Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Renault magnum http://kamionszim.hu
bár akkorra, ha igaz meg lesz a C kategóriás jogsim is...és inkább megpróbálok majd azzal elhelyezkedni, és élõben mindég jobb mint egy játék 😛 😄
www.szobi.picturepush.com
De majd valami profi talán részletesebben leírja 😉
a kép viszont tetszik...más mint amiket eddig láttunk a régebbi játékokban...
www.szobi.picturepush.com
We are aware that waiting almost 6 more months is a lot for many of you. We haven't announced any release date ourselves until now, but some of our distributors have been working with speculative time-frames for the release, raising hope among you of an earlier release."
Ezek szerint csak 2012 augusztusában fog megjelenni?

Eszembe jutott hogy: lehetne úgy hogy ahol lehetne tuningolni kamiont ott lenne olyan opció hogy Limiter és ha akarnád kivennéd ha akarnád be tennéd vagy csak egy gombra meg csinálni mint ha a biztosítékot vetted volna ki. 😄 (Tudtommal ha kiveszed a biztosítékot akkor nem megy a limiter.) Így szerintem jó lenne. 😄
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Másik meg belsõ nézetbõl eléggé nehéz parkolni itt a játékban 😄
3. Meg a valóságban is a nyomaték számít nem a sebesség 😊
Ez egy játék, nem kell minden téren tökéletesen élethûnek lennie (igen, tudom, benne van a nevében a Simulator, de Ti is tudjátok, hogy attól azért az SCS játékok távol állnak). A célközönség zöme (engem is beleértve) egy óra után megunná, ha csak 90-el lehet szüttyögni mindegyik kamionnal, azokkal is amik a játék rakományai mellett röhögve szaladnának gyorsabban is. Arról nem is beszélve, hogy akkor a teljesítménytuning meg a húzósabb határidõs melók teljesen értelmüket vesztenék, elõbbiek azért, mert úgysem mehetnél gyorsabban, utóbbi meg azért, mert szabályosan közlekedve azokat már a GTS-ben sem tudtad volna idõben teljesíteni (amikor meglett az elsõ A-osztályú Volvom GTS-ben, pont ezért is gondolkoztam sokszor, hogy bevállaljak-e egy pirosidõs melót, mert a bírságok miatt amúgy is buktam volna a lé egy részét).
Jó volt az ETS/GTS-es megoldás, C osztályú járgányokkal ha akartál se tudtál volna 90-el gyorsabban menni, ha pedig a combosabb kamionokkal nekiálltál Cobra 11-ezni, jöttek a bírságok tízpercenként.
Félreértés ne essék, a GTS után bõven van mit javítani a játékon, de ez a része speciel nekem, mint kocakamionosnak teljesen OK.
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
most csak a szabad mapon tolom ott ökörködök!
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Release Date: Aug 29, 2008
Announced : Oct 4, 2007
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2