Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
De a ha a pénzkeretet megadod itt biztos jobban meginformálnak!
Ilyen téren a Trucks & Trailers kifejezetten jó kiindulópont, kábé félúton lehet a GTS és az ETS2 grafikai szintje között.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Szerintem nem újítanak semmit a Euro Truck Simulator 2 ben.
Igen sok újítás várható az ETS2-ben, elég csak átolvasni a csapat blogját.
Nézegettem a képeit. Az észrevételeim a következõk. Ha élesebb kanyar van, akkor is ugyan úgy szögletes a pálya vonal vezetése/festése ahogy azelõtt az elsõ részében is.
Igazad van, ugyanúgy egy rakás rövid egyenes szakaszból állnak a kanyarok, bár a GTS-hez képest talán némileg finomítottak rajta.
Lehet a térkép más lesz, a feladatokon is állítottak. Viszont a növényzet maradt a régi, a fák is. Mitõl lett szebb a táj? A hidak látványos megoldásaitól?
Nem lehet, hanem biztos, hogy más lesz a térkép. Európa lemodellezett része hatalmas lesz, Németországot, Ausztriát, és Nagy-Britanniát egy az egyben átemelik az ATS-bõl/UKTS-bõl, persze némileg ki is egészítik õket és lecserélik a tereptárgyakat/textúrákat. Szóval a növényzet és a fák lényegesen jobban fognak kinézni (de aláírom, lehetne még hova fejlõdni ezen a téren), akárcsak a tereptárgyak. Ettõl lesz szebb a táj, nem csak a valóságban is létezõ hidaktól/alagutaktól/útmenti látványosságoktól.
A városok nem egyformák, ha úgy tekintek rájuk, hogy most már egy városban vannak magas iroda vagy lakóházak is. A kamionok gondolom maradtak a régiben és az talán nem is baj.
Sajna szerintem épphogy városok terén nem várható majd változás. A háttérben lesz 1-2 ismertebb épület, de a bejárható terep sejtésem szerint ugyanazon raktárházakból/ipartelepekbõl áll majd mindenhol (mondjuk 60-70 város esetén ez bocsánatos dolog). A kamionokat viszont szintén felhúzzák, és a német kiadó szerint mind alapból licencelt lesz.
A zenei aláfestést remélem megoldották és csak egy sima mp3 mappába való be másolása megoldja a problémát így 2011 ben.
Ezen a téren sem lesz változás szerintem, azaz a menüben illetve a notebook képernyõkön lesz zene, azon kívül meg vagy saját zenét, vagy webrádiót pakolsz a lejátszóba. Jó ez így, a Rig 'n' Roll is a rádiós megoldást használta (bár ott in-game rádióadók voltak).
(Másolásvédelmi véleményed)
Ez viszont tényleg nem tudom hogy jön ide, az SCS játékain sosem volt szívatós védelem. Egyedül a digitális kiadás lehet problematikus, azt ugyanis ötször tudod letölteni a netrõl, de ha írsz a csapatnak (vagy a védelmet fejlesztõ cégnek? Nem emlékszem hirtelen...), simán kitolják azt is.
Az 5675-ös hozzászólásod tartalmát ("Nem árt ha valakit nem ver át az eléggé remekbeszabott faszár és lombkoronamintázat, valamint ha van térlátásod) pedig nem kommentálom, mint mondtam, kamionos játékban teszek rá hogy néz ki a fa, fõleg ha autópályán megyek. Az ETS2 fái jobban néznek ki, mint a GTS-ben, ennek ellenére lehetne még dolgozni rajtuk, csak mondom, nem érdemes. Feccöljék az energiát a játék azon részébe, ami tényleg számít, azaz a fizikába és a játékmenetbe.
"Szerintem nem újítanak semmit a Euro Truck Simulator 2 ben." Fõleg erre a mondatodra reagáltam. Ha visszanézed a képeket híreket, láthatod, hogy ez már most nem így van, és hol van még a kiadás...
A fák nem a legszebbek, de szebbek, mint az elõdökben, és valóban nem ez a játék legfontosabb része.
A védelemrõl nem is beszélve, de azt is leírtam alább...
