Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

luspaydavid
"lol ez is van benne, omg még ez is, troll ez is benne van?😄" <#nevetes2>
De van benne valami.

The Truck Is My Life

De olyan rossz, hogy minden újdonságot elárulnak.Mekkora flash lenne megjelenés napján megveszed és lol ez is van benne, omg még ez is, troll ez is benne van?😄 Szóval értitek😄 MINDENT LELÕNEK: De így van a daf még mindig dav😞
TruckerDave
Ha ezt így kihangsúlyozzák, remélem valami komolyabb dolgot rejtegetnek 😄

yokel
"...even though of course we will want to keep some things as a surprise until release..."

Na én ezekre lennék kíváncsi!

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

De a DAF még mindíg DAV 😛

Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM

TruckerDave
Ez szerintem csak egy kép amit össze rakott.

Ezt most azt jelenti hogy meg vannak a licenszek?

Hát nem tudom hogy lesz-e értelme ennek a bankos dolognak,nekem nem nagyon hiányzott az elõdökbõl sem,de hát ez van(vagy lesz)😊.Az biztos hogy tényleg dolgoznak rajta és sok olyan dolgot belepakolnak ami eddig nem volt,de én sajna már VAJO véleményét osztom hogy nem ezeket kéne erõltetni.
Szerintem nem rossz ötlet mert ettöl csak élethûbb lesz.

Omg...újabb fasság. Megunhatnák már ezeket a hülye ötleteket és foglalkozhatnának már végre a fizikával és a graffal még egy picit 😄DD

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

TruckerDave
18 WOS sorozatnál volt már, de az európai vonalra csak most hozták át.

tuzfal: Elsõsorban a normálisakra gondoltam, de mindig elfelejtem, hogy kiknek készül a játék 😄

lol. A Második képnél alul a World Mapnál a Safari böngészõ jele van, az iránytû. 😄

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

gumikacsa
Ez az opció is volt már, nem újdonság.

Renault magnum http://kamionszim.hu

tuzfal3
A "pro warez gémerek" úgyis a cheatmonez-t fogják tolni...

Opel Movano 2.8DTi

TruckerDave
Nem nagy, de jó tudni, hogy még ilyen opció is lesz benne. Nekem eddig a hónapok alatt sose jutott eszembe, de nagyon is jó ötlet.

Te. Nem akarok kötekedni 😄 Én már elolvastam tudom hogy a banki kölcsönrõl van szó de ezért mondom hogy ennyi idõ után nem nagy hír...

gigamen
Mert nem a kamion a lényeg, hanem a kép által hordozott információ.Ha kicsit is megnéznéd láthatnád mirõl van szó...Lehetõség lesz különbözõ lefolyású hitelek igénylésére.
Hát ez nem sok 😄

gomze
Új Hírek, és képek a blogon!

gomze
EURO TRUCK SIMULATOR 2 Kamionok:

gomze
Ezek már nem új képek, de néha jó látni õket.

igen josz az infot
Amúgy már mindenhol van euro truck simulator 2 weboldal kivéve a magyar!
menjetek rá a www.eurotrucksimulator2.de oldalra mert vannak új képek
fuszhi
Maradjunk annyiba hogy a dobozán felszokták tüntetni a rendszerkövetelményeket is 😊))))) a minimum System Requirements -t meg a Recommended Requirements -t is. Úgy hihetõbb lett volna a dolog , de akkor is még ott van a kép egyáltalán nem tudom elképzelni hogy egy ennyire furcsa mintha valami hiányozna borítóval jól mutatna a polcokon.

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

Ahogy a #7523-as hozzászólásomba is megemlítettem, még semmit nem tudni...
Ilyen jellegû kérdésed az scs software blogján tedd fel!

Arról van vami hír, hogy a pótkocsikhoz hozzá nyultak-e? Gondolok itt arra, hogy a GTS skint lehet-e használni hozzájuk? Az eredeti pótok át skinezve mûködhetnek-e? (csak a DDS fájl)
yokel
+1 <#eljen>

Így van, semmibõl nem tart ilyeneket csinálni... <#hehe>

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

THX
Egyenlõre semmit sem tudni... Még azt se tudjuk, hogy mikor jön ki a game...

és kb mennyi lessz amennyin akadás nélkül elfut?
Stig95
Egyenlõre semennyi 😊

Ki mondta, hogy f??det rám?!

Hello!!
Ennek a játéknak mennyi a gépigénye? Elõre is köszi😊
fuszhi
Szerintem nagyon gyenge borítónak mind a kettõ. Ennél még én is jobbat dobok össze. Egyetértek az elõttem hozzá szólókhoz.

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

TruckerDave
Még május-június is akár az elsõ fele.

Marcius 23 ha egyaltalan megjalenik akkor jol irtak ki hogy 2012 elo fele
gumikacsa
Így van, mind a kettõ fake

SLICK
elég gyengusz borító 😄

FAKE mind a kettõ

luspaydavid
Hát ez a Merci elég durva túlzás nekem MP3 van a játékba és Mp4 lenne a borítón ? Ráadásul valódi kép nem játékbeli szvsz semmi köze hozzá. De õk tudják engem nem a játék borítója érdekel 😄

The Truck Is My Life

Most találtam , aránylag ha jól forditott le nyelvfordító , akkor arról szól hogy a német rondomedia a mercedes benz borítóval jelentettné meg az angol Puplisher cég pedig a Volvo-s borítóval .

forrás

EZ már egy kicsit régi kép,de biztos h bele fogják rakni a többi országot is(Spanyol,Portugál,Olasz).

TruckerDave
De valami dátum volt augusztusra nem ??

A lényeg, hogy majd jön ha közzé teszik.

SLICK
Ennyi lesz a térkép vagy bõvülni fog? Az oké, hogy rengeteg város van benne, de ezek szerint nem lesz Spanyolország, Portugália sem? Akkor Olaszország déli része, Anglia?

gumikacsa
??? Nem mondták augusztusra, az scs a kezdetek óta mondja, hogy nem tudják mikor jön ki, minden megjelent dátum csak TALÁLGATÁS.

TruckerDave
Ahhoz képest, hogy eredetileg augusztusra mondták, már azóta eltelt 5-6 hónap.

szabii98
Az a mindjárt röpke 2hónap.

I met God. She's black

TruckerDave
Blogon még nem tették közzé, ugyhogy én még nem nevezném hivatalosnak, és biztosnak a dolgot.

Meg ahogy gumikacsa is írta, még van a licenc dolog, az egész fordítás apróbb dolgok. A márc. 23 meg mindjárt itt van.

Euro Truck Simulator 2 2012 március 23-án jelenik meg Lengyelországba Európa többi részén pedig 2012 március 28! (Euro Truck Simulator 2 will be released on 23rd of March 2012 in Poland only! Rest of Europe will get it in 28th of March 2012! So that means, Polish people will be the first one to get their hands on the game!)
HondaVTI
a grafika olyan tdu 2 szinten lesz kb. Elég szép.

wollnerd
GPS-t akart írni...

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Mi az a jps?