Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
к.ιηтнуα.
@szabii98: Innen szedtem az infót, azért a német kiadó csak nem állítana légbõl kapott baromságokat. :)
к.ιηтнуα.
I met God. She's black
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Egyébként meg az utolsó 20 komment közül csak az enyémet törölték ma, gondolom mert emlegettem a Gamescom-os bemutatót... Na most ez vagy azért volt, mert tényleg valamit be fognak mutatni, vagy azért mert épphogy semmit, én meg dezinformálom a népeket. :D
Mondjuk egyszer énis anonymban írtam neki szó szerint hogy basszátok meg mivel nem hogy szûkebb lenne az úttest de még rá is adnak 2 métert -.- . Az még az elsõ szerpentines bejegyzésnél volt pár hónapja, de akkor bezzeg egybõl törölték :D
+ Írták uccsó posztba hogy óvatosan vezessetek a szerpentinen. PFFF még egy anyahajóval is bevállalnám ott az elõzést kanyarba :D
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Renault magnum http://kamionszim.hu
@llacee: Nyilván gyártanak, csak egy szerzõdés kell hozzá, persze. X-(
Késleltetõre meg nem azt mondtam hogy nem kell, hanem hogy attól hogy valami balfasz 300-szor beírja a blogra hogy retarder, még nem kerül be a játékba, ellenben rohadt idegesítõ. ;)
Volkswagen Passat 2.0 TDI Highline 2010
Igen lesz olyan oldal ahol az ETS2-höz lesznek módok, mapok stb..
Egyébként jót röhögtem most a blogon, egyrészt a 300 "Retarder!!!"-t tartalmazó hozzászóláson (komolyan, ezeket biztos ugyanaz az idióta írja, akkora pálcát nyomnék fel a seggébe amekkora területet át kell scrolloznom a hozzászólásai miatt), másrészt azokon a marhákon, akik az utolsó képcsokorból elkönyvelték, hogy az ETS2 csak egy feltuningolt GTS pályából fog állni.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Nekem tetszenek a képek, grafika minek lenne jobb, a modelleknek sem kell több kidolgozás, a növényeknek sem.
Renault magnum http://kamionszim.hu
Ezzel a fényléssel csinálhatnának valami az 5. képen a táblára rá süt a nap aztán nagyon világít vagy mitom én mit csinál...
The Truck Is My Life
az SCS azt írja hogy a dátum a mgejlenésröl még mindig nem tudható bármit latunk az interneten egyik sem végleges .... nem kell elhinni a dátumokat egyik oldalon sem
am. nagyon szépek a képek de az 5-ödik az a legjobb olyan mintha HD-ben lenne
V-Power Shell