52658
-
#15093 Jól elbasztam:D
-
#15092 Hamburgból:
http://imagerz.com/QE9CCktvAwMABFtFEgVR
Megjártam, hogy 110 fölött repesztettem Egyébként magától felállt a kamion:D
Pihenni kell az ijedségre:
http://imagerz.com/QE9CCktvAwMABFtFFAVR
Megérkezés Berlinbe:
http://imagerz.com/QE9CCktvAwMABFtFFwVR -
#15091 Uccsó, de a Mercinek az Axorja+navigáció bal-jobb kormányoshoz. -
#15090 Ami modokat felraktam, abban van egy real physics nevű.
Ring, hogy bealszol!
Az álant látható pótok is benne. -
#15089 Nos, Kamionista Elvtársak!
Ígéretemhez híven felraktam a modokat, meg mivel többen kértétek a "Black-féle" FXAA-t.
A modokhoz nem fűznék sokat hozzá, talán csak annyit, hogy egyik másikba kicsit beletúrtam - pl. a fizika modban a fékek hatásfokát állítottam -, de nálam tökéletesen mennek. Tálcára, vissza, nem gond.
Nincs festékcsúszás az eredeti logóktól, eltűnnek tőlük az áttetsző útelzárások (Figyelem! Ettől még koppansz!)
Megduplázott világítás textúra, szóló módban több időd van teljesíteni a fuvart, 360 fokos nézelődés (Ez a TrackIR használóknak nagy élmény, hiszen kis fejmozdítással körbe tudsz nézni - még az ágy is látható -), lesz egy krómozott kipufogó a felszerelhető kiegek között, eredeti cégek logói a pótokon és a fuvarválasztóban, schmitz logo, kutak eredetiek, eredeti Renault + prémium navigáció és a kedvencem a kabinhangok, no, meg a környezeti hangok abszolút térben.
'Télleg nem fűztem hozzá sokat! :)
A telepítéseket is leírom, ha nem tudná valaki.
FXAA
Telepítés: xxx\Euro Truck Simulator 2\bin\win_x86\
Modok
c:\Users\teneved\Documents\Euro Truck Simulator 2\mod\
Értelemszerűen, ha valamelyikre nincs szükséged törlöd, 'oszt kapufa!
Jó estét, jó szurkolást, jó fuvarozást! (Knézi után szabadon) -
#15088 ha valakit érdekel - LETÖLTÉS
-
jocking #15087 A következőket vettem észre, mint változásokat:
- pihenésig 4 óra: Emberünk elkezd vadul ásítozni, de nincs képbeszűkülés meg semmi, csak a hangeffekt.
- pihenésig 3 óra: Ásítozás hang, de már a GPS is figyelmeztet, hogy pihenj.
- pihenésig 2 óra: Itt kezdődnek el a tényleges látásbeszűkölős effektek a hang és a figyelmeztetés mellett. -
#15086 Ehh, a Mercihez sincs navi? Van erre valami fix, mint a Premiumnál? -
Robert24 #15085 Fuszhinak!
Küldök egy képet ahol láthatod, hogy amikor a kompot választod az átkeléshez akkor fel kell rá menni. Ez Doveri kikötőnél van, lehet máshol is de én egyenlőre csak ezt tudom.
-
#15084 akkor szarabb lett, mint volt... :) -
#15083 Két dolgot szeretnék kérdezni. Egyik az hogy mikor hozza vissza az árát, ha veszek kamiont és sofőrt?
A másik az egyik képről jutott az eszembe az pedig hogy, mikor kimegyek a partra nem találkoztam olyan lehetőséggel ez idáig mikor belehetett volna parkolni egy hajóba kompba ami átvitt volna csak oda állok kiválasztom hova és ár ott is vagyok. Pedig mintha láttam volna videót is róla. -
#15082 Bocs! A válsz gomb lemaradt. Batmanci-nak ment az előző. -
#15081 Nem haragszom csak kérdeztem! -
Apocalipto #15080 Pár óra játék után két észrevételem van csak:
- Hegymenetben amikor a bányában forgolódok a váltó iszonyat buta módon tud kapcsolgatni, mintolyan hegymenet fokozat nem nagyon van.
