52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • TaRka0107
    Hamburgból:

Az úton találkoztam kerékpárosokkal:

Gröningen-ben leteszem a rakományt:
  • Robi546
    A Köd az van alapból vagy csak mód ? ELőre is köszi.
  • luff92
    Mint mindenkinek akinek be van téve a DAF logos mód :)
  • Gis80s
    Értem én, hogy gőzgép.... :)
    Most egyébként minden mod bent van, ami annak előtte benne volt, kivéve a vajo féle mapot.
  • Nyemec
    Köszönöm szépen!
  • endy papp
    Ami az időjárást illeti szerintem pont annyit esik amennyit kell,se többet se kevesebbet,nekem így ahogy van pont megfelel.
    23000 km-el a hátam mögött merem ezt kijelenteni,elég sok felé jártam.,úgy hogy esik az ha kell.
    Akinek meg ez nem elég annak egy kis ízelítő ,volt itt eső is , a ködről ne is beszéljek.

Enyhe eső ,fűszerezve köddel

Minden a javából, köd.
    Még mindig köd

Szint úgy egy kis köd

Azért ha ebben kéne levezetni egy 1000 km-es fuvart ,többször is asszem mindenki az után könyörögne ,hogy süssön már ki a nap.
  • Ryder159
    Igen most hogy mondod, GTS-ben mikor a MAN hoz csináltam ahhoz volt egy sablon, arra rápakolgattam amit akartam és kész volt
  • bullseye9
    WTF? Kevered a szezont a fazonnal. A DDS fájl egy textúra, amit a játék modelljei használnak. Létrehozható, szerkeszthető pl. DxtBmp-vel, vagy megfelelő plugin használatával Photoshop-al is, ahogy az Ryder159 képén is látszik.

#14996: jogos, bonyolódik a helyzet, ahhoz, hogy csinálj egy template-et meg kellene nyitni a kamion pmd fájlját Zmodeler-ben, de itt egyelőre vannak nehézségek. Majd hátha retoucher kolléga elmondja, hogyan csinálta a skinjét.
  • Krisztiam #15005
    F10 -el
  • Boxer HUN
    Játék közben 2-es billentyű, egérrek körbejárod, majd F10-el készíted a képet. A képek a dokumentumok/Euro Truck Simulator 2 mappában keresd.
  • szabo861011
    Én is már vagy négy napja tolom és nekem is az egész játék alatt csak egyszer esett!!Azért ez elég fusztráló!
  • Boxer HUN
    Írtam korábban. Az a biztos. (Egyesével teszteltem tegnap délután a modokat és azok kombinációit).
  • Nyemec
    Hadd kérdezzem meg, ezeket a képeket hogyan csináltad?
  • fuszhi
    Oké köszi majd kipróbálom hátha nem álok rá olyan "pontosan" akkor beveszi az entert és végre pihen.
  • Boxer HUN
    Rossz helyen, rossz időben.. Tegnap este toltam közel másfél órát esőben. (Valós időben). Azt hittem, sose áll el... :)
  • fuszhi
    A dds fájlal az a gáz hogy az már egy konvertált fájl. Egy program készít dds fájlt egy kép fájlból amit feltud használni a program olyan textúra ként ami filmes bevonatot kaphat ezáltal.
  • Hippo0315
    Az lenne a kérdésem, van-e a Volvo F16H Globetraveller XL-nál izmosabb gép a játékban?

Szégyen, hogy a kőbánya alsó részéből a 750 LE 3550 Nm -s motor alig bírt kijönni egy szállítmánnyal.
  • Ryder159
    Megnyitottam a .dds fájlt és ezt látom.

