Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fuszhi
Mindegy az nyugtat hogy nem ti készítettétek. Majd késõbb kijavítják ha lesz igény rája. 😊)) Oszt Azonban, szerintem jó hozzá állásuk van. Pláne hogy ami jól bevált és mûködõ ahhoz egyenlõre nem nyúltak hozzá. 😊)) Amire igény volt ahhoz menüt készítettek, hogy mindenki egyedire szabhassa a kis dögöket. Repkednek madarak is. Szép a táj az utak változatosabbak , és lecserélték a környezõ városokat. Értem én mirõl beszéltek remélem a 3. részénél majd arra is sort kerítenek. A váltó scriptjét meg egész biztosan át tudjátok majd írni , de én biztosan bebe beee. Aszt vagynem mi? 😊)) Csak még a végén nehogy át csúsztassák 20013 ra 😊 No üdv.

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

Csak anyit latok h 0:49-nel nezetek meg az alagutba a fenyt a visszapillantobba fenyesebb mint a szelvedön kitekintve
kazai21
Hát még van egy kis idejük,csak kijavítják:/

Mi equipo favorito: Real Madrid

Csak azt nem értem, hogy ha a múltkor azt mondták hogy valami tagot kerestek aki majd teszteli nekik és megmondja hol a hiba, az ilyenkor hol van?!

Hát igen, a srácok értenek a grafikához, viszont az irányítás terén akad pár kifogásolni való tényezõ.

Az egész váltószkript el van b*szva...nem élethûen vált, a fordulatot sem úgy ejti ahogy kéne..oda az egész játékélmény 😞
gumikacsa
billentyûzettel.....számomra csalódás ez a videó...faszságokra odafigyeltek, a fontos dolgok meg nem javultak.

Renault magnum http://kamionszim.hu

nekem a véleményem hogy 0:46-nál legalább egy új dolgot látok...hogy megy 80-al és télleg van úgymondd sebesség érzet.

TruckerDave
Legalább a végén szép a táj 😄 Meg nem 30 másodperces a vidi.

fuszhi
Na végre. Nem tudom mi volt olyan nehéz egy ilyen videó megmutatásában.

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

Jóaz. Bár. 😊 Kicsit lehetne hátrébb az ember feje. De nem is ez itt a gond. Még mindig úgy kapcsol mint egy f1-es váltó. :S Asszem mindjárt sírok. :'( 😄 De most komolyan olyan nehéz beprogramozni, hogy üresen mondjuk 3 vagy 4 bõl induljon, rakottan, hegynek fel meg 2 bõl vagy 1 bõl.
Ááá.. Amúgy zsír, mikor ráadja a gyújtást. De ez a váltás kiverte a biztit. Végén még meg kell patkolnom. :S :|

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"

gumikacsa
Nem mondanám, hogy seggre ültem a videótól... A belsõ nézet nagyon rossz....

gumikacsa

Truck Driver001
Javítsák is, öreg hiba lenne ha így maradna..
Elvégre a játék a kamionokra orientálódik leginkább. 😉

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

gumikacsa
ezek réges régi képek a magnum belsejérõl. Azóta javíthatták. De ha nem is, ahogy Atika mondja, úgy sem fogunk hátra járkálni.

atika223
Az lényegtelen mennyi hely van xD nem mászok be oda. De a mûszerfal ötös úgy is azt nézem vezetés közben. Am csak a 2 ülés túl széles 😊

DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa

Truck Driver001
A Magnum interior még mindig epic fail, a két ülés közötti 30cm-es hellyel - szvsz, elég szembetûnõ. 😊
Bár reméljük javítják, mert jelenleg vetekszik/megegyezik egy személyautó belsõ szélességével. A 2,3-2,4 métertõl igen messze áll. 😉
Peace! 😊

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

gumikacsa
párszor...

AudiQuattro
Nemtudom volt e már..

Video

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

Köszi😛
atika223
Ohh Magnum belseje perfekt. Január új gép + 2012 elsõ fele ETS 2, birtokba is veszek egyet 😊

DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa

Remélem a Volvo nem olyan lesz mint a videóban. :| Mert az a csúcsos fülke baromi randa. :/

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"

TruckerDave
Ezek a képek is a blogról vannak, csak régebbiek. Még az árnyékokkal kapcsolatban meg a kiegészítõkkel.

szabii98

I met God. She's black

BOcsi Nem teszi be valamiért a videót:$
fuszhi
Fúúú nagyon jó. 😊))) Hol találtad õket? Ezek egész lenyûgözõek az eddig megjelent többi képhez képest. Fõleg a felsõ kép.<#worship><#vigyor4>

zsír a buli<#vigyor3><#vigyor3>
eightmiles
Jah, néha belesek ide, nagy ritkán.. Egész pofás, amit most mûvelnek a játékkal a készítõk, a showroom nagyon tetszik, az ingame már annál kevésbé, de hát ez csak egy vélemény 😄

Dúrva!
Stig95
Kocsis xD

Ki mondta, hogy f??det rám?!

TruckerDave
Írni már megtanult, de nem volt ideje olvasni is.<#idiota>

vagy alreg 😄 <#hehe>

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Stig95
<#levele>
Link
Látszik hogy újreg vagy....<#wilting>

Ki mondta, hogy f??det rám?!

omsifan
Nem jelent még meg te észlény... Ki is van írva, hogy Megjelenés 2012. <#falbav>

BAS-953 :)

<#boxer><#gun><#wilting>

sziasztok. nem tudjátok hogy honnan lehet letölteni az euro truck simulator 2-t??? ha lehet akkor linket is adjatok köszönöm.
Lehetséges 😄D

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Sokáig morcos leszel te, van egy olyan érzésem... 😄

traktorosbence
Én vagyok traktorosbence.Nem házigazda.LS-el is játszani szoktam.

traktorosbence
Ja nekem is.

Na ez tetszik. 😊 <#taps> <#eljen>

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

luspaydavid
<#pardon1>

The Truck Is My Life

fuszhi
: ))))))))))))))))))))))))) Rremek. A videó jó, csak ott baltázták el, hogy rosszul írták ki a nevem, nem Viktot meg Juliát beszéltünk meg. Hanem Tibort meg Juliát. Na ezért fizetés levonást kapnak. 😊

jaja a legjobb a scania😄
Zsír lett😊
MANos Viktor
Hát itt most arról nincs szó hogy mibe van, csak hogy Viktor 😄

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

És Scaniaba tették bele.......xDD

bullseye9
Megelõztél, most akartam írni, hogy lefizette õket Manos Viktor 😄D

MANos Viktor
Ellopták a névtáblám 😞 😄D

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

szabii98
még pár kép MO-ról, és biztos vétel!! 😉

I met God. She's black