Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eightmiles
nemá nekem esztet a játékot külgyétek el léci ez egy ujj játék??? nagyon kell szépen kértem léci kacsa 😄

gumikacsa
Takarodj... 😛

Renault magnum http://kamionszim.hu

eightmiles
hollehet letölteni?? bwahaha

sztem sok mindenki,még mindig divat a Haulin,ETS,GTS

Üdv.Valaki egyébként játszik manapság közülletek valamelyik kamionos game-val?
omg
Szerinted mit? Tuti egy crack-es full verziót. :]
Miért mit kért a srác? Mert én most jöttem és kivolt már törölve a 18 as post és nem láttam.Valaki világosítana mert érdekel.Köszönöm elõre is s szép napot nektek... 😊
Hát annál szarabb biztosan nem lesz az ETS2-ben sem... 😊

Apám.Milyen fazonok.
gumikacsa
Meg az ilyen kérésekkel el is takarodhatsz innen.

Még nem jelent meg a játék!!!

Engem mindig is csak az abszolút szar fizika tántorított el az ETS GTS stb tõl. Egyedül az Extreme Trucker 2 ben volt tûrhetõ, de az meg elég hamar unalmassá vált. :S
Ismerve azt SCS-t, kiadják, és úgy lefogják szarni, hogy azt csak na.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Az SCS-t ismerve a fos fizikát éppen nem fogják peccsel javítani... 😄

fuszhi
Üdv úr volt aki panaszkodott hogy valaki lefordíthatná azért mutattam egy alternatívát innen üzenem igen google fordító ebbõl azért már kilehet sakkozni nagyjából ha nem fordítaná senki. Egyszeri alkalomnak szántam csak a példa kedvéért. Üdv

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

Szerintem itt már nem lesz elszarva a fizika. De ha még is úgy is mindenki írkálni fogja rágyúrnak aztán kiadnak egy Patch-t😊
gumikacsa
Ha kiadják ezt a játékot, kipróbáljuk, azon látszani fog, hogyan állnak fizikailag. Arra a legjobb lesz, hogy rengeteg visszajelzést kaphatnak, min kell még finomítani. Amolyan fizetõs béta teszt....

Jaja. Mostmár csak a fizikán csúszhatnak el leginkább. :| Én attól félek leginkább.
A lényeg, hogy amikor teljesítesz egy fuvart, tapasztalati pontokat kapsz, bizonyos pontszám elérése után pedig szintet lépsz. Minden szintlépéskor kapsz egy képességpontot, amivel a képen látható fuvarfajták valamelyikét fejlesztheted. A fejlesztett fuvarfajták (nagytávolságú szállítás, nehéz és törékeny rakományok, just-in-time megbízatás) gyakrabban bukkannak fel az elvállalható melók között és jobban tejelnek, az ADR-licenceket szintén így szerezheted meg, az Ecodriving meg gondolom annyit tesz, hogy csökkenti a fogyasztást magasabb szinten.

Király kis játék lesz ez, már most látom.

Nem lesz ez annyira rossz game szerintem.Csak jönne már.
TruckerDave
Tapasztalat alapján tudod majd osztani a skill pontokat.

pontosan!
Ez mi?
tibi08
Errõl a pontos cuccról egybõl a sims jutott eszembe 😊

tibi08

Szobi30
2. képen nézd a személykocsiét

www.szobi.picturepush.com

Utolsó két hozzászóló elmondaná melyik képen látott rendszámot?
TruckerDave
Hasonlít a svédre, de ott nincs kötõjel és nem piros.

az nem belga rendszám?

A lényeg, hogy készül egy újabb kis játék, amit azok a (csõdbe ment csapattól verbuvált) fejlesztõk csinálnak, akik a T&T-t is összedobták. Ebbõl egyrészt némi pénzt remélnek, másrészt az ETS2-be szánt effektek és technikai újítások közül is ide kódolnak le elõször egy párat. Egy "ismert vállalat" áll a munka mögött, ami nyilván a Scania lesz, a játék már majdnem kész, 90%-on áll.

Egyelõre úgy látszik, valamiféle Scania Truck Simulatorhöz lesz szerencsénk skandináv helyszíneken (nézzétek meg a második képen az autó rendszámtábláját, svédnek tûnik), a képek alapján meg a játékmenet így elsõre a T&T és az Extreme Trucker keverékének tûnik - vannak képek, ahol szûk terepen kell lavírozni, a harmadik, szerpentines képrõl viszont rögtön az Extreme Trucker 2 ugrott be.

gumikacsa
Ezt inkább hanyagold, ha nem bírod rendesen lefordítani.

Skypack
google forditó ? <#nezze>

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

semmi hasznosat nem tudtunk meg:S
fuszhi
Ipari együttmûködés
Elnézést a megfelelõ formanyomtatványon tippeket és ugratások, még mindig várjuk a végleges jogi lépéseket ahhoz, hogy hivatalosan is bejelentette egy második projekt fejlesztés alatt SCS Software, de ehhez most leleplez legalább néhány bitet a háttér info.

