52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • joceruza
    Ez van...

• huhuhorgasz
    Nálatok is előfordult már, hogy kiírta, hogy a sofőr szintet lépett és eközben, ha ránézek, akkor még mindig 0,8-on áll?
    Eredeti a játékom és most produkálta ezt először. 2 sofőröm van és mind a 2-nél ezt csinálja.
    Valakinek valami ötlete van?
  • hertzui
    Pörgeti a napokat,rájöttem én is :) Ha nem chet engine :)
  • Tanker56
    Köszönöm!
  • gordon 24
    THX!!:))
  • SimaSuna #16692
    Gratula! :)
  • gordon 24
    Így nézek ki:)

• Maximus4
    Kijavítottam a linkedet,most már jó!
  • Tanker56
    Na jó feladom, képet hogy kell beszúrni? :D
  • Tanker56
  • Tanker56
    Végre meg van az első kamionom.
    140.000-ből vettem hitel nélkül. Közel 5500km+ volt és 20%-os térkép felderítésnél járok.

Természetesen 750 LE van benne. :D

• fuszhi
    Nekem ennyi kilométer és ennyi lé van
  • Linux01
    Endy papp, ne mond hogy nem cheat 36.000 km-rel mert nekem is annyi van, semmi másra nem költök csak garázs + sofőr... És van 3 garázsom.
  • Batmanci
    Nem röhögni hangosan!
    Laci is ember, csak kissé idióta!
    :(
  • Batmanci
    Minta kérdés volt.
    De nekem is belilul a szemét. Kiváncsi voltam, hogy a virágbolti is, mert ez is az volt valaha. (Csak számot kapott)
    Három autóm van, egy Volvó 750 full extrákkal, a többi is Volvó 750, csak azok aránylag mezeiek.
    A rabszolgáknak az is jó.
    Na, jó, őszinte leszek!
    Nem nagyon fordul elő velem, de kivételesen simán letöröltem a doksikból a ETS2 mappát.
    Az ellenkező oldalt figyeltem egy modot akartam kidobni, de a másik oldalon volt a kurzor, és nálam - mivel általában tudom mit törlök -, úgy van beállítva a TCUP, hogy ne kérdezzen rá többször. Paff, szia két hét!
    Ezért, most azon ravaszkodtam, hogy felraktam 12-es szintre, meg adtam magamnak 220 000 pénzt. Ez szép is lenne, de a felfedezett utakat, boltokat, ügynökségeket már nem tudom visszarakni.
    Tehá, most vettem először autót és kezdtem el az alvállalkozóit, de a két kocsim ott áll üresen, mert csak egy ügynökséget ismerek (benne egy szolgával), és olyan gyalu a muksó, hogy nem vettem fel. Aztán ott van még a fuvar kérdés. Nem kapok komolyabb fuvarokat - hiába osztottam ugyan úgy szét a pontokat -, csak ilyen 6-8 ezreseket. Tudja a nyüves, hogy "árnyékszaki" vagyok. :)
    Még szarozok egy kicsit vele, hátha összejön valahogy a dolog. Aztán ha nem..., akkor elölről, gyá!
    Ez van. Legalább elismerem, hogy hülye vagyok. 'Monnyuk, mikor tagadtam?
    Nemdeügyebár?
  • nagykispeter
    Köszi
  • fuszhi
    Otthon édes otthon , mindenütt jó de legjobb ... :)
  • SimaSuna #16680
    nemtudom, ne kérdezd. lehet programhiba.
    alvázcserénél tuti ugrik a festés...motorcserénél nemhiszem.

DE. 2 festési lehetőség van....

1. fejlesztésnél csak 6-8 szín közül tudsz választani....
    2. fejlesztés után ha festére kattintassz, ott már jóval több jelenik meg...

kicsit becsapós..

még nem vettél sajátot? vagy beadtad már a derekad? :)
  • Totoo
    Sziasztok!
    Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy az egyik kamion oldaltakaró szárnyából szeretnék egy kicsit levenni/levágni.Milyen programot használjak egyáltalán lehetséges-e ez???
    Üdv.
  • asdr
    Nekem torrentes a cucc, de nem lilul be és hasonlók. Ha motort cserélek nem festi át, ellenben ha az alvázat módosítom visszateszi arra a színre ahogy elhoztam a szalonból. Ez van, ezt kell szeretni.

