52658
-
#15655 Van már mod amitől minden márka normális lesz?
Meg volt itt valami trailer mod is.
Kaphatok róluk linket? -
ntex #15654 1953km ez is :D -
WinStar #15653 csak? :)) Nekem eddig 153 000 Euró volt a legdrágább amit fuvaroztam,csak 1900 km...az még semmi se :) -
#15652 Nagy nehezen csak összejött a pót konvert:
Erős béta jelleg... -
ntex #15651 Eddigi leghosszabb fuvarom jön, 108.554€-ért :D
-
razor1997 #15650 A felső videóba azt a merci kormányt hogy lehetett úgy a közepét szétbarmolni.Szebben nem is lehetett volna.Biztos türelmetlen volt :D -
#15649 először én is jobb oldalon kezdtem el menni Angliába, aztán rájöttem Angliába bal oldali közlekedés van :DDD -
#15648 Angliába kimentem,majdnem balesetet okoztam a bal oldali közlekedés miatt:D
Alagúton nem lehet kimenni? -
#15647 ...Na úton van az ETS 2-m.. :) Hétfőn már a kezembe lesz végre... :) -
#15646 Ez már nagyon függő, de faßa. -
#15645 azta büdös::DD lehet átfaragom:D
10 környékén milyen kormány ajánlotok? -
#15644 lehetőség adott:
vagy
-
#15643 nem kell aktiválni,ha a dokumentumok/ets2/mod mappába raktad,akkor már "használható". Csinálj egy próbakort,menj ki a pályára -
#15642 az korrekt :DDD hát én 3 fuvaronként kilépek netezgetni,enni,inni,de nem bírom sokáig,és visszamegyek :DD Addiktív játék amúgy,engem a tájak kidolgozottsága fog meg benne a legjobban. -
#15641 Az a kormány nagyon fasza!
Egyébként nincs olyan olcsó kormány,aminek nagyobb a kormánykereke?Tehát pl a G25 32centis,mint egy igazi sportautó kormánya,csak minden olcsó kormánynak ilyen kis tenyérni kormánya van:D:D
Amúgy bemásoltam a no limit módot,hogyan kell aktiválni a játékban? -
#15640 Nekem már volt 144-is és egyszer sikerült 6 kerékre tennem a teljes gépet majd vissza sérülés nélkül kb 120-nál :D. Na azóta óvatos vagyok. -
#15639 Én valamelyik nap direkt előre összevágtam a pizzát kis kokckákra, beállítottam az automata váltót és úgy ettem meg ittam vezetés közben :).
Egyébként aki teheti ruházzon be a 900 fokot forduló kormányba (nekem g25) mert úgy külön élmény a game. -
#15638 Marhajó kösz:D -
dike007 #15637 lehet hogy nem fogod elhinni de 20 óra cigivel meg kajával eggyüt -
#15636 nyomsz egy F7-et,és enter,a legközelebbi város szervízébe teleportál a játék(fizetni kell a javításokért)
no limit modot szedd le. én ma pályán megdöntöttem a sebességi rekordom,137 lett a vége,de már nagyon kalapált a szívem :DD -
#15635 mennyi volt nektek a leghosszabb egyhuzamban levezett túra? tehát nem léptetek ki a játékból -
#15634 Hali!
Egész jó kis játék lett ez,illetve szimulátor:D
Jó grafika,menü,oktatómód,még magyar is:D
Kérdésem lenne: Felborultam a saját kamionommal,hogyan lehet visszatenni az útra?
Továbbá,pályán 89 nél leszabályoz,ezt a sebességkorlátot nem lehet valahogy feloldani? -
basicscale #15633 Amit előbb linkeltem oldalt onnan letöltheted azt is -
orixon #15632 Oke..esetleg tudsz szolni majd privatban hogy vegyem is eszre hogy fennt van....
Koszi elore is nagyon szepen. -
basicscale #15631 Itt van egy teljes logo pack, mindent kicserél: http://ets2hu.blogspot.hu/p/mods.html -
#15630 Majd csak este tudom ,sajna nincs nállam és dolgozom. -
#15629 pill és felrakom. -
orixon #15628 Ezt meg hogy csinaltad? nagyon tetszik es en is Mannal jarok es erdekelne..:) -
#15627 Sziasztok !!
Milyen lett a Man müszerfal!!
-
Zsoca241 #15626 Nah V43 1105 te a játékba hogyan tudtad betenni a valódi logókat? HM? légyszi mond el mert rohadt fontos lenne hogy nekem is benne legyen de nem béta verzió kell!! -
#15625 -
asdr #15624 jól néz ki, danke -
#15623 Egy kis skinezés
-
dani0826 #15622 Sziasztok , bocsi ha nem idetartozik , de valaki tud ajánlani valami jó videófelvevő programot? fraps örökösen leáll Action meg errorozik :/ köszönöm ! -
#15621 szerintem ez jobb
ez sem tökéletes, de jobb mint amit a restacar-on találtam
-
asdr #15620 cégekre találtam egy ilyet szerinted milyen lehet?
http://www.elitegamers.biz/t3539-ets2-reale-firmenanhanger -
Zsoca241 #15619 asdr én is valódi logokat keresek a játékhoz ami működik de eddig csak BÉTA verzióval találkoztam FIX is van valahol azt hiszem..... -
asdr #15618 Sziasztok!
Van a játékhoz teljes real logo mod? Leszedtem ezt itt, de a volvo kormnányán ugyanaz az idióta logo van, iveco-hoz hozzá sem nyúl. Apróság, de nekem nagyon piszkálja a csőröm.
Off topicba be akartam nézni hátha ott van, de nem elérhető
Tud valaki ilyet? Valamint van e hozzá valami real company mod, ami lecseréli a pótkocsik kinézetét valós cégekére, meg a Cargobull pótoknak is valódi kinézetet ad nem ezt a cargo mittudomé n mi a neve a játékban.
Köszönöm! -
#15617 Ez mondjuk enegem is érdekelne. Pl szintekehez tartozó motorteljeítményeket aki már elérte az összeset leírhatná, típusonként.
A Magnum alapból 2200 Nm-t tud én ezzel kezdtem, a többi nagyon halvány volt hozzá képest. -
#15616 Ja igen, és ez a képen az a mod is használatban van ami nagyobb látóteret ad a fülkében, mint látjuk ez a MAN-ban nem müködik :)