Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Teljes mértékben támogatom. Ha már volt annyi eszük, hogy a bizonytalanra elkezdtek egy game-t csinálni és elfogyott a cash akkor indítsanak pályázatok ne adományt várjanak. Ha nekem lenne az utolsó utáni lenne egy játék cég támogatása. Meg még a megjelenésnél is kapnak lovetát. Hagyjanak már..... Röhej!!! Így van mindenki a saját dolgait fejleszti és ebben a rohadt életben próbál elõre törni de kúrva nehéz és én miért segítsek egy cégnek? ö fog nekem segíteni Akkor?:D Hagyjuk mááááár -.-
Én csak saját magamat mondom.Ha annyira csövön lennék,hogy adományozzak,akkor inkább megkeresek olyan családot aki olyan,és veszek nekik kaját,stb.
De az,hogy az SCS-nek külön adományt gyûjteni,rohadt nagy hülyeség.
Csak kiszámolod,csak hasamra ütök és ad 2millió ember 500-1000forintot,az akkor igen szép summa lenne..hozzáteszem csak azért hogy fejleszteni tudjanak?...plusz utána ha kiadják a játékot teszem azt 5000ért akkor igen csak nagy bevétele jönne..
De mindegy,ez az én véleményem.Ha fejemhez tartanák a pisztolyt akkor sem adnák egy rohadt játék miatt adományt.
..és igen,én is,mivel most nem épp úgy megy a szekér,inkább magamnak megtartom a kis összegyûjtött pénzem,vagy kicsit besegítek a rezsibe.
De OFF vége.

к.ιηтнуα.

fuszhi
Én a Scs -nek adám. Vagy inkább megtartanám magamnak és ezt is javaslom, ez pici összeg. Ebbõl az alapítvány emberei tudnának táplálkozni fizetésük se jönne ki belõle. Nem hogy a rászorulók :)

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

fuszhi
Off: Igaz, ha van fölöslegesbe pénze az embernek - ami a mai világban nem hinném hogy sokaknak lenne, de ha lenne egész biztos a rá szorulóknak jót tenne. Ezzel egyet is értek.
Ez igaz. Viszont kérdem én : Az éhezõk miatt nekem? Nem a Pénzembereknek?
Hanem nekem kell megfosztanom magam az scssoft játékaitól. Tehát akinek van pénze,(egy kicsi is) és nem gazdag az rögtön fordítsa a pénzét jótékonyságra. Amíg akinek meg bõven van, az megveheti a szaharos játékát?
Hát hogy van ez? Az s cs megkapja az adományát úgy hogy megveszem a játék szoftvert. Ha vásárlok, mindig ott van a pulton az éhezõ gyermekeknek pénzgyûjtõ plexi kocka a pulton, és dobok be 10, 20 forintot mikor visszakapok a megvásárolt szoftver árából. Mindenkit önmagához mérten kell mérni. Tehát akinek van az adakozzon. Ha egy játékra összegyûjtõk azt magamért teszem. Befektessem magamba egy olyan szellemi dologba :ami feledteti velem azt a sok idióta elmebeteg viselkedéssel megáldott embert aki a társaival a figyelmetlen goromba viselkedése miatt szellemileg felzaklat. A játék ezt igyekszik egyensúlyozni. Kikapcsol szellemileg ad egy fókusz. A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján bõvül. Érdemes rá odafigyelni ettõl függ milyen a látásmódod és ettõl függ hogy van e értelme élni. Ez még viccnek is rossz szerintem hogy ha van egy kis fölösleges pénzem, azt éhezõ gyerekekre költsem mikor erre pont hogy megvannak a megfelelõ emberek. Igen azok akik miatt nekem is csak arra telik hogy 10 20 forintot adhassak. Talán a pénz embereknek nem kéne elvenni ennyit. Nem?

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

Nekem van feles 200ezrem,nem tudom már hova tenni,szívesen elküldöm nekik<#heureka>

...azt a pénzt,amit az scs-nek adnál egy szaros játékért,azt inkább add be adományba a rászorulóknak.Õk jobban örülnének,mint az SCS.

