52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • szabii98
    van egy kis fül, a szövegdoboz felett 'Infók, Letöltések, tippek, trükkök:' , azt lenyitod, ott lesz hogy Kamionkereskedők, 1 katt és meglátod! :)
  • Ubi52 #16736
  • atila4
    Volvo kereskedés melyik városban van?
  • TaRka0107
    Egérrel vezess, úgy jobb mint nyomkodni a billentyűzetet.
  • Eisenberg
    Szép estét! Én még új vagyok itt, illetve a játékkal is csak most ismerkedem. Néhány dolgot szögezzünk le már az elején: Warez verzióm van, és csak hülyülés céljából szedtem le a játékot. De! Megfogott. Megfogott pedig az ehhez hasonló játékokról meg volt a véleményem. "Bah, mi a jó abban ha vezetsz egy kamiont/traktort/vonatot st? Unalmas." Aha. Viszont a vezetésben is van kihívás főleg egy billentyűzetes kezdőnek aki ráadásul nem ért semmilyen járműhöz, mert falakon át közlekedik :P Na jó van egy biciklim. Valahol... Szóval ott tartottam, hogy a játék megfogott. A vezetésen kívül ott a kis emberkéd akit elnevezhetsz. Ezt imádom játékokban mert így az egész közelebb kerül hozzám. Plusz nem értelmetlenül kell vezetgetned: Céljaid vannak. Ugye nem kell ecsetelnem milyen érzés beleülni az első saját kamionodba amit a rengeteg lejárt km után kapott kevéske pénzből veszel meg? Nem kell? Jó mert nem tudom milyen érzés :D Szóval a játék leköt. De ha ez még nem lenne elég ott vannak a gyönyörű tájak, a hangok, a tuningolás lehetősége, a szimuláció, a növekvő kihívás, és a rádió. Milyen jó is headbang-elve róni a km-eket miközben az autósok bambán néznek maguk elé, mert ez csak egy játék. :) Sajnos az angol tudásom gyér, de igyekszem tanulni, viszont nem találtam még magyar tesztet a játékról úgyhogy azt hiszem tapasztalnom kell amíg meg nem jelenik valamilyen iromány. Egy szó mint száz ez a játék megfogott úgyhogy ha nem gond megpróbálok feltenni képeket a hosszú utamról illetve megosztanám veletek tapasztalataimat, észrevételeimet. Ha pedig tudok segítek. Remélem hamarosan meglesz az a +3000 lütyő, és megvehetem a játékot. Addigis barátkozom még vele egy kicsit, azt hiszem. He? Milyen fuvar? Ó hogy az anyád feküdne a kerék alá. Jólvan megyek. *ajtócsapódás, majd motorzúgás* Eisenberg.
  • Bal0924
    Én ennyiért vettem meg 1 hete.
  • gomze
    Azt tudtátok, hogy a szerviznél pótkocsival nem lehet aludni, csak pót nélkül?

A kolegával munkagépeket vittünk Torinóba
  • Boxer HUN
    Itt is akciós... Bocsesz, ha volt már.
  • 0Diaz0
    GPS alapból bennevan a kamionba,de szerintem ellehetne menni.. :)
  • sanzik
    Na én is megpróbálok hitel nélkül boldogulni,sikerült is összeszedni az első kamion árát,szeretem ha több a kihívás.
    Még azon gondolkozok,hogy olyat lehetne-e csinálni,hogy gps nélkül próbál meg az ember boldogulni?
    El lehet vajon menni csak a táblákra meg a térképre hagyatkozva bárhová?
  • SimaSuna #16727
    megy PM!
  • Batmanci
    Suna!
    Azt nem találom, hova tegyem, hogy csak az enyémen legyen.
    No, meg, hogy hányas szint kell ahhoz, hogy a különlegesebb festések, ablaknévtáblák elérhetővé váljanak.
  • Batmanci
    Oké!
    Nem is arról volt szó mi jön, hanem mi van a peccsekben.
    :)
  • ronso
    Dobtam egy vizeletet..

• vadász87
    Udv! szabad kamera módban hogyan tudom forgatni a kamerát? Nekem csak fel-le-jobbra-balra megy. Valamit rosszul csinálok?
  • longhaul
    Ez az igazság! Romániában
  • MerlinW
    Most komolyan, Te melyik országban születtél?
  • longhaul
    Engem az idegesít, hogy amikor elvállalok egy fuvart és megyek az Autópályán ha sérülés károsodás F1 és F7 és a szövegre katt, és utána előről kezdi a fuvar szállítás.
  • WinStar
    az az újdonságok a mapon az sztem még nem lesz :D Elöbb a fontosabb bugokat javítják ki,és utána fognak a térképre rá feküdni :)
  • razor1997
    Én megmondom neked hogy én ezeket szűrtem le a blogon a posztból:
    -DAF licensz
    -fizika javítása
    -Ai javítása
    -fények javítása
    -új fordítások,nyelvek
    -sok változás és fejlesztés
    -újdonságok a mapon()
    -stb.

