52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Tikal #15575
    nagyon sokszor átmegyek rajta é ritkán kapnak el :)
  • 0Diaz0
    Én akkor inkább már rugom neki tovább.. ha megbüntetnek,megbüntetnek.. de volt már olyan hogy nemkaptam büntit.. sőt.. 1x se kaptam büntit.. :D

CD Galaxisból az ETS2 : Megrendelve!
  • Bal0924
    Milyen dolog az hogy átmegyek sárgán, és erre bírságot kapok.. :S
    Nem bírtam volna megállni, ha meg fékezem átcsúszom a piroson, ugyan az a helyzet.. :S
  • Boxer HUN
    szerintem este, mikor hazajövök, már a mostani v1.1.11 is elavult verzió lesz...
  • Boxer HUN
    Folyamatosan fejlesztik, de az egy jóval későbbi javításban lesz elérhető. Jelenleg ami kijön javítás, az szinte mind finomhangolás, és szépségtapasz... De lesz majd komoly csomag is...
  • WinStar
    jah hogy te kipróbálhatod a következő patchet?Akkor még csak javítások lesznek..térképeket később terveznek ki adni... :)
  • Tikal #15569
    Mondjuk nem tudok hirtelen ismert fafeldolgozo céget, de biztos van pár Europában :)
  • skwerl1990
    problémám a következő: megadom az aktiválókódot de játék közben majdnem minden leállásnál (ESC) kiírja h a triál verzió lejárt adjam meg a kódot, mit lehet ezzel tenni/ ki találkozott már ilyennel? (újratelepítés, újabb patch, mindennel próbálkoztam)
  • Tikal #15567
    Nem rossz..
  • Scharnhorst
    Mai befejezés során eddig sikerült tolnom tovább a felfedezést:

• Boxer HUN
    Nem én vóóótam...
  • Tikal #15564
    A fatelepet John Deere-nek átnevezni nem hülyeség? Ők csk gépekt gyártanak, nem fát vágnk tudtommal :)
  • Boxer HUN
    Az idő múlása a sebesség függvényében változik az autópályán és a városokban (gyorsabban haladsz, gyorsabban telik az idő), viszont az alsóbbrendű utakon ugyanolyan gyorsan telik ha állsz, mint ha haladnál.
  • 0Diaz0
    Na srácok, akkor tudnátok pár oldalt,boltot küldeni ahol meglehet venni az ETS2-t? Megrendelem dobozostúl,cd-stül.

Ez a paypal ilyen sok használatlanság után, s.gghülye.
  • Boxer HUN
    ... A következő patch-t tesztelem.
  • f2d
    Jó lusta sofőröd van.
  • fuszhi
    Üdv a kezem mint a villám
  • Boxer HUN
    Na akkor ide skubizzatok:

Tachograf szerint indulsz 11 óráról. Telik az idő egészen...

2:12 --- 1 ásítás (tiszta kép)
    1:50 --- 1 ásítás (tiszta kép)
    1:22 --- 1 ásítás (tiszta kép)
    0:56 --- 1 kezdesz fáradni (homály)
    0:35 --- 1 kezdesz fáradni (homály)
    0:15 --- 1 kezdesz fáradni (homály)
    0:00 --- nem történik semmi
    0:00 --- 1 ásítás (tiszta kép)
    0:00 --- 1 kezdesz fáradni (homály)
    0:00 --- -300€ bírság, a kihagyott pihenő miatt
    0:00 --- Elaludtál (homály) !!! ELVESZTETTED A GÉP FÖLÖTT A KONTROLLT !!! KB.: 5 másodpercig se fék, se kormány... semmi. És közben már látod a sok-sok €-t, amit a szervizben kell majd hagynod...
    0:00 --- újabb -300€ bírság, a kihagyott pihenő miatt

Na ez után jöttem ki írni.
  • Tikal #15557
    Jaja, pénz bünti meg XP bünti is abból a fuvarból!!!
  • kerel
    Az a megoldás se rossz :D Lényeg, hogy törjön a gép, mert a valóságban is általában elalvásnál törik... Azt már meg se merem említeni, hogy erre még jöhetne egy bünti is... :D Mindenki meggondolná a túlvezetést... :D
  • Tikal #15555
    félreérted.. nem kell random törést csinálni a gépnek magától, mert te fogod csinálni ha nem látsz semmit :D
  • milos620
    Ma nem sikerült 1 km-et se mennem mert a bluescreen view szerint valamelyik driver elhasalt,így uninstall és telepítenem kellett az összeset!

De behozom a lemaradást! :)

• kerel
    Én se a szimulációra gondolok, csak arra, hogy pl elsötétedés, kivilágosodás és GPS-en mutatja, hogy %-kal tört a gép és a törés mértéke random lenne...
  • milos620
    Szia!

Olcsóbb gázolajat szeretnél itt van!

De a legolcsóbb persze mint igazából is a Lengyeleknél és, ha az Oroszország is benne lenne a játékba, akkor náluk van!

Tegnap tankoltam Wroclawba 1,19 euroért!
  • Boxer HUN
    Mindjárt reagálok a fáradtságra... (már v1.1.11)
  • Tikal #15550
    ha elsötétedik akkor valszeg törni is fogod, nem kell azt szimulálni :)
  • kerel
    Jó megoldás szerintem az lenne, ha nem csak elsötétedne, hanem random full elsötétedne és random valamilyen %-ban törne is a gép. Ez valamivel realisztikusabb lenne...
  • 0Diaz0
    Nem... jön pár órával később egy email,és az email végén lesz egy vásárlásra utaló link, rákatt, behozza az oldalt,és a játék neve,és ára alatt lesz a " Serial keys of this product ",és ez után lesz írva a sorozatszám. És csók :) Onnantól használhatod!
  • Tikal #15547
    Én csak nem értem hogy müködik az egész.. lefényképezett serial kodot kuldenek a boritorol?? Ez mégis hogy?
  • 0Diaz0
    Tényleg,amúgy cdkeyshere ittvan... de nekem nemvolt vele bajom.. szóval.. :)
  • Bal0924
    Hogyan tudok többel menni mint 90km/h?
    Hová kell rakni a fájlt, amit letöltöttem?
  • kerel
    Meglett a saját verda :) Csak kicsit gyenge még :'( Még csak 440-es :)

• Skypack
    Indulok Newcastle-ből Milanoba na ez is lesz egy táv :D

• Titan
    Azt meg hogyan???
  • kerel
    Kimerítő fuvar volt... vezettem 1 rövidebbet is, csak azt elfelejtettem lefotózni... Ott városon belül kellett telephelyről telephelyre vinni...

ez a hosszabb volt...

• Tikal #15540
    Szerintem ugy lenne a jó, ha két órával előtte kapnál figyelmeztetést a GPS-en, egy órval előtte meg már ásítana, aztán mikor már tényleg lejárt az idő akkor gyakrabban sötétedne be majd hosszabban évgül teljes blackout :) Szerintem ez az átlátható szürke kép nem elég jóó, jobb volt a régi verzioban talán a 18W-ben ahol teljesen besötétült. just my two cents
  • Tikal #15539
    angol? likeld mr légyszi, én ugy emlékszem a másik választhato nyelv a török volt :DDD
  • Boxer HUN
    muti... mármint a linket.
  • Boxer HUN
    Én a feléért is csinálok neked... occón adom..
  • 0Diaz0
    Angol oldal,vettem már ott sorozatszámot, idáigis tökéletesen működik :) pedig most lesz egy éve hogy vettem :)