Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Thank God, I\'m a Lada owner!
Akit érdekel: a legutolsó bejegyzésnél azt taglalják a srácok, hogy egész jól szerepel Macen az egyik utóbbi vadászprogramuk, és hogy milyen jót tesz a cég kasszájának is. Tervezik emellett az ETS1 Macre portolását is.
Triantafillo: Normálisan válaszoltam neked úgyhogy ne mutogasd a kis ujjadat mert letöröm.
Bocsi a 2 hsz-ért csak most voltam olyan bátor vissza olvasni. Hát katasztrófa.<#szomoru2>#szomoru2><#szomoru2>#szomoru2>
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az idõre kilincsel elõre!
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az idõre kilincsel elõre!
10 ezer dolát kapok oylan modom van
к.ιηтнуα.
GTS
tehát akor a következõ évben várható megérkezése.
más kérdés: lesz ojan mod hogy füstöljün a kipufogó mikor meghuzatom a motort?
nemlehet tuni vagy már tudjátok, én nem talátam információkat.háthati tujátok mikor várható mert nagyi pénteken küldi a zseppént ztakkor megrendeltetném anyával.
Lehet van benne Cb Tábla. Kitudja? Mert csak kívülrõl tuningolták a gépet mivan a belsõtérrel? AZ is ott volt a sorba a belsõteret is ugyanúgy lehetet tuningolni mint kívülrõl csak azt szerintem nem mutatták szóval lehet van benne alapbõl CB tábla Zászló stb. vagy esetleg nincs. Attól függ mit akar jelenti az a belsõ tuningolós rész. Mert sajnos azt nem mutatták. Én arról szeretnék látni egy videót
GTS
#cbzotyoka: Errõl én nem nagyon emlékszem információra, de itt már licencelt pótok lesznek. Krone meg scwartmuller az tuti arról voltak képek.
I met God. She's black
Általánosságban írtam, hogy majd "valaki" csinál, úgy, mint ahogy a GTS-hez is lehet kis-millió oldalról leszedni Longline-t.
Úgyhogy : <#mf2>#mf2>
senki azt, hogy letöltöm a zmodot, és már tudok is kamiont csinálni.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Remélem majd csinálnak 1 videót belsõ extrákról is!
De ez alapján a videó alapján határ a csillagos ég!!!
<#eljen>#eljen><#taps>#taps><#wow1>#wow1>
A dupla hátsó tengely az "eredeti" fülével elég "bután" néz ki, ahhoz jobban illik egy Longline-fülke. Ez csak egy vélemény......
Nem kell ebbe már kamiont csinálni csak majd alkatrész csomagokat,és akkor már teljesen elhanyagolható lesz a ZMOD!
Én nem fogom már használni,szerintem felesleges lenne össze.aszni a gémet!
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
Lehet hogy visszatérünk a telepítõs kiegészítõkhöz mint ahogy (azt hiszem) pttm-ben is volt.
Opel Movano 2.8DTi