Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vágd össze a sok videót amiket eddig kitettek, és kész is.
nem tudni róla semmit😞
Sziasztok!
Hivatalos bemutató trailer várható valamikor?<#conf>
TruckerDave
Azok a hivatalos blogon lettek közzé téve, úgyhogy biztos nem fake.

Szobi30
azok nem, de nézd már meg, hogy azokon mennyivel kevesebb város van... :/

www.szobi.picturepush.com

akkor biztos ezek is fake-k nem?: #7832
xD nah persze 😄

Fake kép, már írták.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

fúú azért lesz ám város bõven 😄 meg útvonal is úgy látom 😛 😊

De amikor beosztott vagy ott még folyton kapod a fuvart nem szabod meg mikor veszed fel !

Miért nem aludtál a fuvarok elõtt? Én mindig így csináltam(most is jatszom vele"gts"),és ahogy gumikacsa írja,teljesíteni lehet a fuvarokat.
Én nem kötegszem esküszöm én úgy játszottam elkezdtem a fuvart (GTS)mármint beosztottként és elvittem a fuvart. Oké nem kell aludni. Felvettem a következõt egybõl de pár óra mulva már aludni kell így elmegyek, majd mire felkelek a céltól lévõ parkolóban úgy 200 km re már sárgában vagyok !

gumikacsa
Nem vagyok kamionos, de az még egy laikusnak is világos, hogy minden fuvar idõre megy. Ez az idõ hol lazább, hol durvább. Cége és/vagy fuvarja válogatja. Igaz, anno, volt, hogy aznap nem vittük vissza a rakományt (konténereket hordtunk az országban szanaszét, vámoltatni), mert útba esett az édes otthon, és inkább ágyban aludtunk, mint Pesten Józsefvárosban, a konténerterminálban, az Edében...Persze ilyenkor valami kamu szöveggel felhívtuk a fõnököt.

De nem értem, mi a gond, az eddigi részekben is úgy voltak megoldva a fuvarok, hogy simán, pihenõvel le lehetett vinni, legalábbis én eddig nem késtem el fuvarral, pedig max 90-el megyek, és ha aludni kell, alszok.

Renault magnum http://kamionszim.hu

v43 001
Nézd meg, a FAKE képen több város van megjelölve mint amit az SCS kirakott. Ha az eredeti képekre ránagyítasz, halványan, de látni fogod az úthálózatot. A fake képen pedig az "új" városoknál nincs semmi út.
Ráadásul az SCS nem rakta ki ezt a képet az oladlára, és a hivatkozás is gyanus :-) Tehát egyértelmûen fake, valaki csak unatkozik :-)

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

Robertoo21
Jobb helyeken így megy. Pl.: Dachser kitétele, hogy le kell szedni az autót délelõtt...megadják, hogy az elhozatal 8-16 között lehetséges...ilyen idõkorlátok vannak.

Sonderfahrt-nál (sprinter), pl. megadhatom, hogy x órára kell, hogy nálam legyen. Maximum azt mondják, hogy x óra a menetidõ, így tudja vállalni.

-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!

Nagybátyám kaminos állandóan nyúzom a kérdéseimmel 😄 és kérdeztem tõle pont ETS miatt hogy hogy vannak a fuvaridõk valóságba felvetettem hogy idõre és õ mondta hogy az nem egészen úgy van mer te megmondod vagy fent tudják hogy te pihenõvel meg mindennel számolva mire érsz oda 😊

Robertoo21
privátba ment 😊 de igen az 😊

Nyáron sörgyárba dolgoztam ! Ott volt hogy beszélgettem targoncásokkal néha engem hívtak külföldi sofõrökhöz fordítani 😊 Ott volt egy srác targós mondta kérdezzem meg milyen dobozt hozott mondta stefl öset ! Már csak neki volt hely raktárba így õt rakták le, de a lényeg hogy tegnapra volt beírva érkezésnek szóval nem x órára. Csak elõtte más érkezett így értelemszerûen kint várt, és csak másnap fért be ! Egy dolgot megtanultam a raklap minden nyelven palett egy gyárba-sofõrnél 😄

Logisztikus? Mert a Kamionozás nem az különben azt tanulnám 😊

Robertoo21
Ne vedd kötekedésnek!

Bocs a dupláért!

Robertoo21
mivel szakmámba vág, így ezt megcáfolnám!

Minden esetben meg van szabva, az indulás és a beérkezés a szerzõdéskötéskor.

Just in Time fuvaroknál van megszabva, hogy 1-2 óra differencia lehet a megadott beérkezésnél. Különben jön a büntetés.