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

fuszhi
Éljen 2012 augusztus :)))

Az nem attól függ, hogy a rajongóktól kapnak-e pénzt, hanem hogy a Scania rábólint-e a dologra... :)

Szerintem hülyeség. De ha már adnék nekik pénzt, akkor a 4-es Scania-t én betenném a helyükbe... :D

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Nézegetem a blogot, az a Nelutu nevû idióta már megint alkot a lap alja felé, hogy egy Krone pótot nyomnának fel a valagába... :D

TruckerDave
Hát az hogy Scania tesztközpontban kell szaladgálni az nekem elég új. :D

gumikacsa
Ja persze... Most had ne mondjam: én megmondtam...

Renault magnum http://kamionszim.hu

fuszhi
Off :Igazad van, megveszed és nem a tiéd. Milyen világ az ilyen. A pc játékok fele vagy gagyi, vagy megveszed és manapság sima telepítéssel meg se úszod. Kell neki internet, kell neki regisztráció. Ha a kocsidat szednéd szét vagy bármi mást házilag csak úgy tudod megbontani hogy a garancia elússzon. Mert úgy megsérül a burkolat a nem megfelelõ célszerszám miatt.

JohnBart : köszi a fordítást, ez így kellemes csak feljöttem az oldalra és simán végigolvastam köszi.

Köszönjük JonhBart ! :)
de amúgy köszi a fordítást:)
Semmi újat nem közölt a kedves barátunk:D
ok
Itt a fordítás népek, a dõlt betûs megjegyzések tõlem származnak... ;)
----------------------------------------

Kedves kamionszimulátor-barátok!

Jelentõs hírrel szolgálhatok az ETS2 megjelenésével kapcsolatban: végre vannak konkrétumaink eme téren is. Néhányótok számára azonban az itt olvasottak nem biztos, hogy jól hangzanak majd - itt fõleg a türelmetlenebb olvasóinkra célzok.

Immár majdnem két éve dolgozunk az ETS2-n, és ezidáig csak a szállóigébe illõ "Majd ha kész lesz" választ írtuk minden, a megjelenéssel kapcsolatos kérdésre. Nemrég azonban a játék végre elérte azon állapotát, melyre már csapatunkon belül mindannyian büszkék lehetünk, így nem húzzuk tovább ezt a kérdést.

A Euro Truck Simulator 2 2012 augusztusának elsõ hetében fog megjelenni.

Tudjuk, hogy sokatok számára ez a fél év nagyon hosszúnak tûnik, és hogy több helyütt mást olvastatok. Immár azonban fontosnak találtuk tisztázni ezt a kérdést, mivel a kiadóink már többször is hitegettek Titeket pusztán becsült megjelenési idõkkel.

A 30 hónapos fejlesztési idõ egy igen nehéz döntés eredménye, amely sokunkat próbára tesz. Próbára tesz Titeket, helyesebben a türelmeteket. Próbára teszi a kiadóinkat, és igencsak próbára teszi csapatunk elhivatottságát is. Mindezek ellenére tudjuk, helyesen döntöttünk, amikor eldöntöttük, hogy a szokottnál több idõt ölünk a játékba - több idõnk volt így a grafikus motor refaktorálására és az új effektek lekódolására, több idõnk volt a kidolgozottabb 3D-modellek elkészítésére, melyekkel benépesíthetjük virtuális világunkat, de legfõképp, több idõnk volt azon ipari és kereskedelmi kapcsolatok kiépítésére, melyek segítségével új játékunk jóval magasabb színvonalat képviselhet. Ha ezúttal is ragaszkodtunk volna egy közelebbi megjelenési dátumhoz, sokkal több kompromisszumot kellett volna hoznunk - így azonban lehetõségünk nyílik Felétek, és a kiadóink/kapcsolataink felé is egy igazán jó benyomást tenni.

