52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • wollnerd #16016
    Hát előfordul hogy néhány nem "működik". (én eddig csak 2-4-et tapasztaltam) Az internet sebességétől függ, hogy mennyi ideig pufferel... Te eddig mely csatornánál tapasztaltad?
    Az is meglehet hogy valamelyiknek egy ideig OFFLINE lesz a stream linkje. Pl. a Top10 rádiót, amikor elkészültem a listával, el tudtam indítani, de tegnap este nem...

Egy tipp: Az Európa Rádió egyáltalán nem működik! végtelenségig pufferel, ezért csak a feladatkezelőből tudok kilépni a játékból.
  • 0Diaz0
    Szerintem van amelyik nem elérhető.. annyi :)
  • Hungarykum
    Wollnerd!

Az mitől van, hogy az online rádióknál van amelyik szól és van amelyik teljesen néma?
    Vagy csak többet kell várni némely rádiónál, amíg betölti?
  • nmagyar
    Értem, köszi
  • Werner91
    Köszönöm a válaszokat, a kipufogó tuningról tud valaki valamit? Megváltoztatja a gép hangját, vagy csak esztétikai célokat szolgál? :)
  • Boxer HUN
    Megkértem az engedélyt a név és logó használatra, de még nem kaptam választ. Amíg nem erősítik meg hivatalosan is a használati engedélyt, addig nem publikálok Magyar cégeket a RestaCar-on. Persze aki akarja, az elkészítheti, csak nálunk nem lesz fent az engedély megérkezéséig.
  • Csabi2007
    Hát ezen most be.ostam xD MEgy ki facebookra:D
  • nmagyar
    Bizony
  • Ubi52 #16008
    GradiLaci :)
  • 0Diaz0
    Amúgy a szinteket nemnehéz végigvinni.. gyorsan meglehet szerezni őket :)
  • 0Diaz0
    Ehez a szűk utcás dologhoz,csak annyit fűznék, hogy az egyik cég lerakója az mindig egy kapu.. na,ott lehet centizni :)
  • 0Diaz0
    Off

• Werner91
    Üdv! Na megrendeltem én is végre galaxisról a játékot :) Az elmúlt 4 napban warez verzióval letoltam 15 ezer km-et és kerestem 280ezer eurot, 13-mas szintű vagyok. A kérdésem az lenne, hogy a minap betértem a merci (majestic) szalonba és kinéztem magamnak egy izmosabb actros-t 192 ezer euroért de azt írja, hogy 20-as szint kell hozzá. Ez normális így? Mármint régóta olvasom a fórumot, és sok embernek saját gépe van már, akkor ők a pár nap alatt 20-as szint fölé fejlődtek?

Amúgy nagyon tetszik a játék, két dolgot hiányolok csak. A fuvar lerakóknál lehetne néha egy kis kihívás, pl szűk utcába betolatni, vagy nagyon szűk falusi, vidéki országutas részek.
    A fülkékbe lehet különböző színeket választani? Amúgy a három tengelynek van valami lényegi haszna? Mert gyors fuvaroknál eddig csak annyi tűnt fel, hogy jobban fordulnak mert a középső tengely kormányozott. De ezen kívül? Ja és, hogy ha kipufogót rakunk a kamionra, az a hangját befolyásolja vagy csak dísznek van? :)
  • 0Diaz0
    Énis ezt kértem :))

Egy ilyennel szivesen mennék :)
  • gumikacsa
    Szerencsére nem, mert elvileg ez lesz az scs következő játéka.
  • Carlos
    Irány Bratislava:
  • nmagyar
    Valaki nem csinálna Wabis festést a volvo-hoz ha szépen megkérem? :)
  • MANos Viktor
    Billencsezés. :D

Pihenő.

Ui.: Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy ha veszek saját kamiont akkor csak azzal tudok menni, vagy pedig ha többet veszek akkor tudom cserélgetni őket melyikkel menjek? :)
  • Carlos
    kikapcsolod a "segédfények" -et.
  • balukah
    Miért laggol a játék mikor megy az irányjelző?És simán meg van 1024 es videókártyám van AMD és laggol ultrán?:S Meg lehet ezt oldani?
  • ukipapa
    Szép estét mindenkinek (:

• FrezeR
    Értem akkor ez nem túl élethű :)
  • Boxer HUN
    Jó reggelt...
  • KiruHoshino
    LE LICENSE-LTÉK A DAF-OT!!! HAPPY HALLOWEEN
  • aerolive
    Túl hangos a turbó
  • brisanyo
    Ezek a hangok benne vannak a base.scs-ben. Nem is értem, miért nem ezeket használták alapból?! :)
  • FrezeR

Mit szóltok hozzá ez mennyire valósághű?

Air Brakes & Turbo Whistle Sound Mod
  • MANos Viktor
    Na ez igen csak jó lenne! :)
  • razor1997
    Ahogy leadja a nyomatékot a motor "csavarja" az alvázat mivel a motor forgási iránya megegyezik az óra forgási irányával így tehát a jobb oldala lefele a bal oldala pedig felfele emelkedik.Mármint azért emelkedik mert ahogy elindul nem teljesen az összes energia a váltón keresztül a kerekekre jut hanem az álló járműnek is van egy ellenállása és a motornak erőt kell kifejtenie ahhoz hogy megmozgassa önmagát.Ha a motor nem lenne motortartóbakokra helyezve vagy nem lenne rögzítve az alvázra akkor ha elindul nem tudna mert a motor csak körbe-körbe pörögne a helyén.Ezért van az hogy ha ilyen nagy a nyomaték akkor így megemelkedik az alváz ha elindul.

Ez csak az én elméletem,ha valakinek jobb azét szívesen elolvasom.
  • aerolive
    Igen, a táblán valóságos értékek vannak, de a játékban nem úgy telik.
  • Bal0924
    Észrevettétek már, hogy mikor a táblán az áll hogy 200m múlva lesz a kereszteződés és lefordulhatnál közben meg mész 2km-t..
  • Kenny85
  • orixon
    En elhiszem hogy az euro 5-6os motrok nem fusolnek de pl amikor a jatekban jossz kifele a banyabol es a kettes fokozat a teton nem birja es vissza teszed 1esbe akkor jol nezne ki egy kis fust...
  • aerolive
    Nem csak füst mod kéne. Konkrétan nincs hangja a gumiknak, sem a fékeknek sem. Nincs semmi súrlódás hang, csak a steril gurulás. Ezek komoly problémák egy szimulátornál.
  • gomze
    EZ DURVA hogy hasít! És még azt mondják, hogy a kamionok lomhák

De miért csak a bal eleje emelkedik, tán csak a bal oldali kerekek hajtanak?
    Nem baj ahoz képest jól megy
  • csaba90
    így reális hogy nincs fekete füst.. euro 4-5-6 ha már füstöl ott nem kicsi a baj :D
  • SimaSuna #15980
    jóaz :)

• Szabi84
    ez csak monitorrol szép, de ilyen gép küzelében nem allnék, mérgezés:D
  • razor1997
    Nem hinném mert itt tudod tuningolni a kipufogót is.De hátha a kövi patchbe benne lesz egy kis füst.Viszont úgy lenne a jó ha a motor már megsérült egy karambolba akkor mintha az egyik porlasztó behugyozna stb (mondjuk ehez új hang is kéne ha behugyozik:D) és akkor kis korom is jönne de nem olyan mint a vidibe:D
    Csőrös Scania ha lenne benne az egy álom lenne:D
  • SimaSuna #15977
    az ETS füst modja nem jó hozzá? tipp?