52658
-
WinStar #15736 Amúgy a játék Steamen is elérhető?Csak mert ugye anno volt róla szó hogy ott is rendelhető lesz,meg ha oda is bejelentkezel vele s beregeled a játékot akkor automatikusan letölti a patch-et, stb... -
#15735 -
Zsoca241 #15734 BOXER AZ A JÓ VERZIÓ AMIT BELINKELTEM FRISSÍTVE!!! -
Zsoca241 #15733 AKINEK ESETLEG MÉG SZÜKSÉGE VOLNA A VALÓDI KAMION LOGOKRA AZ EURO TRUCK SIMULATOR 2-BEN
NEW!!! REAL LOGOS MOD 2.0 VERZIÓ STABIL TÖLTHETŐ INNEN:
http://www.trucksimsforum.de/viewtopic.php?f=239&t=15130 -
#15732 http://restacar.hu -
slayer006 #15731 Sziasztok!
Valaki adna egy valóban működő Real Logo Pack -hoz linket?
Előre is Köszi. -
#15730 1.1.1 -
#15729 Te melyik verzióval játszol? -
#15728 Ja de mész 90-el az autópályán és egy óra alatt csak 60KM-ert számol el. Ha megfigyelitek mindegy mennyivel mész, 1KM=1perc. Ha városban mész 50-el akkor is. -
#15727 És ezt ki mondta??? Mert tegnap este éjfélre fejeztem be a két legutolsó build tesztelését épp az alvásszimulációval kapcsolatban... Posztoltam is, de a kedvedért újból berakom a végeredményt. Mellesleg a visszajelzések alapján, a bétateszterek pozitív visszajelzéssel nyugtázták (többek közt én is) ezt a beállítást, ami majd a következő javítócsomagban lesz a számotokra hozzáférhető.
v1.1.11-ben, és most így működik:
Tachograf szerint indulsz 11 óráról. Telik az idő egészen...
2:12 --- 1 ásítás (tiszta kép)
1:50 --- 1 ásítás (tiszta kép)
1:22 --- 1 ásítás (tiszta kép)
0:56 --- 1 kezdesz fáradni (homály)
0:35 --- 1 kezdesz fáradni (homály)
0:15 --- 1 kezdesz fáradni (homály)
0:00 --- nem történik semmi
0:00 --- 1 ásítás (tiszta kép)
0:00 --- 1 kezdesz fáradni (homály)
0:00 --- -300€ bírság, a kihagyott pihenő miatt
0:00 --- Elaludtál (homály) !!! ELVESZTETTED A GÉP FÖLÖTT A KONTROLLT !!! KB.: 5 másodpercig se fék, se kormány... semmi. És közben már látod a sok-sok €-t, amit a szervizben kell majd hagynod...
0:00 --- újabb -300€ bírság, a kihagyott pihenő miatt
Na ez után jöttem ki írni.
Az idő múlása a sebesség függvényében változik az autópályán és a városban, viszont az alsóbbrendű utakon ugyanolyan gyorsan telik ha állsz, mint ha haladnál.
Ez is elfogadható. -
ntex #15726 Arra célzott hogy ne itt kéregess warez linket stb.
Más: Ti kaptok e-maileket a játékban? Én össz vissz négyet kaptam a 32000 km-em alatt, az első fuvarok során, azóta semmi... -
#15725 Már hogy tudnál, amikor írni sem tudsz? Te vagy Pákó? -
lenhoffer #15724 en tudok olvasni kocsog
-
Robert24 #15723 Pár kép a mai 1. fuvaromról. Skót fővárosból Edinburgh-ból indúltam és Dijon lett a vége.
-
-
#15721 nem hittem volna hogy még ennyi idő után is leköt ez a játék,megérte a 8e forintot
http://www4.picturepush.com/photo/a/11254862/img/11254862.png
http://www1.picturepush.com/photo/a/11254859/img/11254859.png -
Axtros #15720 Találtam egy bug-ot.
Amikor ki szeretnél választani új fuvart és az összes elérhetőt meg szeretnéd tekinteni a listában, amely éppen elérhető a 'világban', akkor a lent található csúszka nem megy tovább, ha eléred az utolsó lapot, amely egy képernyőn elérhető. Kipróbáltam úgy, hogy ár szerinti sorrendbe állítottam a megbízásokat, és abban a városban, ahol éppen álltam, ott a legdrágább fuvar 38 ezer volt, a világ térképen viszont csak a 18 ezresekig jut el, mivel a csuszkával nem tudsz tovább lapozni. Az, hogy mi az éppen beállított sorrend, az mindegy.
