Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
De akkor is azt mondom,a fizika legyen jó, sokkal jobb mint volt. Mert anélkül hiába a szép látvány, elmegy az ember kedve mindentõl.
Ehhez tartozik szerintem még a váltó rendes mûködése. Nem kell száznegyven fokozat, vagy akkor lehessen kihagyni párat. Mondjuk kár hogy az én kormányomhoz(DFGT)csak szekvenciális váltókar van. 😞 Ehhez kéne valami megoldás. Mert eléghamar elkopnak az érintkezõk benn ha úgy kell váltanom mint Schumacher mikor satut nyom.
Lehessen érezni az autó súlyát gyorsításkor, lassításkor, kanyarban. Csak ennyit kérek. Bár ez is túl sok nekik szerintem. Káárrrr..
Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
Aero cool cyborg,Asus m4a87td,AMD Phenom 2 X6,Asus 6950 1Gb,Kingston DDR 3 8gb 1600mhz
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Lassan én is lemondok a modolásról, ha az SCS így folytatja pedig nem lesz könnyü mert a modderek nagyon jó dolgokat, és szinte bármit megcsinálnak.
kerel üzenetére a válaszom pedig az, hogy pont az ilyen emberek miatt nem rak járókelõket a városokba az SCS, de nem is fontos mert aki majd akar a pályaszerkesztõvel tud életet varázsolni a városokba. Ezt már a T&T-ben is meg lehet csinálni leraksz egy embert vagy állatot valahova, és kijelölsz neki egy útvonalat.
És a Carmazasrol jut eszembe hogy ezek az emberek nem elüthetõk, nincs igazi testük csak ugymond "szellemek".
#7612 : az ilyen emberek miatt lesznek szellemvárosok... ( ha flame, töröld)
-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!
Helyzetjelzõ, refi még a szúró is külön 😛 Ha ez a gomb felosztást mutatja.
És ezek szerint helyzetjelzõ is lesz 😄
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
Abban az esetben ujra szoktam telepíteni a játékot és az mindíg segít megoldani bármilyen problémát. Persze a mentésekbõl meg a modokbol mindig van biztonsági másolatom.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
http://www.youtube.com/watch?v=zq39Ssxbyy0&feature=player_embedded
A körforgalomba belsõ sávból mióta fordulunk ki? Ki kellene sorolni és úgy kimenni nem a belsõbõl kipattanni. Ez kresz ügyileg nulla😄
Ám tudnátok segíteni, hogy t&t-hez mit kell leszedni, hogy szabadon rohangáljak?:$
Mi nap gondoltam megyek egy kis gts-t s mit hallok
a truck dealernél ets 2 soundtrackja megy ezt nem is tudtam 😊
letöltöttem a t&t-hez a astoria mapot(#7571be link) semmi változás..elolvastam a readme-t ott írta hogy töröljem az .scs fáljokat?mire gondolt?
Miközben játszottam a T&T-vel, felfigyeltem egy nagyon csúnya hiányosságra, és kezdek aggódni hogy ez az ETS2-ben is így lesz.
A GTS-ben az AI-k még nem elõzgettek, csak az autópályán sávot váltottak, viszont a T&T-ben már elég keményen elõzgetnek, ami alapvetõen egy jó dolog lenne, de van egy óriási hiányossága a dolognak, mégpedig az hogy a "HÜLYE" AI-k akkor is elõznek ha valaki jön szembõl, és akkor vagy összeütköznek vagy egyszerüen megállnak egymással szemben néha mind a két sávot elfoglalva. Sajnos elég gyakran fordul elõ, ugyhogy remélem az SCS is felfigyelt erre a problémára, és kijavítja mire kiadja az ETS2-t, mert ez igy nagyon gáz.
Ha igy fognak viselkedni az AI-k az ETS2-ben is, akkor az nagyon le fogja rontani a játékot.
Ha az SCS nem tudja megoldani, akkor inkább hagyja úgy ahogy régen volt.
Bízom benne, hogy a tesztelések során kiderül a hiányosság és megoldják, de egy kicsit félek töle, hogy nem. Még akár mi is közölhetjük velük a problémát, hogy biztos feltünjön nekik.