Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak nem AfroDzaqm??????😊
Azt nem is tudtam hogy be lehet húzni. 😄 De az ablakot ki lehet nyitni, jó lenne ha itt is ki lehetne és akkor jobban hallanád a kamion hangját. 😄

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

http://blog.scssoft.com/2012/01/let-there-be-light.html
szabii98
Nem tudom, nem emlékszem mennyi volt az ETSem meg a GTSem. :/

I met God. She's black

Hozzatok majd pattogatott kukoricát is. <#idiota>

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Én egy dolognak örülnék még nagyon. Mint az OMSI ba le lehessen húzni a napellenzõt mert ahogy láttam a képeken lehet hogy majd kelleni fog 😄
7 et nyugodtan elkérhetnének. Am Lolluki tudod hány éveseknek pattogsz? Vedd észre magadat ! És választ NEM várok mert az téged minõsít 😊

szabii98
max 4990 szerintem

I met God. She's black

Tényleg az árak... Nekem megvan az ETS, GTS azok nem voltak drágák. A T&T nincs meg, így nem vágom mennyibe került anno, de gondolom annyiban kb annyiba mit az elõzõek... Hova lövi be a cég a játék árát? Errõl tudtok valamit?
TruckerDave
Lesz ott kedv :9 Ha nem akkor meg meglátogatunk páran <#idiota>

Kecskemétes ötletet én is támogatom 😛 Éljen a hírõsváros 😄

gumikacsa
Lehet, nem vagy tisztában a warez fogalmával, akkor mondom érthetõen. Vedd meg a játékot, vagy ne írogass ide.

Renault magnum http://kamionszim.hu

Biztos.....
Az "am"-ot rosszul lested el. Azt jelenti hogy amúgy. Csak hogy én is beléd kössek. 😛 Tudom nem nagy cucc, csak gondoltam felhomályosítalak. Ma ilyen napom van. Az vesse rám a tavaszi búzát, aki vetõgép. Ki mint vet, úgy Arafat.
pff te meg ne káromkodj😊 Ám segítséget kértem nem postolgattam😛
gumikacsa
"jó lesznek elvont emberek akik a liazt majd bele teszik"

Én is ilyen elvont ember vagyok, jobb szeretem a Liazokat, Rábákat, és egyebeket, mint a mai túldizájnolt, agyonelektronikázott szarokat. A régieket még vezetni kellet, a maiakban lassan csak ülni kell.

gumikacsa
Atya világ... mi megy itt.

Gomze, Lolluki el is lehetne innen gyorsan takarodni (gondolom, nem kell magyaráznom miért, de ha mégis, a topikban nincs warez).

srácok ezt a szabad modot bemásoltam a mods mappába és semmi! hogyan kell aktiválni?:$
Mark98
Le a kalappal!!! 😄

PSP 3004 l Asus X50GL l Samsung Omnia I900

MANos Viktor
Jóféle. <#eljen><#smile>

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

köszi😄 De már szereztem😄 De azért köszi😄
Skypack
<#eljen> Ha lesz olyan jó, vagy jobb, mint az eddigi GTS térkép munkáid akkor királyság 😊

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

leszedtem a t&t-t de 30 perces próba demo verzió valaki tud egy crack-et?
Rendben de ha készíted egy nagy kecskemétet kérlek:$ ám mivel lehet csinálni?
Simán. 😄 Én már leszoktam a kamion csinálgatásról. Letöltök, vagy elkérek valakitõl egy szépet és megyek azzal. Map építéssel sokkal jobban megtudom jeleníteni a kreativitásomat, jobban szeretek építeni. De most is elmondom, hogy NEM projecteket építek, hogy határidõre befejezem azt kész, hanem hobbyból az egészet, ha van idõm s kedvem építek, ha nincs, hát nincs. 😄 De magyar map elõbb utúbb lesz hozzá tuti. 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Az a pótkocsi cserélgetõs rendszer eléggé irreális volt. Jó lenne saját pót bizony. Csak nagy valószínûséggel nem lesz.. :|
De akkor is azt mondom,a fizika legyen jó, sokkal jobb mint volt. Mert anélkül hiába a szép látvány, elmegy az ember kedve mindentõl.
Ehhez tartozik szerintem még a váltó rendes mûködése. Nem kell száznegyven fokozat, vagy akkor lehessen kihagyni párat. Mondjuk kár hogy az én kormányomhoz(DFGT)csak szekvenciális váltókar van. 😞 Ehhez kéne valami megoldás. Mert eléghamar elkopnak az érintkezõk benn ha úgy kell váltanom mint Schumacher mikor satut nyom.
Lehessen érezni az autó súlyát gyorsításkor, lassításkor, kanyarban. Csak ennyit kérek. Bár ez is túl sok nekik szerintem. Káárrrr..
Vajo majd Kecskemétet tegyél bele kérlek:$
TruckerDave
A március még egyáltalán nem hivatalos!

