Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na mivan? Ma mindenki paprikás cini mini-t evett reggelire?? 😄😄

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"

gomze
Hello Vajo!
Jelen vagyok. Én készítettem ezt a kép összeállítást az SCS-nek, és egy másik is van, összehasonlítva egy modder készítette modellel.
Talán valami baj van a dologgal?

akos25
Arról szó sem volt, hogy nem lesz benne.... Benne lesz, csak nem a DAF nevet fogja kapni, hanem marad pl DAV, mint ahogy az eddig is volt... 😊
Szóval itt csak arra akartam rávilágítani, hogy az elõzõ képeket látván (Scania, Renault, Mercedes)örültem, hogy milyen szépek, és kidolgozottak lesznek a kamionok, és csak egy kérdés volt bennem folyamatosan: Milyen lesz majd a DAF? Reméltem, hogy a DAF is ilyen szép, és kidolgozott lesz, de ezek szerint tévedtem.... Olyan marad, mint GTS-ben, és csupán a csalódottságomnak adtam hangot a tegnapi hsz-eimben, mivel ez a márka áll hozzám talán a legközelebb....

Bocs de:
1.Nem rád értettem,hogy te kérdezgeted,mivelhogy akkortán odaírtam volna a "neved vagy nemrég írták".Láttam amikor bemutatkoztál és én nem igen emlékszem,hogy megkérdezted volna hogy mikor jelenik meg a game,most én az olyanokra gondoltam akik feljönnek megse nézik a a lap tetejét,semmi,hanem egybõl írnak mikor ott az infó.Meg még odais írtam hogy "EGY ÚJ SRÁC".Te új vagy?Hát nem hiszem.Meg sok HSZ-det olvastam már és én ebbõl mit szûrök le:Nem vagy új srác és nem írsz hülyeségeket.Elõbb szerintem értelmezned kellett volna nem csak így rámrontani.
2.A szereléssel nem akarok felvágni,de azért hátha ér valamit az én véleményem is.
3.Meg nem tudom te mióta olvasod,de én nem 1 hónapja hanem már kb. nyár elejétõl.
(Bocsi)

|-| Intel Core i5-3570K |-| Asus P8Z77-V |-| Sapphire Radeon HD 7850 2GB OC |-| Corsair Vengeance 8GB 1600MHz DDR3 |-| TÁP: FSP Aurum Gold 700W |-| SSD: Samsung 830 64GB |-| HDD: WDC 1,5 TB |-|

Na halika. Ettõl nem tûnsz nagyobbnak.Ahogy olvastam engem akartál kritizálni mert én kérdeztem meg a srácoktól, hogy ha minden igaz akkor 2012 elején jelenik meg a game és erre mondta is egy srác reméli õ is és úgy is hallotta, hogy igen, ja és lemerem fogadni kicsit régebbi tag vagyok itt mint te.Úgy, hogy ne osztogassál engem, hogy te felmászol a falra mikor kérdezik mikor jelenik meg.Úgy,hogy menjél aztán szerelgessél.(Bocsi)
Sziasztok!
Már régóta nézem ezt a fórumot és néha én is nagyon kiakadok ha egy új srác megkérdezi hogy mikor jelenik meg,stb.Nos én ehhez a DAF-os témához hozzáfûzve nem nagyon csodálkozom hogy nem adtak nekik még azóta lincenszet mivelhogy annyira nagynak hiszi magát stb. meg mechanikailag is annyira úgymond gyér (sajnálom ha ezzel megbántok valakit de ki kell mondani) kivéve a fülke kidolgozottsága és az utastér ezektõl eltekintve.Na jó meg az árulkodó képek hogy annyira nem stimmel de az egyik kép nem is Xf 105-ös hanem asszem XF 95-ös(felsõ sor 3. kép a magasságjelzõ árulkodik) de ettõl eltekintve hátul is azért van a difi felett a modderek által készített "lemez" mert gondolom nem tudták annyira kidolgozni meg ha összehasonlítjuk pl.: egy MAN-nal vagy Scania-val a nyeregszerkezet nincs annyira elõl majdnemhogy a difi legmagasabb pontjáig ér a nyeregszerkezet hátulja(a V Panhard ahol felfogatódik a difire).De ezeket is csak onnan tudom,hogy apám kamionszerelõ és mindig vele megyek melózni.

Szóval ez a véleményem.És mégegyszer is bocs a DAF pártiaktól.

|-| Intel Core i5-3570K |-| Asus P8Z77-V |-| Sapphire Radeon HD 7850 2GB OC |-| Corsair Vengeance 8GB 1600MHz DDR3 |-| TÁP: FSP Aurum Gold 700W |-| SSD: Samsung 830 64GB |-| HDD: WDC 1,5 TB |-|

tuzfal3
Mért tennék ki a pontos képeket a géprõl ha úgy sem lesz benne a játékban licence hiány miatt?

