Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És akkor én meg berakom:

gomze
Hali fiúk! Vannak új képek!!!

jaj tényleg, az is igaz. :D

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Meg a Volvo-ba rakják bele a rádiót is,mert azt kihagyták<#idiota>
Viktorino: Na igen:D..de csak egy példa képpen mondtam:D..de hát még sok idõ van a megjelenésig:)

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

MANos Viktor
Persze hogy világít, csak nem akkor mikor felkapcsolod a lámpát és nem színesen...

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

igen ez nagyon jó lenne de például a Night Driving képeknél világított ezek szerint ezek fognak világítani. :)

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

MANos Viktor
Azért az se lenne rossz ha lámpa felkapcsoláskor a kapcsolók "ikonjai" is világítsanak, mert ez így hülyeség hogy fehéren virít közbe meg pl.: Mercedes-be zöld, MAN-ba piros stb...

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

TruckerDave
Meg az ülés fûtés <#idiota>

Jaj, hát igen, az fontos. :) :DD ;D

Jó,de ez annyira szerintem ez annyira nem lényeges:D..van ennél fontosabb dolog is..mint pl a külön billentyûn lévõ refi kapcsoló..:D

na igen én értem de. Avval is be tudtad indítani a motort hogyha megnyomtad a gáz pedált meg az E betûvel is. És ezt kellene megcsinálni hogyha megnyomod a gáz pedált akkor ne induljon be a motor csak az E betûvel. :)

De értem:)..de ETS-be is ugyan van,mint már az elõbb írtam,hogy az E betûvel be is indíthatod,s le is állíthatod a motort;D

Ez mondjuk jobb lett volna úgy, hogy automatánál, mondjuk irányváltóként mûködne a gear up/gear down.De ez van. Köszönöm a választ.
Gell97 kolega
Az elõzõ részekben úgy volt, hogy ha automatára volt állítva a váltó akkor a hátramenetnél a fékpedált kellett nyomni, ha manuálisra volt állítva akkor elõször hátramenetbe kellett kapcsolni, majd a gázpedált kellett nyomni. :)

Látom nem nagyon érted mire gondolok. :) Úgy megcsinálhatnák az ETS 2-be hogy: az E betûvel kelljen be indítani/le állítani a motort és ne úgy mint az ETS 1-be hogy meg nyomod a gáz pedált és be indul a motor. :)

Ha már ez elõjött, kérdezem:
Eddig gamepaddal toltam, és bár semmi bajom nem volt vele, sõt elég "kényelmes" volt, de elgondolkodtam egy kormány-pedál vételen. A kérdés, hogy -nyilván automatára állítva a váltót - az elõre/hátra menet ugyanaz, mint a gáz/fék - na most, ugyanez van a pedáloknál, is? Úgy értem, ha tolatni akarok, akkor a fékpedált nyomom? Mielõtt még az "okosok" lehurrognának engem is, még nem volt, nem próbáltam, ezért a kérdés.
ETS-be E betûvel beindíthatod/leállíthatod a motort...De azért vicces,hogy Neked csak az ETS2 jár a fejedbe:DDD

jól van na akkor "be indul" így már jó ? :) :D

Amatorversenyzo
hát reméljük itt már nem "gyul be a motor"

mercedes E320 CDI owner

Máma reggel megint eszembe jutott egy ötlet, nem tudom hogy jó-e de én szerintem jó. Még pedig: ugye az ETS 1-be úgy volt hogy ha meg nyomtad az elõre nyilat azaz a gázt akkor el indította, begyújtotta a motort. És ezt úgy megcsinálhatnák hogy ha megnyomod a gázt akkor ne gyúljon be a motor hanem az E betûvel kelljen be indítani mert csak le állításra volt az ETS 1-ben így elég felesleges volt szerintem. :)

gumikacsa
1. Ez jó kérdés, remélhetõleg lesz, bár én meglennék nélküle.
2. Na igen, az AI hülye, és valószínûleg az is marad, bár ígérték, hogy javul, de tökéletes úgy sem lesz. (mellesleg hülyék a valós életben is vannak)
3. Szerintem erre már elég sok bizonyítékot láttunk, hogy nem lesz unalmas a táj.

Renault magnum http://kamionszim.hu

Ez mind szép és jó, de azért lenne egy-két dolog:
1 - a játékban is lesz 360 fokos nézet, vagy ez megint csak egy "ügyes" fogás, hogy tovább csigázzák a várakozást?
2 - nem kell szakember ahhoz, hogy a közlekedési szabályokat megfelelõen alkalmazzák. Konkrétan arra gondolok, hogy pl.a GTS-ben az AI megállt ott, ahol nem kellene(elzárva elõled az utat, vagy feltartva a többit), de simán beléd ment ott, ahol meg kellett volna állnia(elsõbbség-adás tábla), ráadásul a játék szerint te okoztál balesetet.
3 - azon még egy szakember sem tud segíteni, hogy elég fantáziátlan az SCS csapata, legalábbis ami a tájak, városok, utak változatosságát illeti.
wollnerd
#6603 :)

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

thomson002
Ez tetszetõs !
Link

http://indafoto.hu/Thomson

Szerintem is, remélem. :)

gumikacsa
Számomra igazából az a hír volt a lényegeseb, hogy végre van köztük valaki, aki már látott kamiont belülrõl is. Remélhetõleg ennek hatására érezhetõen javulni fog a kamionok kezelése, mûködése.

