Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem túl biztató a az a Dav felirat :S A kötelezõ megállás az tetszik, végre még egy lépés a realisztika felé.
1. képen nem tetszik, hogy megint végig van szalagkorláttal, de most mégsem látszódik annyira bezártnak. Nyitottabb a légtér, hogy van egy kis mezõ, meg párfa elszórtan, nemcsak vagy puszta, vagy dús erdõ.
GTS
Amúgy szerintem is nagyon király, és figyeltétek a második képen:
Next rest stop at...
Ami csak annyit tesz hogy végre kötelezõvé tették a megállást!
(egyébként meg volt még hozzá némi szöveg amit nem ártana ha valaki be tudna fordítani)
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipõjét húzza fel.\"
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipõjét húzza fel.\"
Már csak az a kérdés mi a fene az a két bazinagy felkiáltójel a nevem mellett. :S Illetve, tudom mit jelent, csak azt nem, hogy miért kaptam! Hmm.. :| Ja meg is van. Azért mert lebsztam egy spammer segget. De ebben a percben le is járt a bünti, pont ahogy megnéztem. :D
Amúgy be kell hogy valljam az ETS 1-be mindig az alap gázon volt jó a hangja amikor ment az nem nagyon tetszett. Ez a tuning meg nagyon jó!! :))
Én is reménykedek hogy nem csak szépek de élethû hangjuk is lesz a járgányoknak!
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
SnyperD: Rég láttalak erre fele, örülök, hogy bekukkantottál. :)
-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
The Truck Is My Life
Egyébként lehetne egy off kérdésem? A targonca tanfolyam korhoz van kötve? vagy eltudom kezdeni 16 évesen úgy hogy 17 évesen lerakom? Mivel több embert kérdeztem és mindenki mást mond !