Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

El tudnék viselni némi infót a cégmenedzsmentrõl... Mennyire határozhatjuk meg mit szállítsanak a kollégák, vehetünk-e nekik külön pótot, ilyenek... :)

Oké. Amúgy meg már 5 nap eltelt az utolsó képtõl úgy hogy már ideje lesz tenni. Legalabbís amikor szokom nézni így szok lenni kb. October 5-en tettek fel aztán October 9 és így 4-5 napjára raknak fel mindig képet. :) Legalábbis remélem. :D

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

fuszhi
kard ki kard :) remélem nem soká megint dobnak valami fincsit. Mondjuk egy jó "ropogós" belsõ nézetes kamera man-t :)))

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

gumikacsa
Van hardware téma, nem itt kellene ezeket a dolgokat megbeszélni.

Renault magnum http://kamionszim.hu

Opelfan
Atya Isten, ezt Te találtad ki vagy valaki mondta neked? Tény hogy a mai vasak kevesebbet bírnak de ennek a használathoz semmi köze, ha esetleg mûszaki iskolába jársz kérdezz meg egy elektronika tanárt hogy miért van ez és õ elmagyarázza Neked, nekem nincs kedvem a sorokat tölteni ezzel és hosszasan OFF-olni.

Az autó benzinnel mûködik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

Opelfan
A hûtés azért sok mindentõl függ mekkora a laptop milyen a hûtõ stb, régebbi laptopok azért is bebolondultak ha asztalterítõn játszott az ember. Személy szerint próbálkoztam egy FJSiemens laptoppal, az úgy felforrósodott hogy Winrar közben is fagyott az egész. Barátnõm laptopja szintén fusi ... volt, tönkrement állásában magától, ezek után ennek a márkának nem hiszek. :)
Sokakkal ellentétben nem hiszek az ilyen bazi nagy hûtõs számítógépekben, játékcélra vettem egy Dell asztali gépet egy éve nem akarom leírni milyet mert már valaki leszúrt itt hogy dicsekszek, a lényeg, hogy meglepõ módon nincs benne túlméretezett venti és hûtõborda, kivéve persze a videókártyán amit külön beletettem. Egyébként azt mondom én is, hogy inkább asztali gépen kell játszani, de a sors iróniája, hogy az asztali gépemtõl 1300km-re vagyok, így marad a laptop :).

Az autó benzinnel mûködik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

hiába van neked asztali géped ha csak 750Mhz-es, nVidia Geforce 6000 nemtom hányasod van meg 512-es ram. :D

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

így van. :D Nekem is a laptopba hiába van 8400-as nVidia Geforce mert mondom akkor: nah a régi asztali gépemben meg 8600-as volt, nVidia akkor mondom ebben is el fog menni az ets meg ilyesmi játékok. Nos az ETS 1 is csak full minimumon is szaggat és 3 perc után kidob a játék. Hiába a laptop nem erre van és ami nekünk van laptop (3 gépünk van, 2 asztali, 1 laptop) és csak neteztem rajta és az annyira forró volt, rendesen égett. :D

Brain00
Szerintem menjetek nyitni egy fórumot kinek van jobb laptopja nekem asztali van és azon nem fut el a T&T. Na erre varjál gombot.

szabii98
Nekem is laptopom van és megy vele minden, nem errõl van szó. Hanem azt a hûtést laptoppal nehezen állítod elõ mint egy asztalival . Az én laptopom is melegszik és hetente van normálisan tisztítva

I met God. She's black

94mike
Legjobb spanom 2 éve laptopon tolja ETS-t,néha GTS,TDU1...és semmi bajasincsen..: ) ugyan azon a grafon tolja mint én az asztalival..
de igaz,aki játszani akar az ne laptopot vegyen,hanem asztali gépet,a laptop nem errevan kitalálva,bár mekkora bika is D:

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Atikah
szerintem nem fujitsu laptopja van :)

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

+1
De még annyit hozzátennék hogy: lehet hogy csodálkozol hogy jé milyen jól fut de fél év után már nem fog mert annyira vékony benne például az alaplap hogy elég hama elég. Lehet hogy most jól bírja de fél év után már nem fogja.

