Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TruckerDave
A szöveg nagyjából a kütyürõl szól, hogy minden funkciót próbáltak bele tenni: GPS, út tervezõ vagy mi stb. De majd JohnBart lefordítja nekünk értelmesen ;)

TruckerDave
Szerintem csak ez lesz.

Nem túl biztató a az a Dav felirat :S A kötelezõ megállás az tetszik, végre még egy lépés a realisztika felé.

1. képen nem tetszik, hogy megint végig van szalagkorláttal, de most mégsem látszódik annyira bezártnak. Nyitottabb a légtér, hogy van egy kis mezõ, meg párfa elszórtan, nemcsak vagy puszta, vagy dús erdõ.

péistike
Dooh. szép! remélem lesz benne olyan GPS hogy külön megveszed felrakod a kamionba és azon is mutatja az utat hogy merre kell menni az jó lenne:D

GTS

Kicsit keveslem az árnyékokat a belsõ térben!
Amúgy szerintem is nagyon király, és figyeltétek a második képen:
Next rest stop at...
Ami csak annyit tesz hogy végre kötelezõvé tették a megállást!

(egyébként meg volt még hozzá némi szöveg amit nem ártana ha valaki be tudna fordítani)

wollnerd
Király az a GPS!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

kutizsolt
nem hiszem hogy nem csinálnak a daf-ak új tükröket

V-Power Shell

kutizsolt

V-Power Shell

Én is, mert nagyon beharangozták, hogy újraírják. T&T-ben ebbõl annyi látszott, hogy lomhább volt mindegyik kamion, remélem nem ez lesz az egyetlen újítás...

értem. :)

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Ez legyen a legkisebb hiba a cuccban és örvendezni fogok. :) Én egy jobb fizikáról álmodozok. Nem tudom hiába-e. :| Remélem nem.

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipõjét húzza fel.\"

6326-ban hülyeséget beszéltem, neked van igazad. Digitális a kijelzõ, szóval nyilván nem mutat semmit a garázsban állva... :)

Az a második kép és a fordulatszám-mérõ. ;)

lehet hogy az de én szerintem meg: ha be indítod a motort akkor fogja mutatni, elektronika :) Nem ??

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

fuszhi
Remélem az igazi is ilyen jól fog szólni.

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

fuszhi
Nem tudom észrevettétek e, de le van takarva a képen látható kamion kilométer számlálója.#6281 bejegyzés elsõ kép ;) Mielõtt még valaki meg kérdezné, miért is fontos ez? Most jó elõre megsúgom, semmiért. Gondolom mentek már vele...

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

Ó az nem ma volt. :) Még régebben.

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipõjét húzza fel.\"

Akkor lemaradtam a diskurzus mai üde színfoltjáról... ;D

Mondjuk nálunk ezek az alacsony kamionok nem sokáig lennének életképesek. Amilyen szutyok helyekre kell bejárni néha, az maga a borzalom. Mindenhonnan kiálló betonsarkok, bazi meredek mérlegek, stb. Szépek, szépek, de egy alapváltozat is lehet szép, ha csak egy szép festéssel és pár lámpával megdobjuk. És akkor még használható is marad. :)

Már csak az a kérdés mi a fene az a két bazinagy felkiáltójel a nevem mellett. :S Illetve, tudom mit jelent, csak azt nem, hogy miért kaptam! Hmm.. :| Ja meg is van. Azért mert lebsztam egy spammer segget. De ebben a percben le is járt a bünti, pont ahogy megnéztem. :D

akos25
+1 :-)

Nekem amúgy sem tetszenek ezek a "tuning" kipufogók. Egy kamionhoz szerintem nem illenek. Valami ökör kitalálta, és akkor most ez a nagyon menõ. :)

lol. Nekem is tetszik :DDDDDDDDDDDDDDDD
Amúgy be kell hogy valljam az ETS 1-be mindig az alap gázon volt jó a hangja amikor ment az nem nagyon tetszett. Ez a tuning meg nagyon jó!! :))

Törölt felhasználó
:DDDDDDDDDDDD
Szerintem a következõbe lehetne 7,5 tonnás gépek is.Ha lesz következõ.