A Euro Truck Simulator 2 hatalmas fejlõdést jelent majd eddigi játékainkhoz képest - de ennek ellenére is csak egy "jelentõs lépés" lesz az elõttünk álló hosszú, és nehéz úton. Higgyétek el, rengeteg olyan funkció és játékmenetbeli elem van, amelyet már az ETS2-be is betettünk volna, de csak a késõbbi játékainkban fognak megjelenni. A kívánságlistánk nagyon hosszú, és az ötleteitek rendszeresen bõvítik azt. Komolyan mondom, mi örülnénk a legjobban, ha a lista minden elemét berakhatnánk a játékba - évszakváltás, gyalogosakkal teli városok, egyéb nehézgépjármûvek vezetése, kiszállni a kamionból és gyalogosan felfedezni a pályát, törésmodell, valós márkanevek szerepeltetése minden, a pályán fellelhetõ jármûvön, be- és kirakodás a pótkocsiból, multiplayer, Európa egészének a lefedése az Ibériai-félszigettõl az Ural-hegységig, az északi sarkkörtõl Kis-Ázsiáig, utána Európa határait elhagyva Észak- és Dél-Amerika, majd Afrika, Ázsia és Ausztrália szerepeltetése... és így tovább... (tehát a fentiek NEM lesznek az ETS2-ben szerintem.)

A Euro Truck Simulator 2 viszont ennek ellenére is egy jelentõs lépés lesz, bár az elsõ (vagyis második) kis lépés a lehetõ legjobb kamionszimulátor felé. A segítségetekkel viszont biztosak vagyunk benne, hogy folytathatjuk azirányú törekvésünket, hogy egyszer olyan szimulátort adjunk ki, amelyben minden benne lesz, amit jómagunk, és a közösség is látni szeretne.

Sokan kérdezhetitek, hogy mégis mi tart ilyen sokáig, és miért nem rakunk be több, a blogon emlegetett funkciót, vagy miért nincs benne egész Európa a játékban. Nos, erre csak a szokásos válasszal válaszolhatok: a kamionos játékok rétegmûfajba tartoznak, az eladások pedig csak egy kis csapat finanszírozását tették lehetõvé. Az ETS2-vel igen merész lépést tettünk elõre eme téren is, a kezdeti 5-7 fõ ugyanis mostanra kicsivel több, mint tíz fölé nõtt (bár egy A-kategóriás játék gárdájától még ez is messze van). Igyekszünk túlteljesíteni magunkat, és mindent berakni a játékba, ami emberileg lehetséges - de hogy a késõbbiekben ez a tartalom bõvülhessen, mindenképp szükségünk van az anyagi támogatásotokra, azaz, hogy a játékunkat megvegyétek. Több játékmenetbeli újítást szeretnél? Nagyobb világot, több jármûvet? Nos, ha szeretsz a játékainkkal játszani, kérlek, vedd is meg õket, és ajánld barátaidnak is ugyanezt.

Nem kell viszont hat hónapot várni arra, hogy valami újat kapjatok tõlünk. Mint a T&T esetébõl már tudhatjátok, két csapatunk van a cégen belül: a nagyobb jelenleg is a magnum opusunkon, az ETS2-n dolgozik, a kisebb viszont egy olyan projekten, amely a szállítmányozási iparban szerzett kapcsolatainkból adódó lehetõséget használja ki (a kép alapján ez is ügyességi játék lesz, csak épp a södertaljei Scania-tesztpályán kell Scaniákat tesztelnünk. Persze ez csak felvetés a részemrõl. :))

Hamarosan hírt kaptok egy izgalmas projektrõl, melyen jelenleg is dolgozunk, és még augusztus elõtt a boltokba kerül. Eme kisebb munkák jelentõsen hozzájárulnak a fentebb emlegetett, a lehetõ legjobb kamionszimulátor kiadásával kapcsolatos álmunk eléréséhez, és bár önmagukban is megállják a helyüket, jelentõs szerepük van az ETS2 finanszírozásában is, valamint hogy a technológiai újításait beépítsük a "nagy" játékunkba.

Kérünk benneteket, hogy õrizzétek meg türelmeteket, tartsátok nyitva szemetek, és legyetek befogadók a jövõbeni közleményeinkkel szemben. Hogy enyhítsük a várakozást, a továbbiakban is rendszeresen közlünk majd képeket és videókat arról, hogy min is dolgozunk jelenleg.

Üdvözlettel,

Pavel Sebor
ügyvezetõ, SCS Software

"Régi ikarus elszagadt a fékbovden"

Te hallod... ez nem kemping bicikli... tudtok néha olyanokat írni, hogy az embernek fizikai fájdalmai lesznek tõle...

www.smart-bus.hu

TruckerDave
Jó lesz, mer itt már adomány gyûjtést szerveznek :D

Éjfél elõtt itt lesz a fordítás... ;)

gumikacsa
Ó istenem... Várjatok, mondom a számlaszámot, ahova küldeni kell a pízt az escsének....

