52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Solt
    Ha 3500 kilométert mész el 1400 liter gázolajjal, akkor az 40 literes fogyasztást jelent. Mi ezzel a gond?
  • Maximus4
    Szerintem az egyik mod kavarhat be nálad és attól van a színváltozás,legalábbis nálam ez volt a gond.

#15893: Nem hiszem,hogy el kellene menni "sims" kategória felé:)
    A 3. pont viszont jó ötlet.
  • Ubi52 #15894
    Sírok... :D Szerintem találj még ki hasonlóan jókat! :DD
  • gordon 24
    Olvasgattam, hogy segítitek a készítők munkáját.

Vannak ötleteim, nem tudom érdeklik-e őket illetve meg lehet-e valósítani.

Ha megnézed a garázsod vannak bent autók, és igazából erről jutott eszembe egy két dolog.

1. Mi lenne, ha pl mozoghatnál mint gyalogos is a játékban.

2. Mi lenne ha vezethetőek lennének az autók (ez alapján lehetnének autó kereskedők is ahl tudnál venni személy autókat)
    Ezekkel lehetne ellátogatni pl a kamion kereskedőkhöz. Vagy elutazni vele egy reptérre majd repülővel elutazni az adott helyekre.

3. Lehetne a céget komolyabbá tenni. Pl az embereket jobban irányíthatóvá tenni. De nem csak a sofőrökre gondolok. Akár más területi alkalmazottakat beletenni.

Szerintem baromi sok lehetőség van benne. És ezeket azért lenne jó megcsinálni. (kicsit GTA-sra) megcsinálni, mert egyrészt hatalmasat bővülne a kör akiket megfogna a játék, plusz aki nem vér kamionos, az a mannager részével akár személy autóval való ügyintézést is tudná csinálni.

Szerintem ezekhez a módosításokhoz túl sok nem is kellene. hiszen minden a rendelkezésre áll, csak használhatóvá kell tenni. Vannak gyalogosok repülők, autók, térkép minden...

Jahh és online lehetőség sem lenne rossz. Ahol egymás ellen kellene "harcolni" céget fejleszteni stb stb...

Szóval ha jó ötletnek tartjátok leírhatnátok ezeket nekik..

Vélemény?:)
  • macleody
    Írtátok, hogy diretx-ben indítva jobban fut a játék. Hogy lehet így indítani?
  • razor1997
    Arról nem tudsz-e valami hírt hogy a fogyasztáson javítanak-e?Mert egy teli tankkal (700l*2) leviszek 3000kmnél is többet.Az elég furcsa.
  • Firerock
    hogy lehet mercivé tenni az eredetileg valami kitalált nevű kamiont?
  • matusz09
    Lehet, hogy te még nem érzed, de ehhez a színhez vonzódsz a legjobban :) félre téve a viccet: töröld le a játékot, de a mentésről előtte csinálj biztonságit, biztos ami biztos, majd rakd újra....nekem ez segített ugyan ebben a problémában ;)
  • matusz09
    Na az jó lesz ha már nem DAV-ként lesz benne, de a fülke hátuljánál azokat a vezetékeket(nem tudom a hivatalos nevüket) is kidolgozhatnák, mint a többi kamionon van, mert elég hányadék, hogy be van b***va egy fénykép oszt csőőő
  • rambóóxd
    szerintetek mitől van az hogy a kamionom egyfolytába rózsaszin lessz festés után??? szinjavitást kikapcsoltam már.. segitsetek!!
  • JohnBart
    Bizony. :)
  • Hungarykum
    Millau Viaduct a neve és igen, ez egész lent van dél Franciaországban.
  • Hungarykum
    Most olvastam hogy a DAF hitelesítve lesz.
  • Solt
    Ez délen van valahol, ha jól tudom, az pedig nincs a térképen. Mondjuk elnézve a jelenlegi térképet, szerintem lesz egy kelet, illetve egy dél európai kiegészítő...
  • Krisztiam #15882
    kár..
  • Szabi84
    mekkora ziccert hagytak ki...
  • aerolive
    Franciaország, de a játékban nincs benne.
  • bakkerman
    aztakurva ez hol van?
  • Robertoo21
    jó látni Haver! szép premium

Boxer : köszönöm!!!
  • gigamen
  • Boxer HUN
    Tessék...
  • Robertoo21
    ilyet tudnál Magnum/Premium-hoz is?
  • aerolive
    GPS a Mercihez.

Letöltés
  • benyto013
    Köszi a segítséget! Nem száguldozni akarok,csak azért,egy 750-lovas volvóval hagy előzhessek már!!!!! :)
  • Carlos
    Én ezeket a környékeket szeretem:

• ronso

• Carlos
    De minden 3-ik ilyen? :)
    Csakmert a mod előtt egyet sem láttam...
  • Szabi #15869
    tisztafehér ponyvás az alapból van :)
  • Carlos
    Énis kiszedem, mert ez igy elég fos.
    Pár szép van, de GLS-es tanker, meg a tisztafehér ponyvás kamionok elég ramatyok!
  • Szabi #15867
    hali, http://restacar.hu/forum/index.php?threads/120-km-h-limit.101/
  • benyto013
    Sziasztok! Van megoldás arra,hogy a kamion 90-92-km/h felett menjen????
  • Szabi #15865
    ezért fejeztem be a moddolást én is, eurogoodies-nek beraktam teszkó textúrákat, erre sorba jöttek a teszkó tankerek, bezzeg eurogoodies tankert előtte egyet se láttam.. -.-
  • bigboi8814
    jó reggelt!
  • Magnum PI
    Ha esetleg érdekelne még valakit rajtam kivül : Kipufogófék
  • Carlos
    GLS profilt váltott?
  • Szabi84
    Ezt kihagyták volna a készítők?
  • Carlos
    Köszönöm. Akkor majd egyszercsak fejlődnek. Köszi.
  • Hungarykum
    Mivel csak rövid fuvarokat visznek, szerintem azért fejlődnek lassan.
    Nekem is kiírja hogy szintet lépett, de az értékelést nem tudom mi alapján írja.
    Először nálam is 1.7 volt utána felugrott 2.5-re most meg 3.3.
    A másik sofőr most 4.2, de alapból 2.5 volt.
  • Carlos
    Lenne egy kérdésem.
    Nekem még mindig 1.7-en vannak a sofőrjeim, de folyamatosan fejlődnek és rakják magukra a pontokat. Mikor indul felfelé az értékelésük?
  • ronso
    Valaki szolhatna nekik,hogy csinálják meg azt is ,hogy ne lassuljon be a játék mikor irányjelzek.Ahogy kattog az index ugy lassul a kép,ha kikapcsolom a fények távolságát off ra akkor nem csinálja viszont a sárga villogónak sincs fénye ez igy elég gáz.