52658
-
dike007 #15816 egy kis izelítő hogy hol tartok :D
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_10_26_p2a1kfp8fp.png
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_10_26_m2t6qwhlps.png
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_10_26_ejblrt79ax.png
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_10_26_v0l75t8p1q.png -
#15815 -
Linux01 #15814 Itt tartok:
-
#15813 Lehet hogy megcsinálom, csak egyszerre sok. -
kerel #15812 félrenéztem nekem gyorsabb_AI volt bent...
Boxer akkor a AI Realism Mod 1.0 90 km\h val tolják az ai-k? -
kerel #15811 majdnem. valamivel lassabbak, de nem sokkal... -
#15810 Roger that.. :D -
kerel #15809 Most a MANom 540es, fullban azt hiszem 680 le lesz majd. Kíváncsi leszek akkor mennyivel lesz lassabb a Volvonál... -
Robert24 #15808 Ez azt jelenti, hogy az Al kamionok is 90-el fognak közlekedni és csak a kaptatókon a motor leadott teljesítménye alapján fogunk tudni előzni? Az tetszene. -
#15807 Egy kis vihar
Tompított
Refi
-
asdr #15806 Én még most léptem át a hatos szintet, egy Magnumot nyúzok, van egy volvom is az alkalmazottnak, de az valahogy nem az igazi. A többi meg olyan harmatgyenge mint a lepkef**g. -
kerel #15805 használom, nekem tetszik, főleg gyengébb géppel lejtőn lefelé elkezdek előzni már majdnem megvan és jön a következő emelkedő és utána szoktam visszasorolni... :D:D -
#15804 Voltatok egy páran, akik hangot is adtatok annak, hogy az AI kamionok indokolatlanul lassúak...
Hoztam nektek rá egy pirulát... -
kerel #15803 Jók is a svéd gépek! Az alkalmazottaimnak az van, full alap kinézet, legerősebb motorral... Nekem is az lenne, csak sajnos nekem egyáltalán nem tetszik...( kinek a pap, kinek a papné...)
Én is mindent végigpróbáltam, de kinézetre most legjobban a MAN-jön be, régebben meg más... -
#15802 Nem birtam ki, nagyon nehéz nem le ülni játszani.
Pár dolog, ami nem jó, vagy hiányzik (nyilván nem jut eszembe minden):
- Optimalizálatlanság. A képeken is látszik, nem túl szép a graf, pedig nincs annyira szar gépem.
- Csak bérelt pótokat vihetünk, nem lehet saját pótot (pótokat) venni.
- Az alkalmazott sofőrök nagyon bénák, sokszor olvasom, hogy üresben mentek haza. Ha én szabhatnám meg, mit vigyenek, és hova, nem lenne a rengeteg üres menet.
- Az AI sokszor indokolatlanul fékez, már egyet-kettőt seggbe nyomtam, mostmár inkább jobban lemaradok.
- A rádió megoldása elég igénytelen, ennyi erővel mehetne a háttérben bármelyik zenelejátszó.
- Legalább 1db régebbi gép is lehetne a játékban (azt már nem is merem írni, hogy típusonként 1db).
- A belső térbe semmit nem lehet tenni a névtáblákon kívül.
Biztos van még, így hirtelen ezek jutottak eszembe.
Hogy ne legyen egyoldalú a lista, pár dolog, ami tetszik, ill. javult az eddigi játékaikhoz képest:
- Grafika. A dinamikus fény árnyékkal így is baromi jól néz ki
- Irányítás. A kamion végre úgy viselkedik, ahogy én szeretném.
- Váltás. Végre kuplung, és H váltó, ami még így is három féle képen állítható be. A manuális váltást nagyon jól megcsinálták.
- Világítás. Végre külön gombra tették a reflektort, amit ha felkapcsolok, lehet is látni valamit. Külön jó pont, hogy az extra lámpák sem dísznek vannak, ha felkapcsolom az alsó-felső refiket, jaj a szembejövőknek.
- Ha fent marad a refi, vadul villognak a szembejövők. Illetve néha villognak kereszteződésekben, hogy kiengednek.
- A városok nem túl nagyok, de elég jól „elő vannak vezetve”, hogy nagyobbnak hassanak.
- A kamionok tuningolhatósága, bár még elég gyér a felszórható felhozatal.
- Az angolokhoz átkelések megoldása nagyon bejött, főleg, hogy ez több helyen megtehető.
- GPS. Ez az egyik legjobb ötlet volt, bár érthetetlen, hogy a Magnumból miért maradt ki… (egy moddernek köszönhetően már van benne)
- Esőt nagyon jól megcsinálták.
