52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Carlos
    áááá...
    nekem már a demo is felajánlotta.
  • Titan
    Azt meg hogyan? Nekem 2 sorban kínálja fel a választható márkákat és az alsó sorban balról az első 2 típus ugyanaz...és nincs volvó közte...lehet valami mód kell hozzá?
  • Carlos
    Furcsa dolgot vettem észre tegnap.
    Tegnap este iszonyatosan elkezdett akadni a játék. Levettem a segédfényeket, visszavettem sokmindent de nem javult.
    Aztán visszaraktam minden ahogy volt. Kiléptem, elinditottam megint és tökéletesen futott.
    Valahol leak-el a játék erősen.
    3-4 óra játék után két fuvar között szereti ha újraindul.
  • mjociko
    Valaki tud bele a játékba Waberer's modot??? és linket is lécci köszi!!?
  • Carlos
    Én volvo-t választottam kedvencnek még az elején.
  • Titan
    Skacok! Volvo traktorhoz hogyan lehet hozzzájutni? Az elején nem lehet választani kedvencnek...:( Viszont Renaultból 2-őt is... Skill lvl. kell hozzá?

Nekem a kedvencem eddig a Renault és a Scania, mert olyan jó hangja van a motornak és kellemesen sípol a turbó...:)
  • Carlos
    Ne középen mahinálj, hanem a két széle között: szlovákia és anglia.
  • nico79
    Sziasztok.

Hát ha gondolod akkor csinálok egy Waberer's -t :)

Ami a pénzt illeti az sem gond. :D
  • szabii98
    ADRből megvan az összes, nagy távolságúból is, és értékes rakományból is van egy csomó skillem, mégis a legjobb fuvarom 66 ezres....wtf?
  • V43 1105
    Semmi semmi, nem veszed a poént úgy látom. I'm sorry !
  • Tikal #16126
    bajod?
  • V43 1105
    Te itt rontod a levegőt ?
  • Tikal #16124
    Itt gyorsan mennek a dolgok, percre késznek kell lenned :D
  • gabby13
    Nekem lenne 1 olyan kérdésem, hogy valaki tudna linkelni 1 olyan oldalt ahol van sok kamion meg pót amik közül lehet válogatni. Pl Waberer's stb
  • Boxer HUN
    Csak egy fél napot csúsztál meg vele...
  • precise
    DAF Licence (scs software)
  • Linux01
    Kár, hogy nem lehet találkozni a saját céges kamionjaimmal :/
  • Boxer HUN
    Életszagú a dolog... :)
  • kerel
    kicsit nagy volt a sor...

új kinézet...

• LACEJKA
    Jó estét.

• MANos Viktor
    Mert ezek a hülyék kiengednek mindenkit aki a pályáról jön. :DD
  • dgufoplast
    Waberer's
  • Boxer HUN
    Nem tudsz velük találkozni, sőt az üres, sofőr nélküli kamionodat sem láthatod.

Klikkelj az egyik sofőrödre abból az ötből, és meglátod.
  • Scharnhorst
    Kiderült már az a dolog, hogy a felvett sofőrökkel lehet-e találkozni az úton vagy csak szimulálva van a haladásuk?

Sofőrök alatti lakattal ellátott rublikák mit takarnak?

Előre is köszönöm a válaszokat.

• Robert24
    Elindultam az evőeszközökkel Köln városába...

Köln alatt egy stauba futottam a játék idő szerint 1 óráig álltam, mire meglehetett indúlni. 3 kép róla...

Itt már Lengyel (Poznan) fele tartottam a javításnak köszönhetően miszerint az Al kamionok is 90km/h-val közlekedhetnek e miatt az Actrost valós idő szerint kb fél percig előztem...XD

A további képeken a felhő az érdekes mivel ezek zivatart hoztak rám szintén mikor Lengyel fele tartottam...

• DANIELTRUCKER
    Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni hogy valaki tudja e hogyan lehet egy mezei kis kormányt is jól beállítani az ETS2-höz! Amiről itt most szó lenne az egy M-tech kormány. Az igazság az hogy egy ismerősöm megkért hogy állítsam be neki, de fogalmam sincs milyen is ez a kormány, illetve az adatai hiányában nem igazán tudom mihez kezdjek. Ha valaki tudna segíteni, akár csak tippekkel is annak nagyon megköszönném. Illetve ha létezik a játékon belül használható beállítás akkor arról 1 kép is tökéletesen megfelelne!

A segítségeteket előre is köszönöm!
  • Ubi52 #16110
    Húú, nagyon jó hír! :)
  • Krisztiam #16109
    pihenőn :)
  • danyr
    Azon dolgozok, csak akadt egy két orvosolandó probléma a módokkal.
  • Ubi52 #16107
    Valamikor elérhető lesz ez két szépség? :)
  • endy papp
    Sajnos jönnek azok hátulról is beléd.
    Ahol írtad ott én is találkoztam ilyennel,de nem csak ott ,más részeken is vannak ilyen anomáliák.
    Pár rakományom és kamionom emiatt lett %-os sérül,de remélem a következőkben kijavítják ezeket a hibákat.
    Elég egyszerűen ki lehet cselezni, hogy hogy azt azért nem írom le. De nem egy rakétatudomány.
  • kobi14
    Valami megoldás is van rá?
  • Carlos
    igen
  • kobi14
    Valaki találkozott már olyan problémával hogy az összes fuvar eltűnt?
  • Dimice
    Köszönöm, kezd tisztulni a köd!
    Csak nem értettem, hogy van ez a pikk-pakk átírásosdi, meg, minden féle variációk. Sokan olyan szinten nyúlnak bele a kamionok megjelenésébe például, hogy csak lesek.... De azért ahogy látom vannak itt magán akciók is jószerivel. :) Én örülök ha sikerül feltelepítenem, nemhogy belemásszak a játék agyába csak úgy ripsz-ropsz.
  • Tikal #16100
    ha már étterembe kell menni akkor legyen McDonalds
  • gomze
    Dimice !

A v1.1.11, 1.1.13 azok frissítések a játékhoz amiben különböző hibák vannak kijavítva, és mindíg a nagyobb verziószámu a legfrissebb. Ezeket egyszerüen csak telepíteni kell.
    A többi pedig különböző módok a játékhoz, amik olyan dolgokat tartalmaznak amiket eredetileg nem raktak a játékba a fejlesztők. Ezeket pedig a "c:\Users\Neved\Documents\Euro Truck Simulator 2\mod\" mappába kell bemásolni (persze csak az scs kiterjesztésü fájlokat).
  • dgufoplast
    Értem akkor egyre gondoltunk :) de képeken nem láttam volvon olyat mint a scanian azért nem is raktam rá :)
  • Dimice
    AHA, kezdem érteni....szóval ez közösen megy a játékkészítőkkel? Akkor respekt! Írtam, hogy láma vagyok én ehhez. :)