Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
к.ιηтнуα.
De ez a mûszerfal világítása nagyon nem tetszik meg a útszélén a jelzõ tábla az a fehér az is úgy világít mint... nagyon.
The Truck Is My Life
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
Am meg nagyon jó. A szokásos problémák megvannak, de azokat az SCS sose fogja javítani, és azoktól eltekintve überfasza. 😄
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Mondjuk az 1. Képen az út mellet van az a "fény vissza verõ" táblák vagy minek is mondjam, és ahogy látom nem fordították még meg és azért elégge fénylik körülötte és azért ezt még kijavíthatnák de biztos vagyok benne hogy ki javítsák. 😊
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
"Az ETS2-ben az éjszakát minden eddiginél sötétebbre szeretnénk megcsinálni. A korábbi játékainkban sajnos kompromisszumot kellett kötnünk a sötétség és a játszhatóság mellett, így a környezeti fényeknek éjszaka is elég erõsnek kellett lenniük. Az új motor mellett ugyanakkor szerencsére az éjszakai fények emulálása sokkal valósághûbb - ráadásul a játszhatóságnak sem megy rovására az új megoldás!"
Visszább vettek a mûszerfal fényerejébõl is, pöpecül néz ki szerintem. 😊

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
A másik meg hogy minden város egyforma, a járda, az épületek, stb... semmi érdekesség nincs benne. :/
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
én úgy gondolom egyébként, hogy inkább jõjjön a játék jövõre, és kapjunk egy jobb játékot, minthogy most 1 hónap múlva, és össze legyen csapva az egész...
www.szobi.picturepush.com
bár a nyakamat nem tenném rá, de én nekem így rémlik...
www.szobi.picturepush.com
Nem szándékozom fikázni direktbe a játékot, mert elismerem az SCS munkáját és igyekezetét, de a kommunikációjuk arról szólt mindig, h próbálják minél élethûbbre megcsinálni a játékot, h tényleg szimulátor legyen. Persze nem lesz sose hardcore sim, de törekednének rá. És akkor erre itt van ez a videó, amibe vannak olyan képrészek amire simán rámondanám, h ez GTS 1.0, és tudom, h azért mert arra épül a játék, és itt jön ki a csalódottság, h nem is akartak ezen egy kicsit se változtatni. Itt konkrétan az arányokra gondolok, és tudom, h már rég ki lett ez a téma tárgyalva, de nem tudok elmenni mellette, és itt jön ki az ellentmondás, h élethût akarnak csinálni, de olyan elbaszott arányokkal, h az ember csak elmorzsol egy bazdmeget a szája szélén, h miért kell ezt ilyenre megcsinálni, és miért nem lehet ilyen szempontból is törekedni arra, h valóságos legyen.
Pl. hol a rákba van olyan széles járda egy út mellett, mint ami szinte olyan széles mint maga az út?! Ez olyan szintû csalódás, h csak na...
Lehet, h csak engem zavar ez, de komolyan rossz nézni, h ennyire nem foglalkoznak ilyenekkel! <#confused>#confused> <#shakehead>#shakehead>
Errõl beszélek...
CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg
...Ha nem haragudtok meg érte. Legyen egy kép, mégis fent mert tetszik hogy van ilyen szakasz is."A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
www.smart-bus.hu
#fuszhi: Na végre sikerült nekik. Még mindig nem mert ez ha jól tudom már elég régi videó. Mintha már láttam volna, de most utána kerestem nem találtam.
#JohnBart: A keleti osztrák várostól menõ kék utacska vajon merre tart tovább 😊 Az eredeti képen nincs ott út. Milyen blogról van a kép ?
www.smart-bus.hu
billel vezet. így ez jónak tûnik azért az irányítás szerintetek?
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2