52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • gumikacsa
    Nem, nem Te hurrogtál, hogy csalt
  • Drope
    Nálam mér nincsennek sose ilyen fasza dugók?:( :D
  • metaxx
    Valaki egyébként készíthetne egy olyan mod-ot, ami %-osan, vagy akár csak grafikával -mint a régi szériákban lecsukódó szem ikonnal- mutatja a fáradtság szintjét, hogy könnyebben lehessen kalkulálni a kiállásokat.
  • zoltan1232
    Semmi baj csak gondoltam megosztom :D
  • Drope
    Skacok! szeretnék kérni egy nagyon nagy szívességet! Valaki Privátban írna nekeme gy rövid kis útmutatót a modoláshoz? Mármint a mod készítéséhez! Főleg Trailerek átfestésére,meg ilyen "egyéb" módokhoz! Nagyon hálás lennék.
  • SimaSuna #16772
    bocs. ruszkiknál úgy olvastam, hogy a következő frissítésben lesz csak elérhető...
  • tomi151996
    itt 5999ft-ba kerül http://576.hu/webshop_software_details.aspx?Platform=PC&SelectedGameCategory=Szimul%C3%A1tor&SelectedGameTitle=Euro%20Truck%20Simulator%202&SelectedGame=09f4e0e1-2bd4-4cec-ac4d-b4224fde47e8&SelectedGameCategoryID=f262b93b-37ce-492e-a179-0e1512b407ad
  • endy papp
    Nos akkor hatalmas dicséret ,grat a játék készítőinek hogy ennyiféle opciót beépítettek ,a játékba,hogy rövid idő alatt előbbre juss ha akarsz,mindenféle téren.

Ha esetleg nekem szólt a "kérkedés" címszó akkor én nem kérkedtem, csak mutattam az illetőnek ha eddig eljut ameddig én már jobban termelnek a sofőrjei.
    Igen képet is mellékeltem neki hogy lássa miről is van szó.
    Hogy ebből ki mit és mit nem derített ki és mire jutott az már mindenkinek a saját dolga és logikája.
    Ha nem nekem szántad a kijelentést akkor SORRY

Nem vitának szántam és szánom a válaszom ,csupán én is ahogy más is leírja a véleményét.
    Az hogy van és lesz akinek ez nem tetszik az mindenkinek a szíve és joga,hogy eldöntse,ahogy az is hogy ki mit nevez Cheat-nek és mit nem.
  • Hunter of Deer
    Ma megyék megveszem a gamet 576ba ha minden igaz akkor csak 4500 pénz. A kérdésem annyi lenne hogy a viragbolti verziobol át lehet tenni a mentést? Kb 10ezer km-t mentem eddig.
  • zoltan1232
    Akkor ez micsoda? :D Én szedtem le és ezt raktam be
  • Linux01
    Hát igen, csalásnak vettem én is hiszen így megint semmi értelme...
  • volvooo
    Waberer's trailer van már a játékhoz? Ha igen akkor linket kérhetek?
  • SimaSuna #16765
    úgy nem olvasol?....

frissítésben LESZ....tehát NINCS még sehol :)
  • bmx3mate
    ezt a váltóáttételt hol lehet le szedni??
  • SimaSuna #16763
    a frissítésben lesz váltóáttétel választás is :)

link
  • 0Diaz0
    besza..:D nekemis most jött meg a vidikarim 5perce :D:D:D:D
  • mjociko
    ÉS ITT VAN a JÁTÉK!!!!! :) GO PLAY
  • rarma
    Szép jó reggelt minde sofőrnek !

új szines, szinész képes profil letölthető :

LETÖLTÉS

• gumikacsa
    Nem is lenne ezzel semmi baj, csak kicsit lentebb még itt fröcsögtetek, hogy csalt, akkor ne kérkedjen vele. Szerintem ez ugyan olyan csalás.

Sőt, a játékban van egy olyan opció is, amivel néhány km megtételével és akár fél óra alatt el lehet jutni akár 20-as szintre is. Minden cheat nélkül, csak a játék adottságait kihasználva...
  • Linux01
    Jaja leesett már nekem is. :)
  • bálint013
    Ez is jó csak az a baj hogy jobb kormányos!Szerintetek milyen kamiont vegyek?!
  • bullseye9
    Rendben, igyekszem nem elfelejteni ;)

Az eretedi GTS-es verzióban egyébként a skin dds-ét megtalálhatod, innen tölthető:

http://www.eurotrucksimulator.org/forum/viewtopic.php?f=37&t=313
  • bálint013
  • bálint013
    Kössz hogy beraktad
  • hertzui
    Akinek józan paraszt esze van,az már régen rájött erre a dologra,amiben igazad is van,hogy nem "Cheat",hanem gyárilag van benne. Na de most mit is vennénk ebben csalásnak,azt,hogy többet pihensz? Ha valaki pihenés után nem akar éjszaka vezetni,az pihen még 10 órát,mi van akkor?Semmi! Konkrétan én is utálok éjszaka vezetni a játékban,mert a fényszórót lehetetlen használni a forgalom miatt,sokszor inkább átalszom és lásd rájön az ember. Megnéztem a levezettett km-ed és a napok számát a játékidőben,LOGIKA!! De szerintem ezzel nem rontottam el a játékélményt és nem segítettem senkinek,ha valaki az ellenkezőjét gondolja,annak csak annyit mondok,hogy menjen föl a Rakpartra és lője tarkón magát,ennyi:))
  • Martens4466
    Tessék beraktam neked a videót!

