Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

luspaydavid
Naaa ez tetszik ! <#smile>

The Truck Is My Life

fuszhi
Ja , egyre türelmetlenebb vagyok.

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

Azt meghiszem. GTS-ben volt összesen négy opció (motorteljesítmény, kormányzás, fogyasztás, átfestés), itt meg egy rakás lehetõség. Kezdi megközelíteni az American Long Haul tuningopcióit a játék, és ez jó.

fuszhi
Hááát, változtattak egy picit.

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

Hoppá, micsoda tartalmas képek! Nézzük csak azokat az ikonokat ott fent (balról jobbra haladva), vajon mik lehetnek?

a.) Tengelykonfiguráció, úgy tûnik az van megnyitva a képen. 4x2, 6x4 és 6x2-4 konfiguráció van az Actroshoz, szóval gyanítom, hogy az utóbbinál fel-"lehúzhatók" a második tengely kerekei. Zsír.

b.) A második ikon gondolom az optikai tuning sablonok: Actros esetén Trust-os külsõ festés, Magnum esetén Route 66 vehetõ, stb.

c.) Motor és menetteljesítmény-tuningnak tûnik a harmadik ikon, legalábbis eléggé árulkodó a motor rajta.

d.) A negyedik nem tudom mit ábrázol. Lengéscsillapító talán?

e.) Beltéri optikai tuning sablonok: Trust-festés, stb.

f.) Kamion átfestése, gondolom felülírja a sablonokat.

g.) Részletes külsõ optikai tuning, már csak a felfüggesztési pontokból ítélve: fényszórók, dudák, lökhárítók, stb.

h.) Plusz cuccok a vezetõfülkébe. Mondták korábban hogy lesz megvehetõ GPS, ez is azt sejteti... 😊

Baromira jó lesz a tuningrésze a játéknak, tetszik!

Jó, mondjuk nem volt nehéz!

(bocs a dupláért!)

Beszarás mit találtam!!!<#taps><#eljen>

abban a videóban ha jól tudom a videó neve: A7 Dam Netherlands vagy ilyesmi amikor a Mercedes Benz Trust Editionnal megy a videóban és csak szinte egyenes úton megy lehet azért hogy nem akarják meg mutatni mert annyira rossz az irányítás. 😄DD xDD

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

kawasaki kx

Tanulj meg olvasni, megjelenés 2012, jelenleg 2011 et írunk, a másik meg sztem nem kellene linkeket kéregetni, ha annyira játszani akarsz majd vele vedd meg eredetibe! 😊

Konfig: Core i5 E760/2,8Ghz, 4GB RAM DDR3 1333Mhz, Gigabyte Gf GTX560Ti OC 1GB 2TB HDD

TruckerDave
A csörgõ órát nem is lenne nehéz megcsinálni, hisz a PTTM-ben is úgy volt.

A Trucks and Trailers a cseh hadsereg tehergépkocsi-szimulátora, nem jelent meg bolti forgalomban.

De most komolyan, nézd meg a linkeket a fejlécben, mindenre ott a válasz... Öt percet kellene csak keresgélned... <#confused>

Ja, ilyen tekintetben az az ötperces gátas videó igen hasznos volt, mivel megtudták, hogy a kormányzást tényleg meg kell csinálniuk, különben darabokra szedjük õket... 😄

De TruckerDave-nek is igaza van, elég egy-két kép, és mellé némi elcsepegtetett infó... Pár szó, elejtett morzsa, pl. hogy "vehetsz pótkocsit a sofõröknek az ALH-hoz hasonlóan", vagy "lesz használható EuroTunnel vasút a Csalagútban", "kapsz ébresztõórát, hogy ne kelljen fixen 10 órát pihenned, ha nem vagy hullafáradt", stb...

a trucks and trailers?azis olyan hasonlo?es az is akkor jon ki?
Falkon
Persze, egy olyan fél év múlva gyere vissza, adok!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

akkor valaki dobna 1 linket ahonnan lebirom tolteni?? elore is koszonom 😊
lorci
Igazán tehetnének buszokat is sokat dobna rajta<#finom>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

tudsz segiteni?
fuszhi
😊)))))))))))))))))))))))))))))

sziasztok valaki tudna adni egy linket ahonnan lelehet tolteni az Euro Truck simulator 2 ?
TruckerDave
Nem is muszáj videó, esetleg elég lista a változásokról. Hátha van annyi újítás, hogy kitegyen egy listát<#whatever>

fuszhi
Szerintem is jó lenne már ha mutatnának valami hosszabb videót a játékmenetrõl. Nagyon hasznosnak tartanám. Kiderülhetne a kormányzással kapcsolatosan is egy két dolog. Illetve vajon másvalamiben, és ha igen akkor miben változtattak.

A játékmenetrõl viszont még mindig nem tudni semmit, annak ellenére, hogy szeptemberre ígértek infókat. Remélem hamarosan megejtik a dolgot, mert szépnek már szép a játék, de a kemény magnak ez szerintem másodlagos, jó lenne már tudni, mit is lehet konkrétan csinálni majd a játékban. 😊

Kistódi
Ha este van sztem legyen sötét és ne naplemente legyen este 12-kor 😄😄😄

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

Nincs nekem ugyan semmi bajom a mostanival, sokkal jobb, mint a GTS-es alkonyat este fél 11-kor... 😄

Truck Driver001
-"tûzoltó, rendõrautót"
😉

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Jajmár, GTS-be az volt a bajotok, hogy túl világos volt az éjszaka, most meg az, hogy túl sötét!
Most akkor döntsétek már el...

fuszhi
Hát hogy szerintem kicsit sötétebb a kép mint kellene, igaz nem is ennyire világos mit amilyenre sikeredett.

Bocs! megválzoztatni az eredetit.
De miért kell ezt??
wollnerd
Meg hát jól jöhetne hogy vészhelyzeti jármûvek is bukkanhatnak fel néha a forgalomban a szirénájukat használva... 😊))

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

fuszhi
Tudom hogy volt már ez a kép csak egy kicsit változtattam rajta.

fuszhi
Néha szívesen látnék tûz oltó kocsit, rendõr autót, vagy egy két kamaz-t ami csak úgy közlekedne mint a többi jármû. Az szerintem még tudna dobni rajta. Persze jó így is, nyilván. Nem tudom hogy figyeltétek e, de még a hangszigetelõ fal tetején lévõ fém lemez is kicsit meg van rozsdásodva egy két helyen. "Az idõ vasfogai" 😊

Az lehet. 😄

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Azért mert a képek,egy vasárnapot mutatnak😄

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

Az lehet, de kamion egy száll se.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

TruckerDave
Nagy csúcsforgalom van lehetne több kamion, de póttal, nem úgy mint GTS-be, hogy simán szaladgáltak.

Dupi30
Az jó hogy végre van rendesen forgalom.

LFS World név: Dániel(hunn)

norbee46
Csodás képek! <#eljen><#taps>

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

fuszhi
Kellemes meglepetés a képekkel kapcsolatban, hogy valóban erõsen kezd hasonlítani az eredetire 😉 Csak ámulok ...

Nagyon jók a képek! Nekem az éjszakai képek egyre jobban tetszenek. De lehet hogy még lesz egy kevés dugó is! Legalábbis pár képen igen csak sok autó látható egymáshoz nagyon közel világító féklámpával!

kutizsolt
jó szép<#eljen>

V-Power Shell

Nem rossz. 😊

luspaydavid
Tetszetõsek 😄

The Truck Is My Life

TruckerDave
UK

6234-es meg 6241-es hozzászólásban ott a válasz.

Szerintem azért,hogy becsapják az embereket,mert az valójában a kukásszimulátor egyik autója😊
Ne légy már butus😄...Azért,mert az ETS2-ben lévõ Scaniaról raktak képet...S ha megfigyeled a GTS/ETS Scania-kat,akkor látod,hogy nincs ennyire "kidolgozva",mint ez.
Remélem érted!😄

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

TruckerDave
Mert Euro Truck Simulator 2-ben lévõ Scaniáról van a kép. Jobban nem lehet megmagyarázni..

fuszhi
Szerintem tök komolyak vagytok ennyi idõsen én is ilyen lehettem. Azonban a kérdésemre még mindig nem kaptam választ. Miért van ott Euro Truck Simulator 2 ? Egy piros pont jár a normális feleletért. Köszi.

Lehet, de a Rondomedia nem igazán megbízható ilyen téren... T&T-nél is online leaderboardot ígértek, ETS2-nél meg már most tényként közlik a licenszelt kamionokat, a 60 várost és a megjelenési dátumot, amirõl még az SCS-nek sincs biztos álláspontja. 😉

Nekem nem probléma törölni a hozzászólásaidat. Akár az összeset törlöm, csak vedd már észre, hogy brutális nagy baromságokat beszélsz itt reggeltõl estig! Próbálj már meg értelmes hsz-eket írni, ne ilyen félgondolatos összekapirgált értelmetlen baromságokat. Ha látom, hogy nem írsz fasságot, megtalálod a hsz-eidet. És nem nyitok róla vitát!

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*