52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • csaba90
    ja meg utána kimegy a difi alatta :D rába hidakat visznek amcsiba mert még az EU-ba is az tartozik a legerősebbek közé... az amcsi kamionok 90%-ában belső bolygómű található nem rendelkeznek agy lassítóval... de hogy miért?:O
  • SimaSuna #15975
    arra várhatunk...
    sose lesz olyan game...

anno a Hard Truck, Hard Truck 2, 18WoS sorozatok bitangok voltak... :))
  • TruckerDave
    Akkor várd meg míg megjelenik az American Truck Simulator :))
  • SimaSuna #15973
    engem nem izgat az euro motor...

nekem hasonló kell. Amcsi vas, amit ha megküldök, meghajtja az alvázat :)

• TruckerDave
    Euro 5,6-os motort ritkán látni, hogy okádja a füstöt.

A navigáció meg a luxus belsőben van
  • 0Diaz0
    meg a csőrösök is :)
  • orixon
    Egy fust mod az tenyleg jol jonne ....nekem is tetszene ha egy kis fust is lenne utannam, nem csak olyan siman menne a motor...
    :)
  • SimaSuna #15969
    újabb infó...

- nekem hiányzik a füst.(mekkora lenne amikor parton felfele 12ből visszarakom10be és okádja a füstöt...)
    - hiányoznak a régebbi gépek.

- csőrös Scania? SISU?

Navikat mikortól lehet berakni a fülkébe?
  • kerel
    Ezt hogy hoztad össze?
  • longhaul
    Pontosítok 62%
  • longhaul
    Károsodás 67%
  • razor1997
    Viszont azt lehagytam hogy nekem az a kedvencem amikor elengednek téged egy kereszteződésben és villantással jelzik.:DD

bocs a dupláért
  • razor1997
    Nem néhány hanem mindegyik amelyik szembejön veled.Viszont szerintem azért villognak hogy kapcsold le mert gondolom ott se kéne használni úgy hogy rajtad kívül mindig vannak az úton(IRL) én mindig kapcsolgatom le-fel.
  • norbee46
    Szép járgány!
  • LTomi
    Nem tudom, hogy észrevettétek-e már, de ha reflektorral mentek sima 2 sávos úton, akkor a szembejövők közül néhány villantani fog. Nagyon tetszenek az ilyen apróságok. :D
  • Gis80s
    Plusz egy kép Brno-ból

1920x1080
  • Gis80s
    Ajánlom mindenkinek a Poznan - Brno utat....nekem az egyik kedvencem lett. Semmi extra nincsen rajta, de szerintem nagyon jó a hangulata annak a szakasznak (is)

• razor1997
    Fogadok hogy az egyik pesti 576-ba voltál:D
    Amúgyis ez csak a kamiongyártóknak lenne előny:
    1. Reklámcél
    2. Licenszért fizet az SCS
  • basicscale
    Real physics mód v1.4: http://ets2hu.blogspot.hu/p/mods.html
  • mani13
    A mai 1. fuvaromba bementem egy benzinkútra és a pihenőben az egyik kamion az úton állt (ott pihent)
  • Boxer HUN
    ... azt is figyelembe véve, hogy bármily fura is, de akkor is csak egy rétegjáték...
  • Boxer HUN
    Én Magyarországon olyan 1000-1500 darabra tippelem az össz. eladásokat...
  • 0Diaz0
    Szerintem világ viszonylatban, ez a 8 nap alatt,amig kiadták.. a kezemet merem rátenni, hogy 1 misi fölött van az eladások száma... g.cibrutál játék lett! Aki játszik vele,függővé lesz! :D
  • WinStar
    sztem a gyártók is marha jól járnak azzal ha licenszet adnak,mert nagyon jól fogy az ETS2.Kiváncsi vagyok hogy mikor tudjuk meg hogy a dobozos változat hogy fogyott.Most csütörtökön voltam az 576-ban állásinterjún és mondták hogy az ETS2-ből Szerdáig bezárólagosan 150 db. fogyott :) Kérdés hogy még a galaxisnetbe mennyi fogyott,és egyéb helyeken :)
  • Maximus4
    Nem ártana már új linkeket is berakni a banner alá vagy a GYIK.-ot frissíteni,mert vannak elég sűrűn ismétlődő kérdések.
  • Krisztiam #15951
    úgy érzem még jön a játékhoz 1-2 peccs :D
  • Gázfröccs
    ok köszi sikerült
  • razor1997
    Én meg legfőképp az Iveco-t zárnám ki.A DAF-on gondolkoztam hogy annak szerintem nagyobb esélye van mint az Iveco-nak.De a Volvo meg a Merci jobban érdekelne mint a DAF meg az Iveco.Én a Volvo-t vártam legelsőnek így patchel:$
  • 0Diaz0
    regisztrálj,és utána már lehet hogy könnyebb lesz :)
  • hertzui
    Van ez a "Fejlettebb AI mod" ami tartalmaz olyat is,hogy változnak a gázolaj árak és a fuvar árak is. A fuvar árak emelkednek vagy csökkennek? Valaki próbálta már? Valaki írja le legyen szíves.
  • Gázfröccs
    azt írja ki mikor töltenék hogy nincs jogosultságom
  • Gázfröccs
    köszi
  • Boxer HUN
    RestaCar.hu
  • Gázfröccs
    sziasztok!
    Honnan tudnám letölteni a real logos modot?
  • srace
    üdv Mért csak 300-400 ft-toka keresnek a sofőrjeim ? esetleg tudom valahogy fejleszteni őket ? vagy mit tudok tenni hogy tömb pénzt keressenek ?
  • Skypack
    Na pont a DAF-ról nem gondoltam volna, hogy megkapják a liszenszt sokkal inkább a mercire vagy volvora gondoltam,.
  • 0Diaz0
    Az tökmindegy.. akkoris felveszik a rendelést... azthiszem :D

Amúgymeg, caklipakli ilyen az egész.. ( By. : Cdgalaxis ,mindössze 7 ezer forintért. )
  • matusz09
    én az 576 webshopból rendeltem
  • hertzui
    Van ez a "Fejlettebb AI mod" ami tartalmaz olyat is,hogy változnak a gázolaj árak és a fuvar árak is. A fuvar árak emelkednek vagy csökkennek? Valaki próbálta már?
  • Zsoca241
    attól függ hogy honnan rendelted és kitől ennyi.....