Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TruckerDave
Már ez is elõre lépés hogy lehet tenni táblát. Hát még az lett volna jó, ha kiválaszthatod a táblán az országot, meg tábla háttérszínét..

LeWyTy
Jogos<#gonosz3>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

MO-ról tegyenek képet. Majd akkor lesz pozitivitás is 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

péistike
zászlózás?? Nem lesz?? 😮 Vagy mi?

GTS

LeWyTy
Szerintem inkább a játékot csinálják hogy minél jobb legyen.
Egy ilyen videó szerintem pont jó... üzletileg is meg a játékosoknak is.
Nem is árul el túl sokat meg húzza is a fantáziádat.
Az meg nemtom hogy csak szerintem rosz-e hogy mindent tudsz a játékról mire megjelenik és már megunond az elsõ percben.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Már megint negatív vagy😄...mindig csak ez a negativitás:/😄

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

1 hét alatt csak egy 30 másodperces szart tudtak összerakni? Lenyûgözõ teljesítmény...

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

ÉÉÉÉs igen igen igeeeen! 😊 Sokak vágya teljesült most. 😄 Nekem mondjuk Még mindig a jó fizika az elsõ. Aztán a többi szabadon választott. 😉

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"

gomze
Infót akartok, akkor nézzétek meg az új videót!

Gell97 kolega

bocs az elõzõért..

Sziasztok régen nyitottam már ki a számát én csak anyit kérdeznék hogy milyen ötletnek találjátok azt hogy ha pl esik az esõ akkor ugye lehetne sáros a kamion mert ugye ahogy mész az úton és esik az esõ akkor koszos lesz a jármû:-)
"Kopnának a gumik oldalt mutatná egy kis kamion térkép hogy a gumi el színezõdne elõször lenne átlátszó, majd zöld, sárga, piros, lila, barna, fekete, majd pukk lenne"
Ilyen volt a King of The Road -ban ez mondjuk nekem tetszett de nem csak a gumi kopna hanem a motor,alváz,stb... ahogy mész vele és öregedik a kamion úgy idõvel menne le, szerintem ez jó lenne. 😊

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

bullseye9
Nem biztos, hogy szükség van arra, hogy te "csináld itt a tüzet".
Fõleg arra nem, hogy meggondolatlanságokat irkálj, javaslom, olvasd át, és szvsz. magad is rájössz.

A játék készítõi elsõsorban tömeges igényeket (fizika, moddolhatóság, változatosság, jobb grafika) próbálnak kielégíteni. Lehet olyan igény, hogy Prágában a híd alatt legyen egy félszemû macska, ami elnyávogja a Svejk fõcímdalát, ha egy szürke Actros elhalad felette (szándékosan írok ilyen elvetemültséget), de ez nem tömeges, erre nem lehet alapozni.
Amiket írtál, annak a nagy részét a modderek rövid idõ alatt megoldják, most is a sorozat (Pttm, Haulin, ETS, GTS) legnagyobb ereje és népszerûsége ebben rejlik, nem véletlen, hogy seregnyi kiegészítõt találni hozzá.
Nem vedd rossz néven, nem bántásból írtam a fentieket, nyilván szükség van jó ötletekre, de szerintem a készítõk pontosan tudják, kinek mire van igénye, ki lett vesézve az már pár alkalommal itt a topicban is.
Peace, ennyi.

............................................________
....................................,.-‘”...................``~.,
.............................,.-”...................................“-.,
.........................,/...............................................”:,
.....................,?......................................................\,
.................../...........................................................,}
................./......................................................,:`^`..}
.............../...................................................,:”........./
..............?.....__.........................................:`.........../
............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../
.........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/
..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}
...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../
...,,,___.\`~,......“~.,....................`.....}............../
............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”
............/.`~,......`-...............................\....../\
.............\`~.*-,.....................................|,./.....\,__
,,_..........}.>-._\...................................|..............`=~-,
.....`=~-,_\_......`\,.................................\
...................`=~-,,.\,...............................\
................................`:,,...........................`\..............__
.....................................`=-,...................,%`>--==``
........................................_\..........._,-%.......`\
...................................,<`.._|_,-&``................`\

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"

fuszhi
Ízét , majd én csinálom a tüzet. Ha csak ez kell, vezénylek. 😊))
Ki milyenre festi a kamiont?(nem volna rossz ha lehetne "matrincázni" is a kicsikét vagy jó kis matt illetve metál-os színek közül állítgatni) Ja az elejére lehetne tenni kis szobrokat amiket kamion shoppokban lehetne vásárolni. Ti mit szokott hallgatni vezetés közbe. Olyan vezetõs zenére gondolok itt. Mit gondoltok róla, jó ötlet volna 4 évszakosra megcsinálnák? Kopnának a gumik oldalt mutatná egy kis kamion térkép hogy a gumi el színezõdne elõször lenne átlátszó, majd zöld, sárga, piros, lila, barna, fekete, majd pukk lenne. Jó ötlet volna? remélem dobnak majd még videót vagy ír valaki nekik a jó ötleteim közül. Mert még lehetne azt is hogy a kamiont belülrõl is szövet borítja és azt is kilehetne választani. Vagy, sötétítés a szélvédõ felsõrészénél különféle színekben. Kamion belsejében lenne kis zászló és az elején amit megadnál nemzetiséget annak lenne ott a zászlója. Akkor a kamion alatt lehetne extrának fénycsövet felrakni többféle színben. Már játszottam ilyen játékkal amibe voltak ilyesmik. Nem csak fejbõl nyomom a marhaságaim. A kamion húzhatna féknyomot azért. Le kéne méreckeni, mert ha nem és rendõr jön bírságot kapsz. ugye jók az ötleteim? Kinek mi az ami ebbõl megtetszett ? Üdv

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

tibi08
Ja énis ez akartam írni!

mert nincs infó,és ez nem chat!