+1

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

Naja. Csakhogy neki, és meg fogsz lepõdni, még elég sok embernek nincs félmilliója laptopra. Sem apuci nem tojik neki. Ami neki van azon nemigen fog jól futni. Ezt mondtuk. Ez most jó alkalom volt rá, hogy eldicsekedhess a gépeddel. De itt baromira nem vagyunk rá kíváncsiak. Én legalábbis nem. <#wow3>

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipõjét húzza fel.\"

Opelfan
"laptopon ne játssz mert megdöglik szegény"

Nem tudom mi bajod a laptoppal. Én is laptopon játszok, Core i5 2,9Ghz, 4Gb RAM, 120GB SSD + 500GB HDD, HD6650, tán' szerinted ez nem elég ilyen himi-humi kamionos játékra? Austrian Truck Sim.-mel játszok full grafikán 4x élsimítással soha nem akadt még. TDU 2 is mindenféle szaggatás nélkül megy legnagyobb felbontáson.

joceruza
Úgy érti hogy akadni fog mint a sz.r!

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

kutizsolt
hogy érted hogy diavetítés rajongó????

V-Power Shell

Ja,tudja a directX 9-et. De azzal játszani inkább ne akarj. Hacsak nem vagy diavetítés rajongó.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

hát jah, laptop is meg az ETS is. :DDDD

6356 Hsz: Hát igen. :D

szabii98
laptopon ne játssz mert megdöglik szegény

I met God. She's black

kutizsolt
helló valaki tudna segíteni aki ért a laptoppokhoz?
ATI Mobility Radeon HD 4200 ez directx9-el egyenlö vagy mivel?

V-Power Shell

Mit akarsz már magyarosítást, még ki se jött a játék...'-.-

v43 001
Eddig is magyrul jöttek ki nálunk a játékaik: ETS, GTS... Az ETS2-t is meg lehet majd vásárolni majd magyarul, ez biztos.

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

TruckerDave
Én kinem állhatom ha nem magyar, pedig valamennyit tudok angolul, de azért ha jön ebbe is mail azt jó lenne érteni :D

Dupi30
És amúgysem fontos annyira szerintem a magyarosítás mert azért ez nem egy "sztoris" játék (Pl:Mafia2) hanem egy szimulátor. Bár azért jól jönne, de nem halunk bele abba ha nem lesz.

LFS World név: Dániel(hunn)

TruckerDave
Szerintem ez nem a kiadótól függ, mert T&T-nél is magunknak fordítottuk. SCS csinált egy olyan oldalt és kész.

wollnerd
Hát fõleg ha a magyar kiadója sevenem lesz! ;)

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Elõször inkább legyen jó a játék! Bár ha ugyan úgy megcsinálja az SCS, akkor elvileg lesz!

Magyarosítása lesz a játéknak?

Marad szerintem amilyen volt, már csak a térkép méretaránya miatt is (a real-time idõ pedig eleve itt bukik el, mivel ugye az idõ múlásának arányban kell állnia a lekicsinyített Európával).

Akik meg hosszú fuvarokat akarnak, szerintem ennek ellenére se aggódjanak. Ha az ETS2 Németországa ugyanakkora mint a GTS-é (márpedig az eddigi infók szerint igen), akkor eleve 40 perc vezetés kell hozzá, hogy Kielbõl lejussunk Münchenbe. Na most ez alapján el lehet képzelni meddig tart majd egy jóval hosszabb Varsó-Róma menet... ;)

Hja,mire "kijátszod" a játékot leszel vagy 40 éves:D

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

Szerintem egy kicsit lassulni fog az idõ az elõzõ részekhez képest vagy marad amilyen volt, de realtime sose lesz.

