52658
-
#15575 nagyon sokszor átmegyek rajta é ritkán kapnak el :) -
#15574 Én akkor inkább már rugom neki tovább.. ha megbüntetnek,megbüntetnek.. de volt már olyan hogy nemkaptam büntit.. sőt.. 1x se kaptam büntit.. :D
CD Galaxisból az ETS2 : Megrendelve! -
Bal0924 #15573 Milyen dolog az hogy átmegyek sárgán, és erre bírságot kapok.. :S
Nem bírtam volna megállni, ha meg fékezem átcsúszom a piroson, ugyan az a helyzet.. :S -
#15572 szerintem este, mikor hazajövök, már a mostani v1.1.11 is elavult verzió lesz... -
#15571 Folyamatosan fejlesztik, de az egy jóval későbbi javításban lesz elérhető. Jelenleg ami kijön javítás, az szinte mind finomhangolás, és szépségtapasz... De lesz majd komoly csomag is... -
WinStar #15570 jah hogy te kipróbálhatod a következő patchet?Akkor még csak javítások lesznek..térképeket később terveznek ki adni... :) -
#15569 Mondjuk nem tudok hirtelen ismert fafeldolgozo céget, de biztos van pár Europában :) -
skwerl1990 #15568 problémám a következő: megadom az aktiválókódot de játék közben majdnem minden leállásnál (ESC) kiírja h a triál verzió lejárt adjam meg a kódot, mit lehet ezzel tenni/ ki találkozott már ilyennel? (újratelepítés, újabb patch, mindennel próbálkoztam) -
#15567 Nem rossz.. -
Scharnhorst #15566 Mai befejezés során eddig sikerült tolnom tovább a felfedezést:
-
#15565 Nem én vóóótam... -
#15564 A fatelepet John Deere-nek átnevezni nem hülyeség? Ők csk gépekt gyártanak, nem fát vágnk tudtommal :) -
#15563 Az idő múlása a sebesség függvényében változik az autópályán és a városokban (gyorsabban haladsz, gyorsabban telik az idő), viszont az alsóbbrendű utakon ugyanolyan gyorsan telik ha állsz, mint ha haladnál. -
#15562 Na srácok, akkor tudnátok pár oldalt,boltot küldeni ahol meglehet venni az ETS2-t? Megrendelem dobozostúl,cd-stül.
Ez a paypal ilyen sok használatlanság után, s.gghülye. -
#15561 ... A következő patch-t tesztelem. -
#15560 Jó lusta sofőröd van. -
#15559 Üdv a kezem mint a villám -
#15558 Na akkor ide skubizzatok:
Tachograf szerint indulsz 11 óráról. Telik az idő egészen...
2:12 --- 1 ásítás (tiszta kép)
1:50 --- 1 ásítás (tiszta kép)
1:22 --- 1 ásítás (tiszta kép)
0:56 --- 1 kezdesz fáradni (homály)
0:35 --- 1 kezdesz fáradni (homály)
0:15 --- 1 kezdesz fáradni (homály)
0:00 --- nem történik semmi
0:00 --- 1 ásítás (tiszta kép)
0:00 --- 1 kezdesz fáradni (homály)
0:00 --- -300€ bírság, a kihagyott pihenő miatt
0:00 --- Elaludtál (homály) !!! ELVESZTETTED A GÉP FÖLÖTT A KONTROLLT !!! KB.: 5 másodpercig se fék, se kormány... semmi. És közben már látod a sok-sok €-t, amit a szervizben kell majd hagynod...
0:00 --- újabb -300€ bírság, a kihagyott pihenő miatt
Na ez után jöttem ki írni.
-
#15557 Jaja, pénz bünti meg XP bünti is abból a fuvarból!!! -
kerel #15556 Az a megoldás se rossz :D Lényeg, hogy törjön a gép, mert a valóságban is általában elalvásnál törik... Azt már meg se merem említeni, hogy erre még jöhetne egy bünti is... :D Mindenki meggondolná a túlvezetést... :D -
#15555 félreérted.. nem kell random törést csinálni a gépnek magától, mert te fogod csinálni ha nem látsz semmit :D -
milos620 #15554 Ma nem sikerült 1 km-et se mennem mert a bluescreen view szerint valamelyik driver elhasalt,így uninstall és telepítenem kellett az összeset!
De behozom a lemaradást! :)
-
kerel #15553 Én se a szimulációra gondolok, csak arra, hogy pl elsötétedés, kivilágosodás és GPS-en mutatja, hogy %-kal tört a gép és a törés mértéke random lenne... -
milos620 #15552 Szia!
Olcsóbb gázolajat szeretnél itt van!
De a legolcsóbb persze mint igazából is a Lengyeleknél és, ha az Oroszország is benne lenne a játékba, akkor náluk van!
Tegnap tankoltam Wroclawba 1,19 euroért!
-
#15551 Mindjárt reagálok a fáradtságra... (már v1.1.11) -
#15550 ha elsötétedik akkor valszeg törni is fogod, nem kell azt szimulálni :) -
kerel #15549 Jó megoldás szerintem az lenne, ha nem csak elsötétedne, hanem random full elsötétedne és random valamilyen %-ban törne is a gép. Ez valamivel realisztikusabb lenne... -
#15548 Nem... jön pár órával később egy email,és az email végén lesz egy vásárlásra utaló link, rákatt, behozza az oldalt,és a játék neve,és ára alatt lesz a " Serial keys of this product ",és ez után lesz írva a sorozatszám. És csók :) Onnantól használhatod! -
#15547 Én csak nem értem hogy müködik az egész.. lefényképezett serial kodot kuldenek a boritorol?? Ez mégis hogy? -
#15546 Tényleg,amúgy cdkeyshere ittvan... de nekem nemvolt vele bajom.. szóval.. :) -
Bal0924 #15545 Hogyan tudok többel menni mint 90km/h?
Hová kell rakni a fájlt, amit letöltöttem? -
kerel #15544 Meglett a saját verda :) Csak kicsit gyenge még :'( Még csak 440-es :)
-
#15543 Indulok Newcastle-ből Milanoba na ez is lesz egy táv :D
-
#15542 Azt meg hogyan??? -
kerel #15541 Kimerítő fuvar volt... vezettem 1 rövidebbet is, csak azt elfelejtettem lefotózni... Ott városon belül kellett telephelyről telephelyre vinni...
ez a hosszabb volt...
-
#15540 Szerintem ugy lenne a jó, ha két órával előtte kapnál figyelmeztetést a GPS-en, egy órval előtte meg már ásítana, aztán mikor már tényleg lejárt az idő akkor gyakrabban sötétedne be majd hosszabban évgül teljes blackout :) Szerintem ez az átlátható szürke kép nem elég jóó, jobb volt a régi verzioban talán a 18W-ben ahol teljesen besötétült. just my two cents -
#15539 angol? likeld mr légyszi, én ugy emlékszem a másik választhato nyelv a török volt :DDD -
#15538 muti... mármint a linket. -
#15537 Én a feléért is csinálok neked... occón adom.. -
#15536 Angol oldal,vettem már ott sorozatszámot, idáigis tökéletesen működik :) pedig most lesz egy éve hogy vettem :)