Renault magnum http://kamionszim.hu

igazad van küldjünk pénzt aztán majd a befolyt összeget is elosztjuk velük.Ez nagyon jó ötlet,kár hogy nem nekem jutott eszembe:)
Figyeljetek igaza van TruckerDave-nek és erröl az jutott eszembe ha egész európából küldenének egy kis pénzt az scs-nek talán ha pár embernek van egy kis pénze meg ugye szeretne sok jó dolgot a játékba akkor igazán gondolhatna arra hogy nem ingyen van a cégnek ez az egész hanem pénzbe és ugyhogy igazán lehetne küldeni nekik egy kis pénzt
Szobi30
jól hangzik...de én még mindég azt mondom, hogy inkább várok rá még 6-7 hónapot, és legyen egy fasza játék...
bár akkorra, ha igaz meg lesz a C kategóriás jogsim is...és inkább megpróbálok majd azzal elhelyezkedni, és élõben mindég jobb mint egy játék :P :D

www.szobi.picturepush.com

TruckerDave
Én csak úgy szerény tudásommal amit kb. megértettem, hogy azért kell még 6 hónap, hogy még több apró dolgot tudjanak rajta csinálni, mert hatalmas áttörést akarnak. Új szintre akarják emelni a szimulátort. (Itt jön az a kérdés, hogy mi van a pénzel, hisz már hónapokkal ezelõtt mondták, hogy kezd elfogyni a keret,de a végén írják, hogy párhuzamosan dolgoznak ismét egy kisebb projecten amibõl anyagilag tovább finanszírozható lenne az ETS2.

De majd valami profi talán részletesebben leírja ;)

TruckerDave
John Bart hátha hamarosan erre jár :D

luspaydavid
Jól néz ki ! <#wink>

The Truck Is My Life

Legalább lesz idejük megcsinálni Magyarországot meg még ha akkar valaki még bele valamit szerintem lesz idejük megcsinálni még ha apróság is
Szobi30
egy jó angolos igazán lefordíthatná majd...egy elég hosszú szöveget írtak :D

a kép viszont tetszik...más mint amiket eddig láttunk a régebbi játékokban...

www.szobi.picturepush.com

Ebben teljes mértékben támogatlak nagyon jó ötlet lenne. Igaziból is régen meglehetett csinálni de már olyan electronika van bennük, hogy (sajnos vagy nem sajnos) nem bírod megcsinálni. Lásd a régi autókat kispolski seprûnyélel betudtad indítni. Régi ikarus elszagadt a fékbovden egy madzaggal megtudtad oldani. A mostani autókat? már az új audinak a motorhásztetejét sem lehet felnyitni házilag csak a szervízben tudják. Hol élünk? nem lehet ma már házilag hozzá nyúlni a saját autódhoz se. Elmennek a .... és a szakszervízben meg vagyonokért megcsináljak amit a sarkon a szerelõsbarátoddal egy 10-esért megcsinálnátok. (TAPASZTALAT ezek felöl amit felsoroltem!)
gomze
"We have set the release time to first week of August 2012.

We are aware that waiting almost 6 more months is a lot for many of you. We haven't announced any release date ourselves until now, but some of our distributors have been working with speculative time-frames for the release, raising hope among you of an earlier release."

Ezek szerint csak 2012 augusztusában fog megjelenni?

na csáó,rég voltam már itt :D
Eszembe jutott hogy: lehetne úgy hogy ahol lehetne tuningolni kamiont ott lenne olyan opció hogy Limiter és ha akarnád kivennéd ha akarnád be tennéd vagy csak egy gombra meg csinálni mint ha a biztosítékot vetted volna ki. :D (Tudtommal ha kiveszed a biztosítékot akkor nem megy a limiter.) Így szerintem jó lenne. :D

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

TruckerDave
Felhajtóknál a leggyakrabb.