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipõjét húzza fel.\"

De én szerintem õ arra gondolt hogy azért nem fog 9 órát ülni a gép elõtt hogy este 7 óra legyen a játékban például, nem ? :)

hát igen. Például játszod 1 órát aztán elmented és akkor fogod megint játszani amikor akarsz. :)

Dupi30
Nemtudom miért fontos egy huzamban végigvinni egy fuvart. Ha 9 orás lenne egy fuvar (bár szerintem nem lesz sajnos) akkor több huzamban is el lehet vinni.

hát igen. :D
6349 Hsz: +1, mint FSX-ben is van át lehet állítani az idõt olyan kéne ide is. :)

TruckerDave
+1

Gerypapa 95
én egy idõállító funkcióval is megelégednék :) nem tudnék azért napi 9 órát itt ülni a gép elõtt suli idõben !

Dupi30
Igen! 1 perc alatt 1 km-er jobb mint 5 mp alatt :D

wollnerd
Meg hát a legfontosabb: Az idõzóna.
Remélem mindenki érti, mire gondolok. :)

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

ezt a Trucks&Trailersben sikerült le tesztelnem. :) Mert volt az addon map és ahogy mentem 10 Perc alatt 10 Km, így az igazi. Remélem ETS 2-ben is így lesz de ha jól tudom ezt már mondták hogy valós utak lesznek mármint a hosszaságuk, lehet 2 órás út is ha nagyon messzíre mész de így az igazi. :)

@Dupi30: Persze, és akkor Európát is csinálják meg 1:1-es méretarányban, ugye? :) Nem kell itt sûrûbben megállni majd szerintem, elvégre a GTS-hez képest a méretarány nem változik. Ott tízóránként volt kötelezõ pihenni tíz órát, itt is ugyanannyi lesz szerintem a limit.

"A Euro Truck Simulator 2 egyik remek újítása a beépített Útvonaltervezõ lesz, mely egy GPS-t, a fuvarral kapcsolatos határidõket, illetve egy külön diagnosztikai és kommunikációs modult foglal magába. Ahelyett, hogy az aktuális fuvarral kapcsolatos infókat külön ikonok segítségével jelenítenénk meg a játék kezelõfelületén, a lényeges infókat inkább egyetlen valósághû ketyerébe gyúrtuk össze - egy mindentudó PDA-ba, aminek valószínûleg minden sofõr nagy hasznát venné.

Bár a készülékünk fiktív, az alapötlet nem az: számtalan szállítmányozási vállalat szereli fel ehhez hasonló útinformációs ketyerékkel a flottájuk jármûveit, mellyel bármikor nyomon követhetik a jármûveik útját - a Nagy Testvér tehát mindig mindent lát, aminek persze a sofõrök sokszor nem örülnek."

TruckerDave
Meg hogy a fuvarod még hány km. Mer jól van hogy látod hogy ennyire elég az üzemanyag ha nem tudod mennyire vagy :)

Dupi30
Szerintem az lenne a legjobb hogy ami a valóságban egy perc az a játékban is ugy legyen (mint pl az omsi simulatorban) úgy nem lenne baj a megállás. Ugyanez a kilométerekre is vonatkozzon hogy 1 km ne 1 másodperc legyen... Illetve remélem a fedérzeti computeren le lehet olvasni az átlagfogyasztást is.

fuszhi
JohnBart urat kérném, egy jó alapos elemzésre köszönöm. Szépek a képek. Mi változott a kamionokon a kormány? meg stb? Üdv mindenkinek.

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

tamás98
Szerintem majd kilehet kapcsolni a játékban,vagy ha nem akkor a modderek úgyis kitalálnak majd rá valami megoldást.

MAN TGA D20

MANos Viktor
Jah csak gondolom olyan gyorsan fog menni az idõ hogy elég sûrûn megkell állni. :S

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

Nekem tetszik mind a kettõ kép! <#eljen>

A DAV engem is kicsit megijesztett most. :| Bár elég nagy hiba lenne, de nem a legnagyobb.