52658
-
#16016 Hát előfordul hogy néhány nem "működik". (én eddig csak 2-4-et tapasztaltam) Az internet sebességétől függ, hogy mennyi ideig pufferel... Te eddig mely csatornánál tapasztaltad?
Az is meglehet hogy valamelyiknek egy ideig OFFLINE lesz a stream linkje. Pl. a Top10 rádiót, amikor elkészültem a listával, el tudtam indítani, de tegnap este nem...
Egy tipp: Az Európa Rádió egyáltalán nem működik! végtelenségig pufferel, ezért csak a feladatkezelőből tudok kilépni a játékból. -
#16015 Szerintem van amelyik nem elérhető.. annyi :) -
Hungarykum #16014 Wollnerd!
Az mitől van, hogy az online rádióknál van amelyik szól és van amelyik teljesen néma?
Vagy csak többet kell várni némely rádiónál, amíg betölti? -
nmagyar #16013 Értem, köszi -
Werner91 #16012 Köszönöm a válaszokat, a kipufogó tuningról tud valaki valamit? Megváltoztatja a gép hangját, vagy csak esztétikai célokat szolgál? :) -
#16011 Megkértem az engedélyt a név és logó használatra, de még nem kaptam választ. Amíg nem erősítik meg hivatalosan is a használati engedélyt, addig nem publikálok Magyar cégeket a RestaCar-on. Persze aki akarja, az elkészítheti, csak nálunk nem lesz fent az engedély megérkezéséig. -
Csabi2007 #16010 Hát ezen most be.ostam xD MEgy ki facebookra:D -
nmagyar #16009 Bizony -
Ubi52 #16008 GradiLaci :) -
#16007 Amúgy a szinteket nemnehéz végigvinni.. gyorsan meglehet szerezni őket :) -
#16006 Ehez a szűk utcás dologhoz,csak annyit fűznék, hogy az egyik cég lerakója az mindig egy kapu.. na,ott lehet centizni :) -
#16005 Off
-
Werner91 #16004 Üdv! Na megrendeltem én is végre galaxisról a játékot :) Az elmúlt 4 napban warez verzióval letoltam 15 ezer km-et és kerestem 280ezer eurot, 13-mas szintű vagyok. A kérdésem az lenne, hogy a minap betértem a merci (majestic) szalonba és kinéztem magamnak egy izmosabb actros-t 192 ezer euroért de azt írja, hogy 20-as szint kell hozzá. Ez normális így? Mármint régóta olvasom a fórumot, és sok embernek saját gépe van már, akkor ők a pár nap alatt 20-as szint fölé fejlődtek?
Amúgy nagyon tetszik a játék, két dolgot hiányolok csak. A fuvar lerakóknál lehetne néha egy kis kihívás, pl szűk utcába betolatni, vagy nagyon szűk falusi, vidéki országutas részek.
A fülkékbe lehet különböző színeket választani? Amúgy a három tengelynek van valami lényegi haszna? Mert gyors fuvaroknál eddig csak annyi tűnt fel, hogy jobban fordulnak mert a középső tengely kormányozott. De ezen kívül? Ja és, hogy ha kipufogót rakunk a kamionra, az a hangját befolyásolja vagy csak dísznek van? :) -
#16003 Énis ezt kértem :))
Egy ilyennel szivesen mennék :) -
#16002 Szerencsére nem, mert elvileg ez lesz az scs következő játéka. -
#16001 Irány Bratislava:
-
nmagyar #16000 Valaki nem csinálna Wabis festést a volvo-hoz ha szépen megkérem? :)
-
#15999 Billencsezés. :D
Pihenő.
Ui.: Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy ha veszek saját kamiont akkor csak azzal tudok menni, vagy pedig ha többet veszek akkor tudom cserélgetni őket melyikkel menjek? :) -
#15998 kikapcsolod a "segédfények" -et. -
balukah #15997 Miért laggol a játék mikor megy az irányjelző?És simán meg van 1024 es videókártyám van AMD és laggol ultrán?:S Meg lehet ezt oldani? -
ukipapa #15996 Szép estét mindenkinek (:
-
#15995 Értem akkor ez nem túl élethű :) -
#15994 Jó reggelt... -
#15993 LE LICENSE-LTÉK A DAF-OT!!! HAPPY HALLOWEEN -
#15992 Túl hangos a turbó -
brisanyo #15991 Ezek a hangok benne vannak a base.scs-ben. Nem is értem, miért nem ezeket használták alapból?! :) -
Mit szóltok hozzá ez mennyire valósághű?
Air Brakes & Turbo Whistle Sound Mod -
#15989 Na ez igen csak jó lenne! :) -
razor1997 #15988 Ahogy leadja a nyomatékot a motor "csavarja" az alvázat mivel a motor forgási iránya megegyezik az óra forgási irányával így tehát a jobb oldala lefele a bal oldala pedig felfele emelkedik.Mármint azért emelkedik mert ahogy elindul nem teljesen az összes energia a váltón keresztül a kerekekre jut hanem az álló járműnek is van egy ellenállása és a motornak erőt kell kifejtenie ahhoz hogy megmozgassa önmagát.Ha a motor nem lenne motortartóbakokra helyezve vagy nem lenne rögzítve az alvázra akkor ha elindul nem tudna mert a motor csak körbe-körbe pörögne a helyén.Ezért van az hogy ha ilyen nagy a nyomaték akkor így megemelkedik az alváz ha elindul.
Ez csak az én elméletem,ha valakinek jobb azét szívesen elolvasom. -
#15987 Igen, a táblán valóságos értékek vannak, de a játékban nem úgy telik. -
Bal0924 #15986 Észrevettétek már, hogy mikor a táblán az áll hogy 200m múlva lesz a kereszteződés és lefordulhatnál közben meg mész 2km-t.. -
#15985 -
orixon #15984 En elhiszem hogy az euro 5-6os motrok nem fusolnek de pl amikor a jatekban jossz kifele a banyabol es a kettes fokozat a teton nem birja es vissza teszed 1esbe akkor jol nezne ki egy kis fust... -
#15983 Nem csak füst mod kéne. Konkrétan nincs hangja a gumiknak, sem a fékeknek sem. Nincs semmi súrlódás hang, csak a steril gurulás. Ezek komoly problémák egy szimulátornál. -
#15982 EZ DURVA hogy hasít! És még azt mondják, hogy a kamionok lomhák
De miért csak a bal eleje emelkedik, tán csak a bal oldali kerekek hajtanak?
Nem baj ahoz képest jól megy -
#15981 így reális hogy nincs fekete füst.. euro 4-5-6 ha már füstöl ott nem kicsi a baj :D -
#15980 jóaz :)
-
#15979 ez csak monitorrol szép, de ilyen gép küzelében nem allnék, mérgezés:D -
razor1997 #15978 Nem hinném mert itt tudod tuningolni a kipufogót is.De hátha a kövi patchbe benne lesz egy kis füst.Viszont úgy lenne a jó ha a motor már megsérült egy karambolba akkor mintha az egyik porlasztó behugyozna stb (mondjuk ehez új hang is kéne ha behugyozik:D) és akkor kis korom is jönne de nem olyan mint a vidibe:D
Csőrös Scania ha lenne benne az egy álom lenne:D -
#15977 az ETS füst modja nem jó hozzá? tipp?