- A fékezés mikéntje és a féktáv nekem kicsit irreálisnak tűnik, és megálláskor a kocsi sem bólint. Vezettem teherautót, de ha azt besatuztam úgy megállt mint a cövek
Egyébiránt nagyon jó lett, a grafika remek, nincsenek mikro laggok mint az első résznél. A fa lombjain átszűrődő napsugarakon pedig ámultam-bámultam :) -
jocking #15079 Hát valamit biztos variálhattak ezen a téren is annak ellenére, hogy a fícsörök között nem emelték ki. Maga az álmosságra figyelmeztető rendszer is változott, mert már nem 1,5-2 órától kezdi írni, hogy álljak meg pihenni, hanem már 3 órától. -
#15078 Viccelsz?
Vicc volt, de látom csak én röhögtem rajta.
Mindenki azt tölt fel amit akar, meg amit a rendszer megenged.
Béke! -
#15077 A kiadóval nem vagyok megelégedve, mert a tecsóban nem lehet kapni a játékot. Az stds-t sem lehetett. Mivel én vidéki parasztgyerek vagyok, és nekem ott megvenni lenne a legegyszerűbb, és gondolom, vagyunk ezzel még így páran. A játékot nyilván megveszem majd, de sem a postát sem a futárcégeket nem akarom támogatni. Amig a Sevenm adta ki, addig a tecsoban is meg lehetett venni -
#15076 lol. jót műxik a patch ezekszerint. :) -
jocking #15075 Patch után másnál nem volt olyan, hogy a sofőr már akkor elkezd ásítozni, amikor pihenésig még 4 óra hátravan? Maga a GPS nem írja, hogy kezdek kimerülni és álljak meg valahol pihenni, csak hallani lehet. -
#15074 Ezeket a stremeket honnan tudom leszedni? Próbáltam, hogy online rádió hallgatás és annak a linkjét de azt úgy nem tudja.
Best of rock fm-et betolnám, de nem sikeredik így.
Ötlet? -
#15073 Baj??? -
#15072 Nem hittek neked?
Vagy csak mi is lássunk ilyet?
:) -
Hippo0315 #15071 Pont az ilyen fuvaroknál hajtja az ember csapágyasra a vasat. :D -
#15070 Scania-hoz V8 hangpecs nincs?
találtam 1et, de az ótvar :/
Scania V8 hang
nekem nem jött be..pocsék.. -
#15069 A Total Commander szerint is hibás a csomagolt fájl. -
jocking #15068 - a mondat utolsó 2 szava... :p -
jocking #15067 Épp savat viszek Amszterdamba. De aztán leesett, hogy csak félrefordították, és mivel Amszterdamba viszem, ezért az valójában Acid, csak félrefordították. -
nmagyar #15066 -
#15065 Én is láttam ilyen fuvarokat. Pár száz Euro-t tejelnek érte. Nem válaltam be. Túl sok benne a kihívás. :D -
#15064 Megtaláltam a legrövidebb fuvart. A szemközti telepre kellett átvinni a jégkrémet!
-
#15063 Na ma végre át vettem én is! Bocs a minőségért csak mobil van.
-
#15062 Lemaradt a kép. -
#15061 Elsősorban a mapot szerettem volna bejárni. Így lényegében csak olyan fuvart vállaltam amerre még nem voltam. :) Van 140k Euro-m de kamionom még nincs. ;)
-
#15060 Természetesen!
Nálam a "Black Edition" fut, nem kis örömömre. -
nmagyar #15059 Okés, köszi :) -
#15058 Igen, tényleg megszólítottam valakit, de azért írtam a topikba, hogy más is láthassa.
Ma valamikor megcsinálom, és feltolom vlhová. Oké így?
Üdv, Laci. -
#15057 Lenne egy kérdésem!
Ha új a játékban nem szereplő kamiont rakok a játékba akkor eggyel több kamion lesz a játékban (mint PTTM-ben), vagy csak a 8 meglévő kamiont tudom cserélni (mint GTS-ben) ??? -
#15056 FXAA-t sikerült már valakinek üzembe helyezni? -
I73770K #15055 Üdv minden kollégának!
Egy olyan problémám lenne,hogy valamiért nem tudom lefrissíteni a játékot!
Már az 1.1.1-re se tudtam de most az 1.1.3-ra sem tudom! Elindul de eltűnik az asztalról meg minden honnan a frissités és valamiért nem fut végig valaki tapasztalt már ilyet vagy tudja mi a megoldás?
Előre is köszi!
-
#15054 Én Total Comander-rel szoktam kibontani az scs fájlokat, úgy hogy az scs kiterjesztést átírom rar-ra és már meg is nyitja a comander. Törölgetek-másolgatok, aztán csak egyszerüen vissza irom scs-re