Alap esetekben, nap van megadva mikor kell beérni.

Az, hogy nem volt szabad hely, az már kapacitás probléma.

Amúgy a játékot elnézve, egy heted van, hogy elvidd a rakományt?

Amúgy a valóságban is idõre megy!
Egy ismerõsöm Angliában dolgozik és egyszer 10 percet késett, de mivel nem romlandót vitt 2 napig ott kellett állnia a telepen mert nem rakhatta le a szállítmányt, mert nem volt szabad hely!
Ez a logisztika dolog tényleg hajszál pontosra ki van számolva!

De miért idõre megy -.- Valóságba is megvan adva nagyjából mire de nem olyan idõ hogy felveszed árut és abban a pillanatban elkésel 😞

wollnerd
Nézzétek már meg a kép hivatkozását....

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

gumikacsa
Sajnos ez nem jelent semmit. A GTS megjelenése elõtt az IVECO is mint iveco volt a képeken, de miután mégsem kaptak licenszt ivedo lett...

Akkor én kérek elnézést, nem tudtam!

Szobi30
ott tényleg így van, Basel-tól megy fel a Francia oldalon, és a Német oldalon is egy egy pálya, majdnem teljesen a határvonal mellett...
persze nem simul hozzá, de egy ilyen kis képnél, lehet hogy van egy kis csalás benne...

Hát én élõbe még ilyet nem láttam, hogy pontosan a határvonalon megy az út...
Kicsit érdekesnek vélem...

SLICK
hopp az kimaradt, akkor elnézést !

Nem lehet... Hanem biztos😊 De már beszéltük csak olvass lejjebb😊
SLICK
a kép bal felsõ sarkában észrevettétek gondolom, hogy lehet megkapták az Iveco és a DAF licenszeit is. Mert a rendes logó van kirakva ott.

Én is elöször azt hittem mondom kitörölte a piros vonalat majd áthúzta más helyre de nézd meg jobb oldalt a truck-okat teljesen más színûek mint az elõzõ kép és más fajták is! ÍGY NEM HINNÉM, HOGY FAKE!!!
v43 001
Ez szerintem fake kép :-)

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

amúgy magyar nyelvû lesz a game?
új útvonal

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

Szobi30
már a legelején leírták, hogy milyen országok lesznek benne...és Magyarország nem volt köztük, akkor rá kérdeztek, hogy benne lesz e Magyarország, és az volt a válasz, hogy a költségvetés miatt, nem tudják beletenni, és mellesleg akkor megjegyezték, hogy Magyarországon, és Romániában nagyon kicsi volt az eladási arány az elõzõ játékoknál is...szóval szerintem már csak ezért se fogják beletenni

fuszhi
Tudjátok miért ? Bizonytalanok nem tudják milyen nemzetiségû zászlóhoz tartozik magyar ország területe a válság miatt, és ezért inkább kihagyják addig.

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

TruckerDave
Úgy emlékszem Dánia és Svédország azokban sem volt benne. És ez sajnos még rosszabb, hogy már halványan sincs ott a Magyar hon :/

Jaja ezt én is néztem😄
Skypack
Nem tudom kinek tûnt fel, de a második képen bal felsõ sarokban ott vannak a márka jelzések és szerepel köztük a DAF és Iveco is és nem az van ott hogy DAV meg Ivedo

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Skypack
Nem tartom valószínûnek, hogy bekerülne, bár ahogy elnézem Dánia és Svédország sincs rajta ha jól emlékszem az ETS1-ben benne volt.

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

gomze
Látszik, hogy a térképet még mindig nem véglegesítették. Most is látok rajta két változást. Az egyik hogy sajnálatos módon magyarországot már teljesen törölték róla, a másik pedig hogy belgiumban mostmár mintha eggyel kevesebb város lenne az elõzõ maphoz képest.
Viszont az jó hogy végre anglia városait is megmutatták, bár már sejtettük hogy fog kinézni. (szerintem maradt UKTS, talán kiegészítik egy-két úttal)

Még mindig nincsen rajta Magyarország! Remélem azért fél év alatt még belefér!

v43 001
Teszik! 😊

fuszhi
A középsõ képen a térkép szaggatott vonallal mutatja hogy : csónakázunk talán? 😊))

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

Jaja, végre konkrétabb infók is vannak a játékmenetrõl!
-------------------------------------------------------

