Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"
Jelen vagyok. Én készítettem ezt a kép összeállítást az SCS-nek, és egy másik is van, összehasonlítva egy modder készítette modellel.
Talán valami baj van a dologgal?
Szóval itt csak arra akartam rávilágítani, hogy az elõzõ képeket látván (Scania, Renault, Mercedes)örültem, hogy milyen szépek, és kidolgozottak lesznek a kamionok, és csak egy kérdés volt bennem folyamatosan: Milyen lesz majd a DAF? Reméltem, hogy a DAF is ilyen szép, és kidolgozott lesz, de ezek szerint tévedtem.... Olyan marad, mint GTS-ben, és csupán a csalódottságomnak adtam hangot a tegnapi hsz-eimben, mivel ez a márka áll hozzám talán a legközelebb....
1.Nem rád értettem,hogy te kérdezgeted,mivelhogy akkortán odaírtam volna a "neved vagy nemrég írták".Láttam amikor bemutatkoztál és én nem igen emlékszem,hogy megkérdezted volna hogy mikor jelenik meg a game,most én az olyanokra gondoltam akik feljönnek megse nézik a a lap tetejét,semmi,hanem egybõl írnak mikor ott az infó.Meg még odais írtam hogy "EGY ÚJ SRÁC".Te új vagy?Hát nem hiszem.Meg sok HSZ-det olvastam már és én ebbõl mit szûrök le:Nem vagy új srác és nem írsz hülyeségeket.Elõbb szerintem értelmezned kellett volna nem csak így rámrontani.
2.A szereléssel nem akarok felvágni,de azért hátha ér valamit az én véleményem is.
3.Meg nem tudom te mióta olvasod,de én nem 1 hónapja hanem már kb. nyár elejétõl.
(Bocsi)
|-| Intel Core i5-3570K |-| Asus P8Z77-V |-| Sapphire Radeon HD 7850 2GB OC |-| Corsair Vengeance 8GB 1600MHz DDR3 |-| TÁP: FSP Aurum Gold 700W |-| SSD: Samsung 830 64GB |-| HDD: WDC 1,5 TB |-|
Már régóta nézem ezt a fórumot és néha én is nagyon kiakadok ha egy új srác megkérdezi hogy mikor jelenik meg,stb.Nos én ehhez a DAF-os témához hozzáfûzve nem nagyon csodálkozom hogy nem adtak nekik még azóta lincenszet mivelhogy annyira nagynak hiszi magát stb. meg mechanikailag is annyira úgymond gyér (sajnálom ha ezzel megbántok valakit de ki kell mondani) kivéve a fülke kidolgozottsága és az utastér ezektõl eltekintve.Na jó meg az árulkodó képek hogy annyira nem stimmel de az egyik kép nem is Xf 105-ös hanem asszem XF 95-ös(felsõ sor 3. kép a magasságjelzõ árulkodik) de ettõl eltekintve hátul is azért van a difi felett a modderek által készített "lemez" mert gondolom nem tudták annyira kidolgozni meg ha összehasonlítjuk pl.: egy MAN-nal vagy Scania-val a nyeregszerkezet nincs annyira elõl majdnemhogy a difi legmagasabb pontjáig ér a nyeregszerkezet hátulja(a V Panhard ahol felfogatódik a difire).De ezeket is csak onnan tudom,hogy apám kamionszerelõ és mindig vele megyek melózni.
Szóval ez a véleményem.És mégegyszer is bocs a DAF pártiaktól.
