52658
-
balazsgigi #15776 Nekem fut a játék ultra grafikán,viszont néha laggol,főleg index-nél.Akinél ilyen van,az a menüben a segédfényekből vegye ki a pipát!Nálam így jó.
Bocs,de hátha tudtam segíteni valakinek. -
matusz09 #15775 nagyon király vagy, tetszik, bár még nem próbáltam, de az elképzelés jó :) ilyet nem tudnál csinálni renault magnumhoz? nagyon jól jönne ;) -
#15774 köszi :) -
WinStar #15773 amúgy télleg az van hogy ha más is ugyanazt a serial-t használja akkor bekerül a feketelistára?? -
#15772 Amint valaki ad rendes templatet / és vagy pótot .. nekiállok.. a volvoknak is.. bárminek :D -
#15771 nah szavztam enis greenlightra -
#15770 vasúti átjáró merre van? mert még én nem találkoztam vele.. pedig tudom van...
valaki Bika Logisztikás trailert nem tudna csinálni?:D -
#15769 Eső van dögivel... Pár napja közel egy órán keresztül fuvaroztam éjjel-nappal szakadó esőben. Hidd el! -
balukah #15768 Nincs -
asdr #15767 Nem tudom másnál hogy van, de én eddig nem találkoztam esővel, pedig pár ezer kilométert lenyomtam. Lehet valahol állítani az intenzitást hogy gyakrabban legyen vagy valami? Mert viharfelhők néha előjönnek de eső még mutatóba se :( Hó van a játékban? Skóciában meg Északon? -
#15766 Tesztelném már a v1.1.12 -t, de annyira terhelt a szerverük, hogy ebből a tesztből már csak holnap lesz valami... addig marad a v1.1.11 -
balukah #15765 VALAKI PLS NEM TUDNA ŐSZI MÓDRÓL EGY LINKET ADNI HOGY HONNAN SZEDJEM LE MIVEL ITT NEM TALÁLOM. Előre is kösz. Am azértam nagy betűvel mert ha kicsivel írok úgyse figyeltek rá -
#15764 Úton. :)
-
#15763 Oppa elrontottam a a linket sorry :S
Ittvan:
-
#15762 Első fuvar saját géppel:
-
WinStar #15761 biztos vannak olyan kretének :D Akik próbálkoznak :)) -
Solt #15760 Még nem kapott elég szavazatot... szavazz rá, annyival is előrébb vagyunk. -
#15759 és ki olyan h*lye, hogy frissíti a warez játékot? ;) -
WinStar #15758 És tényleg nincs Steam-en...akkor ezek szerint nem szavazták be,vagy csak később jelenik meg Steam-en?Érdekes... :S -
#15757 Srácok lesznek e a játékhoz újabb típusú kamionok, vagy a modderek csak azokat tudják alakítgatni ami alapvetően bent van a játékban? Az előző résszel nem játszottam ezért nem tudom, hogy megy ez. -
WinStar #15756 miért ne lenne így? :D xD Kipróbáltad máshogy?Vagy mi? :)
Mivel az SCS ellenőrzi a kulcsokat egy online szerveren keresztül,ezért egy idő után tiltva lesznek a kulcsok(ha .többször használja valaki) - Legalábbis ezt olvastam RestaCar-on.
Vagy másra értetted? -
#15755 Én nem találtam meg...
(legalábbis a steam kliens és a steampowered.com keresője) -
#15754 ez nem igazán van így -
WinStar #15753 de 1.1.3-as patchez is jónak kell lennie a serialnak ha eredeti...mit nem értesz ezen?
Nekem 1.1.3-as és eredeti a gamma.....és woálá,megy mint a vakegér,semmi serial kérés nincs. -
bigboi8814 #15752 mielőtt leb.sznál olvasd el a hsz-t mester.............. -
WinStar #15751 te miről beszélsz?Nem warezos topikban vagyunk....ha eredetibe vette meg,akkor mindeggyik patchel működik a játék bármiylen CD Key-t kapott a dobozban.Ha warezolni akartok,menjetek át az off topicba -
WinStar #15750 ha megvetted akkor igen,ha odaadtad másnak a CD kulcsot még,és ő is játszik vele az szopás,mert akkor feketelistán vagy.Ha warezossal játszol,akkor is szívsz.... :) -
bigboi8814 #15749 hát a mostani kiadott serialok csak az 1.1.1-es játékhoz szólnak, de ha te felpatchelted akkor sachs az egész -
rarma #15748 Sziasztok!
Egy kérdésem lenne az ets2-vel kapcsolatba, hogy nekem nem oroginált ets2 van meg, hanem azt mit letöltöttem az eredeti honlapjukról, beírtam a termékkulcsot, és így is egy kisebb idő után , azt írja ki hogy vége a demo játékverziónak, ha folytatni akarom írjam be a számot , de beírtam és jópár fuvar után megint ugyan ez.
Azt szeretném kérdezni, hogyha beírom a serial számot akkor nem kéne véglegesnek teljes verziónak lenni?. -
#15747 Ok, köszi, akkor marad a 2! -
#15746 Na elkezdtem teljesen elöröl 13 szintet eldobtam,és bank nélkül probálom csinálni..Már 3 as vagyok... -
endy papp #15745 Csinálj egy kis mínuszt a Bank-nál ,máris kapsz
Tegnap kaptam kettő is emiatt.
De a másik már megnyugtatóbb volt.
Próbáld ki.
Egy kis csemege nem tudom ki találkozott már velük .
Eddig 3 helyen láttam őket ,"dolgoztak" még éjjel is, hallani lehetett ,tök sötétben is nyomták az ipart.
-
#15744 Sikerült mégjobban kibővítenem a DAF alváz családot!
Immáron 7 különböző alváz tipus érhető el.
-4x2 (1 kormányzott tengely, 1 hajtott tengely)
-4x4 (1 kormányzott tengely, 2 hajtott tengely)
-6x2 (2 kormányzott tengely, 1 hajtott tengely)
-6x4 (1 kormányzott tengely, 2 hajtott tengely)
-6x4 (2 kormányzott tengely, 2 hajtott tengely)
-6x6 (1 kormányzott tengely, 3 hajtott tengely)
-6x6 (2 kormányzott tengely, 3 hajtott tengely)
7 különböző DAF alváz letöltése -
Zsoca241 #15743 Nincs mit a főnök te vagy!!! :) -
WinStar #15742 kössz de már megvan a játék,nem vásárolni akarom,hanem beregisztrálni oda :)) Hogy ne keljen mindig frissitgetnem a game-t,hanem automatikusan töltse le,és tegye fel :)) -
#15741 Lenyomtam 11 órát ma, előbb átnézem a leveleim, a hozzászólásokat és a privát üzeneteket, utána letesztelem, és annak függvényébe rakom ki a RestaCar-ra. Amúgy köszi. -
Zsoca241 #15740 IGEN A STEAM rendszerén is megvásárolható a játék -
Zsoca241 #15739 Nem kiabálok de én azt mondom hogy azért ezt is tedd ki amit belinkeltem BOXER
-
slayer006 #15738 Köszi -
#15737 Ne kiabálj, nem vagyok vak... Ami nálam van az oldalon az biztos jó, és együttműködik a v1.1.11 -el. Ezt használom én is.