Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Viktorino: Na igen:D..de csak egy példa képpen mondtam:D..de hát még sok idõ van a megjelenésig:)
к.ιηтнуα.
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
к.ιηтнуα.
к.ιηтнуα.
Eddig gamepaddal toltam, és bár semmi bajom nem volt vele, sõt elég "kényelmes" volt, de elgondolkodtam egy kormány-pedál vételen. A kérdés, hogy -nyilván automatára állítva a váltót - az elõre/hátra menet ugyanaz, mint a gáz/fék - na most, ugyanez van a pedáloknál, is? Úgy értem, ha tolatni akarok, akkor a fékpedált nyomom? Mielõtt még az "okosok" lehurrognának engem is, még nem volt, nem próbáltam, ezért a kérdés.
к.ιηтнуα.
2. Na igen, az AI hülye, és valószínûleg az is marad, bár ígérték, hogy javul, de tökéletes úgy sem lesz. (mellesleg hülyék a valós életben is vannak)
3. Szerintem erre már elég sok bizonyítékot láttunk, hogy nem lesz unalmas a táj.
Renault magnum http://kamionszim.hu
1 - a játékban is lesz 360 fokos nézet, vagy ez megint csak egy "ügyes" fogás, hogy tovább csigázzák a várakozást?
2 - nem kell szakember ahhoz, hogy a közlekedési szabályokat megfelelõen alkalmazzák. Konkrétan arra gondolok, hogy pl.a GTS-ben az AI megállt ott, ahol nem kellene(elzárva elõled az utat, vagy feltartva a többit), de simán beléd ment ott, ahol meg kellett volna állnia(elsõbbség-adás tábla), ráadásul a játék szerint te okoztál balesetet.
3 - azon még egy szakember sem tud segíteni, hogy elég fantáziátlan az SCS csapata, legalábbis ami a tájak, városok, utak változatosságát illeti.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Renault magnum http://kamionszim.hu
JohnBart: Ok. Mivel mûködik remélem lesz több ilyen is. :)
TruckerDave: Semmi érdekes szöveg nincs a bejegyzésben. Nem akarnak mindig képeket berakni, de ezúttal panorámaképpel kísérleteznek, azt tesztelték, hogy be lehet-e ágyazni a blog bejegyzéseibe ilyen flasht. :)
Értem én. Az a baj, hogy nem fogalmaztam elég egyértelmûen. Én sem szeretnék napokig a gép elõtt ülni egy fuvar miatt.:) ETS idõaránya megfelelõ volt számomra. Arra gondolok a reális vezetési idõ alatt, hogy a pihenõidõk, esetleg hétvégi tilalom betartása. (A valós életben nem vagyok oda ezért a rendszerért, de ez van.) Ha már minél valsághûbb játékmenetet szeretnénk. Az elsõ részben egy hét alatt mentem annyit, amit a valóságban kb. három hét alatt nyomtam volna le.
Üdv.
Nekem nagyon tetszik :D
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
www.smart-bus.hu
haverommal nagyon toljuk a kamionos játékokat :)
Trucks in my life. Scania and Volvo the best.
Habár csapatunk már évek óta készít kamionszimulátorokat, ezidáig ezt a téma szakijainak közremûködése nélkül tettük - nem volt közöttünk senki, aki az iparban dolgozott volna, így elkerülhetetlenül csak a téma felszínét karcolgattuk. Jelenleg viszont úgy néz ki, mindez megváltozik!
Hadd köszöntsük sok szeretettel csapatunk legújabb tagját: Irenej "Jirka" Stalmach-t!
Jirka a csehországi Scania tesztpilótája és gépkocsivezetõ-oktatója volt, megtiszteltetés hát számunkra, hogy elvállalta játékaink szakmai felügyeletét: a segítségével remélhetõleg sikerül kijavítanunk minden, a szakmabeli játékosainkat zavaró hibát. Ez persze eltart majd egy jó ideig, mindenesetre reméljük, hogy Jirkával hosszútávú, az ETS2-n túl is fennmaradó gyümülcsözõ kapcsolatot ápolhatunk majd, és hogy szaktudása segítségével egy nap végre igazi kamionszimulátorokat fejleszthetünk Nektek!"