Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Kecskemétes ötletet én is támogatom 😛 Éljen a hírõsváros 😄
Renault magnum http://kamionszim.hu
Én is ilyen elvont ember vagyok, jobb szeretem a Liazokat, Rábákat, és egyebeket, mint a mai túldizájnolt, agyonelektronikázott szarokat. A régieket még vezetni kellet, a maiakban lassan csak ülni kell.
Gomze, Lolluki el is lehetne innen gyorsan takarodni (gondolom, nem kell magyaráznom miért, de ha mégis, a topikban nincs warez).
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
De akkor is azt mondom,a fizika legyen jó, sokkal jobb mint volt. Mert anélkül hiába a szép látvány, elmegy az ember kedve mindentõl.
Ehhez tartozik szerintem még a váltó rendes mûködése. Nem kell száznegyven fokozat, vagy akkor lehessen kihagyni párat. Mondjuk kár hogy az én kormányomhoz(DFGT)csak szekvenciális váltókar van. 😞 Ehhez kéne valami megoldás. Mert eléghamar elkopnak az érintkezõk benn ha úgy kell váltanom mint Schumacher mikor satut nyom.
Lehessen érezni az autó súlyát gyorsításkor, lassításkor, kanyarban. Csak ennyit kérek. Bár ez is túl sok nekik szerintem. Káárrrr..
Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
Aero cool cyborg,Asus m4a87td,AMD Phenom 2 X6,Asus 6950 1Gb,Kingston DDR 3 8gb 1600mhz
Lassan én is lemondok a modolásról, ha az SCS így folytatja pedig nem lesz könnyü mert a modderek nagyon jó dolgokat, és szinte bármit megcsinálnak.
kerel üzenetére a válaszom pedig az, hogy pont az ilyen emberek miatt nem rak járókelõket a városokba az SCS, de nem is fontos mert aki majd akar a pályaszerkesztõvel tud életet varázsolni a városokba. Ezt már a T&T-ben is meg lehet csinálni leraksz egy embert vagy állatot valahova, és kijelölsz neki egy útvonalat.
És a Carmazasrol jut eszembe hogy ezek az emberek nem elüthetõk, nincs igazi testük csak ugymond "szellemek".
#7612 : az ilyen emberek miatt lesznek szellemvárosok... ( ha flame, töröld)
-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!
Helyzetjelzõ, refi még a szúró is külön 😛 Ha ez a gomb felosztást mutatja.
És ezek szerint helyzetjelzõ is lesz 😄
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
Abban az esetben ujra szoktam telepíteni a játékot és az mindíg segít megoldani bármilyen problémát. Persze a mentésekbõl meg a modokbol mindig van biztonsági másolatom.