52658
-
Zsoca241 #16056 NEM EREDETI JÁTÉKOT HASZNÁLSZ AZ A BAJ!!!
VEDD MEG CD GALAXISNÁL KAPHATÓ ÖSSZESEN: 6000 FT HA PICK PACK PONTAL KÉRED A SZÁLLÍTÁST
AHOVÁ SZEMÉLYESEN KELL A JÁTÉKÉRT ELMENNED
HÁZHOZSZÁLLÍTÁS DÍJA: 990 FT/CSOMAG IDE VISZONT KIHOZZA A FUTÁR -
#16055 ha warez verziód van, akkor topikot tévesztettél
ha eredeti lenne a játékod, akkor gratulálnék azért, hogy megosztottad jópár emberrel a serialod -
#16054 Nálatok is esik az esö :(
-
#16053 mért lennék hülye? -
#16052 ezzel a mondattal próblémák vannak... de: honnan van a szérial kódód? torrent? Mert akkor mehetsz az off topikba, a linket fentebb találod -
Plett #16051 az egy warez kód, az a baj... vedd meg a játékot és jó lesz -
#16050 Felvetődik a kérdés, hogy eredeti-e a játékod, avagy warez-e.
De mind2 esetben jó nagy hülye vagy. -
ntex #16049 Nem sötét belső csak nem látszanak a színek a sötétség miatt :) -
#16048 helló tudnátok nekem segiteni az mért van hogy normális be másolom elsőnek a kódot és ezt írja ki mi lehet a gond?
-
#16047 :D:D:D -
danyr #16046 Nem nagy kunszt, csak egy délután. -
#16045 Hogy sikerült berakni a játékba?:D -
Dimice #16044 Sziasztok!
Elég láma vagyok az ilyen játékokhoz, pedig az ETS régi verzióját már évek óta nyomom. Viszont megrendeltem az ETS2-t, és néhány dolgot nem értek. :( Mit jelentenek ezek a variációk, mint pl: v1.1.11, 1.1.13 ? Ezek online frissítések, vagy mik? És hogy vannak ezek a letölthető különböző logók, lámpák, kiegészítők, alváz variációk, egyedi kamion belsők, külsők, pótok, sebesség korlátozás feloldások, stb...? Ezeket valakik feltörik, megírják, és be lehet tenni a játékba, vagy mi a csuda ez? Hogy működik, leírná valaki egy "újonc" szintjén? Nem zavarják ezek meg a gyári dobozos játékot? Olvasgattam itt, ezek szerint annyi, hogy letöltöm, berakom a megfelelő mappába, és kész? Köszi.
-
nmagyar #16043 Karácsonyfa :DD
Amúgy, hogy van navid, sötét belsővel?? :) -
danyr #16042
-
ntex #16041 Minimált világítok :D
-
JanikaxD #16040 Milano- Zürick között van egy alagút építés ott bugos a sávváltása a járműveknek. átsoroltam a belső sávba jobboldalt mellé értem egy járműnek az pedig nekemjött.. nemörültem neki mert sérült a rakományom.. :( -
#16039 wow, honnan van ez a pót? kell :) -
#16038 Bratislava -> Liverpool... jó lesz... :) -
#16037 a Globetotter feliratot nem lehetne eltüntetni/ átírni?..
-
Windaloo #16036
-
#16035 egész jó...
DE
Pozitív:
-belülről is szivesen hallgatnám a turbót
-kívülről jól szól
Negatív
-amikor fékezek, olyan mintha egy manusz kiabálna valamit, tehát nem a tipikus féket hallom..ez idegesített
ha ez javítva lenne, ajánlanám mindenkinek :))) -
jocking #16034 Már megbocsáss, de az POZSONY. -
nmagyar #16033 wollnerd pakkja teljesen jó, nekem megy minegyik adó, csak a ClassFm nem megy most. -
Hungarykum #16032 Kíváncsiságból a CLASS FM-et próbáltam, de teljesen néma, de ha Winamp-al próbálom, azzal se lehet most csatlakozni.
De volt olyan rádió, ami Winamp-al ment, de a játékba már nem. Ezt én raktam bele, de jónak kéne lennie, mert összesen 5-öt raktam még bele, ebből 2 szól a játékban is, de a többi 3 nem akar, pedig Winamp-al szól mind az 5. -
Axtros #16031 Jó lenne, ha következő patch-ekben megoldanák azt, hogy az utakon a kamion változatokból ne csak az egyes típusok 4x2-es és nagy fülkés változatai mászkálnának, hanem a többi, általunk is megépíthető - illetve elérhető - változatok is.
(6x4, 6x2 illetve kis- és nagy fülkés verziók is) -
#16030 Értem, hát köszönöm szépen!:) -
#16029 Nem kell, akkor valószínűleg ott lesz a garázsban a gép és mehetsz vele rögtön, így még nem próbáltam :) -
#16028 Ja szóval mindenképp felkell vennem egy sofőrt is? :) -
cbzotyoka #16027 Engem az izgatna ha csinálnak a tuning kipufogókhoz hangot :) -
#16026 Valki tudja, miért van hogy a base mappa 1,6 gigás és mégis tele van üres mappákkal? Hol vannak a 3d-s modellek? -
#16025 Ellszúrták az 1.1.3-as patch-ben de javítani fogják.
MANos Viktor : tudod cserélgetni őket de meg kell várnod míg az adott kamionon dolgozó sofőr végez a fuvarral. -
#16024 az miért van, hogy még van 3 óra a pihenésig és már ásítozik az ember? :D -
#16023 Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy ha veszek saját kamiont akkor csak azzal tudok menni, vagy pedig ha többet veszek akkor tudom cserélgetni őket melyikkel menjek? :) -
#16022 én cdgalaxisból vettem.. mindennel együtt,7ezer forint volt :) -
#16021 120as rádió powaa.:D:D:D:D -
janikad600 #16020 hol lehet megrendelni a játékot olcsón? -
#16019 Persze,most leis rántottam datáról hirtelen :) -
nmagyar #16018 Én is a Tiédet használom :) -
#16017 Te is megnézed/kipróbálod/hallgatsz belőle? :) LINK!