52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Tikal #15695
    áá, dehogy, csak a térkép 60% lehet németország, szerintem még senkinek nem sikerült odavetődnie :D
  • Tikal #15694
    Van egy gomb, pótkocsi lerakása! :)
  • longhaul
    Voltatok már Németországban? Elfelejtettem a hidat megnézni.

Lenne egy kérdésem, jó a fű sűrüsége meg a távolsági fényszórók, meg a napsugarak, árnyék, ezek a beállítások kinél működnek? Vagyis milyen gép bírja el ezeket megenni.???
  • Tikal #15692
    már bocs, csak hihehetetlen néha miket olvasok itt, kb mintha nem is ugyanazal játszanának egyesek, ráadásul magyarul van meg mindenkinek, mi lenne ha nem lenne magyar verzio??? El se tudna indulni a többség :DD
  • bakkerman
    de de,és én abba mindig beleálltam szemből,és nyomtam egy entert :D
  • Tikal #15690
    haver, nem tűnt fel hogy ott vilog egy baszott fehér téglalap, meg még tán magyarul is kiírja mi újság? :DD
  • bakkerman
    akkor én durván benéztem,én mindig beállok a fehér sávba,szemből,és nyomom az entert :D ezekszerint akkor valósághűen le is lehet rakni a szállítmányt? :O én azt ETS1-el nem játszottam,így nekem ez új,én az elejétől fogva csak nyomom az entert
  • gomze
    Na ez a játék tuningolás terén már kezd hasonlítani jó öreg PTTM-hez,és ennek örülök, így legalább mindenki egyénivé varázsolhatja a kamionját.

Most én is azt teszem.
    DAF XF Big Tank

• 0Diaz0
    Nincs.. :)
  • szabii98
    a garázs szintjének van köze ahhoz, hogy mennyit hoznak a csávókáim?
  • razor1997
    Az hogy amikor ő leteszi a pótot akkor ő beáll a kirakodójelre nem csak nyom egy entert és pik-pak be is állt.
  • komiki
    Én értem hogy ez a legnagyobb gondod az életben ,de miért kell trágárúl előadnod?Nincs elég retek ebben a forumban a te hozászólásod nélkül is?
  • bakkerman
    "bónusz a beállásért" ez micsoda? nekem ilyen bónuszokat nem ad be
  • zozyk
    Hatalmas fuvar... :)

• Gázfröccs
    Sziasztok!
    A patch-eket hova kell rakni?
  • csaba90
    én a 320-assal kezdtem :D úgyhogy nem gyenge az a 440.. az egy szokásos reális teljesítmény amik az utakon mennek :)
  • gordon 24
    Nem találtak ki valahol valakik a Full screen problémára valamit?

Egyzerüen semmilyen állítással nem tudom megnyújtani. Mr próbálgattam manuálisan átírni a config filét, de nem történik semmi:)

Nagyon nem jó ez így sajna..
  • rambóóxd
    Szerintetek az mitől van hogy a kamionom mindig rózsaszín lesz?? lefestem 10 perc és megint rózsaszín.. :SSS a színjavítást kikapcsoltam már..
  • Solt
    Működik az rendesen, nyugi... ;)
  • bakkerman
    na majd kiderül,ha nő a szintjük,köszi! Csak picit idegesít azért :D
  • razor1997
    Itt is van főleg 10 éves kamionokon is csak ott mágnesezik a bolondok ami szabályellenes vagy meg is lehet azt bütyköltetni autóvillamoságisal.Úgyhogy van csak mondom megbütykölik.De itt van példának az egyik ismerősünknek MAN F2000-es van amin min 8-10 éves azon piszkálva van.
  • Solt
    Sokan kiütik, mert az menő, viszont abba nem gondolnak bele, hogy akár egy vétlen balesetnél, amikor nem ők a hibásak, kiderül minden... főleg, ha kapnak egy komplett szakértői vizsgálatot... Olyan büntetést von maga után, hogy nem éri meg... szerintem...
  • Solt
    A kártyás már más világ...