Most én azt honnan tudom hogy mit hova tegyek ezen a képen? Tehát melyik az ajtó, melyik a tető, stb.
    Vagy nem is PS-el kéne megnyitni?
  • Cujo HuN
    Na itt a kép.Nekem itt sikerült,és ha jól emlékszem itt volt az,hogy csak a pittyenés volt de kiírás nem ,aztán az enter lenyomására pihent egyet.
  • Krisztiam #14994
    traktorok Hamburgba

éppen parkolok lefelé Hamburgba :D
  • fuszhi
    Bizony én is az Angolokat nem szeretem a forgalom miatt , de azt hiszem az angoloknál az időjárás a valóságban esős , de lehet rosszul tudom.
  • FrezeR
    Köszi szépen :)
  • Gis80s
    Új helyzet van....
    A végeredménynek igazából örülök, mert végre visszatértek a fuvarjaim, viszont hogy mitől, arról fogalmam sincsen. Jó lenne tudni, hogy mi is történt, vagy legalább azt, hogy mi volt a megoldás kulcsa.
  • Carlos
    én olyan 40-45%-nál járok kábé.
  • Krisztiam #14989
    nálam már esett sokszor.. de én inkább a napsütést szeretem :D
  • fuszhi
    De tudok olyan helyeken kell mászkálni ahol esik. A térkép hány százalékát jártátok be? Esik az sőt ha nagyon esik a látótávolság is lecsökken. Sokat kell vezetni. Én idáig 20.07%át jártam be a térképnek és sok szór esett
  • Carlos
    Ki vagy te?
    Havas Rick? :))))
  • SimaSuna #14986
    én el vagyok nélküle...

HÓT akarok :D

én leszek a Jéglovagokból a Rick :)
  • Carlos
    Ez engem is érdekelne!
  • Papi20
    Sziasztok!

Nem tudna valaki arra megoldást,hogy az eső többet essen?Amióta elkezdtem 1* esett,azóta semmi.
  • fuszhi
    Nahát mindegy majd próbálgatom még ha pont úgy jön ki a dolog, Viszont ha már nem vagyok zöld fülű meg , megszállott se, Ha szakképzett sofőrnek számítok, akkor nem szeretném ha elaludna az emberem hisz szakképzettséghez hozzátartozik hogy képzett felkészült..
  • SimaSuna #14982
    szerintem az ilyen pihenőhely a "mentések" révén van...
    határátkelőknél is csak a vám miatt, mivel itt nincs vám meg hasonló...szerintem az ilyen mentések végett lett megoldva..
  • fuszhi
    Nem sikerült a fa mögötti ki jelölt részre gondolsz. Nem sikerült ott se.
  • Cujo HuN
    Most nézem hogy a második képeden látszik is az a hely.
  • fuszhi
    Oké azt én értem , de ha a játék szerint ez hivatalos pihenőhely akkor jó lenne ha működne is , de nem?
  • Cujo HuN
    Ahogy átérsz,rögtön jobbra,és a főútra merőlegesen.Nekem ott sikerült,képet is tennék de melóban vagyok...
  • SimaSuna #14977
    felesleges megállni...ahogy anno a Convoyban is mondták, minnél gyorsabban jutsz el A-ból B-be annál több a dohány...
    és itt ugye most a pénz diktál..
  • bullseye9
    Kell egy scs extractor nevű fájl hozzá, pl. innen:

http://www.scaniadrivergame.com/en/mod_tools.php

Guglizz rá az scs extractor kifejezésre, van 1-2 youtube videó a használatáról.

A moddolt cuccokat raktározással kell becsomagolnod egy scs fájlba, a játék mod mappájába, ugyanolyan mappaszerkezetben, mint ahogy a base.scs-ben van.

Tehát ha megváltoztatod a vehicle\truck\upgrade\paintjob\ mappából például a paintjob_002_scania_c.dds fájlt, akkor készítened kell egy ugyanilyen mappaszerkezetet, abba beleraknod a módosított dds-t, és raktározással (Total Commanderben 0-ás tömörítési aránnyal) berakni egy scs kiterjesztésű fájlba. Az elkészült scs-t a mod mappába kell tenned.

Itt találsz egy trailer skin pack-ot, ez segítség lehet a fenti leíráshoz.
  • fuszhi
    Csak sima átkelés országok között.
  • Gis80s
    Igen, már azon is túl vagyok sajnos, de minden ugyanaz.
    Félek ebből tényleg újrakezdés lesz....