sincsen. Jó lenne tudni, hogy mi is történt, vagy legalább azt, hogy mi volt a megoldás kulcsa. -
#14990 én olyan 40-45%-nál járok kábé. -
#14989 nálam már esett sokszor.. de én inkább a napsütést szeretem :D -
#14988 De tudok olyan helyeken kell mászkálni ahol esik. A térkép hány százalékát jártátok be? Esik az sőt ha nagyon esik a látótávolság is lecsökken. Sokat kell vezetni. Én idáig 20.07%át jártam be a térképnek és sok szór esett -
#14987 Ki vagy te?
Havas Rick? :)))) -
#14986 én el vagyok nélküle...
HÓT akarok :D
én leszek a Jéglovagokból a Rick :) -
#14985 Ez engem is érdekelne! -
Papi20 #14984 Sziasztok!
Nem tudna valaki arra megoldást,hogy az eső többet essen?Amióta elkezdtem 1* esett,azóta semmi. -
#14983 Nahát mindegy majd próbálgatom még ha pont úgy jön ki a dolog, Viszont ha már nem vagyok zöld fülű meg , megszállott se, Ha szakképzett sofőrnek számítok, akkor nem szeretném ha elaludna az emberem hisz szakképzettséghez hozzátartozik hogy képzett felkészült.. -
#14982 szerintem az ilyen pihenőhely a "mentések" révén van...
határátkelőknél is csak a vám miatt, mivel itt nincs vám meg hasonló...szerintem az ilyen mentések végett lett megoldva.. -
#14981 Nem sikerült a fa mögötti ki jelölt részre gondolsz. Nem sikerült ott se. -
#14980 Most nézem hogy a második képeden látszik is az a hely. -
#14979 Oké azt én értem , de ha a játék szerint ez hivatalos pihenőhely akkor jó lenne ha működne is , de nem? -
#14978 Ahogy átérsz,rögtön jobbra,és a főútra merőlegesen.Nekem ott sikerült,képet is tennék de melóban vagyok...
-
#14977 felesleges megállni...ahogy anno a Convoyban is mondták, minnél gyorsabban jutsz el A-ból B-be annál több a dohány...
és itt ugye most a pénz diktál.. -
#14976 Kell egy scs extractor nevű fájl hozzá, pl. innen:
http://www.scaniadrivergame.com/en/mod_tools.php
Guglizz rá az scs extractor kifejezésre, van 1-2 youtube videó a használatáról.
A moddolt cuccokat raktározással kell becsomagolnod egy scs fájlba, a játék mod mappájába, ugyanolyan mappaszerkezetben, mint ahogy a base.scs-ben van.
Tehát ha megváltoztatod a vehicle\truck\upgrade\paintjob\ mappából például a paintjob_002_scania_c.dds fájlt, akkor készítened kell egy ugyanilyen mappaszerkezetet, abba beleraknod a módosított dds-t, és raktározással (Total Commanderben 0-ás tömörítési aránnyal) berakni egy scs kiterjesztésű fájlba. Az elkészült scs-t a mod mappába kell tenned.
Itt találsz egy trailer skin pack-ot, ez segítség lehet a fenti leíráshoz.
-
#14975 Csak sima átkelés országok között. -
#14974 Igen, már azon is túl vagyok sajnos, de minden ugyanaz.
Félek ebből tényleg újrakezdés lesz....