Vissza 2010-ben, egy szerencsétlen események sorozata okozott egy másik kis prágai székhelyû, független játékfejlesztõ stúdió leállítja. Hirtelen lehetõségünk volt felvenni több idõs ember egy csapásra, alapvetõen egy magja egy nagyon tehetséges fejlesztõcsapat. Azt kár lenne kihagyni egy ilyen lehetõséget, de tudtuk, mi egyszerûen nem engedheti meg magának a fejünk növekvõ száma abban az idõben. A magasabb havi égési sebesség egyszerûen nem volt összhangban a bevételek, és nézte, ahol a vonalak extrapolált a cash flow gráf metszõ volt, egyértelmû volt, hogy nem lennénk képesek fenntartani annyi ember végéig ETS2 projekt, még akkor is, ha néhány extra programozók és mûvészek esetleg gyorsítsa fel a fejlõdését.

Ahogy voltunk vakarja a fejünket, hogy hogyan kell a süteményt, és enni is, mi jött egy jó ötlet: vegyünk egy kockázatot, és nem egy kísérletet folytatni kisebb lehetõségek - megpróbálják elõállítani korlátozott körû projektek mellett az opus magnum a Euro Truck Simulator 2 projekt. Alapvetõen a cél az volt, hogy vizsgálja meg további szempontokat a teherautó vezetési jelenség, kisebb játékokat építeni gyorsan, néhány hónap, és próbáld meg, hátha vissza tudják hozni a beruházás gyors és remélhetõleg még közvetve segítik a haladást az ETS-2.

Ez volt az út, amely oda vezetett, hogy létrehozását Trucks & Trailers. A projekt kiderült, hogy a siker - új 3D-s modelleket építettek, hogy ETS2 részesült, új motor hatások jöttek létre a T & T, amely ETS2 azonnal kihasználta, tudtunk több idõt töltenek a madárinfluenza, most, hogy több projektet profitált belõle, és mind csapatok voltak biztosítva egymást ihletet. És szinte, mint egy mellékhatás, egy kis alkalmazás, amely segíthet a wannabe kamionsofõrök egy kis betekintést trailer manõverezést született. Végül, de nem utolsósorban, a számviteli könyvek nézett egy kicsit jobb játékot nyújtó másik hasznos bevételt.

Ahogy egyre közelebb kerültek felszabadulásához Trucks & Trailers, egy nagyon izgalmas lehetõséget jelent meg elõttünk, a forma szoros együttmûködésben a világ egyik vezetõ teherautó-gyártó. Nem kétszer is meggondolják, ez volt esélye, hogy tanuljanak a "nagy fiúk" és persze egy esélyt, hogy a játékunk a szélesebb közönség, mint hûséges, de nem olyan sok rajongótáborát. Azt is tudta, hogy ezúttal is célja, hogy nagyobb és ambiciózusabb Errõl a funkcióról meg a projekt, mi voltunk benne, tudtuk építeni valamit, ami többet is megtalálhatók érdemes játszani.

Itt vagyunk, körülbelül fél évvel késõbb, egy majdnem kész játékot .. Maradj velünk! 😊))))))

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

Ezt a játékot várom nagyon és a Far Cry3-t,úgy néz ki mindkettõbõl jó ha karácsonyra lesz valami!<#falbav>
gumikacsa
Az a fordító tippje volt, nem hivatalos információ.

kutizsolt
A szoveg elso feleben azt irja ha jol vettem ki hogy: valami jatekgyarto ceg pragaban bebukkot es igy az scs ujabb jo szakembereket szeresztek be, es fejleszthetik az uj projektet

V-Power Shell

TruckerDave
Más múltkor írták, hogy a Scania teszt központban kel majd tesztelni, vagy valami ilyesmi.

kutizsolt
szerintem ez olyan lesz mint az et2 csak csak et3 es lehet majd europaban is extreme fuvart vinni, de ez csak az en velemenyem nem biztos hogy ez

V-Power Shell

v43 001
Ez az új játék lesz, arról van szó. De mivel megint csak hosszú a szöveg, jó lenne, ha valaki lefordítaná.
Elõrre is köszönjük neki!

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

Ez amúgy új játék lesz vagy ez az ETS2? Nem sikerült kivennem a szövegbõl 😄

Eddig nagyon scania fan voltam de lecserélem lehet egy man-ra vagy egy iveco-ra😊
kutizsolt
nekem a scania tukor belso nezetbol nem tetszik a T&T-ben jobb volt

V-Power Shell

gomze
Na ugye én meg mondtam !

gumikacsa

gomze
Szerintem meg nem.

Elég heti egyszer pénteken 😄

gomze
Vagy nézd sûrûbben a blogot!😊