Bizonyos idõközönként írja be a gyorshajtást. 3 percig padlógáz, 1 percig 90. (körülbelül, illetve bizonyos pontoknál mér be. Menny végig 100-al és jegyezd meg hol büntetett meg. :DD)

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Rég láttalak :)
Másik meg belsõ nézetbõl eléggé nehéz parkolni itt a játékban :D
3. Meg a valóságban is a nyomaték számít nem a sebesség :)

És korlátozzák le a 730 lovas Scaniát is 90-re? ;)

Ez egy játék, nem kell minden téren tökéletesen élethûnek lennie (igen, tudom, benne van a nevében a Simulator, de Ti is tudjátok, hogy attól azért az SCS játékok távol állnak). A célközönség zöme (engem is beleértve) egy óra után megunná, ha csak 90-el lehet szüttyögni mindegyik kamionnal, azokkal is amik a játék rakományai mellett röhögve szaladnának gyorsabban is. Arról nem is beszélve, hogy akkor a teljesítménytuning meg a húzósabb határidõs melók teljesen értelmüket vesztenék, elõbbiek azért, mert úgysem mehetnél gyorsabban, utóbbi meg azért, mert szabályosan közlekedve azokat már a GTS-ben sem tudtad volna idõben teljesíteni (amikor meglett az elsõ A-osztályú Volvom GTS-ben, pont ezért is gondolkoztam sokszor, hogy bevállaljak-e egy pirosidõs melót, mert a bírságok miatt amúgy is buktam volna a lé egy részét).

Jó volt az ETS/GTS-es megoldás, C osztályú járgányokkal ha akartál se tudtál volna 90-el gyorsabban menni, ha pedig a combosabb kamionokkal nekiálltál Cobra 11-ezni, jöttek a bírságok tízpercenként.

Félreértés ne essék, a GTS után bõven van mit javítani a játékon, de ez a része speciel nekem, mint kocakamionosnak teljesen OK.

fuszhi
Néha lehetne azt is hogy berobog az ember az árúval és az épületet megkerülve a bal oldalába csak simán lerakodhatná az ember mindenféle bûvészkedés nélkül. Majd ki rátolat pihenés után az ember a következõre és már úton is van. Nem hiszem hogy mindene egyes alkalommal tolatnia kell a kamion sofõrnek. Például én ahol dolgoztam egy budaörsi raktárban ott volt hogy csak lerakták oda ahol nincs útba, mert épp nem volt szükség rá.

Így van ha kapkodtál is és nem faszán álltál be az meg olyan gáz én maximális és lassú típus vagyok és így volt mindig ezüst bornz
most csak a szabad mapon tolom ott ökörködök!
Köszi a tippet, kipróbálom! :)
Reális idõ, ha a bronzzal megelégedtél. Ha aranyat akartál, akkor már nem volt szép és normális parkolás.
a cél ugyanaz mint a TT-ben,eljutni xy helyre és leparkolni a póttal.A grafika nem a legszebb!Dea játék játszható és jópofa.

Aki nem bír várni az ETS2-vel az játszon egy kisebb kamionos játékkal: Tricky Truck

hát jah.... csak az ets2 ne legyen ilyen:P
Valahol idõre oké de a sebességgel arányosan :D Am pl GTS és elõdjeiben is szar volt felvetted fuvart elmentél aludni a következõ parkolóig felkeltél már elkéstél! És még csak a városból sem mentél ki :D Am T&T ben eléggé reális helyekre kellett beparkolni szintén reális idõk alatt :D

Jaaah
Ahhoz képest idõre ment a dolog. :) És azt utáltam benne a legjobban.
Skypack
ETS-ben és GTS-ben és tudtál 90-nél többel menni, a T&T-be ez azért nem került bele mert csak parkolásra használod a kamiont nem gyorsulásra.

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

De azt nézd hogy T&T ben parkoláson volt a hangsúly! Nem a pálya végébe érése !

abból kedves hozzászóló, hogy itt is az bizonyítja és a T&T-ben ami az ets2 elõdje ki is jelentették, hogy ott sem megy többel én akárhogy tapostam akár,hogy nem kanyarodtam 82-nél többet egyikbõl se bírtam kiprasírozni:D és pedig az összes truckkal mentem:P
Én annak örülnék, ha az AI nem úgy gyorsulna felhajtás után mint egy csúzligolyó. :D