Már mint a 360 Fokos nézelõdésre gondolsz az interiorban ? Azt mink már máma reggel tudtuk. :DD

kutizsolt
nézetek fel az a blogra nagyon jó lett az interrior

V-Power Shell

Én is, szeretem az ilyen panorámafotókat. :D

TruckerDave
Elnézelõdtem benne én is egy darabig :D A kormány az nagyon tetszik.

JohnBart: Ok. Mivel mûködik remélem lesz több ilyen is. :)

luspaydavid
Hát ez tök jó ! :D

The Truck Is My Life

Igazad van. Egy jó ideje már a GTS-en nyomom. Amúgy, mint itt mindenki, én is nagyon várom az ETS 2-t. Nyilván minden igényt kielégítõ játékot lehetetlen csinálni. Nekem annak idején már az is nagyszám volt, hogy ETS. Európai térkép európai kamionokkal. Ebbõl kiindulva mi baj lehet? :)
Gyurma77: A GTS arányai ilyen téren valamelyest javultak szerintem, ott eleve 7-8 in-game óra kell ahhoz, hogy Észak-Németországból lejuss az osztrák határig. :)

TruckerDave: Semmi érdekes szöveg nincs a bejegyzésben. Nem akarnak mindig képeket berakni, de ezúttal panorámaképpel kísérleteznek, azt tesztelték, hogy be lehet-e ágyazni a blog bejegyzéseibe ilyen flasht. :)

Hali!
Értem én. Az a baj, hogy nem fogalmaztam elég egyértelmûen. Én sem szeretnék napokig a gép elõtt ülni egy fuvar miatt.:) ETS idõaránya megfelelõ volt számomra. Arra gondolok a reális vezetési idõ alatt, hogy a pihenõidõk, esetleg hétvégi tilalom betartása. (A valós életben nem vagyok oda ezért a rendszerért, de ez van.) Ha már minél valsághûbb játékmenetet szeretnénk. Az elsõ részben egy hét alatt mentem annyit, amit a valóságban kb. három hét alatt nyomtam volna le.

Üdv.
TruckerDave
360 fokos fülke nézet. A szöveget reményeim szerint a helyi fordítónk majd lefordítja :)

Nekem nagyon tetszik :D

fuszhi
üdv heló na figyú ha haza jövök melóból nem szeretnék órákat vezetni csak hogy elvigyek egy fuvart vagy menteni közbe hogy majd holnap folytassam oszt 3 napba telli majd mire elviszek egy kád fõõõdet érted. Szóval jók a kompromisszumok is szerintem. ;)

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

wollnerd
Csodálatos! :D

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Tetszetõs! :D

norbee46
Remek! <#taps>

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

No, ez kiválóan hangzik!

www.smart-bus.hu

TruckerDave
Ennek örülök! :) Remélem gyorsan és jól tudnak majd segítségével dolgozni.Írták, hogy jó ideig eltarthat de hátha hamar összhangba kerülnek.

luspaydavid
Jól hangzik :)

The Truck Is My Life

HÚ, kipróbálhatom a Bétát, de csak ha már támogatja a joypad beállítást is :D
haverommal nagyon toljuk a kamionos játékokat :)
Sziasztok!Arról van valami pontos információ hogy mikor jelenik meg a játék??Már régóta figyelem ezt a topikot és nagyon tettszik!! :))

Trucks in my life. Scania and Volvo the best.

"Know-how növelés

Habár csapatunk már évek óta készít kamionszimulátorokat, ezidáig ezt a téma szakijainak közremûködése nélkül tettük - nem volt közöttünk senki, aki az iparban dolgozott volna, így elkerülhetetlenül csak a téma felszínét karcolgattuk. Jelenleg viszont úgy néz ki, mindez megváltozik!

Hadd köszöntsük sok szeretettel csapatunk legújabb tagját: Irenej "Jirka" Stalmach-t!

Jirka a csehországi Scania tesztpilótája és gépkocsivezetõ-oktatója volt, megtiszteltetés hát számunkra, hogy elvállalta játékaink szakmai felügyeletét: a segítségével remélhetõleg sikerül kijavítanunk minden, a szakmabeli játékosainkat zavaró hibát. Ez persze eltart majd egy jó ideig, mindenesetre reméljük, hogy Jirkával hosszútávú, az ETS2-n túl is fennmaradó gyümülcsözõ kapcsolatot ápolhatunk majd, és hogy szaktudása segítségével egy nap végre igazi kamionszimulátorokat fejleszthetünk Nektek!"

Nem vagyok új! Elég régóta olvasom a topikot és azt kell, hogy mondjam, hogy elég nagyok az igények az állítólag hamarosan megjelenõ játékkal kapcsolatban. Én valójában leszarom, hogy van-e árnyéka a verdámnak és, hogy 88 km/h-nál látom-e, hogy milyen szép egy fának a levele. Engem az töltene el elégedettséggel, ha a vezetési idõ a valódihoz lenne méretezve és a bundesz utak nem lennének szélesebbek, mint mondjuk pl.: a 4-es (you know Budapest-Záhony). Az éjszaka sötétségével kibékülnék így, ahogy van, de, ha mégsem, valaki úgyis moddolná.:) Üdv.

Ja. Ne legyen bányagép, de kompolni egy megás géppel nem egyszerû élõben. Észnél kell lenni a szintezéssel.
gumikacsa
:D:D

Az igaz! :DDDDD

gumikacsa
Az a vaku...