Gyerkõcök kivan halva a FÓRUM😊
Várható megjelenés 2012 Elsõ fele.
Ha felnéznél a banerra már tudnád a választ...

nem tudja valaki hogy mikor dobják ki ?
Kistódi
Nagyon szép nekem fõleg a világítás tetszik!! <#crazya>

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

fuszhi
Komoly hogy mit mûveltek. Már csak azt sajnálom hogy ez a gyönyörû híd nem látszik majd a kamionból. Gondolom ha képet ment az ember ahhoz jön jól hogy van háttér is a kamionhoz. Tegnap olvastam valahol valami ilyesmit: "Menj lassan és gyönyörködj a tájban, vagy taposs bele és épülj bele a tájba."(abba a gyönyörûbe) 😊))

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

<#eljen>

Nagyon szép, a víz és a város fények tetszenek éjszaka. De amúgy is nagyon jó. 😊

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

"Pár kép mára Svájcból"

Nekem mondjuk a cseh videóban már kicsit folyamatosabbnak tûnt a kormány haladása, nem rángatott össze-vissza. Azért remélem kinyomnak hamarosan egy bejegyzést ezzel kapcsolatban, mert elég nagy volt a felhördülés a gátas videónál... 😄

gumikacsa
Jéé, téged is látni? 😊

Mondanám amit eddig mindig: jól alakul, kinézetre, változatosságra nem lehet panasz. A kamionok felszerelhetõségére sem. Remélem a koronát az egészre felteszi a jobb fizika, és irányítás.

Renault magnum http://kamionszim.hu

De a swarzmüller jobb😊
Jó ez a "Krone" pótkocsi😊
TruckerDave
Tetszik a holttér tükör 😄 2:39-nél, még látni is lehet benne 😄

Ahogy a videóban láttam sajnos nem kormánnyal tesztelik a játékot, de Pavel mögött az asztalon ott van egy Logitech kormány (azt nem tudom hogy g25 vagy g27 lehetett). Ha ilyen kormánnyal tesztelik akkor talán lehet hogy megcsinálják 900°-ra az irányítást!

VERESS 96
😄 Nagyon zsír!

Azt mondták nem tervezik a multit de ha lesz idejük bele teszik!
eightmiles

Robertoo21
van benne munka rendesen...rákérdeztek a mulitra...nem értek a nyelvükön de véleményem szerint panaszkodtak a mod-okra. Meg lehetne egyátalán oldani, hogy legyen multi, de ne lehessen moddolni? Mármint a multiba ne mûködjenek a mod-ok

-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!

Fasza.<#eljen>

Nem egy Dice😊
Szóval ez az a híres cég 😊

Zsír lesz😄 Annyit megtudtam, hogy lesz benne GPS😄😄:
luspaydavid
Nem értek Cseh-öl de biztos jó ! <#eljen><#taps>

The Truck Is My Life

Ez micsoda?😄 ahogy csinálják?😄
én még nem majd megnézem.

Ki látta?

lol. 😄

Én már csak azért írom át indításnál az összeget.Mert ha ma itt csórok vagyunk akkor legalább ott ne legyek az😄
Ez igaz. 😄

Igazad van, de mint ahogy az utolsó blogbejegyzésnél a kommentek között (!!!) írta az SCS, a Euro Truckkal szemben az 18 Wheels of Steel jogai jelenleg a ValuSoftnál vannak, az SCS csak fejleszti a sorozat részeit a kiadó kívánalmai alapján, a tartalomba nincs beleszólása. Ha azok pedig úgy döntenek, hogy valamit kivesznek, az SCS kiveszi - nem mondhatnak ellent az õket pénzelõ kiadónak (részben ezért is jegyezte be a csapat egyébként az American Truck Simulator nevet - névben köze nem lenne a 18WoS-hez, tartalmában már annál inkább... 😄)

Robi546: Engem nem zavarna. Kevesebb ország van, így rögtön nem kellene olyan sokszor kicsengetni az unlockösszeget, de így is még egy ok, ami miatt pénzt kell gyûjtögetni - ergo késõbb unok rá a játékra. Akit meg zavar, az a konfig fájl átírásával úgyis rögtön megnyitná az összes országot... 😄

És arról lehet tudni valamit hogy meg kell venni itt is a területeket illetve országot hogy mehessünk abba az országba mint az ETS 1-be volt ? Remélem hogy nem kell majd megvenni. 😊

AudiQuattro
Elégjólett,de a késõbbi részekben jó volna,ha nem vennék el,mint pttm-nél. ^^

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu