52658
-
#16136 áááá...
nekem már a demo is felajánlotta. -
#16135 Azt meg hogyan? Nekem 2 sorban kínálja fel a választható márkákat és az alsó sorban balról az első 2 típus ugyanaz...és nincs volvó közte...lehet valami mód kell hozzá? -
#16134 Furcsa dolgot vettem észre tegnap.
Tegnap este iszonyatosan elkezdett akadni a játék. Levettem a segédfényeket, visszavettem sokmindent de nem javult.
Aztán visszaraktam minden ahogy volt. Kiléptem, elinditottam megint és tökéletesen futott.
Valahol leak-el a játék erősen.
3-4 óra játék után két fuvar között szereti ha újraindul. -
mjociko #16133 Valaki tud bele a játékba Waberer's modot??? és linket is lécci köszi!!?
-
#16132 Én volvo-t választottam kedvencnek még az elején. -
#16131 Skacok! Volvo traktorhoz hogyan lehet hozzzájutni? Az elején nem lehet választani kedvencnek...:( Viszont Renaultból 2-őt is... Skill lvl. kell hozzá?
Nekem a kedvencem eddig a Renault és a Scania, mert olyan jó hangja van a motornak és kellemesen sípol a turbó...:)
-
#16130 Ne középen mahinálj, hanem a két széle között: szlovákia és anglia. -
#16129 Sziasztok.
Hát ha gondolod akkor csinálok egy Waberer's -t :)
Ami a pénzt illeti az sem gond. :D -
#16128 ADRből megvan az összes, nagy távolságúból is, és értékes rakományból is van egy csomó skillem, mégis a legjobb fuvarom 66 ezres....wtf? -
#16127 Semmi semmi, nem veszed a poént úgy látom. I'm sorry ! -
#16126 bajod? -
#16125 Te itt rontod a levegőt ? -
#16124 Itt gyorsan mennek a dolgok, percre késznek kell lenned :D -
gabby13 #16123 Nekem lenne 1 olyan kérdésem, hogy valaki tudna linkelni 1 olyan oldalt ahol van sok kamion meg pót amik közül lehet válogatni. Pl Waberer's stb -
#16122 Csak egy fél napot csúsztál meg vele... -
precise #16121 DAF Licence (scs software) -
Linux01 #16120 Kár, hogy nem lehet találkozni a saját céges kamionjaimmal :/ -
#16119 Életszagú a dolog... :)
-
kerel #16118 kicsit nagy volt a sor...
új kinézet...
-
#16117 Jó estét.
-
#16116 Mert ezek a hülyék kiengednek mindenkit aki a pályáról jön. :DD -
dgufoplast #16115 Waberer's -
#16114 Nem tudsz velük találkozni, sőt az üres, sofőr nélküli kamionodat sem láthatod.
Klikkelj az egyik sofőrödre abból az ötből, és meglátod. -
Scharnhorst #16113 Kiderült már az a dolog, hogy a felvett sofőrökkel lehet-e találkozni az úton vagy csak szimulálva van a haladásuk?
Sofőrök alatti lakattal ellátott rublikák mit takarnak?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Robert24 #16112 Elindultam az evőeszközökkel Köln városába...
Köln alatt egy stauba futottam a játék idő szerint 1 óráig álltam, mire meglehetett indúlni. 3 kép róla...
Itt már Lengyel (Poznan) fele tartottam a javításnak köszönhetően miszerint az Al kamionok is 90km/h-val közlekedhetnek e miatt az Actrost valós idő szerint kb fél percig előztem...XD
A további képeken a felhő az érdekes mivel ezek zivatart hoztak rám szintén mikor Lengyel fele tartottam...
-
DANIELTRUCKER #16111 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy valaki tudja e hogyan lehet egy mezei kis kormányt is jól beállítani az ETS2-höz! Amiről itt most szó lenne az egy M-tech kormány. Az igazság az hogy egy ismerősöm megkért hogy állítsam be neki, de fogalmam sincs milyen is ez a kormány, illetve az adatai hiányában nem igazán tudom mihez kezdjek. Ha valaki tudna segíteni, akár csak tippekkel is annak nagyon megköszönném. Illetve ha létezik a játékon belül használható beállítás akkor arról 1 kép is tökéletesen megfelelne!
A segítségeteket előre is köszönöm!
-
Ubi52 #16110 Húú, nagyon jó hír! :) -
#16109 pihenőn :)
-
danyr #16108 Azon dolgozok, csak akadt egy két orvosolandó probléma a módokkal. -
Ubi52 #16107 Valamikor elérhető lesz ez két szépség? :) -
endy papp #16106 Sajnos jönnek azok hátulról is beléd.
Ahol írtad ott én is találkoztam ilyennel,de nem csak ott ,más részeken is vannak ilyen anomáliák.
Pár rakományom és kamionom emiatt lett %-os sérül,de remélem a következőkben kijavítják ezeket a hibákat. -
#16105 Elég egyszerűen ki lehet cselezni, hogy hogy azt azért nem írom le. De nem egy rakétatudomány. -
kobi14 #16104 Valami megoldás is van rá? -
#16103 igen -
kobi14 #16102 Valaki találkozott már olyan problémával hogy az összes fuvar eltűnt? -
Dimice #16101 Köszönöm, kezd tisztulni a köd!
Csak nem értettem, hogy van ez a pikk-pakk átírásosdi, meg, minden féle variációk. Sokan olyan szinten nyúlnak bele a kamionok megjelenésébe például, hogy csak lesek.... De azért ahogy látom vannak itt magán akciók is jószerivel. :) Én örülök ha sikerül feltelepítenem, nemhogy belemásszak a játék agyába csak úgy ripsz-ropsz. -
#16100 ha már étterembe kell menni akkor legyen McDonalds -
#16099 Dimice !
A v1.1.11, 1.1.13 azok frissítések a játékhoz amiben különböző hibák vannak kijavítva, és mindíg a nagyobb verziószámu a legfrissebb. Ezeket egyszerüen csak telepíteni kell.
A többi pedig különböző módok a játékhoz, amik olyan dolgokat tartalmaznak amiket eredetileg nem raktak a játékba a fejlesztők. Ezeket pedig a "c:\Users\Neved\Documents\Euro Truck Simulator 2\mod\" mappába kell bemásolni (persze csak az scs kiterjesztésü fájlokat). -
dgufoplast #16098 Értem akkor egyre gondoltunk :) de képeken nem láttam volvon olyat mint a scanian azért nem is raktam rá :) -
Dimice #16097 AHA, kezdem érteni....szóval ez közösen megy a játékkészítőkkel? Akkor respekt! Írtam, hogy láma vagyok én ehhez. :)