52658
-
nono55 #15615 Ok, csak a Volvo - ha emlékezetem nem csal- bő 100 lóval erősebb, mint a Renault, totál alap szinten.
Nem tudtok olyan oldalt esetleg, ahol a kamionok tulajdonságait át lehet nézni vagy összehasonlítani őket? Mert én nem találtam és a hivatalos oldalon sincs semmi ilyesmi adat... -
#15614 Ez sajnos nem így van, én nem csak egy kamiont hajtok, ezért mind fullos a szintemhez képest, és ez az AI sofőröket egyáltalán nem hatja meg. Szerintem csak akkor éri meg őket tartani, ha több kamiont szeretnél, mert iszonyat lassan fejlődnek, és a miattuk felvett hitelt sem termelik ki, csak már nagyon sokra, úgy 22-25 TP (saját) környékén. -
#15613 Kipróbáltam a Real_Logo_Mod_by_ETS_Rijder_V2.0-t és egy Majestic jött szembe velem Mercedes helyett az úton, úgyhogy át kéne nézni azt a modot!
A többi része működik. -
#15612 Azért az nem olyan könnyen megy ám, hogy csak úgy gyere buci oszt ham bekaplak. A saját benzinkúthoz 5 beállásos garázs kell, a fullos Volvo-hoz pedig 18-20 TP körül kell össze autózni (ezt pontosan nem tudom). Ezek, majd csak úgy kb 30-40 ezer levezetett km környékén realizálódnak. Dehát ettől játék a játék, ha az elején megkapsz mindent hitelre, akkor semmi értelme az egész felődős/bővítős dolognak. -
#15611 Azt hittem csak kamionnak nem biztonságos. Akkor bocsi! -
#15610 Igen, ez kell. Most, ha fuvar felénél elkezd ásítozni, inkább akkor is végig viszem.
De ha már ezt beletették, akkor az alváshoz is tehetnének idő beállítót, hogy beállíthass akár 1-2 óra alvást is. (volt, hogy azért késtem 2 órát, mert kiálltam pihenni. Ez nem lett volna, ha csak 2-3 órát alszok, majd beérés után pótolom a többit) -
Zsoca241 #15609 Érdemes ha van elég pénzed olyan kamiont venni ami erős mert akkor valószínűleg az AL sofőröd is úgy termeli neked a pénzt -
Zsoca241 #15608 LEGERŐSEBB KAMION A JÁTÉKBAN: VOLVO 750-ES MOTORRAL KAPHATÓ!!! -
nono55 #15607 Ok, köszi. 2 Magnumom van, bár az AI sofőr alig termel valamit, lehet, hogy kirúgom a kamiont meg eladom. :)
Jah és hitelem is van bőven. :D -
Zsoca241 #15606 SCANIA kamionból csak a 730-as motorral kapható a legerősebb annál nagyobb teljesítményű nincsen!!! -
Zsoca241 #15605 Ott van még az is hogy saját garázst vásároljál magadnak nah ha ez is megvalósul akkor már el tudsz indulni és onnantól kezdve már azt viszel amit akarsz és arra mész a kamionoddal amerre szeretnél jah és majd elfelejtettem érdemes 1 sofőrt is felvenned ha nagyon kell a zsé miután megvetted első kamionodat és marad elég pénzed rá -
#15604 A Volvo és az Iveco csucsmodelljeihez vettem egy scaniat igaz ezmég nem 730as:)
Irány Anglia,előtte cigiszünet:D
Angliából visszafelé,ugyanannál a pihenőnél.
-
Zsoca241 #15603 Nézd Nono55 én szerintem a legerősebb kamion az alapok közül a VOLVO az nagyon jó nekem is ilyen kamionom lesz ajánlani tudom neked csak az erősebb motorral kell majd megvásárolni valamelyik kereskedésben ára kb 212 ezer euro környékén mozog érdemes felvenni kölcsönt mondjuk a 400 ezrest és akkor már el tudsz indulni persze ebben a pénzben a tuning nincsen benne csak a kamion megvásárlása. -
nono55 #15602 Alap kamionok közül, melyik a legerősebb?