"A Euro Truck elsõ részében a játékos már a játék kezdetén szabadúszó volt - céget ugyanakkor nem alapíthatott. A GTS-ben és a UKTS-ben már többlépcsõs volt a karriermodell: kezdetben alkalmazottként kellett dolgozni, az elsõ kamion megvételével azonban ott is szabadúszóként folytatta a fuvarozást a játékos, amelyet egy egyszerû cégmenedzsmenttel is megtoldottunk. Néhányan talán emlékeztek rá, hogy a régebbi 18WoS játékaink között is volt olyan, amelyben fokozatosan válhattatok az utak királyává (gyors kérdés a veteránokhoz: az Across Americára, vagy a Pedal to the Metal-re célzunk?), a karriermód mellett azonban a fõmenübõl gyorsjátékot is indíthattunk, amely során a kezdõ- és célállomás kiválasztása után csupán egyetlen fuvart kellett teljesítenünk.

E két módozat szerepeltetésével minél több játékosnak próbáltunk kedvére tenni, elvégre tudjuk, hogy az igények eltérõk: vannak, akik a tartalmasabb cégmenedzsmentet részesítik elõnyben, míg mások a játék magvát jelentõ fuvarozást élvezik, és általában nincs türelmük ahhoz, hogy hosszú idõ alatt egy profitáló virtuális szállítmányozási vállalatot építsenek fel (elõbbiek jellemzõen idõsebb, míg utóbbiak fiatalabb játékosok).

Az ETS2-ben igyekszünk a fentebb felsorolt módozatokból a legjobb elemeket összegyúrni a játékba, méghozzá úgy, hogy sokkal nagyobb szabadságot adunk a játékosnak a karriermód alatt anélkül, hogy a játékmenetet több kötött fázisra bontanánk (lásd GTS), vagy épp több játékmódban kínálnánk (a'la 18WoS).

Épp ezért, a játék során egész idõ alatt két markánsan eltérõ lehetõség áll a lelkes fuvarosok elõtt a pénzszerzésre. Egyrészt bármikor beállhatsz egy céghez rendszeres, vagy alkalmi munkavégzésre: ekkor a rakományt és a teherautót készen kapod, akárcsak a célállomást - ez voltaképp megfelel a korábbi 18WoS-ek Quick Game módjának, és a GTS-es karriered elejének. Emellett azonban saját kamionra és flottára is gyûjthetsz pénzt: így ha az anyagi helyzeted engedi, bármikor nekiállhatsz szabadúszóként melót keresni, és a saját vállalatodat építeni.

A GTS-sel szemben a két mód között bármikor szabadon váltogathatsz: simán elõfordulhat, hogy már van egy pár kamionból álló kis céged, ennek ellenére megtetszik egy olyan, tapasztalt sofõrt igénylõ szerzõdéses munka, ahol nem a saját kamionoddal, hanem a cég nyergesével kell dolgoznod (ez különösen akkor lehet csábító, ha egy kikozmetikázott és/vagy bika kamiont kell kezelésbe venned).

Biztosak vagyunk benne, hogy eme megoldást mindenki értékelni fogja, elvégre nem csak szabadságot ad, hanem mindkét esetben érezhetõ lesz a fejlõdés is: azok, akiket nem érdekel a cégmenedzsment, rengeteg változatos megbízatás közül választhatnak majd, melyek teljesítéséért tapasztalati pontok is járnak (gondolom az Extreme Truckerhöz hasonlóan ezzel speckósabb melókat lehet majd kioldani), míg azok, akik maguk szeretnék kiválasztani a fuvarok úticélját, már a játék elején heti törlesztésû kölcsönt vehetnek fel, így rögtön vehetnek saját kamiont - nem muszáj kötött megbízatásokat teljesíteniük."

#7806<#heureka>

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

gomze
Úgy néz ki, hogy a legújabb hírek szerint az ETS2 fõmenüben a saját karrierünk mellett lehet választani egyszeri gyors fuvarokat is más kamionjával, és így azok is szórakozhatnak a játékkal, akik nem akarnak nagyon bele mélyülni, és egy agész fuvarozó céget irányítani egy karrier keretén belül.Jól hangzik!

luspaydavid
Van aki még átt lát a topicon.<#eljen>

The Truck Is My Life

Akkor meg elnézést kérek. de melyik okos kavart?
gumikacsa
Kicsit el vagy varázsolva, az Scs egy szóval nem kérte, hogy támogassuk õket. Azt kérték, hogy vedd, vegyük meg a játékot, ezzel támogassuk õket. Ami az itt lévõknek alap, ha nem így gondolod, akkor nem vagy ide való.
Az hogy adakozzunk, itt bukott ki valamelyik okoska fejébõl...