Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem lesz ez annyira rossz game szerintem.Csak jönne már.
TruckerDave
Tapasztalat alapján tudod majd osztani a skill pontokat.

pontosan!
Ez mi?
tibi08
Errõl a pontos cuccról egybõl a sims jutott eszembe 😊

tibi08

Szobi30
2. képen nézd a személykocsiét

www.szobi.picturepush.com

Utolsó két hozzászóló elmondaná melyik képen látott rendszámot?
TruckerDave
Hasonlít a svédre, de ott nincs kötõjel és nem piros.

az nem belga rendszám?

A lényeg, hogy készül egy újabb kis játék, amit azok a (csõdbe ment csapattól verbuvált) fejlesztõk csinálnak, akik a T&T-t is összedobták. Ebbõl egyrészt némi pénzt remélnek, másrészt az ETS2-be szánt effektek és technikai újítások közül is ide kódolnak le elõször egy párat. Egy "ismert vállalat" áll a munka mögött, ami nyilván a Scania lesz, a játék már majdnem kész, 90%-on áll.

Egyelõre úgy látszik, valamiféle Scania Truck Simulatorhöz lesz szerencsénk skandináv helyszíneken (nézzétek meg a második képen az autó rendszámtábláját, svédnek tûnik), a képek alapján meg a játékmenet így elsõre a T&T és az Extreme Trucker keverékének tûnik - vannak képek, ahol szûk terepen kell lavírozni, a harmadik, szerpentines képrõl viszont rögtön az Extreme Trucker 2 ugrott be.

gumikacsa
Ezt inkább hanyagold, ha nem bírod rendesen lefordítani.

Renault magnum http://kamionszim.hu

Skypack
google forditó ? <#nezze>

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

semmi hasznosat nem tudtunk meg:S
fuszhi
Ipari együttmûködés
Elnézést a megfelelõ formanyomtatványon tippeket és ugratások, még mindig várjuk a végleges jogi lépéseket ahhoz, hogy hivatalosan is bejelentette egy második projekt fejlesztés alatt SCS Software, de ehhez most leleplez legalább néhány bitet a háttér info.

Vissza 2010-ben, egy szerencsétlen események sorozata okozott egy másik kis prágai székhelyû, független játékfejlesztõ stúdió leállítja. Hirtelen lehetõségünk volt felvenni több idõs ember egy csapásra, alapvetõen egy magja egy nagyon tehetséges fejlesztõcsapat. Azt kár lenne kihagyni egy ilyen lehetõséget, de tudtuk, mi egyszerûen nem engedheti meg magának a fejünk növekvõ száma abban az idõben. A magasabb havi égési sebesség egyszerûen nem volt összhangban a bevételek, és nézte, ahol a vonalak extrapolált a cash flow gráf metszõ volt, egyértelmû volt, hogy nem lennénk képesek fenntartani annyi ember végéig ETS2 projekt, még akkor is, ha néhány extra programozók és mûvészek esetleg gyorsítsa fel a fejlõdését.

Ahogy voltunk vakarja a fejünket, hogy hogyan kell a süteményt, és enni is, mi jött egy jó ötlet: vegyünk egy kockázatot, és nem egy kísérletet folytatni kisebb lehetõségek - megpróbálják elõállítani korlátozott körû projektek mellett az opus magnum a Euro Truck Simulator 2 projekt. Alapvetõen a cél az volt, hogy vizsgálja meg további szempontokat a teherautó vezetési jelenség, kisebb játékokat építeni gyorsan, néhány hónap, és próbáld meg, hátha vissza tudják hozni a beruházás gyors és remélhetõleg még közvetve segítik a haladást az ETS-2.

Ez volt az út, amely oda vezetett, hogy létrehozását Trucks & Trailers. A projekt kiderült, hogy a siker - új 3D-s modelleket építettek, hogy ETS2 részesült, új motor hatások jöttek létre a T & T, amely ETS2 azonnal kihasználta, tudtunk több idõt töltenek a madárinfluenza, most, hogy több projektet profitált belõle, és mind csapatok voltak biztosítva egymást ihletet. És szinte, mint egy mellékhatás, egy kis alkalmazás, amely segíthet a wannabe kamionsofõrök egy kis betekintést trailer manõverezést született. Végül, de nem utolsósorban, a számviteli könyvek nézett egy kicsit jobb játékot nyújtó másik hasznos bevételt.

Ahogy egyre közelebb kerültek felszabadulásához Trucks & Trailers, egy nagyon izgalmas lehetõséget jelent meg elõttünk, a forma szoros együttmûködésben a világ egyik vezetõ teherautó-gyártó. Nem kétszer is meggondolják, ez volt esélye, hogy tanuljanak a "nagy fiúk" és persze egy esélyt, hogy a játékunk a szélesebb közönség, mint hûséges, de nem olyan sok rajongótáborát. Azt is tudta, hogy ezúttal is célja, hogy nagyobb és ambiciózusabb Errõl a funkcióról meg a projekt, mi voltunk benne, tudtuk építeni valamit, ami többet is megtalálhatók érdemes játszani.

Itt vagyunk, körülbelül fél évvel késõbb, egy majdnem kész játékot .. Maradj velünk! 😊))))))

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

Ezt a játékot várom nagyon és a Far Cry3-t,úgy néz ki mindkettõbõl jó ha karácsonyra lesz valami!<#falbav>
gumikacsa
Az a fordító tippje volt, nem hivatalos információ.

kutizsolt
A szoveg elso feleben azt irja ha jol vettem ki hogy: valami jatekgyarto ceg pragaban bebukkot es igy az scs ujabb jo szakembereket szeresztek be, es fejleszthetik az uj projektet

V-Power Shell

TruckerDave
Más múltkor írták, hogy a Scania teszt központban kel majd tesztelni, vagy valami ilyesmi.

kutizsolt
szerintem ez olyan lesz mint az et2 csak csak et3 es lehet majd europaban is extreme fuvart vinni, de ez csak az en velemenyem nem biztos hogy ez

V-Power Shell

v43 001
Ez az új játék lesz, arról van szó. De mivel megint csak hosszú a szöveg, jó lenne, ha valaki lefordítaná.
Elõrre is köszönjük neki!

