52658
-
Hungarykum #15856 Ha már (szinte) mindenki kiteszi, hogy milyen szörnyet vezet, akkor én sem maradok ki.
-
SuSu1992 #15855 bizony, én is így rendeltem ki a benzinkútra:D -
#15854 hehe ha pik-pak pontra kéred a szállításd a cd galaxisnál, az most ingyenes... :) -
Csabi2007 #15853 Te neked 3:10 nél mikor tankolsz és leállítod a motrot a vízhőfok mértmegy maxra??:D -
balazsgigi #15852 Az első videóm! -
balazsgigi #15851 http://www.youtube.com/watch?v=Z5SSh-skyXM&feature=plcp
Első szerény videóm! -
kerel #15850 eddigi leghosszabb fuvarom London--Varsó 52k bevétel :)
-
#15849 Jó éjt mindenkinek!!!
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG] -
endy papp #15848
Még szerencse hogy nem írok hosszú hsz.at -
#15847 Elvittem egy hosszabbat is. Szerintem szép egyenletes beállásom van elsőre azért írja szép munka leszámítva hogy 3%-ék azt szégyenlem. Nem szokott ilyen előfordulni, de bevallom ma nem szabadott volna vezessek hála az égnek nem szondáztattak rendőrök. második képen pózoltam a vassal pihenésként hogy legyen egy kép róla nem szeretem a csicsa micsát ezért nem aggatom tele ha lehet sok mindennel. -
#15846 Én csak a jobb oldalon elhelyezett görgető sávot kíméltem volna meg vele... Így nem kellene a térdemig lehúzni. -
endy papp #15845 Na oszt mért is ????? -
endy papp #15844 Ja ja gondoltam ,de soha ne lehet tudni -
#15843 "...Ehhez a listához sokat nem is tudnék így hirtelen hozzá tenni ,épp ezért nem is teszem."
Ezt pedig mi köszönjük... -
endy papp #15842 Már nem egyszer volt nálam is ,vártam hogy csak jön de nem így tova száguldottam. -
endy papp #15841 Köszönöm a válaszokat nagyon egy rugón jár az agyunk.
Ehhez a listához sokat nem is tudnék így hirtelen hozzá tenni ,épp ezért nem is teszem.
Aztán vigyáz mert sok a döglött macsak az úton most ütöttem kettőt Pozsony mellet ,arra nem menj ,mert lehet dugó lesz miattuk.
További jó fuvarokat az ETS 2 világában.
Üdv. -
#15840 Nem is neked szántam, hanem a te reakciód forrásának... -
#15839 Hali!
Azt észre vettétek már hogy vasúti átjárónál amikor jön a vonat és valaki még bent van az átjáróban, akkor megáll a vonat és csak akkor indul el amikor tiszta az átjáró és lement a sorompó. Ha valaki bent marad akkor csak pirosan villog a lámpa de a sorompó fent marad. -
endy papp #15838 Nem szokásom a kiakadás.
Értem a poénokat ahogy szerintem te is. -
endy papp #15837 MSI Afterburnerrel.
A Fraps-nál nekem nagyon fogta a gépet ez annyira nem eszi,de azért közbe be be lassul ezzel a felvevővel játék is ,Igaz e nélkül is akadozik néha,(de ez a játék sajátossága sajnos)de nem csoda 3x27" 5800x1080-as felbontást nem egyszerű meghajtani, -
#15836 Úgy is írta, hogy fuvarban volt épp... szerintem akkumulátorokat szállított, hogy elbírja a felkelő nap fényét, mikor bekapcsolja a refiket...
Nem kiakadni!!! Csak poénkodok... -
endy papp #15835 Azért fogyaszt olyan sokat a te kamionod annyi lámpához már Paks is kevés lenne,felkapcsolod és a városban kialszanak az utcai lámpák.XD ,de nem néz ki rosszul, ettól függetlenül szerintem már túl sok a lámpa ,még jó hogy eltudsz indulni álló helyből D. -
#15834 Megcsináltam a RENAULT 4x4-t.
Na már most szerintem nem húz jobban hegyen mert az inkább a motortól függ, viszont az biztos hogy nem akad el olyan kőnnyen. Pl ha pont a hátsó kerék szorul be valahova, vagy a levegőben van még akkor is segít az első.
Jó játékot! remélem a modderek hamar csinálnak 3 tengelyes RENAULT-okat
Itt a link:
RENAULT 4x4 Letöltése
-
#15833 Az autópályákon biztos. Az alsóbbrendűeken meg még meg sem tudtam nézni, mert folyamatosan 20-30 Hsz-t olvasok a két oldalon egyszerre...
Apropó!!!
Egy érdekes dolgot szeretnék mindenkinek a figyelmébe ajánlani, egyúttal rávilágítani arra, hogy MI azért vagyunk, hogy segítsük a SCS Software munkáját, a közösség szájízének megfelelően.
Olvassátok el !!! -
#15832 jah,és egy külön kérés.. hogyha valaki megtudná csinálni még aztis.. akkor egy rendszámtáblát a " KSV - 698 " -al..! Dánkesőn! -
#15831 Nem.. énis megpróbálkoztam vele.. ~1órával sikerült előbb hozni,mint elvileg várták.. de semmi....
Amúgy srácok, a Volvora nemtudnátok csinálni egy faca Wabi-s festést? :) Nemtudom mennyi meló egy olyat megcsinálni.. meg majd elis mondhatná az a valaki hogy hogyan kell berakni a játékba.. mert akkor majd a Renaultról,szivesen váltanék Volvora.. :) -
Bal0924 #15830 Azért nem jár bónusz, ha előbbi időpontra viszem el a rakományt, mint amikorra kell nekik? -
rambóóxd #15829 sziasztok!! szerintetek az mitől van hogy a kamionom mindig rózsaszín lesz?? a színjavítást már kikapcsoltam.. mit csináljak?? -
#15828 hehe... cdgalaxisnál meg 980 :D -
matusz09 #15827 jáájjjjj....na mind1 köszi a választ, akkor is megrendelem mert eddig warez volt (mert zsákbamacskát nem veszek), de támogatom ennyivel az SCS-t -
#15826 Igen 1050 Ft a futár. -
matusz09 #15825 hali!
az 576-nál van kiszállítási költség? -
#15824 Nem, nem vasarlohato meg a jatek a STEAM-en, nem tudom ezt hol lattad, esetleg linket dobhatnal -
#15823 Amúgy azthiszem egy Magnumot vettem... most passzolom :) -
Bal0924 #15822 Köszi. -
#15821 11 -
Csabi2007 #15820 Mai képek:
Itt majdnem kifogytam:D
A hajó tomptottan
Hajó refivel:D
Szemből
-
Bal0924 #15819 Ki hanyas szintű volt, mikor megvette az első kamionját? -
Ubi52 #15818 Ezért kár volt... -
dike007 #15817 ezt le felejtettem :/