Jelenleg egy Rönyó Magnummal feszítek, de egy kis alpesi emelkedő, oszt majdnem visszafelé gurulok 4.-be...:) -
Zsoca241 #15601 áhh nem fogom f2 d a saját vállalkozásomhoz fogom beinditani a játékban azt tervezem hogy veszek egy garázst ami kb 180 ezer euro környékén van saját benzinkúttal majd megveszem az első kamionomat ami volvo lesz a legerősebb motorral és némi kis tuninggal fogom felszerelni -
#15600 Nálam az OFF-ban lévő brazil, és az itt lentebb linkelt német real logo mod is működik. Ajánlom ezt a kettőt, a német tartalmazza a zászlókst is, ha azt is igényled. -
#15599 Csak aztán nehogy el schlendriankodd a 400 ezeret. -
Zsoca241 #15598 Ezzel a sok újítással szerintem jó hogy fel lehet dobni egy kicsit az ETS 2-őt király a STRABAG név -
Zsoca241 #15597 Lassan el tudok indítani egy saját vállalkozást is ETS 2-ben mert már a 400 ezer euróss kölcsönt is felajánlotta nekem a bank feltéve ehhez legalább 20 ezer eurót kell hozni hogy küldjön neked üzenetet a bank. -
#15596 jobb mint ha a caterpillar vagy john deere lenne kiirva...
-
#15595 1.1.3-at?
Én is felraktam, de minek. -
Zsoca241 #15594 BOXER nézd én a multkor letöltöttem a te oldaladról ahhol regisztrálva vagyok hivatalosan is de nekem nem működött egyáltalán a mód pedig oda húztam mindent ahová kell most itt van egy link amiben az van irva hogy javítva a kamionok logója és festése is elméletileg...... de majd kipróbálom -
#15593 Ami nálunk van, az jó. -
Zsoca241 #15592 A real logos mód működik valakinek amit itt lehet letölteni?
FELÜLÍRJA A KAMION LOGÓKAT AZ EREDETIRE!!!! -
#15591 Reggeli indulás...
1920x1080 -
#15590 Like, ügyes vagy.
Én egy órányi próbálkozás után félretettem, nem jelenik meg a játékban a pótom :( -
dike007 #15589 hali nekem az összes sofőrőm alatt egy 750 lovas volvo van és 8000eurot hoznak átlagba a képesség kiegyensulyozotton van a modot meg megprobálok keresni de nem igérem meg hogy találok is -
nyitraip #15588 Sziasztok. Tudna nekem valaki linkelni egy tél mod-ot? Elöre is köszi! -
Linux01 #15587 Amúgy kinek van Radeon HD 4770 karija? Azt írják az az ajánlott... Hogy menne vele? -
Linux01 #15586 Meglepetés...
-
#15585 Skacok! Van pár kérdésem:
Létezik olyan mód/trükk/lehetőség, hogy megmondhatom az alkalmazottnak, hogy mit szállítson hova?
Valahogy elő lehet csalni valami log-ot, hogy mit szállított hova, mennyiért, mennyi tp-t szerzett?
Számít az alkalmazottnak, hogy milyen traktort teszek a feneke alá?
Van olyan kamion, amiben az út szélén is lehet aludni(nem kell pihenőhelyet keresni)?
Mert nagyon furcsa, hogy lenyom az ember 8k + km-ert és 1 szintet lépett ez idő alatt és átlag 800EUR keres átlagban naponta.. -
#15584 hogy világos legyen, személyautonak sem biztonságos az a tábla :) -
#15583 Mondom olyan S kanyar hogy azt te 110-el nem veszed be.. menj és nézd meg... előtte van egy 90es tábla, majd ez, majd egy 70es mikor már egyenes a szakasz. Attól még hogy nem nekem szól attól az még ROSSZ ott. Gondolom akkor sem szólnál semmit ha végig 130as táblák lennének nem? ugysem neked szól. -
#15582 Miért is javítanák? személyautóknak szól. te max 90-el mész. -
#15581 Ezt a REAL COMPANY mod-ot kicsinálta? igencsak el van baszva szerintem. Mi az hogy sajtot viszek a Schmitz Cargobullnak, vagy vörösrezet a Caterpillar bányából? Ilyen a világon nincs :D Ezek eszköz gyártó cégek, nem logisztikai cégek vagy feldolgotó egységek. Szívesen írnék a készítőjének, hogy oké Real company, de hogy a valósághoz más köze nincs az biztos. -
#15580 Csak este tudom megnézni. Írd meg nekem ezeket a restacar-on is. -
#15579 Boxer: Lyon, keleti bejárat, autpályán 110es tábla, de olyan S kanyar jön utána hogy ahhoz sportkocsi kell :) Ilyeneket is jelenthetsz, javitják szerinted? -
Syrakusa #15578 Okey,ha hazaértem meglesem.....köszi a tippet! -
#15577 Vedd ki a real soundot és nézd meg úgy. -
Syrakusa #15576 Az miért van,h a no speed limit modot bemásolva a megfelelő helyre nem működik?Ugyanúgy 90-nél tilt.
A realistic ,od.a real logo a real sound mind működik még a téli mod is de ez nem.......
Akadhat vmelyik másik moddal?Tippek?