Renault magnum http://kamionszim.hu
Az ETS2-ben jobban fognak kinézni fák, akárcsak a pálya, a kamionok, meg minden egyéb. Lehetne mit javítani a fákon ennek ellenére? Naná. Érdemes? Személy szerint inkább a játékmenetre és a fizikára feccöljék inkább az energiát az SCS-es arcok, mert 60-80 km/h-s tempónál az utolsó dolog ami engem érdekelni fog, az az, hogy miként rajzolja ki a lombkoronát a játék. ;)
Az SCS-es programok meg nem szimulátorok, hanem kamionos játékok. A közúti szimulátor nálam valahol az OMSI-nál kezdõdik. :)
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Engem nem zavar ha nem értesz egyet meg az se ha kicsit zavarosan fogalmazok ,de nem kell letámadni az embert csak mert nem értesz egyet. Imádom ezt a szimulátort ,de szerintem nincs igazad. Én azért manapság azt tapasztalom az emberek elhisznek mindent amit mondanak nekik. Én azért csak jobban is megnézem kicsit olyan mintha olyan OMSI féle fák lennének. Nem?"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
Másrészt mikor láttál még SCS játékon védelmet? Egyszer sem, ezáltal tök fölöslegesen gépeltél egy csomót.
Renault magnum http://kamionszim.hu
OK, az OFF-ot tényleg befejezem. :)
Egyébként meg teljesen egyet értek mind a kettõtökkel!
A kamera távolságnak 3 pozíciója van :D fülkébe! a + - al állítod alapba középen van a zoom de ha megnyomod - akkor látod a dashboard ot. + Grafika állandóan beszart nálam este! Nappal fullon megy este meg beakad los angelesnél minimum beállítás. És igen rengeteg hibája van de nem írom le aki játszott az úgyis tudja.+ igen a játékélmény 6*10 a 12iken jobb volt bármelyik kamionos cuccnál :D
Szóval... Csak az volt a baj? :D
a Rig'n'Roll nálam szanaszét verhette volna bármelyik SCS játékot, ha nem lett volna olyan piszkosul bugos.
A cégmenedzsment tetszett (nem volt bonyolult, de igen részletesen be lehetett állítgatni mindent a sofõreinknél), a kamionok teljesítmény- és optikai tuningja messze részletesebb volt mint eddig bármelyik SCS játékban (és megkockáztatom, hogy az ETS2 sem fogja elérni ezt a szintet ezen a téren), a játékmenet pedig szintén sokkal változatosabb: versenyek, áruszállítás a konkurenciát leelõzve vagy nyugiban, sztorimód, rejtett feladatok (pl. stoppos leány elszállítása :D). Hatalmas potenciál volt a játékban, amit sikerült is elcseszniük nálam a felemás megvalósítással.
Rossz alap kameranézet a fülkében (nem látszik a mûszerfal és a visszapillantó, annyira rázoomol a szélvédõre), ami minden alkalommal visszaáll ha átváltok külsõ nézetre majd vissza; beakadó átvezetõ animációk amikor elhagyom a raktárházat vagy az autópályán történik egy véletlen esemény (elõbbi esetben sokszor árokba borultam, mert a gép az árok szélén adta vissza az irányítást, utóbbi esetben simán visszaelõzött a lehagyott konkurencia és buktam a szállítást); a földbe és lámpaoszlopokba beakadó pótkocsik; eltûnõ hangok; öngyilkos hajlamú rendõrök és forgalom, akik ha belémjönnek is én leszek a hibás; ragyogó kék ég alatt szakadó esõ; pofátlanul magas gépigény ahhoz képest, hogy mennyire sivár a terep.
Lenne a két csapatnak mit tanulnia egymástól. A SoftLab elleshetne pár dolgot az SCS-tõl polírozás terén, az SCS meg tolhatná egy kicsit az R'n'R-t, hogy lássák, miket lehetne csinálni egy tartalmas kamionszimulátorban.
/OFF
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Egyébként a Rig'n'Roll-ba csak az a baj hogy magas sebességnél irányíthatatlan a gép meg ha éppen hogy hozzáérsz valamihez (jármû,tábla) ripityára törik a kamion és még a zsaruk is lemeszelnek!