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

Ez amúgy új játék lesz vagy ez az ETS2? Nem sikerült kivennem a szövegbõl 😄

Eddig nagyon scania fan voltam de lecserélem lehet egy man-ra vagy egy iveco-ra😊
kutizsolt
nekem a scania tukor belso nezetbol nem tetszik a T&T-ben jobb volt

V-Power Shell

gomze
Na ugye én meg mondtam !

gumikacsa

gomze
Szerintem meg nem.

Elég heti egyszer pénteken 😄

gomze
Vagy nézd sûrûbben a blogot!😊

Vágd össze a sok videót amiket eddig kitettek, és kész is.
nem tudni róla semmit😞
Sziasztok!
Hivatalos bemutató trailer várható valamikor?<#conf>
TruckerDave
Azok a hivatalos blogon lettek közzé téve, úgyhogy biztos nem fake.

Szobi30
azok nem, de nézd már meg, hogy azokon mennyivel kevesebb város van... :/

www.szobi.picturepush.com

akkor biztos ezek is fake-k nem?: #7832
xD nah persze 😄

Fake kép, már írták.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

fúú azért lesz ám város bõven 😄 meg útvonal is úgy látom 😛 😊

De amikor beosztott vagy ott még folyton kapod a fuvart nem szabod meg mikor veszed fel !

Miért nem aludtál a fuvarok elõtt? Én mindig így csináltam(most is jatszom vele"gts"),és ahogy gumikacsa írja,teljesíteni lehet a fuvarokat.
Én nem kötegszem esküszöm én úgy játszottam elkezdtem a fuvart (GTS)mármint beosztottként és elvittem a fuvart. Oké nem kell aludni. Felvettem a következõt egybõl de pár óra mulva már aludni kell így elmegyek, majd mire felkelek a céltól lévõ parkolóban úgy 200 km re már sárgában vagyok !

gumikacsa
Nem vagyok kamionos, de az még egy laikusnak is világos, hogy minden fuvar idõre megy. Ez az idõ hol lazább, hol durvább. Cége és/vagy fuvarja válogatja. Igaz, anno, volt, hogy aznap nem vittük vissza a rakományt (konténereket hordtunk az országban szanaszét, vámoltatni), mert útba esett az édes otthon, és inkább ágyban aludtunk, mint Pesten Józsefvárosban, a konténerterminálban, az Edében...Persze ilyenkor valami kamu szöveggel felhívtuk a fõnököt.

De nem értem, mi a gond, az eddigi részekben is úgy voltak megoldva a fuvarok, hogy simán, pihenõvel le lehetett vinni, legalábbis én eddig nem késtem el fuvarral, pedig max 90-el megyek, és ha aludni kell, alszok.

v43 001
Nézd meg, a FAKE képen több város van megjelölve mint amit az SCS kirakott. Ha az eredeti képekre ránagyítasz, halványan, de látni fogod az úthálózatot. A fake képen pedig az "új" városoknál nincs semmi út.
Ráadásul az SCS nem rakta ki ezt a képet az oladlára, és a hivatkozás is gyanus :-) Tehát egyértelmûen fake, valaki csak unatkozik :-)

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

Robertoo21
Jobb helyeken így megy. Pl.: Dachser kitétele, hogy le kell szedni az autót délelõtt...megadják, hogy az elhozatal 8-16 között lehetséges...ilyen idõkorlátok vannak.

Sonderfahrt-nál (sprinter), pl. megadhatom, hogy x órára kell, hogy nálam legyen. Maximum azt mondják, hogy x óra a menetidõ, így tudja vállalni.

-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!

Nagybátyám kaminos állandóan nyúzom a kérdéseimmel 😄 és kérdeztem tõle pont ETS miatt hogy hogy vannak a fuvaridõk valóságba felvetettem hogy idõre és õ mondta hogy az nem egészen úgy van mer te megmondod vagy fent tudják hogy te pihenõvel meg mindennel számolva mire érsz oda 😊

Robertoo21
privátba ment 😊 de igen az 😊

Nyáron sörgyárba dolgoztam ! Ott volt hogy beszélgettem targoncásokkal néha engem hívtak külföldi sofõrökhöz fordítani 😊 Ott volt egy srác targós mondta kérdezzem meg milyen dobozt hozott mondta stefl öset ! Már csak neki volt hely raktárba így õt rakták le, de a lényeg hogy tegnapra volt beírva érkezésnek szóval nem x órára. Csak elõtte más érkezett így értelemszerûen kint várt, és csak másnap fért be ! Egy dolgot megtanultam a raklap minden nyelven palett egy gyárba-sofõrnél 😄

Logisztikus? Mert a Kamionozás nem az különben azt tanulnám 😊

Robertoo21
Ne vedd kötekedésnek!

Bocs a dupláért!

Robertoo21
mivel szakmámba vág, így ezt megcáfolnám!

Minden esetben meg van szabva, az indulás és a beérkezés a szerzõdéskötéskor.

Just in Time fuvaroknál van megszabva, hogy 1-2 óra differencia lehet a megadott beérkezésnél. Különben jön a büntetés.

Alap esetekben, nap van megadva mikor kell beérni.

Az, hogy nem volt szabad hely, az már kapacitás probléma.

Amúgy a játékot elnézve, egy heted van, hogy elvidd a rakományt?