Egy-egy város esetében ebből azért nincs probléma, mert ott maximum három-négy lapból áll a kínálat, a az összes elérhető fuvar esetében jóval több lapra van szükség, mint ami lent egy sorban fel van 'sorolva', amelyeken lapozni lehet.
Próbáljátok ki ti is!
-
ricky92 #15719 Amúgy már kijött az új javítás, ahol javították a fáradságot és az összeomlást is...
-
#15718 Te nem tudsz olvasni?
"Megkérnék minden kedves fórumozót, látogatót, trollt és mindenkit aki itt jelen van, hogy hagyjátok abba a felesleges link kéregetéseket, a"honnan lehet letölteni?" és az ehhez hasonló hozzászólásokat. Amennyiben nem változik semmi, a topik be lesz ZÁRVA!"
Előbb tanulj meg olvasni aztán ülj le a gép elé játszani... -
#15716 A real logo pack-hoz lenne hozzáfűznivalóm... Ne a nehezebb oldaláról közelítsétek meg a dolgokat... Miért nem nézitek meg nálam??? -
jocking #15715 Amit én észrevettem az az, hogy ha több a tengely, akkor kevesebb a hely az üzemanyagtanknak, ami így kisebb, ergo több tengely = kisebb hatótávolság.:D -
#15714 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a 2 és a 3 tengelyes kamionok között van gyakorlati különbség is, vagy ez is csak egy látvány elem? -
#15713 Jó, igazad van. De nem én vagyok az első aki kritikát mondott erről! -
WinStar #15712 ne haragudj,de nem kell lehülyézni a céget,se a játékot.Mindenki követ el hibákat,a következőbe majd orvosolni fogják valószínűleg.Nem kell egyből lehülyézni a készítőket csak azért mert becsusszant egy apró baki.... -
Ubi52 #15711 Hát nem tudom, én direkt még előtte frissítettem és még a nVidia panelban is csináltam neki egy profilt. Mindenképp kell mennie! :) -
#15710 És már sikerült a DAF palettát is kiegészítenem. Mostmár az összes kerékképlet elérhető max 3 tengelyszámig
Vagyis: 4x2,4x4,6x2,6x4,6x6
5 különböző DAF alváz letöltése
(kár hogy 4 tengelyesek nem kerültek a játékba) -
scottryder #15709 Tegnap még semmi nem volt ma meg az első fuvar után jött elő, de a game nem fagy ki csak amikor ujra helyreáll a driver már nem lehet visszalépni sehogy a játékba, minj felfrissül a driver a legujabbra aztán kiderül. -
Ubi52 #15708 Nálam gond nélkül megy. :) -
scottryder #15707 Sziasztok, az mitől van hogy játszok aztán egyet gondol a játék ledobja magát tálcára, és az Nvidia vezérlő irja hogy egy váratlan hiba miatt leállt és ujraindult! Más gamek lazán mennek. GTX 560ti van benne, most szedem a legfrisebb drivert de mi okozhatta a gondot? -
#15706 Villogókat meg többi kiegészítőt hol találom meg a játékban? Elértem 12-es szintet, de nem találom egyszerűen őket.. -
Bálint16 #15705 hello mindenki
egy olyan kérdéssel/kéréssel fordulok hozzátok hogy : az ETS2 be a rádioba (online) pontossan hogy kell berakni a online rádio linkjét? vagy ha lennétek olyan kedvesek és ha van nektek magyar rádiotok pl: classFM/neo jah és ha valakinek megvan a kronehit az belinkelné nekem ? :) a segítségeteket előre is köszönöm! (CSÚCS EZ A JÁTÉK) :D -
#15704 A fáradtság szimulációt tényleg elbaszták ezzel a peccsel!
Megjelent a "Fáradt vagy!" üzenet, pedig még 2 óra van hátra!!! Hülyék!
-
Zsoca241 #15703 Mert az ALL ilyen a játékban azért hajtanak be eléd de ez szokott lenni nálam is ugy hogy kár mérgelődnöd -
SnyperD #15702 Körforgalom belső sávjából miért hajtanak ki mindig elém ? :D Most raktam B vizsgát és sokszor lebasztak ezért :D -
ntex #15701 20 :) -
#15700 látom te is megvagy a 17-es szinten :D vagy több... :D -
ntex #15699 Volvom:
-
#15698 Eddig nem mláttam, hogy vbevan-e pipálva az élsimitás. De most M A X-ra vettem mindent, és kiírja: Hogy elnézést a kellemetlenségért a windows hibát észlelt. -
#15697 na még két ilyen fuvar és 18-as vagyok :D valaki nem tudja hogy fentebb lévő szinteknél lesznek még értelmes cuccok a kamionra mert már olyan 15 után amik vannak elég gagyik :S
-
#15696 te milyen játékkal játszol,hogy ilyen csúcsszar a grafika? :D