Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
http://www.youtube.com/watch?v=zq39Ssxbyy0&feature=player_embedded
A körforgalomba belsõ sávból mióta fordulunk ki? Ki kellene sorolni és úgy kimenni nem a belsõbõl kipattanni. Ez kresz ügyileg nulla😄
Ám tudnátok segíteni, hogy t&t-hez mit kell leszedni, hogy szabadon rohangáljak?:$
Mi nap gondoltam megyek egy kis gts-t s mit hallok
a truck dealernél ets 2 soundtrackja megy ezt nem is tudtam 😊
letöltöttem a t&t-hez a astoria mapot(#7571be link) semmi változás..elolvastam a readme-t ott írta hogy töröljem az .scs fáljokat?mire gondolt?
Miközben játszottam a T&T-vel, felfigyeltem egy nagyon csúnya hiányosságra, és kezdek aggódni hogy ez az ETS2-ben is így lesz.
A GTS-ben az AI-k még nem elõzgettek, csak az autópályán sávot váltottak, viszont a T&T-ben már elég keményen elõzgetnek, ami alapvetõen egy jó dolog lenne, de van egy óriási hiányossága a dolognak, mégpedig az hogy a "HÜLYE" AI-k akkor is elõznek ha valaki jön szembõl, és akkor vagy összeütköznek vagy egyszerüen megállnak egymással szemben néha mind a két sávot elfoglalva. Sajnos elég gyakran fordul elõ, ugyhogy remélem az SCS is felfigyelt erre a problémára, és kijavítja mire kiadja az ETS2-t, mert ez igy nagyon gáz.
Ha igy fognak viselkedni az AI-k az ETS2-ben is, akkor az nagyon le fogja rontani a játékot.
Ha az SCS nem tudja megoldani, akkor inkább hagyja úgy ahogy régen volt.
Bízom benne, hogy a tesztelések során kiderül a hiányosság és megoldják, de egy kicsit félek töle, hogy nem. Még akár mi is közölhetjük velük a problémát, hogy biztos feltünjön nekik.
A sima 6x4 az a osztályos tehát gyorsabban megy de eredetileg csak 4x2-es.
A 6x4 jo pedig az igazi 6x4, de az csak 50-nel tud menni,és ez a linkje:
http://data.hu/get/4665387/TT_scania_r_6x4_jo.zip
Megpróbálok egy kis életet vinni bele.
Ha valakit érdekel a T&T-hez egy szabad pálya, akkor innen le töltheti:
https://sites.google.com/site/astoria711/contents/tandt/mods
Jó móka, már szinte olyan mint ha az ETS2-vel játszanánk, és csak 2MB.
Fõleg, hogy a 6x4 scanianak a kabin méretét is lehet változtatni a definition mappán belül a kamion szöveges fájljában,ha a cabin_variant: a_cabin nevü sorban az "a" betû helyére b-t vagy c-t írunk.
Ezen kívül ha a kamion szöveges fájljának a nevét változtatjuk meg a végén lévõ c betû átírásával akkor az a osztályos kamion akár 85-90-el is tud menni, így már könnyen bejárható az új térkép.
DE FIGYELEM!!!
A fülke változtatás és a kategória változtatása együtt nem müködik, csak külön-külön.

|-| Intel Core i5-3570K |-| Asus P8Z77-V |-| Sapphire Radeon HD 7850 2GB OC |-| Corsair Vengeance 8GB 1600MHz DDR3 |-| TÁP: FSP Aurum Gold 700W |-| SSD: Samsung 830 64GB |-| HDD: WDC 1,5 TB |-|
Ez az idõpont szerintetek mennyire valós?
De az optimalizálás is akkor derül ki, ha már megvetted - zsákbamacska.<#vigyor2>#vigyor2>
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Jó a viccet félre téve nem hiszem hogy olyan égbekiáltó gépigény lesz,bár kitudja!😊
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
Azt azonban nem akarom elhinni, hogy GTS-ben nem vették észre teszteléskor a "csúszkálást" - ehhez nem kell "szakértõnek" lenni, úgyhogy a minimum, hogy ezzel kellett kezdeniük-remélhetõleg.
A többi "extrára" utaltam.
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
Nekem a játék-élmény nem az, hogy miket állítgatsz a kamionon,(millio apró biz-basz - nem ez hiányzott a GTS-ben sem), vagy, hogy "lengedezik"-e a fû a szélben, hanem a "kamionozás" változatos utakon, tájakon, városokban. Az eddigi videókat, képeket elnézve a városok megint egy kaptafára készülnek, pedig az aztán nem egy nagy dolog, hogy legalább át skineznék a házakat, hamár nem "gyártanak" újakat.Azt írják, hogy fontos minél több realitást vinni a játékba, de egy angol város tök ugyanúgy néz ki, mint egy német, vagy bármelyik másik.A realitás ne csak a kamionokról szóljon, meg arról, hogy azonnal eladósodsz egy banknak-bár ez elég aktuális, sajnos.
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."