Ebből is van még biztos, hirtelen ennyi jutott eszembe.
-
Robert24 #15801 Én kamionoknál világ életembe svéd párti voltam a játékba mióta saját vasam lehet azóta csak volvoval vagyok. A munkavállalómat is egy 750-es géppel dobtam meg így elsőre hitel és optikai tuning nélkül. Amikor váltózni kellett a játék elején akkor próbáltam még pár gépet ki ami éppen akadt de azon nem lepődöm meg ha a játékban is a svéd gépek a legerősebbek. -
kerel #15800 endy mivel vagy hogy vetted fel a videót? -
#15799 Énis csak ritkán találkozom vele.
Köd volt 1x, eső 2x kábé (20 óra játékidő, lvl 17) -
kerel #15798 nem rossz, nem rossz :)
Kölcsönkértem 1 rabszolgám FH16-ját ami 750es, kicsit lemostam :D:D és közben meg ámuldoztam mennyivel erősebb a MANomnál...
-
asdr #15797 merre jársz? én már nagyon várok valami komolyabb időjárást de eddig még semmi nem volt :( -
orixon #15796 Mentetek mar kodben? Nalam most esik es kod is van de eleg nagy..:D -
Robert24 #15795 2. fuvarom Dijon-ból Linz-be. Pár kép...
Pihenő, így néz ki tompitott fényszóróval a gép.
Így, meg ha rá rakom a szúrót...
A szúróval még a baglyot is leszedem a fáról...:D
-
#15794 Magyar a játék keziccsókolom!
De ha nem menne, akkor: innen. -
bikboy #15793 légyszíves adjatok egy magyaritási linket -
#15792 Hm... Akkor feleslegesen dolgozom itt:)) Okés Akkor holnap átállítom:)
Köszi.. -
Apocalipto #15791 Berakod sebességre, onnantól csak a kormányt tekered :) -
matusz09 #15790 Hát már az is jó lenne, bár nekem a szívem vágya egy 3 tengelyes magnum, de hát addig amíg a takaró ér, szóval azt is megköszönöm ha csinálsz 4x4-et, gondolom ez azt jelenti, hogy minden kerék hajtott, ergo jobban húz pl hegyen... -
endy papp #15789 Pedig nem rég még olyasmit mondtál hogy vársz a vétellel,már mint a játékéval,majd csak november környékén,de látom nem bírtál ellen állni a kísértésnek.
Szép kamion.
Azért leírhatnád szerinted mik is azok az idegesítő dolgok,hátha egyezik a véleményünk,de szimplán kíváncsi lennék te hogy is látod. -
#15788 Skacok azt szerettem volna még kérdezni, hogy a kamzik amik szerepelnek ebben a játékban igazából automaták? Mert én most váltogatok 12 fokozatot H váltóval (g25) és nem tudom jól csinálom.é:))
Tehát mondjuk egy Volvo FH 16 az szépen váltogat csávóka meg csak tekergeti a kormányt, vagy nem?:))
Sajna nem volt alkalmam bele csüccseni egy ilyen vasba szóval ezért a kérdés:) -
#15787 az összes kamionnál jól jönnének akár a 4x4 vagy a 6x6 úgy mint a DAF-nál megcsináltad :) -
#15786 Tudok, de csak 4x4-et mert a Renault-ba nincs három tengely -
HUNFairPlayer #15785 Köszi szépen,nem tudom hogy van-e értelme,inkább csak látvány. -
#15784 Na, nekem is alakul a vas, de még nem az igazi. Még nincs meg a kellő szint a komolyabb dolgokhoz, sajnos nincs túl sok időm játszani.
De azt már ennyi játék után elmondhatom, hogy a néha elég idegesítő hibái ellenére a játék végre az, amit évek óta várok az scs-től. Nekem nagyon bejön.
-
#15783 Csak sima lámpa. -
#15782 Nem sikerült,de javítottam a linkedet,most már látható a kép:)
A gumi lecserélésének van valami értelme,vagy csak látvány? -
razor1997 #15781 Városba refivel közlekedni?:D Nem villognak a szembejövök?:D -
#15780 Sziasztok!
Van valami lehetőség arra hogy kikapcsoljam a 90 km/h-s limitet? -
HUNFairPlayer #15779 Sziasztok!
Még új vagyok erre felé.
Az én vasam így néz ki:
Remélem sikerült,ha nem akkor bocsi.
További szép estét mindenkinek! -
#15778 Útban bréma felé, zöldre várva:
-
mjociko #15777 Ha valaki tudja hogyha megrendeltem tegnap délután a játékot a 576-ba akkor mikor jön meg kb.???