|-| Intel Core i5-3570K |-| Asus P8Z77-V |-| Sapphire Radeon HD 7850 2GB OC |-| Corsair Vengeance 8GB 1600MHz DDR3 |-| TÁP: FSP Aurum Gold 700W |-| SSD: Samsung 830 64GB |-| HDD: WDC 1,5 TB |-|
Opel Movano 2.8DTi
Renault magnum http://kamionszim.hu
Blogra írta valaki anonym, és mivel képhost, így gondolom magyar. És akkor már had kérdezzem meg, jelent van itt is az illetõ? Kíváncsiság 😄
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Köszönöm a segítséged! Tegnap játszottam egy kicsit a game.sii-vel, de nem jutottam eredményre mert ha a fordulat limit-et lejebb vettem akkor nem vált csak 1-be cammog (de legalább a zöld tartományba😊 ) a váltó áttétel meg már annyira érdekes hogy néhol decimális, máshol meg hexadecimális számokkal van megadva az érték. Ha átváltom a hexa-t decimális-ba akkor meg írdatlan nagy szám jön ki. Szóval nem tom!
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
Viszont ez még csak fél megoldás ugyanis a kamion hátsó kerekei kipörögnek induláskor, és azokkal is kéne valamit kezdeni, hogy a kamion ereje is érezhetõ legyen.
A tömörített base mappán belül a vehicle/trailer-eu/definition mappában találhatók a pótkocsik adatait tartalmazó szöveges fájlok, amiket jegyzettömbként megnyitva lehet szerkeszteni.
Az abban lévõ adatok közzül az utolsó, a mass: után lévõ szám határozza meg a pót súlyát ami kb 7-800 körül van és kb 2500-3000 re érdemes átírni, mert többet már nem nagyon bír elhúzni a kamion. Sajnos a rakomány súlyát nem tudom hogy kell módosítani, pedig az lenne az igazi, mert nem mindegy hogy a pót üres, vagy rakott.
Szerintem az ETS2- ben sem fog sokat változni a játékadatbázis, ugyhogy tanulhatunk az elõzõ részekbõl.
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
tadam tadam
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"
Aki esetleg tud segíteni váltó setup-ba az legyen szíves írjon rám privibe.
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
Meg nem olyan hirtelen indul meg mint a kuplunggal.
tadam tadam
Így lehetne ezres fordulat 90 nél, de ha el kell indulni felmehetne 3000 ig is!!!
tadam tadam
Melyik ez a file? Ez engem is érdekelne mert így szét forgatom a sas-t 😊
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
к.ιηтнуα.
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
Igaz mondásukat kritizáltam nem azt hogy nem tetszik csak felhívta a figyelmet de most ne merüljünk bele ha lehet mindenkinek úgy jött le ahogy õ látta a saját látásmódja alapján.
Vajó úrnak : ne már , majd mappot is lehet építeni? 😊)) Az bíz tetszene. Ezek szerint lemaradtam volna valamirõl? köszi a belsõ kamera állás trükkjét.
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
Nem tudom hogy megy ez, de pl én Debrecent le akarom modellezni a játékba, akkor Google Earth-el kell az alap utakat, és körbefotózni a várost, és úgy betenni az épületeket vmi programmal?
tadam tadam
Amúgy az interiorba is lehet majd pakolni, vagy csak kívûlre? (pl: dzsípíesz). Hirtelen nem ugrik be...
A váltó script önmagába egy adatbázis fájl, röviden (.sii), ami jegyzettömbbel átírható. Megnyitod és átírod a fokozatokat. Örülsz.
A másik amit láttam valakinél, hogy túl közel van a csávó a kormányhoz.
A válaszom erre is az elõzõ. Bemész majd a def mappába, ha kiadják és a kamion cabin fájloknál átírod az elhelyezkedés értékét arra ami neked jó.
Tehát ezek az érvek gyengék és ratyik. 😊)))
Viszont a fizika, az irányítás. Na ez már hagy némi kivetni valót, amúgy nekem tetszik a videó, meg szép a táj is. 😄 Örülni is fogok, ha majd mapot építek 😊)
Ha jól értelmeztem, a videó arra készült, hogy ezzel mennek a volvohoz ismételten a licenszért kuncsorogni. A fizika, és az irányítás még mindig erõssen fejlesztés alatt, így ne itélkezzünk a videó alapján, még nagyon sok dolgot kell javítaniuk.
A váltó scriptjét még az ovis kisöcsém is átírja... bebebeee...