• Tikal #16751
    akkor majd szolj ha látod valahol egy kész verzioját :)
  • bullseye9
    Én konvertáltam be egy hasonlót, de messze nincs olyan állapotban, amilyennek lenni kéne sajna...

Kell még idő a moddereknek, hogy rájöjjenek a konvertálás módjaira, egyelőre nagyon kevés a komolyabb kamion és pót modifikáció.
  • bálint013
    http://www.youtube.com/watch?v=6mgd1OfKRFY ha valaki tud hozzá linket legyenszives adni köszönöm!
  • bálint013
    minket tegnap hivtak hogy ma jön meg nagyon várom! :)
  • Tikal #16747
    Valakine volt egy ANDREAS ANDERSEN pótja, kellene :)

• Linux01
    Nyílván van, és látszott hogy valami nem kerek az egésszel amikor a km-t néztem. :)
  • mjociko
    Kamionkereskedők:

Scania:
    - Aberdeen
    - Dresden
    - Hannover
    - Lille
    - Manchester
    - Milano
    - Strasbourg

Volvo:
    - London
    - Luxemburg
    - Nürnberg
    - Osnabruck
    - Verona
    - Wroclaw

Mercedes:
    - Bratislava
    - Geneve
    - New Castle
    - Plymouth
    - Rotterdam
    - Stuttgart
    - Szczecin

DAF:
    - Amsterdam
    - Bremen
    - Cardiff
    - Glasgow
    - Leipzig
    - Salzburg
    - Zurich

MAN:
    - Berlin
    - Bern
    - Birmingham
    - Calais
    - Dortmund
    - Edinburgh
    - Munchen

Iveco:
    - Brussel
    - Frankfurt
    - Grimsby
    - Hamburg
    - Torino
    - Wien

Renault:
    - Dusseldorf
    - Felixstowe
    - Lyon
    - Paris
    - Prague
    - Rostock ( volvo az igazi)
  • endy papp
    Nagyon szívesen .
    Erre szokták mondani mindenre van magyarázat.
  • Linux01
    Köszi a választ, már érthető számomra. :)
  • mjociko
    nekem is volt olyan hogy felborultam :/ és aztán közzelebb voltam a célhoz mint ahonnan indultam és elvitt oda ahova kell mennem a javítóhoz de onnan már semmi km. :)
  • endy papp
    A következő Hsz-ban az illető leírta mire jött rá,ami alapból MINDENKI játékában benne van,ez az opció,semmi Cheat,sem semmi más.
    Van aki rájön van aki nem,hogy ezt is lehet használni.
    Én speciel már rég rájöttem .

Nem én mondtam,így az ötletet sem én tanácsoltam.
    Idézet arra a Hsz-ra " hertzui
    [Hasznos hozzászólás] [Nem hasznos hozzászólás] | tegnap 20:43 | privát | válasz | #16695
    Pörgeti a napokat,rájöttem én is "

Persze ez nem ilyen egyszerű,de nem is bonyolult csak rá kell jönni.

A készítőknek ezen részét így sikerül megcsinálni a játékban,hogy ez jó vagy sem azt mindenkinek magának kell eldönteni.

Ebben semmi csalás nincs , az egy más kérdés hogy így előny szerezni a játékban milyen dolog ,de szerény véleményem szerint ezért NEM egem terhel a "felelősség" hanem a játék készítőit,hogy ezt a "hibát" ha ez az ,így és ilyen módon valósították meg, csupán a játék adta legális opciót kihasználva ........maradjunk annyiban könnyebbé tudod tenni ..........de előbb utóbb úgy is rá fog jönni mindenki.

Azért is nem tettem közzé,ahogy a fentebbi idézet hsz-ja leírta és nem Én,nem szerettem volna elvenni senkitől az illúziót és a játék élményét nem szerettem volna ezzel rombolni.
    Ezért is nem írtam-írom le most se hogy is kell ezen gyárilag beépített opciót használni.

További jó pénzkeresést mindenkinek.
  • Garth22
  • bullseye9
    Ejha, úgy látom a kerék konvert is összejött.

Én elakadtam a kamion konvertnél, a "gyári" Magnumot sikerült visszarakni, plusz alkatrészt is tudok hozzáadni, de ha kitörlök valami cuccot az eredeti kamionból, kifagy... Majd legfeljebb lekicsinyítem az eredetit, és benne hagyom a fülkébe
  • Garth22
    [img=http://www.kephost.com/thumb/2012/10/30/a1_2012_10_30_m7ldfvmgzh_tn.jpg][/url][/IMG]