Opel Movano 2.8DTi

akos25
Igen, mondjuk ezt eddig is tudtam, csak ha pl teszem azt ilyen képekkel állnak elõ a DAF-nál, akkor elég csekély rá az esély, hogy megkapják a licenszt... Amúgy persze logikus, hogy akkor nem elég csak a név változtatás.... 😊 Szóval félre értés ne essék, senkit nem akartam ezzel becsmérelni, csupán egy két észrevétel volt tõlem... A modderek meg úgyis megoldják ezeket a hiányosságokat.... <#smile>

gumikacsa
Igen, az vagy. Dav néven abban az esetben fog futni, ha nem kapnak licenszt (ami elég valószínû). Ebben az esetben nem elég csak a nevet megváltoztatni, a modellnek egyéb részletekben is el kell térnie az eredetitõl. Ez is lehet oka a különbségeknek.

Renault magnum http://kamionszim.hu

akos25
Nem csodálkozom, ha megint csak DAV néven fut majd.... Lehet, hogy erõs túlzás, de ez így elég kontár munka.... Fülke formailag jó, meg minden, de nem igazán tudják a készítõk, hogy minek hol a helye.... De lehet, csak én vagyok túl szõrszál hasogató, szóval elõre is elnézést kérek ezért!

Azért megfelelõ kreativítással vannak ellátva a készítõk. 😄D

Blogra írta valaki anonym, és mivel képhost, így gondolom magyar. És akkor már had kérdezzem meg, jelent van itt is az illetõ? Kíváncsiság 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Hát én gondolom vagyis remélem hogy akkor, amúgy igen, kb. akkor, január,február körül. 😊

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

gomze
Azt láttátok, hogy tuningoláskor még az ajtó kilincset is ki lehet cserélni krómozottra? Én csak most vettem észre egy régi daf tuningolós képen.

Amúgy 2012 elejében jelenik meg?😄
Nem érdemes ezeket állítgatni amúgy.Lesz amilyen lesz!Bebaszunk pótokat fülkéket már nem kell mert lehet szerkeszteni és go game.De szerintem már pótokat is lehet😊 És majd az oldalára lehet majd írni😊 Én eltudom képzelni😄
norbee46
Szia!

Köszönöm a segítséged! Tegnap játszottam egy kicsit a game.sii-vel, de nem jutottam eredményre mert ha a fordulat limit-et lejebb vettem akkor nem vált csak 1-be cammog (de legalább a zöld tartományba😊 ) a váltó áttétel meg már annyira érdekes hogy néhol decimális, máshol meg hexadecimális számokkal van megadva az érték. Ha átváltom a hexa-t decimális-ba akkor meg írdatlan nagy szám jön ki. Szóval nem tom!

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

gomze
Én esetlg abban tudok segíteni, hogy póttal nehezebben gyorsuljon, hogy érezhetõ legyen a pót súlya.
Viszont ez még csak fél megoldás ugyanis a kamion hátsó kerekei kipörögnek induláskor, és azokkal is kéne valamit kezdeni, hogy a kamion ereje is érezhetõ legyen.
A tömörített base mappán belül a vehicle/trailer-eu/definition mappában találhatók a pótkocsik adatait tartalmazó szöveges fájlok, amiket jegyzettömbként megnyitva lehet szerkeszteni.
Az abban lévõ adatok közzül az utolsó, a mass: után lévõ szám határozza meg a pót súlyát ami kb 7-800 körül van és kb 2500-3000 re érdemes átírni, mert többet már nem nagyon bír elhúzni a kamion. Sajnos a rakomány súlyát nem tudom hogy kell módosítani, pedig az lenne az igazi, mert nem mindegy hogy a pót üres, vagy rakott.
Szerintem az ETS2- ben sem fog sokat változni a játékadatbázis, ugyhogy tanulhatunk az elõzõ részekbõl.

Kistódi
Mert így van megcsinálva a játékban...

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

azt hogy?

tadam tadam

0 tonnával és 100 tonnával is ugyanúgy megy a kamion 😊)))))))

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Mondasz valamit. 😄DDD Igazad van. De akkor is nevetséges így. 😊 De majd meglátjuk. :|

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"

norbee46
Aha értem köszi!

Aki esetleg tud segíteni váltó setup-ba az legyen szíves írjon rám privibe.

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

TruckerDave
Fogalmam sincs 😄 Én csak tudom hol van de nem tudom mit kell 😊

norbee46
Hát ez elég érdekes. Ha csak azt szeretném hogy 9.-be 90-él ne forogjon annyit akkor csak az rpm limit-et kell átírnom?

norbee46
Köszi!

TruckerDave
A mentéseknél a game.sii-ben lehet. A vehicle_transmission_accessory résznél.

norbee46
Esetleg én is kapok választ erre: #6958?!

