52658
-
#15053 Isten ments Laca! Csak kell a kikapcsolódás :)
-
#15052 Jaja, valamikor tempomattal megyek 90-el, most siettem:D -
#15051 Igen! De tulajdonképpen csak a daf festése lett javítva, mert a logo mod miatt össze-vissza jelentek meg a skinek a kamionon. -
#15050 Nem tudom kibontani a base.scs-t az scs_extractor segítségével.
Valakinek van valami ötlete hogyan lehetne máshogyan megcsinálni? -
#15049 sziasztok! az lenne a kérdésem, hogy miért lehet az, hogy nem szól a rádió?
megcsináltam mindent, ahogy le van írva, meg is jelenik a rádióba az általam beírt két rádió, de hiába kattintok rájuk nem indul egyik sem. -
balazsgigi #15048 Köszi! Próbálgatom,nekem egy kicsit így sok.a kormányszög még elmegy.
100, 25, 25, 15 egyenlőre. -
#15047 Köszi, akkor ez nem nyert. Most vettem fel millát másodszorra, így kénytelen leszek szeszre és nőkre költeni. -
#15046 ez a real logo v0.1 javítása? -
Hungarykum #15045 Akkor lehet a játékvezérlőknél a Billentyűzet + Egér opciót kell választani. -
fityusz #15044 online, csak kamiont tudsz venni. garázs vásárlásához mindíg személyesen oda kell menni az adott város garázsához -
nmagyar #15043 Tudom, hogy nem nekem címezted eredetileg, de egy ilyen mod csomag jó lenne :) -
Legvar #15042 Koszonom, de sajnos nem mukodik vele! -
Hungarykum #15041 Online vásárlás csak akkor lehetséges, ha már van legalább 5db kamionod. -
#15040 Suna!
Látom feladtad a túraautózást.
Üdv, Laci. -
Hungarykum #15039 Játékon belül a Beállítások / Billentyűzet menüben van 1 olyan opció hogy, "Körülnézés (egérrel)"
Ezt keresd meg és állítsd rá mondjuk a Bal Egér gombot.
Játék közben lenyomod és forgatod a kamerát. -
#15038 Endy!
Ha hiszed, ha nem, ezek a modderes fiúk kitalálták a gondolatomat.
Azt hiányoltam, hogy nem hallom a mellettem elsuhanó autó, kamionok hangját. Pedig, akár mennyire hangszigeteltek is az új verdák, azért némi hang jó lett volna. Erre csinálnak egy kabinban hallhatót, meg egy kintit, amiben külső nézetből, a hátam mögött lévő, felüljárón elhaladó vonatot is hallom.
Valami állat 7.1-ben. Nincs eltúlozva, pont király. (Nekem)
Láttam, hogy nem igazán használsz modokat, pedig egyik-másik megéri. Csodálatosak.
Nem teszek be képeket, mert már így is azt hiszik, valami felvágós seggfej vagyok.
Ha gondolod, szívesen összeállítok egy általam már jól kipróbált modkollekciót, és feldobom valahova. (Aztán aláállok)
:) -
#15037 Köszi. Esetleg nem lehet valahogy online vásárolni? Mert ahol vennék az most messzi van. -
#15036 Felfedezed a városban az új garázst (térképen jelzi egy kis ikon) kamionnal ráállsz a zöld kis emblémára és megveszed 180.000€-ért -
Hungarykum #15035 Megkeresed az adott városban a garázst és megveszed, persze 180000€ is kellesz hozzá. -
Legvar #15034 Eger meg kormannyal de sajnos bent nem forog es nem is talaltam olyan bill. Parancsot ami ezt lehetove tenne, esetleg nem tudod hol kell beallitni? -
#15033 Hogy tudok új városban garázst venni? -
Hungarykum #15032 Van igen.
Ha kormánnyal vagy billentyűzettel játszol, akkor alapból forog (ha jól tudom).
Ha egérrel kormányzol, akkor 1 gombot (amit beállítasz) nyomva kell tartani és ekkor egérrel lehet forgatni a kamerát. -
#15031 megoldódott -
Legvar #15030 Sziasztok tudtok arra megoldast vagy van e esetleg ilyen, hogy egerrel nezzek korbe a vezeto fulkeben?
Koszonom -
#15029 valamiért 1.1.1 et látok csak !
-
#15028 Megmondom én, hogy (szerintem) mi van még a patch-ben... A tiltott seriaszámok, hogy a warezosok bukjanak. A többi módosítás meg bullshit. Van egy trivial hiba meg egy állítólagos crash fix. (namost nekem a 15 óra alatt amit beletoltam egyszer sem fagyott, szóval a cucc stabil). -
Hungarykum #15027 Itt az új 1.1.3-as javítás. Ha még nem lett volna kitéve. -
zoltan1232 #15026 Euro Truck Simulator 2 Realistic Physics Mod v1.2
Nézzétek meg elég jó kis mód
Videó -
#15025 Huha, nem teljesen értem minden mondatodat:
"ezzel én is egyet értek de konvertált , miért volna értelme átkonvertálni dds re egy sima bmp vagy j peg npg stb fájlt dds re ?"