Amúgy égész szépen bele lehet feledkezni a játékba, tegnap hajnal 3-kor azt hittem, hogy még csak éjfél van de nem baj, fejlődni kell ezerrel.
  • gomze
    TITOK! Viszont nincs rá szükségem mert már meg van a vasam amit akartam. Egyszer vettem fel 100.000-t hogy felvegyek egy sofőrt kamionnal. Most már visszafizettem, és a sofőröm hozza a pénzt. Most jelenleg csak az érdekel hogy gyüljenek a kilométereim. Balesetmentes utat kívánok mindenkinek a játékban!
  • Batmanci
    Suna!
    Miért van az, ha veszel egy új kamiont, összetevőket megváltoztatod - köztük, átfested más színűre -, majd elmész vele alvállalkozói fuvarba, és egyik pillanatról a másikra megváltozik a színe? Mondjuk, lila lesz.
    Előre is köszi a választ.
    Laci.
  • Batmanci
    Pattanj le a Sunáról, mert igaza van.
    A hangból kicsit vissza, fogalmazd meg a kérdésed rendesen. Nem biztos, hogy elég ha Te érted.
    Ráadásul, ha kettőt visszaolvasol; kérdeztem mástól - akinek ugyan az a problémája -, hogy esetleg nem virágbolti a cucc?
    Mod nem okozza, az biztos, de kérdezd meg azokat, akiknek eredeti, hogy náluk mit csinál?
    Nem kell okoskodónak venni, ha valaki azért nem tud segíteni, mert Te nem tudsz kérdezni.
    Nem kell ide az ellenségeskedés, ráadásul szívesebben is segítenek, ha nem bunkózol.
    Üdv, béke.
  • fuszhi
    kúton pihi másikon is
  • mjociko
    engem is hívtak!! :)
  • Dimice
    Gratulálok! Asszonynak nem mondják meg mikor jön meg....:)
  • fuszhi
    játék közbe F4
  • V43 1105
    Stílus ..
  • SimaSuna #16669
    beállításoknál keresd meg a távolsági fényszórót...állítsd magadnak tetszőleges gombra..
  • Csúzli5
    Ez már szőrszál hasogatás amit csinálsz, biztos vagyok benne hogy vannak rajtad kívűl értelmesebb emberkék is barátom, akik a kérdésre koncentrálnak! Semmi óltás nem volt abban amit írtam, azt érezted volna :) És most mi történt hogy kaminyont írtam? ez az esti parád? :) Na felejtsél el, a kérdésem azoknak szólt, akik valóban tudnak orvosságot a dologra rgo találkoztak már a problémával, és ebből következtetve nem kell a szájukba rágni annak mivóltát! Na szevasz, a haszontalan okoskodásodra nem vagyok kiváncsi, tartsd meg a színteden lévő társaidnak "barátom"
    csicsereghetsz amit akarsz továbbiakban :)
  • bálint013
    Ma hívtak engem hogy nekem holnap 8-17 óra között jön meg!!!!!!!
  • fuszhi
    Ne feledjétek hitel az mindig van , de az a szép ha hitel nélkül van lé. Én már kifizettem a hitelt. Az elején vállaltam cégeknél fuvart meg a legkevesebb hitel lehetőségével éltem. Mostanra nincs hitel és pénzem van akármire nem kell alkalmazott azzal csak a baj van. Fizetni utánuk és mivel nem sajátjuk a dolog így kevesebbet is hoznak a konyhára.
  • nagykispeter
    Sziasztok
    Én azt kérdezném hogy a kamion fejlesztésnél a fénycsíkra pakolt lámpákat lehet e valahogy működésre bírni,vagy csak dísznek van a tetején?!
  • Debilon
    de, ne használd
  • Oliver1983
    Más megoldást nem tudsz???
  • fuszhi
    Nálam motor cserét most néztem és nem mászik el a festés csak ha új elemek kerülnek kintre ahol a kamion festve van hátul hasonlóképp változtathatok és szintén nem vált át a festés.
  • hertzui
    Ez hogy sikerült? Hányas szinten vagy? Mennyi kamionod van alkalmazotakkal?
  • V43 1105
    Vedd meg.
  • SimaSuna #16659
    drága barátom, szóval nem írtál motorcserét.
    fejlesztést írtál. (nem pontosan azt, hogy motort fejlesztettél, hanem " fejlesztem a kaminyont,") (kaminyon?)
    nyilván kabin cserénél biztos, hogy festeni fogod...
    mielőtt oltani próbálod az embert, kérlek gondolkozz előtte, vagy fogalmazz jobban, érthetőbben...

továbbá a motorcsere az életben nem 1 kattintás...
    és sajnálom, hogy a szimulátor nem terjed ki mindenre.

ha az SCS úgy gondolja, majd javítják egy patchben...
  • Oliver1983
    Sziasztok.. fel instaláltam az ets 2őt 1.1.0 at a vele járo termékkulcsal,müködött... azota feltettem a 1.1.3 patch-et a velejáro termékkulcsal ami nem ugyan az mint az 1.1.0-hoz egyszer elfogadja a termékkulcsot és utánna ha nyomok egy escapet ujra kéri a termékkulcsot... és már nem fogadja el... Mit kellene csinálni h ujra müködjön?? mert ha uninstalálom és ujra felrakom akkor is ugyan ez a gond...