Scaniánál úgy látom nem csak a vas jó, hanem a marketing is. :D

TruckerDave
Ez az oldal nagyon állat :D 5 perce csak nyomom neki :D

Atikah
Ilyen hangot ne várj, mert ez nem a gyári V8.
ez a gyári

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

norbee46
+1 <#eljen>
Én is reménykedek hogy nem csak szépek de élethû hangjuk is lesz a járgányoknak!

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

TruckerDave
Scaniához elfogadnék valami durva vényócc hangot :D

Dupi30
Azok eddig sem voltak rosszak.

LFS World név: Dániel(hunn)

Atikah
A hangok amúgy nem érdekelnek senkit?!

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

fuszhi
Ezek szerint 13 elem változtatható több kivitelben. Ha van "dellánk".

Olvasd el még egyszer :) Azt írtam hogy jobb lenne ha 900° nál többet fordulna a kormányunk, 2-2 õt !

A 2-2 jóval több mint a 900°!

TruckerDave
Hogy értve 2-2 fordulat ??

Csak legyen jó a kormányzás :D Bár a 2-2 fordulat jobb lenne :D

TruckerDave
Jah, de nem használom mostanában. Már nem nyomom GTS-t, ETS 2-õre várok :D Ha megjelenik akkor viszont retteghet mind a 900fok :D

TruckerDave
Azt néztem a képen, hogy bal oldalt a tengely beállítások vannak, de a fenti menüsoron, pedig az utolsó elõtti opció van megnyitva, ami a külsõ, nem a tengely.. De ez csak részlet kérdése... Csak megjegyeztem ;)

Beszart a router ritkán jutok nethez :) Am multkor felraktam 64 es win 7 et és szarakodott a kormány azt hittem beszart :D aztán csak a 64bites windowsom szarakszik :D 32 esen hibátlanul megy. Tied mûködik még?

TruckerDave
Az nagyon jó lesz, ha a fülkében lesz GPS. Azt nagyon hiányoltam mindig.

SnyperD: Rég láttalak erre fele, örülök, hogy bekukkantottál. :)

Robertoo21
most tettem le a vizsgát...annyi a lényege, hogy elmúlj 18...meg többi más, de az már apróság...ha érdekel írj pm-et.

-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!

szabii98
fap fap fap! várós :D

I met God. She's black

norbee46
Micsoda csemege <#wow1><#eljen><#taps>! Nagyon szép!

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

Csak mivel voltam benn iskolába ott egy öreg hapsi mondta hogy 18, viszont van ismerõsöm aki munkahelyén megkérdezte nekem és azt mondta hogy nincs. Mivel nyári munkán összehaverkodtam a targoncásunkkal és többször átadta nekem csak a munkavédelmis ezt nem hiszem hogy szeretné :D És most idény nyáron szívesen csinálnám ezt. Ismerõs lenne csak hát a munkavédelmis arra is jár :D

fuszhi
Nekem a gyári 13.000 Euro -s megteszi. Csak már vezethessem.

luspaydavid
Egyik haverom apja azon volt régen, azt mondta OKJ-san volt neki kort nem tudom.

The Truck Is My Life

Ha sikerülne elindulnom majd mint kamionos a mûszerfal érdekelne legkevésbé.
Egyébként lehetne egy off kérdésem? A targonca tanfolyam korhoz van kötve? vagy eltudom kezdeni 16 évesen úgy hogy 17 évesen lerakom? Mivel több embert kérdeztem és mindenki mást mond !

fuszhi
hát biztos nekem ez a zõd mûszerfal nem kéne tehát nem fogok venni rá zödet ;)

Akkor nem szóltam. Az ALH-val csak futólag foglalkoztam, nagyon nem tetszett.

Bocs dupla de mi az hogy kezdi közelíteni? Már a belsõ tuning meg a tegely több mint alh ba :D

d.) áttétel vagy váltó ahogy neked tetszik :)