#7618: Vajo papa gondoskodni fog róla ! 😉

Jah jah😄
Sziasztok srácok! Szerintem az sem lenne egy utolsó dolog,ha a pótkocsi ajtajait lehetne nyitni így lehetne rámpára tolatni és akár egy egyszerûsített fel illetve lerakodást meg lehetne oldani. Ezek csak személyes gondolatok,de gondoltam megosztom veletek.

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

Kistódi
Ez nagyon egyszerû.. berakod mielõtt belépnél a játékba és problem megoldva..

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

bölömbika
Az lenne a játékban az igazi királyság,ha zenelejátszás (OGG) mellett lehetne Online rádiót halgatni!!!Na ez szerintem odaba....na!<#taps>

Aero cool cyborg,Asus m4a87td,AMD Phenom 2 X6,Asus 6950 1Gb,Kingston DDR 3 8gb 1600mhz

Ez tetszik! <#eljen>
épít*
lesz aki épet?😄
Öröm lesz benne magyar mapot építeni 😄

Nugi! Azzal kezdtem, hogy nem értek nagyon hozzá és azt kérdeztem meg lesznek-e benne emberek? A többi meg POÉN-ról szólt, de ha viccelni se lehet...
Gyereke nagyon király lesz a game.Dolgozgatnak rajta nagyon😊 de szerintem a fizika már kész már csak ilyen extrákat raknak bele mert mindjárt itt a március amúgy meg én nem vagyok egy moder pali mindig letöltöttem de szerintem most nem is fognak úgy készíteni hozzá cuccokat mert benne lesznek a fülkék kamionok stb😊 jó lesznek elvont emberek akik a liazt majd bele teszik de az egyén szoc problem😊 Ezzel azt akartam kifejezni, hogy elvileg minden hasznos dolog benne lesz a game-ben!😊 További szép napot nektek😊 És várom a új képeket/videókat😊
gomze
Nagyon jók a képek, az is jó hogy végre külön kapcsolhatók a lámpák.
Lassan én is lemondok a modolásról, ha az SCS így folytatja pedig nem lesz könnyü mert a modderek nagyon jó dolgokat, és szinte bármit megcsinálnak.

kerel üzenetére a válaszom pedig az, hogy pont az ilyen emberek miatt nem rak járókelõket a városokba az SCS, de nem is fontos mert aki majd akar a pályaszerkesztõvel tud életet varázsolni a városokba. Ezt már a T&T-ben is meg lehet csinálni leraksz egy embert vagy állatot valahova, és kijelölsz neki egy útvonalat.
És a Carmazasrol jut eszembe hogy ezek az emberek nem elüthetõk, nincs igazi testük csak ugymond "szellemek".

Robertoo21
lemondtam a mod-olásról 😊 nagyon jó

#7612 : az ilyen emberek miatt lesznek szellemvárosok... ( ha flame, töröld)

-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!

Nem vagyok benne annyira a dolgokban, de ezen a képen egy bicajos van. Lehet láma kérdés, de lesznek gyalogosok is a városokban? Remélem lehet kicsit majd Carmazni...<#taps><#nevetes1><#eplus2> vagy, hogy lesz?
Húúú az viszont kár, mert nagyon várom már, mint gondolom innen nagyon sokan...
TruckerDave
Jaja, nem kell itt félni, csak nem mindent tudnak megmutatni akkor mikor nekünk eszünkbe jut, de õk is tudják és javítják a dolgokat amik hiányosak.

Helyzetjelzõ, refi még a szúró is külön 😛 Ha ez a gomb felosztást mutatja.

Kistódi
Úúúúú de jó képek! Végre külön lesznek a lámpák kapcsolása 😊))
És ezek szerint helyzetjelzõ is lesz 😄

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

TruckerDave

Ez történt itt is belenéztem a base fájl ba de letöröltem mindent dokukat is majd újraraktam de semmi 😞

gomze
Mivel én elég gyakran bele szoktam turkélni a játék könyvtárába, igy elõ szokott fordulni hogy valamit annyira el**szok, hogy nekem se indul el a játék.
Abban az esetben ujra szoktam telepíteni a játékot és az mindíg segít megoldani bármilyen problémát. Persze a mentésekbõl meg a modokbol mindig van biztonsági másolatom.

Igen eddig abban volt de most egyikkel sem indítja mondom épp bevillan azt ki is lövi magát :/

tuzfal3
openGL-ben futtatod?

Opel Movano 2.8DTi

Basszus Nemtom elindítani a játékot :S Eddig semmi baja nem volt ! Elindul felvillan majd vissza a tálcára. Ötlet?

<#eljen><#eljen><#eljen>