Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali😄<#wave>
valaki tudna nekem linkelni egy magyar letölthetõ verziót???
Elõre is köszi!!! (: <#worship>

ésszel...
látom te is a sok hülye közé tartózol.

NEm támogatom egyik oldalt se nem de hallottál még olyat, hogy kiszökött? Azaz valaki kilopta?
Kistódi
Csak egy kis ész kell hozzá hogyha 2012. augusztusában jön ki a játék az valami hülyeség lesz....

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

0Diaz0
Nemtudtam.. <#rolleyes>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

joceruza
Ha egy kicsit lehangolt vagyok,akkor felnézek ide és elrepül minden bánatom! Mennyi beteg ember van ...

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

eightmiles
Hogy mik vannak.... 😊

úristen,ugye tudod hogy éppenséggel a T&T-t próbálod feltelepíteni áll néven,és warezosan?Ami crack-et,vagy jelszót kér...egy csomó torrenten ez van...LOL 😄

0Diaz0
Oké! 😊

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

gumikacsa
Viccelt Te nagyon balfütyi... Ismer, évekkel ezelõtt õ segített megtanulni a 3d modellezés alapjait.
Anno nagyokat alkotott, kukkants be a galériájába. De elég az offból, a hg takaríthat (engem is 😄)

7936: Nem minden arany, ami fénylik. Nem kell mindennek bedõlni.

Renault magnum http://kamionszim.hu

Off:
mielõtt ide írsz kérlek vegyél egy pár nyelv órát!!! (Jó tanács)
abacss
Ja és igy tudsz Onlinba játszani nagyon jo !!!!!!!!!! 😊

abacss
Muszály a fizetöset csak ugy tudsz játszani 😊

fuszhi
Off:
😊)))) hát ez mi ez te, 😊))) elkezdi kacsa 😊))))) " nagyon kell szépen kértem léci kacsa 😄 " 😊))) Hogy itt mik mennek ez hihetetlen.
On : 😊 Ne legyetek ilyen fukarok, adjatok már a srácnak egy igazi linket , nem értem ebben mi az olyan nagy dolog ha kért linket adjatok neki nem kell ekkora dolgot csinálni belõle õ se csinál belõle akkorát 😊

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

18fitym4-v4n-32M83ü
Próbáld meg!

<#zavart2>

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

És komolyan el is hiszed, hogy ez nem kamu torrent, ha egyszer augusztusban jön a játék?

Vajo, ideje a fejlécet kiegészíteni a hónappal is... 😉

Nyugi. 😊)

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Ezt most én nem tudom értelmezni. :|
Gerypapa 95
ha van nyomorék ... 😄DDD

0Diaz0
Jó mindegy.. most még hülye ez az egész rendszer.. majd ha kijön,akkor jobblessz.. 😊

0Diaz0
Torrent..

Még meg sem jelent a játék,akkor honnan lenne meg neked?....

0Diaz0
Sziasztok skacok! Egy kis segitséget szeretnék kérni! Leszedtem egy ETS2-õs torrentet, telepíteném fel de kér vmi kódot.. és amit ír 2 oldalt,hogy onnan lehet kódot szerezni az mind fizetõs.. mi lenne erre a megoldás?

eightmiles
Így van, majd a házigazda rendet tesz, nem kell itt össze-vissza mínuszozni minden ártatlan embert feleslegesen.

Vazz népek, ilyen könnyen felhergel titeket minden random troll? Hagyjátok már a francba a srácot, majd Vajo jön és eltakarítja...

Truck Driver001
Nyugi van gyerek, csak poénkodott..

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

eightmiles
nemá nekem esztet a játékot külgyétek el léci ez egy ujj játék??? nagyon kell szépen kértem léci kacsa 😄

gumikacsa
Takarodj... 😛

eightmiles
hollehet letölteni?? bwahaha

sztem sok mindenki,még mindig divat a Haulin,ETS,GTS

Üdv.Valaki egyébként játszik manapság közülletek valamelyik kamionos game-val?
omg
Szerinted mit? Tuti egy crack-es full verziót. :]
Miért mit kért a srác? Mert én most jöttem és kivolt már törölve a 18 as post és nem láttam.Valaki világosítana mert érdekel.Köszönöm elõre is s szép napot nektek... 😊
Hát annál szarabb biztosan nem lesz az ETS2-ben sem... 😊

Apám.Milyen fazonok.
gumikacsa
Meg az ilyen kérésekkel el is takarodhatsz innen.

Még nem jelent meg a játék!!!

Engem mindig is csak az abszolút szar fizika tántorított el az ETS GTS stb tõl. Egyedül az Extreme Trucker 2 ben volt tûrhetõ, de az meg elég hamar unalmassá vált. :S
Ismerve azt SCS-t, kiadják, és úgy lefogják szarni, hogy azt csak na.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Az SCS-t ismerve a fos fizikát éppen nem fogják peccsel javítani... 😄

fuszhi
Üdv úr volt aki panaszkodott hogy valaki lefordíthatná azért mutattam egy alternatívát innen üzenem igen google fordító ebbõl azért már kilehet sakkozni nagyjából ha nem fordítaná senki. Egyszeri alkalomnak szántam csak a példa kedvéért. Üdv

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

Szerintem itt már nem lesz elszarva a fizika. De ha még is úgy is mindenki írkálni fogja rágyúrnak aztán kiadnak egy Patch-t😊
gumikacsa
Ha kiadják ezt a játékot, kipróbáljuk, azon látszani fog, hogyan állnak fizikailag. Arra a legjobb lesz, hogy rengeteg visszajelzést kaphatnak, min kell még finomítani. Amolyan fizetõs béta teszt....

Jaja. Mostmár csak a fizikán csúszhatnak el leginkább. :| Én attól félek leginkább.
A lényeg, hogy amikor teljesítesz egy fuvart, tapasztalati pontokat kapsz, bizonyos pontszám elérése után pedig szintet lépsz. Minden szintlépéskor kapsz egy képességpontot, amivel a képen látható fuvarfajták valamelyikét fejlesztheted. A fejlesztett fuvarfajták (nagytávolságú szállítás, nehéz és törékeny rakományok, just-in-time megbízatás) gyakrabban bukkannak fel az elvállalható melók között és jobban tejelnek, az ADR-licenceket szintén így szerezheted meg, az Ecodriving meg gondolom annyit tesz, hogy csökkenti a fogyasztást magasabb szinten.

Király kis játék lesz ez, már most látom.

Nem lesz ez annyira rossz game szerintem.Csak jönne már.
TruckerDave
Tapasztalat alapján tudod majd osztani a skill pontokat.

pontosan!