A része, miután odarakták, de alapból az nem tartozék, mivel 7-8 évvel ezelőtt ilyeneket még hírből sem ismertünk. :) Gondolj csak bele, hogy a nem tálcás tachográfok mennyi idősek... régen még a komplett óra egyben lenyílt... azokban fix, hogy nem volt semmi ilyesmi... :)
  • jocking
    Így max. a nyugati viszonyokhoz képest reális, itt nálunk Magyarisztánban ilyen tuti nincs a kamionokon. Nem egyszer volt már rá példa, hogy én autóval mentem 80-nal és a kamion 100-110-zel húzott el mellettem (főúton, nem autópályán). Hozzáteszem, nem IFA vagy hasonló régi cucc volt, hanem ilyen max 10 éves (vagy fiatalabb) nyugati márka.
  • razor1997
    Én amúgy ezt amit írtam a régiekre gondoltam.Mondjuk ott van a kártyás az már egy egész komplett elektronika meg ott már nincs szabályzószelep mivel a legtöbbnél már nincs adagoló mint a MANoknál a Common Rail os kivitelezés,hanem egy tápszivattyú ami elég komoly nyomást előállít és a környékén van a leszabályozás..Viszont az előzőbe annyit lefelejtettem hogy a korongosnál általában jobb oldalt szokott lenni a biztosítékok alatt egy kis doboz ami elfogadható annak az elektronikának amit te írtál,viszont azis a tachográf része.
  • rambóóxd
    Szerintetek az mitől van hogy a kamionom mindig rózsaszin lessz?? lefestem 10 perc és megint rózsaszin.. :SSS a színjavítást kikapcsoltam már..
  • Solt
    Nyugszik a beteg! :D

Idő kell nekik amíg szintet lépnek... A képzési elveknél állítsd kiegyensúlyozottra, és szép lassan elkezdenek termelni, egyre kevesebb lesz az üresjárat. Én a 12. szinten vagyok, két sofőröm van, mindkettő 3.3-s, és napi 2000 euró körül termelnek...
  • Solt
    Nem, nem ugyanaz... :) Lehet, hogy az új készülékekben ez már integrálva van, de a régebbiek esetében ez két külön dolog. A tachográfok jó része már akkor üzemben volt, amikor limitálásról még nem is hallottunk... ;)
  • razor1997
    Ööö egy a gond hogy a tachográf meg az az elektronika amire te gondolsz az ugyanaz.A váltóról ugyebár jön a kilométerjeladó az bemegy a fülkébe ott pedig a műszarfal alatt a tachográfba ahol az adatokat is feldolgozza azonkívül hogy a korongra ír és onnan meg vissza ki az elektronika az adagolóba,ahol van egy szabályozószelep.;)
  • wollnerd #15666
    WTF???? Ez lehetetlen! Csak ezt másoltad be és SEMMI mást? Bemásolása után történt ez?
  • akos25
    Mondjuk nem lehet az, hogy máshol is kellene garázst venni? Nem jutottam el még eddig, csak egy feltevés, de lehet ez lenne a megoldás...
  • gomze
    Első saját módom !

DAF XF 560LE Motor

(0-100km/h-ra 2 másodpercet ver az 510LE motorra, de még így is messze elmarad a 750LE Volvótol)
  • rambóóxd
    Sziasztok!! Szerintetek az mitől van hogy a kamionom mindig rózsaszin lessz?? lefestem 10 perc és megint rózsaszin.. :SSS a színjavítást kikapcsoltam már..
  • bakkerman
    tehát azt kéne csinálnia,hogy ha tegyük fel csinál egy Luxemburg-Dortmund fuvart,akkor a következő fuvarja például legyen Dortmund-Rotterdam,utána Rotterdam-Calais,Calais-Carlisle és így tovább...mert így csak viszi a pénzt a csávóka,lehet eladom a gecibe a kamionját,őt meg kibaszom,és viszem egyedül a céget
  • bakkerman
    egyébként ez valami bug,hogy a sofőröm az mindig Luxemburgból indul???? ott van a hedkvarterem,és ő szépen onnan fuvaroz,visszafele meg ÜRESEN hozza a kamiont...úgy kéne csinálnia neki is mint nekem,hogy a célállomáson leteszi a cuccost,ugyanott felveszi a következőt,és megy a következő városba és így tovább. De ez a szerencsétlen meg visszamegy mindig Luxemburgba,ami profitot hoz egy-egy fuvarjával,azt elis bassza visszafele benzinre. Nem lehet valahogy megoldani,hogy ÉN adjam neki a fuvarokat? Keresztül kasul bejárom európát,ez a buzi meg csak Luxemburg 400 kilóméteres körzetében dolgozik.
  • Solt
    Nem a tachográf korlátoz le, hanem egy külön elektronika. ;)
  • Solt
    Van, de jobban jársz, ha keresel vagy itt a keresővel, vagy google... ;)
  • bakkerman
    majd írd már meg hogy IRL mennyi időt alatt teljesítetted!
  • razor1997
    Nem mivelhogy a valóságba is csak 90km/h a max sebesség a kamionoknál mivelhogy a tachográf lekorlátoz.Ezért van így megcsinálva a játék hogy realisztikusabb legyen.De már volt a fórumon belinkelve olyan mod.
  • atila4
    Ha tuningolom a kamionomat akkor fog tudni 90km/h-nál többel is menni?