Atikah
De ebben a játékban nincs olyan, hogy üres, vagy rakott 😊)

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

A lényeg az, hogy hiába írod át az áttételeket. Mert lehet, hogy pl. üresen jól fog menni, ahogy kell, de rakottan, még egy timbuktui szamárfogat is beelõz! 😉

Jaj. Azt hiszem szövegértelmezési problémáid merültek fel. 😊 Csak nyugodtan fuss neki a hozzászólásoknak még párszor. 😊

mondjuk a nagy sújt a szíjak lehet nem bírnák el.
Meg nem olyan hirtelen indul meg mint a kuplunggal.

tadam tadam

kamionokba miértnem cvt váltó van???????
Így lehetne ezres fordulat 90 nél, de ha el kell indulni felmehetne 3000 ig is!!!

tadam tadam

norbee46
Szia!

Melyik ez a file? Ez engem is érdekelne mert így szét forgatom a sas-t 😊

TruckerDave
Pedig annyira egyszerû. a kamion váltójánál vannak megadott értékek, és azt kell átírni és kész.

Hát pont errõl beszéltem. Hogy a váltó nem lehet ennyire egyszerû. De te ezt valószínûleg sosem fogod megérteni. 😛

fuszhi
jó hát én nem, nem tudtam ezt ám de gondolom sose késõ

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

Már mióta lehet mappot építeni srác😄

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

MANos Viktor
Igen pont ugyan ez zavar engem is... :S Mi ez hogy 14 sebesség meg ilyenek?! Lenne 8 + felezõ és a fordulatszám is jó lenne, nem hogy 90-el pörög mint az állat... És akkor már azt is lehetne hogy 90-nél leszabályoz.

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

fuszhi
Gumikacsa úrnak : Na hátakkor panaszra semmi ok hisz a váltó kérdése megoldva 😉 😊)) (régen csak megemlítettem a fákat, hogy ne dumáljanak hogy megcsinálták mikor blenderrel jobb fákat készítek. Ám bár ha nem egyszerûsítenek, akkor oda az alacsony rendszer követelménynek)
Igaz mondásukat kritizáltam nem azt hogy nem tetszik csak felhívta a figyelmet de most ne merüljünk bele ha lehet mindenkinek úgy jött le ahogy õ látta a saját látásmódja alapján.

Vajó úrnak : ne már , majd mappot is lehet építeni? 😊)) Az bíz tetszene. Ezek szerint lemaradtam volna valamirõl? köszi a belsõ kamera állás trükkjét.

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

AudiQuattro
Az árnyékok sztem jók.

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

Áhh, tényleg. Köszi.

gumikacsa
Itt vannak erre utaló jelek:

xDDD
A játékba van egy beépített szerkesztõ, amivel lehet építeni. 😊) Készítõk is azzal csinálják, én is.

Egy egész várost le lehet majd modellezni valahogy?
Nem tudom hogy megy ez, de pl én Debrecent le akarom modellezni a játékba, akkor Google Earth-el kell az alap utakat, és körbefotózni a várost, és úgy betenni az épületeket vmi programmal?

tadam tadam

Jah.
Amúgy az interiorba is lehet majd pakolni, vagy csak kívûlre? (pl: dzsípíesz). Hirtelen nem ugrik be...

+ Az interior kb. mint a PTTM-ben.

Elmondok neked pár titkot, meg mindenkinek.
A váltó script önmagába egy adatbázis fájl, röviden (.sii), ami jegyzettömbbel átírható. Megnyitod és átírod a fokozatokat. Örülsz.
A másik amit láttam valakinél, hogy túl közel van a csávó a kormányhoz.
A válaszom erre is az elõzõ. Bemész majd a def mappába, ha kiadják és a kamion cabin fájloknál átírod az elhelyezkedés értékét arra ami neked jó.
Tehát ezek az érvek gyengék és ratyik. 😊)))
Viszont a fizika, az irányítás. Na ez már hagy némi kivetni valót, amúgy nekem tetszik a videó, meg szép a táj is. 😄 Örülni is fogok, ha majd mapot építek 😊)

gumikacsa
Nos, én is fröcsögök, remélem, feleslegesen. Mikor tegnap beszúrtam a videót (azaz ma), még nem volt mellette a kisérõ szöveg.

Ha jól értelmeztem, a videó arra készült, hogy ezzel mennek a volvohoz ismételten a licenszért kuncsorogni. A fizika, és az irányítás még mindig erõssen fejlesztés alatt, így ne itélkezzünk a videó alapján, még nagyon sok dolgot kell javítaniuk.

gumikacsa
Te veled tuti nincs minden rendben. Amikor apróságokról volt szó, itt fröcsögtél, hogy mekkora szar. Most, hogy a videó alapján látszik, hogy a játék LÉNYEGES része még mindig kritikán aluli, agyba fõbe dicséred õket.
A váltó scriptjét még az ovis kisöcsém is átírja... bebebeee...