52658
-
#16096 Még a végén Agócs is bekerül a kosárba... -
#16095 Értelek.. És saját néven nem gondolkodtál? Mégis csak egy kitalált cég ez... -
hertzui #16094 Olyanra gondoltam,jó lenne nagyon. Egyébként én is tarjáni vagyok :P -
dgufoplast #16093 Egyiket töröltem de többi fent van nekem működik :D -
dgufoplast #16092 Ő google be néztem a képet de olyanra gondolsz mint ami a scanian van ? mert én még életem be nem láttam ilyet itt Salgótarjánba :D -
hertzui #16091 Nem,csak ha már magyar nyelvű és lehet vállalkozásom,mint ahogy én is vállalkozó vagyok,legyen magyar cég :) -
hertzui #16090 Köszönöm szépen,király vagy! Az oldalára-hátra nem lehetne megoldani a piros logót igaz? -
nmagyar #16089 Nekem vmiért nem engedi :( -
#16088 Ott dolgozol? -
dgufoplast #16087 Tudom ki javítottam már :D -
#16086 #16082
Nem szorul rá, értünk csinálják, és folytatják tovább is. Nem mindegy. Ha leszarnának minket, már szóba se állnának velünk, nemhogy hallgassanak is ránk.
Értem mire gondolsz, elküldjük nekik az ötletet, bár jelenleg már nagyságrendekkel komolyabb feladatokkal foglalkoznak. Lehet, hogy modban előbb kint lesz. -
razor1997 #16085 Ööö csak szólok hogy a Horvát az th a vége vagyis Horváth. -
dgufoplast #16084 El irtam javitom -
razor1997 #16083 Boxer, szerinted lehet arról szó hogy az SCS megcsinálja azt hogy pl.:a Topline-os és a Highline-os Scania--nak van egy jó nagy hely a szélvédő felett és a felett van egy kis lámpasor ami megvilágítja azt a homlokfalat.Na a lényeg az hogy oda azt kéne megcsinálniuk mint a névtáblánál a fülkébe hogy oda kiírod pl a cégnevet vagy valamit,de ezt meg lehetne csinálni ugyanúgy a Volvoknál a Globetrotter helyére,viszont a Volvonál a háttér világít.
A másik meg hogy egyáltalán lesz egy kis kipufogófüst benne?Mármint a tuningolható csöveknél is.
Scania: -
Dimice #16082 Először is köszi a választ ! Akkor ezek a különböző verziószámok gyakorlatilag frissítések? Ebben az esetben csak azt furcsállom, hogy a játék még csak egy hete van piacon, de már ilyesmikre szorul??? -
#16081 sárga -
dgufoplast #16080 Ez milyen ? tess :) -
dgufoplast #16079 Majd meg nézem melyik pót lenne legjobb erre a célra ami gyári sajátot nem tudok be rakni még :)
Hertzui: Meg nézem mit tehetek az ügy érdekébe :)
Tikal: Nekem tetszik a festése :)
-
#16078 sok dolog miatt de ami legfőképp nekem nem tetszik hogy pár éve azt mondta a cég tulajdonosa hogy 10 év múlva Magyarországon vagy Waberer's-es sofőrök lesznek vagy munka nélküli sofőrök.....
na meg az hogy fuvarozók egyesületében csak az ő cége több 50%-ban van... emiatt ott is az van amit ő akar... -
dgufoplast #16077 Volna egy kérdésem feléd te milyen programokat használsz hogy össze jött a modolás ? én nem bírom el menteni mindent át nevezek meg minden de el mentésnél nem jó a dolog még stds-nél probálkoztam vele :) de nem jártam sikerel :) -
pcmester #16076 Na itt a gépem:
-
#16075 K-SPEED-es kéne :) az jó cég volt... sajnos a dakaroskodás meg az hogy tisztességes cég volt emiatt eléggé lementek :S -
#16074 miért szemét? én nem tudom.. nem ismerem azt a céget, csak tudom, hogy van :D -
hertzui #16073 Köszönöm szépen. Egy Horváth Rudolfos skinnek nagyon örülnék még :)) -
#16072 hogy még a játékban is azt a szemét céget akarjátok látni, ez szomorú.... -
#16071 Na, megpróbálom...
Azok a verziószámok, amik a jelenlegihez viszonyítva magasabbak, azok a fejlesztői verziószámok. A következő javítócsomag bétájához tartozik. Nem tudtok hozzáférni.
A letölthető fejlesztések, modifikációk olyan kiegészítések, módosítások avagy plusz dolgok, amik az eredetileg megjelent játékban nincsenek benne. Nem teszik tönkre a játékot. -
#16070 nekem wabis kék pót kellene :D -
dgufoplast #16069 Le lehet tessék :) -
Ubi52 #16068 Húúúdee baba! :) -
hertzui #16067 Nem lehet letölteni? :) -
dgufoplast #16066 Nincs -
Gázfröccs #16065 Sziasztok!
Van a játékban olyan hely ahol esik a HÓ?
Mint pl.: 18 wos haulinban? -
dgufoplast #16064 Ez talán jó :)
SimaSuna:[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1276682501&no=16037]#16037[/URL] El lehet ezt tüntetni :) -
Dimice #16063 Erre valaki? Vagy túl nagy hülyeség?
"Sziasztok!
Elég láma vagyok az ilyen játékokhoz, pedig az ETS régi verzióját már évek óta nyomom. Viszont megrendeltem az ETS2-t, és néhány dolgot nem értek. :( Mit jelentenek ezek a variációk, mint pl: v1.1.11, 1.1.13 ? Ezek online frissítések, vagy mik? És hogy vannak ezek a letölthető különböző logók, lámpák, kiegészítők, alváz variációk, egyedi kamion belsők, külsők, pótok, sebesség korlátozás feloldások, stb...? Ezeket valakik feltörik, megírják, és be lehet tenni a játékba, vagy mi a csuda ez? Hogy működik, leírná valaki egy "újonc" szintjén? Nem zavarják ezek meg a gyári dobozos játékot? Olvasgattam itt, ezek szerint annyi, hogy letöltöm, berakom a megfelelő mappába, és kész? Köszi. "
-
#16062 miért. lehet ezért is szólt a jelző... -
#16061 gondoltam rá de nincs rá elég pénzem !!!!!!!!!!!!!! -
#16060 Naigen.. :) az utolsó 5 karakterből énis rájöttem már hogy warez.. :D -
#16059 Ezeket mind letiltja a SCS!!!! -
Zsoca241 #16058 Nincs rá esetleg pénzed? Miért jó az hogy WAREZ verzióval játszol. Állandóan kérni fogja a telepítő kódot hogy aktiváld a játékot erre még nem gondoltál?? hm?? -
#16057 egy a nett tele van 600 telepítő kóddal