52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Hungarykum
    Ha már (szinte) mindenki kiteszi, hogy milyen szörnyet vezet, akkor én sem maradok ki.

• SuSu1992
    bizony, én is így rendeltem ki a benzinkútra:D
  • sanzik
    hehe ha pik-pak pontra kéred a szállításd a cd galaxisnál, az most ingyenes... :)
  • Csabi2007
    Te neked 3:10 nél mikor tankolsz és leállítod a motrot a vízhőfok mértmegy maxra??:D
  • balazsgigi
    Az első videóm!
  • balazsgigi
    http://www.youtube.com/watch?v=Z5SSh-skyXM&feature=plcp
    Első szerény videóm!
  • kerel
    eddigi leghosszabb fuvarom London--Varsó 52k bevétel :)

• akos25
    Jó éjt mindenkinek!!!
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
  • endy papp

Még szerencse hogy nem írok hosszú hsz.at
  • fuszhi
    Elvittem egy hosszabbat is. Szerintem szép egyenletes beállásom van elsőre azért írja szép munka leszámítva hogy 3%-ék azt szégyenlem. Nem szokott ilyen előfordulni, de bevallom ma nem szabadott volna vezessek hála az égnek nem szondáztattak rendőrök. második képen pózoltam a vassal pihenésként hogy legyen egy kép róla nem szeretem a csicsa micsát ezért nem aggatom tele ha lehet sok mindennel.
  • Boxer HUN
    Én csak a jobb oldalon elhelyezett görgető sávot kíméltem volna meg vele... Így nem kellene a térdemig lehúzni.
  • endy papp
    Na oszt mért is ?????
  • endy papp
    Ja ja gondoltam ,de soha ne lehet tudni
  • Boxer HUN
    "...Ehhez a listához sokat nem is tudnék így hirtelen hozzá tenni ,épp ezért nem is teszem."

Ezt pedig mi köszönjük...
  • endy papp
    Már nem egyszer volt nálam is ,vártam hogy csak jön de nem így tova száguldottam.
  • endy papp
    Köszönöm a válaszokat nagyon egy rugón jár az agyunk.
    Ehhez a listához sokat nem is tudnék így hirtelen hozzá tenni ,épp ezért nem is teszem.

Aztán vigyáz mert sok a döglött macsak az úton most ütöttem kettőt Pozsony mellet ,arra nem menj ,mert lehet dugó lesz miattuk.
    További jó fuvarokat az ETS 2 világában.
    Üdv.
  • Boxer HUN
    Nem is neked szántam, hanem a te reakciód forrásának...
  • gomze
    Hali!
    Azt észre vettétek már hogy vasúti átjárónál amikor jön a vonat és valaki még bent van az átjáróban, akkor megáll a vonat és csak akkor indul el amikor tiszta az átjáró és lement a sorompó. Ha valaki bent marad akkor csak pirosan villog a lámpa de a sorompó fent marad.
  • endy papp
    Nem szokásom a kiakadás.
    Értem a poénokat ahogy szerintem te is.
  • endy papp
    MSI Afterburnerrel.
    A Fraps-nál nekem nagyon fogta a gépet ez annyira nem eszi,de azért közbe be be lassul ezzel a felvevővel játék is ,Igaz e nélkül is akadozik néha,(de ez a játék sajátossága sajnos)de nem csoda 3x27" 5800x1080-as felbontást nem egyszerű meghajtani,
  • Boxer HUN
    Úgy is írta, hogy fuvarban volt épp... szerintem akkumulátorokat szállított, hogy elbírja a felkelő nap fényét, mikor bekapcsolja a refiket...

Nem kiakadni!!! Csak poénkodok...
  • endy papp
    Azért fogyaszt olyan sokat a te kamionod annyi lámpához már Paks is kevés lenne,felkapcsolod és a városban kialszanak az utcai lámpák.XD ,de nem néz ki rosszul, ettól függetlenül szerintem már túl sok a lámpa ,még jó hogy eltudsz indulni álló helyből D.
  • gomze
    Megcsináltam a RENAULT 4x4-t.
    Na már most szerintem nem húz jobban hegyen mert az inkább a motortól függ, viszont az biztos hogy nem akad el olyan kőnnyen. Pl ha pont a hátsó kerék szorul be valahova, vagy a levegőben van még akkor is segít az első.
    Jó játékot! remélem a modderek hamar csinálnak 3 tengelyes RENAULT-okat

Itt a link:
    RENAULT 4x4 Letöltése
  • Boxer HUN
    Az autópályákon biztos. Az alsóbbrendűeken meg még meg sem tudtam nézni, mert folyamatosan 20-30 Hsz-t olvasok a két oldalon egyszerre...

Apropó!!!

Egy érdekes dolgot szeretnék mindenkinek a figyelmébe ajánlani, egyúttal rávilágítani arra, hogy MI azért vagyunk, hogy segítsük a SCS Software munkáját, a közösség szájízének megfelelően.

Olvassátok el !!!
  • 0Diaz0
    jah,és egy külön kérés.. hogyha valaki megtudná csinálni még aztis.. akkor egy rendszámtáblát a " KSV - 698 " -al..! Dánkesőn!
  • 0Diaz0
    Nem.. énis megpróbálkoztam vele.. ~1órával sikerült előbb hozni,mint elvileg várták.. de semmi....

Amúgy srácok, a Volvora nemtudnátok csinálni egy faca Wabi-s festést? :) Nemtudom mennyi meló egy olyat megcsinálni.. meg majd elis mondhatná az a valaki hogy hogyan kell berakni a játékba.. mert akkor majd a Renaultról,szivesen váltanék Volvora.. :)
  • Bal0924
    Azért nem jár bónusz, ha előbbi időpontra viszem el a rakományt, mint amikorra kell nekik?
  • rambóóxd
    sziasztok!! szerintetek az mitől van hogy a kamionom mindig rózsaszín lesz?? a színjavítást már kikapcsoltam.. mit csináljak??
  • 0Diaz0
    hehe... cdgalaxisnál meg 980 :D
  • matusz09
    jáájjjjj....na mind1 köszi a választ, akkor is megrendelem mert eddig warez volt (mert zsákbamacskát nem veszek), de támogatom ennyivel az SCS-t
  • FrezeR
    Igen 1050 Ft a futár.
  • matusz09
    hali!

az 576-nál van kiszállítási költség?
  • Tikal #15824
    Nem, nem vasarlohato meg a jatek a STEAM-en, nem tudom ezt hol lattad, esetleg linket dobhatnal
  • 0Diaz0
    Amúgy azthiszem egy Magnumot vettem... most passzolom :)
  • Bal0924
    Köszi.
  • 0Diaz0
    11
  • Csabi2007
    Mai képek:
    Itt majdnem kifogytam:D

A hajó tomptottan

Hajó refivel:D

Szemből
  • Bal0924
    Ki hanyas szintű volt, mikor megvette az első kamionját?
  • Ubi52 #15818
    Ezért kár volt...
  • dike007
    ezt le felejtettem :/

http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_10_26_kc5ho6817j.png