Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kazai21
<#eljen>

Mi equipo favorito: Real Madrid

péistike
aztaa.. De jó képek..😊

GTS

v43 001
Nagyon szépek! 😊

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

TruckerDave

Talán mind megvan 😄

TruckerDave

Nem is hallottam ilyesmirõl. Majd kiadják azt lehet játszani.. 😊)

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

gumikacsa
Volt egyszer valamilyen szinten nyilvános béta teszt. A truckpol fórumról tesztelhette pár szerencsés valamelyik részt, de sajna annyira balul sült el, hogy nem hiszem, hogy még egyszer külsõsökre bízná az SCS a béta tesztelést.
Kérés volt, hogy semmi infót ne osszanak meg, se képet, se videót. Természetesen még aznap tele lettek a fórumok a képekkel, infókkal, videókkal.

Renault magnum http://kamionszim.hu

béta pénzért...<#idiota>
én ráérek megvárni ets2-t. 😊))

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Olvastam van egy játék asszem netcar v mi mindegy, és azt meg kell venni bétát és küldeni az észrevételeket a fejlesztõknek, akik ez alapján javítják 😄 És állítólag akik nyomatják az ötletet még részesülnek is a bevételek egy részébõl...Pff el tudom képzelni 😄

BETA-t akarunk. 😄DD

Oké hogy nem akarnak lelõni mindent de így meghalunk ha beszélhetek a közönség nevében 😄

fuszhi

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

fuszhi
Sziasztok remélem nem haragudtok meg rám csináltam egy kis kép összeállítást. Még is legyen valami.

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

v43 001
Amíg a hivatalos oldalra nem írják ki a megjelenési dátumot, addig hiába mond bárki bármit. Majd ha az SCS oldalán kiírják hogy ekkor és akkor jelenik meg, az biztosan igaz lesz. Addig télleg felesleges itt márciusozgatni...

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

Fasza a banner!<#taps>

Lesz ott annyi szín mint atom hát nézd már meg a színek mellett a csuszkát milyen kicsi a csíkon belül. Meg lesz egyéni szín is amit akarsz. A lökhárító sárga a hütõrács piros a spoiler meg fekete úgy kevered majd ahogy akarod. Meg rengeteg baszás lesz. Csomó dolgot lehet majd elméletileg a belsejébe is pakolni.És száz, hogy márciusi megjelenésû lesz a game😄
fuszhi
Már ránk is fér, tökmindegy videó vagy kép csak legyen már valami. 😊 Már úgy megszoktam.

Végre egy kis élet 😄 Holnap elvileg infó 😄

fuszhi
😊))

eightmiles
Lesz ott elég szín, szerintem jó az ötlet, hogy az alap, adott kamionhoz tartozó színeket meg lehet venni. Egyébként meg a "Stock Colours"-ból arra következtetnék, hogy lesz "Custom Colours" is.

eightmiles
Az a pót <#wow3>

fuszhi
....,de akkor most ezt nem értem hogy mire volt jó. Szóval oké hogy új menü
, viszont a szín kikeverésével kapcsolatos menüt igazán meghagyhatták volna . Vagy választható gyári beállításokon kívül vajon egy nagyobb összegért magunk is kikeverhetjük amit szeretnénk vagy van egy két festés és, akkor ebben visszafejlõdtünk. Hurá

fuszhi
Már alig várom Juliát is : )))

Ricsi234
optimális lessz😄 pont márc 19 a szülinapom😄

Miért lenne 100 hogy márciusba jön ki? Mindig tolódott. Aztán márciusba meg kiírják h május. Majd akkor lesz biztos hamár megjelent.
gumikacsa
Egy Cseh cég miért adná ki elõbb a játékot a lengyeleknél? Vagy mi. :-)

Én valahol olyat olvastam, hogy a lengyeleknél márc. 23, a megjelenés, mindenhol máshol meg 27. Ha jól emlékszem.

100, hogy a márciusi dátum lesz a "release date"
gumikacsa
Nem hazudott a haver, tényleg lehetett.

A megjelenésre még mindig ne éljétek bele magatokat, mert hivatalos dátum még mindig nincs. Persze azéert remélem, megjelenik mielõbb.

Off
Haverom azt mondja abba lehetett buszt vezetni 😮 Én nem találtam 😞
ON

Az tényleg nagyon jó volt😊
Ez nem 1c company 😄 Az a cég alapból egy fos bár asszem king of the road ot is õk machenolták az nem volt rossz 😊

Én is várom már nagyon, de remélem nem lesz nagy pofára esés, mint a Rig'N'Roll- nál.
fuszhi
Fú én már nagyon várom. Jól kiéheztetik az embert...

gabikamionos
Halli mindenkinek lene egy kérdésem tudtok valamit arol hogy lesz e benne rádió ha igen ak mien formátumba lehet majd hallgatni a zenét?

Kállai Gábor szeretek focizni traktort vezetni de mégjoban a gépezés

A Truck and trailer-be hogy tudtok kimenni a városba? valami videot vagy valamit tudtok mutatni? kicsit béna vok😄😄
2. kép: a farming simulator & ETS kombó<#taps><#nevetes1>
gomze
Néhány kép addig, amíg nem kapunk az SCS-tõl új képeket, vagy videót.

Dupi30
Nagyon király lett az új bannerkép!!😄

LFS World név: Dániel(hunn)

varsanyi92
Aham vágom, ezt elpuskáztam 😊 Amúgy még meg sem jelent a Játék de a topik már most szeméttelepre hasonlít, mi lesz ha kiadják....???

TruckerDave
Jól értelmezted, de nem kötekvésbõl, látván ami itt folyik de már voltak bent a képek 😉

varsanyi92
A lényeg ha jól értelmezem az utolsó képet, végre külön billentyûn van a helyzetjelzõ, a tompított,a reflektor,meg a villogó is...😊

Parancsolj. Erre gondoltam: http://www.youtube.com/watch?v=safw24uQcyE
Szerintem meg pont nem f@szság. Véleményem szerint is a legfontosabb a fizika meg a grafika, de a játszhatóság szempontjából igenis kellenek az ilyen dolgok mint pl: bankhitel... Sõt remélem az ETS 3!!!! (😄😄)-ban még jobban elõtérbe helyezik! Sokat dobna a játszhatóságon ha ténylegesen vállalkozói, top menedzseri szemlélettel kéne játszani... Aki meg cheatelt az azután is fog...
TruckerDave
<#fejvakaras><#nemtudom>

Én 100%-ra merem tenni, hogy 7900Ft lesz
Zsolteen
Én soknak tartom a 8 ezer forintot érte...

Amúgy én senkinek nem pattogtam . De az ets és a gts-t én is megvettem viszont a tt nem mert az számomra fölösleges az ets kettõt is megveszem megjelenés napján és elméletileg 7900Ft lesz!