-nem nagyon értem, mit mondasz, de a játék csak dds kiterjesztésű fájlokat fogadja el, png-t, jpeg-t nem.
"Ha nem azért hogy a program így tudja felhasználni a képet olyan mód ahogyan arra szükség van. Jelen esetben ha megnézed a kamiont s rajta a festést a mintákat azok filmes csillogó bevonatot kaptak akár csak minden más játékban."
-a filmes csillogó bevonat nem elsősorban a dds-en múlik, hanem a mat fájl címzésén és értékein.
"Idáig nem vettem észre hogy át kellett volna konvertálni bármilyen sima kiterjesztésű textúrának is felhasználható kép fájlt ha csak nem kapott az valamilyen effektezést a programon belül."
- lásd fentebb, csak dds-t használ a játék.
"Érted? Máskülönben bármelyik programot megnézed és simán csak oda van bedobálva a megfelelő mappájába a gif vagy a png stb fájl"
- nem tudom, mely programokra gondolsz, itt most a fórumtárs kérdése az ETS2-höz kapcsolódott.
Részemről nem kívánom tovább folytatni ezt az eszmecserét veled. PEACE. -
#15024 Azért használnak DDS-t, mert nem kell CPU a kitömörítéséhez, a GPU-k oldják meg helyette.
Általában az ilyen sufni modderek használnak jpeg és png képeket a modellhez (bmp-ről nem is beszélve), ami miatt legtöbbször egy optimalizálatlan hulladékot kap az ember. -
#15023 A Real Logo módban javítottam a DAF XF festését.
Mert volt rendesen működő DAF logo mod, de az nem müködött együtt a többi kamion logo módjával.
Vagy a DAf festése volt jó, vagy a többi kamion logója (merci, iveco, volvo)
Real logos v0.2
Kérem jelezzétek hogyha másnak is működik.
-
kerel #15022 Lemaradt...
-
Triantafillo #15021 Azt írják a kiadott patch-hez, hogy "javított fáradság kezelés".
Eddig másfél órával a pihenő előtt megjelent a figyelmeztető ablak, és amikor VALÓBAN fáradt voltál, akkor jött az ásítozás.
Erre mit csinál ez a nagyeszű banda?
A pihenés előtt NÉGY ÉS FÉL órával elkezd a sofőr ásítozni, és HÁROM ÉS FÉL órával a pihenés előtt (vagyis egy órával az ásítozás után!!!!!) jelenik meg a figyelmeztető ablak.
Ez nevezik ezek javításnak?!
Az eredetivel semmi baj nem volt, de nem bírták ki, hogy amivel nincs gond azt ne csesszék el!
Mi a franc bajuk volt az eredetivel? -
kerel #15020 Az első saját gép...
-
kerel #15019 ja most látom. bocs. -
#15018 "gyerekek" erre a kútra gyertek ITT olcsóbb a benzin -
#15017 " A DDS fájl egy textúra, amit a játék modelljei használnak." ezzel én is egyet értek de konvertált , miért volna értelme átkonvertálni dds re egy sima bmp vagy j peg npg stb fájlt dds re ? Ha nem azért hogy a program így tudja felhasználni a képet olyan mód ahogyan arra szükség van. Jelen esetben ha megnézed a kamiont s rajta a festést a mintákat azok filmes csillogó bevonatot kaptak akár csak minden más játékban.
"Létrehozható, szerkeszthető pl. DxtBmp-vel, vagy megfelelő plugin használatával Photoshop-al is, ahogy az Ryder159 képén is látszik." Én is tudok létrehozni dds fájlt választhatok milyen képből szeretném , de ettől még nem lettünk beljebb nem tudom mit szeretnél mondani?
Idáig nem vettem észre hogy át kellett volna konvertálni bármilyen sima kiterjesztésű textúrának is felhasználható kép fájlt ha csak nem kapott az valamilyen effektezést a programon belül.
Érted? Máskülönben bármelyik programot megnézed és simán csak oda van bedobálva a megfelelő mappájába a gif vagy a png stb fájl -
nmagyar #15016 Látom siettél :D -
#15015 Szép? Pedig csomó minden közepesen meg alacsonyan van. Rendering 100-on, AA off. Jó van olyan is ami highon van. Elviselhető, csak városban laggol be néha.:) -
#15014 Jó gyorsan teker az a kerékpáros :)))) jó csak viccelek. Szép a grafika.