Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te meg vegyél visszább tápos.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Nekem már így is elég lenne ahogy láttam a képeket meg a videókat.

na igen ez jó lenne hogy a 6 hengeres és a V8 -nak is más hangja lenne. :)))

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

TruckerDave
Szeretnénk, de nem biztos.

Most annak a sokféle motornak mind más hangja lesz??
Hát igen az jó lenne ha mindegyik gépnek más hangja lesz.

Penge88
Ó, majd úgy mint az ándörgrándban :) minek???? A motor hangja elég, ha mondjuk motortípusonként mondjuk eltér, az már zsír. (pl. 6 hengeresek vs 8 hengeresek)

Thank God, I\'m a Lada owner!

Nagyon jók a kipufogók meg minden de remélem hangja is lesz a tunning kipufogónak.

Ahhoz egyél még egy-két tál müzlit, tápos!
Jól mutat a kamiontuning-videó a bannerben... :)

Akit érdekel: a legutolsó bejegyzésnél azt taglalják a srácok, hogy egész jól szerepel Macen az egyik utóbbi vadászprogramuk, és hogy milyen jót tesz a cég kasszájának is. Tervezik emellett az ETS1 Macre portolását is.

szabii98
Viszlát Gabika :)

I met God. She's black

Gyerekek a játékról komunikáljunk már ne a virsli meg a kolbászról!:)
Kistódi
Roland0: Amúgy persze majd lesz füst meg lehet alá tenni virsli gumikat hogy minél jobban csússzon keresztbe.
Triantafillo: Normálisan válaszoltam neked úgyhogy ne mutogasd a kis ujjadat mert letöröm.
Bocsi a 2 hsz-ért csak most voltam olyan bátor vissza olvasni. Hát katasztrófa.<#szomoru2><#szomoru2>

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az idõre kilincsel elõre!

Kistódi
Úristen mi lett itt is a fórummal... Ellepték a tudatlanok...

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az idõre kilincsel elõre!

nagyon gyors vagyok a fuvarozó szakszrervezetek megbízhatnak benem ezért amerikába is fuvarozom az árukat európától.
10 ezer dolát kapok oylan modom van

én mindig az elsõ vagyok

péistike
és akkor ki lesz a 2.? xD

GTS

Igen,plusz egy olyan mod is letölthetõ lesz,hogy a kolbászt,meg a szalonnát a kipufogóhoz akaszthasd,s így füstölõdjenek meg.De ezt csak minden 10.-ik ember töltheti majd le sajnos:/

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

péistike
Jaja az faja lenne:D Meg lehetne választani a belsõtér színei között meg bõrszerû belsõt csináltatni bele gondolom tudod/tudjátok mire gondolok arra a szivacsos-ra vagy milyenre na ha ezeket meglehetne csinálni akkor kibajó game lenne! De így se lesz rossz!:D

GTS

ja megvan csakaza szöveg gurul jobra és nem ért oda mikor én ott votlam mikor már irtam nem látam.
tehát akor a következõ évben várható megérkezése.

más kérdés: lesz ojan mod hogy füstöljün a kipufogó mikor meghuzatom a motort?

tamás98
Ami a szövegdoboz felett van.(Ha nem tudnád mi a szövegdoboz:az amibe írsz.)

MAN TGA D20

vagy bakkera gondoltál. jóvan nemlehet mindet tudni

meik baner?

tamás98
Tudsz olvasni??Bannerban kivan írva nagy betûkkel:"Megjelenés:2012."

MAN TGA D20

ésakor majd a kamcsikkal lehetlesz driftelni a szerpetineken?

na császtokmikor jelenik meg a gamó?
nemlehet tuni vagy már tudjátok, én nem talátam információkat.háthati tujátok mikor várható mert nagyi pénteken küldi a zseppént ztakkor megrendeltetném anyával.

TruckerDave
Jah kíváncsi vagyok. Ha a belsõt is íg lehetne alakítani az tetszetõs leenne.

péistike
Hali!

Lehet van benne Cb Tábla. Kitudja? Mert csak kívülrõl tuningolták a gépet mivan a belsõtérrel? AZ is ott volt a sorba a belsõteret is ugyanúgy lehetet tuningolni mint kívülrõl csak azt szerintem nem mutatták szóval lehet van benne alapbõl CB tábla Zászló stb. vagy esetleg nincs. Attól függ mit akar jelenti az a belsõ tuningolós rész. Mert sajnos azt nem mutatták. Én arról szeretnék látni egy videót

GTS

TruckerDave
CB Tábla nem volta videóban, de remény hal meg utoljára, hátha az is lesz.

#cbzotyoka: Errõl én nem nagyon emlékszem információra, de itt már licencelt pótok lesznek. Krone meg scwartmuller az tuti arról voltak képek.

szabii98
Már régebben írtam is ide ötletként, hogy jó lenne ha mi is tudnánk berakni cuccokat, modelleket (pl cb tábla, ilyenek) ... jó lenne :D

I met God. She's black

Látom szöveg-értési problémád van, te agyon-iskolázott.<#duhos2>
Általánosságban írtam, hogy majd "valaki" csinál, úgy, mint ahogy a GTS-hez is lehet kis-millió oldalról leszedni Longline-t.
Úgyhogy : <#mf2>
Valaki meg tudná mondani hogy lesz-e pótkocsi skinnezés a játékban

TruckerDave
Hehe nekem 5% ;) Tényleg csak tutorial, gyakorlás és türelem.

Kistódi
Miért mi csináljunk neked Longline-t? csináld meg magadnak...

Leülsz, nézel tutorial-t, és 1-2 hét alatt meg is tanulod. Csak ne várja
senki azt, hogy letöltöm a zmodot, és már tudok is kamiont csinálni.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Remélem is mivel nekem a ZMOD tudásom az 0 százalék. :D

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

ez nagyon szép. Má csak a pótkocsi skinezésrõl szeretnék képet vagy videót ha lesz benne.:)

Kuvajó!!!
Remélem majd csinálnak 1 videót belsõ extrákról is!
De ez alapján a videó alapján határ a csillagos ég!!!
<#eljen><#taps><#wow1>

Azért én remélem, hogy valaki csinál majd egy Scania Longline-t.
A dupla hátsó tengely az "eredeti" fülével elég "bután" néz ki, ahhoz jobban illik egy Longline-fülke. Ez csak egy vélemény......
Tomika boy
Hát szerintem is!
Nem kell ebbe már kamiont csinálni csak majd alkatrész csomagokat,és akkor már teljesen elhanyagolható lesz a ZMOD!
Én nem fogom már használni,szerintem felesleges lenne össze.aszni a gémet!

Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!

De jónak igérkezik!
Remélem nem lesz elbacva:D
norbee46
Reméljük így lesz!

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

RS
<#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Az SCS pedig írta is egy korábbi bejegyzésében, hogy a rendszert flexibilisnek tervezik, hogy felismerje a modderek alkatrészeit is... már ha jól bekonfigurálják persze... :)

Gell97 kolega
<#eljen><#eljen>

Mekkora flash:D Várom már
norbee46
Nagyon tetszetõs! De már jó lenne hallani az autók hangját is (remélem ezen a téren is lesz akkora fejlõdés mint az autók testreszabásában.)

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

WoW, tetszik! o.O <#eljen>

tuzfal3
bocs a dupláért...

Lehet hogy visszatérünk a telepítõs kiegészítõkhöz mint ahogy (azt hiszem) pttm-ben is volt.

Opel Movano 2.8DTi