52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Boxer HUN
    Még a végén Agócs is bekerül a kosárba...
  • Boxer HUN
    Értelek.. És saját néven nem gondolkodtál? Mégis csak egy kitalált cég ez...
  • hertzui
    Olyanra gondoltam,jó lenne nagyon. Egyébként én is tarjáni vagyok :P
  • dgufoplast
    Egyiket töröltem de többi fent van nekem működik :D
  • dgufoplast
    Ő google be néztem a képet de olyanra gondolsz mint ami a scanian van ? mert én még életem be nem láttam ilyet itt Salgótarjánba :D
  • hertzui
    Nem,csak ha már magyar nyelvű és lehet vállalkozásom,mint ahogy én is vállalkozó vagyok,legyen magyar cég :)
  • hertzui
    Köszönöm szépen,király vagy! Az oldalára-hátra nem lehetne megoldani a piros logót igaz?
  • nmagyar
    Nekem vmiért nem engedi :(
  • Boxer HUN
    Ott dolgozol?
  • dgufoplast
    Tudom ki javítottam már :D
  • Boxer HUN
    Nem szorul rá, értünk csinálják, és folytatják tovább is. Nem mindegy. Ha leszarnának minket, már szóba se állnának velünk, nemhogy hallgassanak is ránk.

Értem mire gondolsz, elküldjük nekik az ötletet, bár jelenleg már nagyságrendekkel komolyabb feladatokkal foglalkoznak. Lehet, hogy modban előbb kint lesz.
  • razor1997
    Ööö csak szólok hogy a Horvát az th a vége vagyis Horváth.
  • dgufoplast
    El irtam javitom
  • razor1997
    Boxer, szerinted lehet arról szó hogy az SCS megcsinálja azt hogy pl.:a Topline-os és a Highline-os Scania--nak van egy jó nagy hely a szélvédő felett és a felett van egy kis lámpasor ami megvilágítja azt a homlokfalat.Na a lényeg az hogy oda azt kéne megcsinálniuk mint a névtáblánál a fülkébe hogy oda kiírod pl a cégnevet vagy valamit,de ezt meg lehetne csinálni ugyanúgy a Volvoknál a Globetrotter helyére,viszont a Volvonál a háttér világít.
    A másik meg hogy egyáltalán lesz egy kis kipufogófüst benne?Mármint a tuningolható csöveknél is.
    Scania:
  • Dimice
    Először is köszi a választ ! Akkor ezek a különböző verziószámok gyakorlatilag frissítések? Ebben az esetben csak azt furcsállom, hogy a játék még csak egy hete van piacon, de már ilyesmikre szorul???
  • Carlos
    sárga
  • dgufoplast
    Ez milyen ? tess :)
  • dgufoplast
    Majd meg nézem melyik pót lenne legjobb erre a célra ami gyári sajátot nem tudok be rakni még :)

Hertzui: Meg nézem mit tehetek az ügy érdekébe :)

Tikal: Nekem tetszik a festése :)
  • csaba90
    sok dolog miatt de ami legfőképp nekem nem tetszik hogy pár éve azt mondta a cég tulajdonosa hogy 10 év múlva Magyarországon vagy Waberer's-es sofőrök lesznek vagy munka nélküli sofőrök.....
    na meg az hogy fuvarozók egyesületében csak az ő cége több 50%-ban van... emiatt ott is az van amit ő akar...
  • dgufoplast
    Volna egy kérdésem feléd te milyen programokat használsz hogy össze jött a modolás ? én nem bírom el menteni mindent át nevezek meg minden de el mentésnél nem jó a dolog még stds-nél probálkoztam vele :) de nem jártam sikerel :)
  • pcmester
    Na itt a gépem:
  • csaba90
    K-SPEED-es kéne :) az jó cég volt... sajnos a dakaroskodás meg az hogy tisztességes cég volt emiatt eléggé lementek :S
  • Krisztiam #16074
    miért szemét? én nem tudom.. nem ismerem azt a céget, csak tudom, hogy van :D
  • hertzui
    Köszönöm szépen. Egy Horváth Rudolfos skinnek nagyon örülnék még :))
  • Tikal #16072
    hogy még a játékban is azt a szemét céget akarjátok látni, ez szomorú....
  • Boxer HUN
    Na, megpróbálom...

Azok a verziószámok, amik a jelenlegihez viszonyítva magasabbak, azok a fejlesztői verziószámok. A következő javítócsomag bétájához tartozik. Nem tudtok hozzáférni.

A letölthető fejlesztések, modifikációk olyan kiegészítések, módosítások avagy plusz dolgok, amik az eredetileg megjelent játékban nincsenek benne. Nem teszik tönkre a játékot.
  • Krisztiam #16070
    nekem wabis kék pót kellene :D
  • dgufoplast
    Le lehet tessék :)
  • Ubi52 #16068
    Húúúdee baba! :)
  • hertzui
    Nem lehet letölteni? :)
  • dgufoplast
    Nincs
  • Gázfröccs
    Sziasztok!
    Van a játékban olyan hely ahol esik a HÓ?
    Mint pl.: 18 wos haulinban?
  • dgufoplast
    Ez talán jó :)

SimaSuna:[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1276682501&no=16037]#16037[/URL] El lehet ezt tüntetni :)
  • Dimice
    Erre valaki? Vagy túl nagy hülyeség?

"Sziasztok!
    Elég láma vagyok az ilyen játékokhoz, pedig az ETS régi verzióját már évek óta nyomom. Viszont megrendeltem az ETS2-t, és néhány dolgot nem értek. :( Mit jelentenek ezek a variációk, mint pl: v1.1.11, 1.1.13 ? Ezek online frissítések, vagy mik? És hogy vannak ezek a letölthető különböző logók, lámpák, kiegészítők, alváz variációk, egyedi kamion belsők, külsők, pótok, sebesség korlátozás feloldások, stb...? Ezeket valakik feltörik, megírják, és be lehet tenni a játékba, vagy mi a csuda ez? Hogy működik, leírná valaki egy "újonc" szintjén? Nem zavarják ezek meg a gyári dobozos játékot? Olvasgattam itt, ezek szerint annyi, hogy letöltöm, berakom a megfelelő mappába, és kész? Köszi. "
  • Tikal #16062
    miért. lehet ezért is szólt a jelző...
  • tomi151996
    gondoltam rá de nincs rá elég pénzem !!!!!!!!!!!!!!
  • 0Diaz0
    Naigen.. :) az utolsó 5 karakterből énis rájöttem már hogy warez.. :D
  • wollnerd #16059
    Ezeket mind letiltja a SCS!!!!
  • Zsoca241
    Nincs rá esetleg pénzed? Miért jó az hogy WAREZ verzióval játszol. Állandóan kérni fogja a telepítő kódot hogy aktiváld a játékot erre még nem gondoltál?? hm??
  • tomi151996
    egy a nett tele van 600 telepítő kóddal