Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

v43 001
Október elején jelentették be és augusztus elején jött ki.

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

novemberbe vagy decemberbe jelentették be, és augusztusba jött ki.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

yokel
Ebben igazad van, ezt én is így látom, de akkor fogalmazzunk úgy, h a várakozásokkal ellentétben, amit a különbözõ oldalakon feltüntettek dátumot, ahhoz képest fog "késni" a megjelenés. És erre lássuk be van esély, az elõzõ hsz-embe leírtak alapján.

Most, h így belegondolok, h mikor jelentették be az ETS2-t, azóta lassan eltelt 1,5 év. Hát kíváncsi leszek mennyire fog megváltozni a játék az elõdhöz képest úgy összességében, bár azt nem tudom, h az ETS1 anno mennyi idõ alatt jött ki, miután bejelentették.

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

fuszhi
Bizony és már kapod is a levonást(csekket), hát gondolom ahogy eddig is volt.

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

Igen 😊 Elsõ hírekbe volt ahol a táblákat csinálták, mûködésrõl még nem volt szó 😊

Alulról a negyedik képen az egy tarfipax?
Mondj egy példát 😄

Kösz, én jól vagyok! Nem csak errõl az egy dologról van szó. Annyiszor írsz olyan hozzászólást aminek se füle se farka. Nem lehet tudni hogy van-e köze a valósághoz, vagy csak álmodtad. Csak erre utaltam.
Nem láttam még kamiont belülrõl de a skála arra utal 😄

fuszhi
Vajon a Lengyelek honnan veszik ezt a március 23. át?

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

gomze
Szintén alulról a hatodik kép alapján (merci mûszerfal)nekem úgy tûnik, hogy a kamionban távolságtartó tempomat lesz, de ez nem biztos.

fuszhi
Nem kicsit nagyon.

fuszhi
😊))

gumikacsa
Nem értem, miért beszélünk késésrõl, hisz az scs részérõl semmilyen konkrét dátum nem hangzott el. Még csak az sem, hogy Q1.

Renault magnum http://kamionszim.hu

??? Jól vagy? Idézem "Olvastam van egy játék asszem netcar v mi mindegy"
Tehát nem tudtam pontosan nevét de olvasd a tényt -->A tartalom a lényeg ! ( Nem a játék neve! )

Még jó hogy semmi sem passzol.. Te annyi ilyen infót szerzel, de valahogy soha semmi nem passzol. Szerintem jobban nézz utána mielõtt szabadon engeded a kezed a billentyûzeten! 😛
yokel
This item will be released on August 10, 2012.

Ez vajon ad okot arra, h késni fog a játék?! <#fejvakaras>

Német amazonon viszont még a márciusi dátum van kint, de ekkora eltérés nem hinném, h lenne 2 ország között.

Lehet, h ebbõl 2012 Q3 megjelenés lesz, amire sztem van esély, hisz még egy elejtett fél mondat sem volt az SCS részérõl, h esetleg már a vége felé járnak a fejlesztésnek, és akkor még a több nyelvû lokalizációról nem is beszéltünk, ami minél több nyelvre lesz majd, annál több idõt igényel mire elkészülnek vele (korrektúrázás, több fordulós javítás, stb).
Addig maradnak a heti 1 posztok képekkel, vagy esetleg egy max. 2 perces videó!

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

Tessék..Full Hungarian ETS2 Download.
Használd egészséggel!

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

TruckerDave
Jah és bal kormányos 😄

Skypack
Ezt jó ötletnek tartom, ahogy elnézem az Actrosnak brit rendszáma van.

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

szabii98
Remélem hamar jönnek pótkocsik mert ezek nemigen tetszenek :/
Az viszont jó lenne, ha a rendszámtábla a kiinduló országé lenne és az AIknak nem ugyan az lenne 😄

I met God. She's black

És még magyarba is kell neki, PFFF Sztem valahogy emeljétek ki a megjelenést tartalmazó boxot 😄 !

Vagy te

Intel Core 2 Duo CPU E7400 2,80Ghz|2x 2Gb Kingston PC2-5300|1gb Gigabyte GTX 560 Super|

Stig95
Decsicska vagy, ki se jött még! 😊

Ki mondta, hogy f??det rám?!

Keresgéld csak 😄

Nem 😊

Sziasztok! Adnátok 1 letöltési linket fullba és magyar nyelvûbe?

Intel Core 2 Duo CPU E7400 2,80Ghz|2x 2Gb Kingston PC2-5300|1gb Gigabyte GTX 560 Super|

Alulról a 6. kép mondjuk érdekes hogy nem 90 el mennek :/

LTomi
Szép képek, habár szerintem a bloom effektet eléggé eltúlozták pár helyen.

Los Angeles, California

kazai21
<#eljen>

Mi equipo favorito: Real Madrid

péistike
aztaa.. De jó képek..😊

GTS

v43 001
Nagyon szépek! 😊

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

TruckerDave

Talán mind megvan 😄

TruckerDave

Nem is hallottam ilyesmirõl. Majd kiadják azt lehet játszani.. 😊)

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

gumikacsa
Volt egyszer valamilyen szinten nyilvános béta teszt. A truckpol fórumról tesztelhette pár szerencsés valamelyik részt, de sajna annyira balul sült el, hogy nem hiszem, hogy még egyszer külsõsökre bízná az SCS a béta tesztelést.
Kérés volt, hogy semmi infót ne osszanak meg, se képet, se videót. Természetesen még aznap tele lettek a fórumok a képekkel, infókkal, videókkal.

Renault magnum http://kamionszim.hu

béta pénzért...<#idiota>
én ráérek megvárni ets2-t. 😊))

Olvastam van egy játék asszem netcar v mi mindegy, és azt meg kell venni bétát és küldeni az észrevételeket a fejlesztõknek, akik ez alapján javítják 😄 És állítólag akik nyomatják az ötletet még részesülnek is a bevételek egy részébõl...Pff el tudom képzelni 😄

BETA-t akarunk. 😄DD

Oké hogy nem akarnak lelõni mindent de így meghalunk ha beszélhetek a közönség nevében 😄

fuszhi

fuszhi
Sziasztok remélem nem haragudtok meg rám csináltam egy kis kép összeállítást. Még is legyen valami.

v43 001
Amíg a hivatalos oldalra nem írják ki a megjelenési dátumot, addig hiába mond bárki bármit. Majd ha az SCS oldalán kiírják hogy ekkor és akkor jelenik meg, az biztosan igaz lesz. Addig télleg felesleges itt márciusozgatni...

Fasza a banner!<#taps>

Lesz ott annyi szín mint atom hát nézd már meg a színek mellett a csuszkát milyen kicsi a csíkon belül. Meg lesz egyéni szín is amit akarsz. A lökhárító sárga a hütõrács piros a spoiler meg fekete úgy kevered majd ahogy akarod. Meg rengeteg baszás lesz. Csomó dolgot lehet majd elméletileg a belsejébe is pakolni.És száz, hogy márciusi megjelenésû lesz a game😄
fuszhi
Már ránk is fér, tökmindegy videó vagy kép csak legyen már valami. 😊 Már úgy megszoktam.

Végre egy kis élet 😄 Holnap elvileg infó 😄