Egyébként a patch béta állapotba van és ha jól számolom akkor November 10-ére van kiírva.
  • markijoe12
    Köszönöm szépen!
  • Batmanci
    Mire gondolsz? Az eredeti logókra?
    Abból annyi link van itt, hogy csak...
    De kedves fickó vagyok, tessék egy:

http://restacar.hu/forum/index.php?forums/egyebek.45/
  • huhuhorgasz
    Köszi szépen a választ. Na ideje aludni menni. szevasztok :)
  • Batmanci
    A peccsek legfontosabb javítása, hogy a további kamu szériaszámokat bannolja.
    Majd a Daf lesz valami, ami szintén semmi, hiszen a modderek már két napra rá megcsinálták.
    Azt gondolom, a fontos majd a térkép lesz.
    Addig ezeket kell bejárni.
  • markijoe12
    Szép estét!

Valaki egy linket tudna dobni működő kamion licenc módról? Előre is köszönöm.
  • huhuhorgasz
    Na még egy utolsó kérdés. ha jól látom akkor 2 patch van ami kijött. Nem nyírja ki sem a játékot, sem a mentésemet, ha felrakom őket?
    Valamint egyáltalán megéri felrakni? mi a legfontosabb javítás a patcheknek?
  • TruckerDave
    Igen, elődeihez képest nagyon jól sikeredett. :)
  • huhuhorgasz
    oksa köszi :) különben egész fasza kis játék. elleszek vele egy darabig. :)
  • TruckerDave
    majd halad az is, nekem is sokáig az volt, aztán elindult :D
  • Batmanci
    Na, majdnem mondtam valamit! :D
  • huhuhorgasz
    de éppen ez az, hogy szintet már léptek mindketten nem is egyet, de az értékelés ugyanúgy 0,8 maradt mint amikor felvettem őket. ezt nem tudom, hogy miért lehet.
  • SimaSuna #16706
    bakter, a .hu helyett .ru-t írtam D

bocs, küldtem :)
  • saboo8
    Sziasztok! A kamionos játékokban még kicsit új vagyok, ez az első ami úgy komolyan le tud kötni, el is gondolkoztam, hogy a következő havi fizuból esetleg beruházzak rá. Egy dolog azonban nagyon zavar. A monitorom 1280x1024-es felbontásra van állítva a játék szintúgy, viszont a játék 16:9 (szélesvásznú, felül-alul letterbox etc.) fut, ami eléggé zavar. Erre nincs megoldás?
  • Batmanci
    Lomtár...
    Ha nekem ilyesmire lenne időm... Bah!
    Frászt! Nekem azt is úgy kell beállítani, hogy semmisüljön meg minden, ami belekerül.
    Ökolacinak is szólíthatnátok!
  • Batmanci
    A szintlépésektől!
    A fű nőhet az égig, de 'kamillon nem. (Európai és utcai!)
    Amcsiban nem "spórolnak" a pacikkal, bár én annak idején az 520-as Szkánnal, Kassel dombjait 42t gurulóval szinte visszaváltás nélkül...
    Szóval a 750 elég durva már így is.
    De ki, mit akar. 'Egybkt is, inkább a nyomaték a fontosabb. (Persze, az a néhány csikó sem árt)
  • markijoe12
    Srácok, valaki adna egy működő kamion licenc modot?!
  • Tikal #16701
    lomtár nincs? pont az ilyen esetekre találták ki.
  • Batmanci
    Következő szintlépésnél 1 lesz.
    Az az értéke, nem a képessége.
    Neked is idő volt míg eljutottál 5.0-ig, nem?

@Suna!
    Dobd már el 'lécci azt a templétet, ha még megvan a mélcímem, amit tegnap küldtem.
    Nagyon köszi.

@Többiek! Rájöttem!
    Ha nem fested át, csak javítóhelyen, akkor nem lesz lila. De ha utána megint hozzányúlsz a kasztnihoz, akkor megint festeni kell, de azt is javítóhelyen csináld.
    Valamint. Megoldódott a hosszabb fuvar dolga. Menni kellett egyet, csak utána vette figyelembe a felszórt képességeket.
    Hála az Univerzumnak, így nem kell elölről kezdenem!
    Vállveregetés, meghajlás, tűnés!
  • huhuhorgasz
    akkor vajon mitől nőhet az értékelése?? erre is tudnád a választ? Nem játszottam még vele annyit hogy vágjam ezeket, de az biztos, hogy lassacskán egyre jobb összegeket keresnek a cégnek.

Valamint felvetődött bennem egy kérdés. Pl megvettem a saját kamionomat. Egy alapban 600LE-s kamiont. na én ebböl 22k-ért csinálhatok 750LE-s kamiont.
    Ha pl 25-ös szintű leszek, és megveszem az alapból 750LE-s kamiont, akkor annak a motorját lehet még tovább fejleszteni?
  • TruckerDave
    Az csak az értékelése, az szerintem más dolog..