Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Los Angeles, California
Tudja valaki, hogy itt nálunk a kamionosok melyik hullámhosszon forgalmaznak? ( CB )
www.smart-bus.hu
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
#8220: szomszéd? 😄
к.ιηтнуα.
Thank God, I\'m a Lada owner!
Mindenkinek a szíve joga hogy mi a kedvenc kocsija,és azért mert neked nem jön be attól még nem kell legázozni,lecikizni 😊
Van aki imádja még az 50-es 60-as évekbeli kocsikat is(Pl.: Corvette,Bel Air,stb...)és akkor mivan?Az is gáz?Legyek olyan hogy minden új autó ami kijön csak az tetszen,és akkor a többi már mind szar? 😊
Amúgy nem rossz egy jól megépített homológ Lada versenyautó.
Volt szerencsém egy 1.6-os rally ladához, Weber karbi volt rajta meg minden finomság, a tulaj elmondása szerint olyan 140 ló lehetett, de érzésre meg is volt 😊
Asus Rampage IV Extreme, Intel Core i7 2600K, Sapphire HD 6970 2GB GDDR5, Corsair 2x4GB DDR3 1600MHz Logitech G19 billentyűzet
Nekem is van egy és nem sajnálom rá a pénzt hogy tuningoljam.😄
|-| Intel Core i5-3570K |-| Asus P8Z77-V |-| Sapphire Radeon HD 7850 2GB OC |-| Corsair Vengeance 8GB 1600MHz DDR3 |-| TÁP: FSP Aurum Gold 700W |-| SSD: Samsung 830 64GB |-| HDD: WDC 1,5 TB |-|

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
к.ιηтнуα.
pff mar 10 napja hír nincs...
most majd mikor tesznek beraknak egyetlen egy képet oszt nézzük....
V-Power Shell
Intel Core 2 Duo CPU E7400 2,80Ghz|2x 2Gb Kingston PC2-5300|1gb Gigabyte GTX 560 Super|
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Ami most biztató, hogy eddig mindig a kiadó elvárásai alapján készítették a játékot (a kiadó határozta meg, mi legyen a játékban, mi nem, és a kiadó adta meg, hogy augusztus 5-én meg kell jelenni a játéknak. Sokszor nem volt így sem mindenre elég a megszabott idõ, és jöttek a javítások). Ez lesz az elsõ játékuk, amit nem a kiadó utasításai szerint készítenek, és ez jót tehet a játéknak.
Amit eddig láttam a játékból, az mindenképpen elõre lépés, és nagyon tetszik. A tükör állíthatósága is, és a GPS is, na meg végre a világítást is külön gombokkal lehet majd kapcsolni, dinamikus fény-árnyék, változatos növényzet, táj, stb-stb. Remélhetõleg a manuális váltás lehetõsége a G25-el, és a kuplung használata is bekerül a játékba, és ha a hátralévõ 4 hónapban behangolják a fizikát, és a kormányzást, akkor még jó is kisülhet a játékból.
Én most is reménykedek, mint mindig. Sajnos eddig mindig csalódtam, de addig ne temessük a játékot, amíg ki nem próbáltuk. Hibátlan nem lesz, de attól jó még lehet, kis szerencsével akár még szimulátornak is nevezhetjük majd. (ÁMEN) 😄
Renault magnum http://kamionszim.hu
"Abszolút jó kis szimulátor élményt nyújtott nekem mikor ráéreztem arra amit a programozók át szerettek volna adni amire most nem térnék ki."
Nem tudom, milyen érzésed lehetett, de hogy szimulátor élményt nem nyújtott a játék, az egyszer biztos. És a legbosszantóbb az egészben, hogy tudta az ember, ha csak egy kicsit foglalkoznak az irányítással, és a fizikával, fényévekkel jobb játék lenne.
"Kormánnyal iszonyat jó." Van itt valami szar elõttem, amit tekergetek, de az iszonyat jótól messze van vele a játék. Lehet, hogy szutyok a kormányom.
" mikor kamionnal közlekedünk valahogyan át kell tudniuk adni azt hogy sebesség függvényében a kamion egy tartományban kormányozhatatlanná válik." Persze, de nem így, ahogy a játékban meg lett jelenítve, és nem olyan alacsony sebességnél, mint a játékban. Pl. mi anno a Rábákkal, Ifákkal szinte el sem tudtunk érni ilyen sebességet 😊.
"Már alig várom 2012 AUGUSZTUS -t" Ebben egyet értek.
És így a végére az én véleményem: Elsõnek legyen kész a fizika, legyen jó az irányítás. Ha ez megvan, akkor jöhetnek a kisebb-nagyobb dolgok, amikkel fokozzuk a játékélményt. Én is tudnék még sok dolgot felsorolni, mit vennék még szívesen a játékban, de nálam mindenek elõtt van, a fizika, és az irányítás.
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
Ez csak az én véleményem, nem kényszerítem senkire. 😊))
Egyetértek persze hogy lehetne ezerszer jobb. Le is irtatok pár dolgot hogy min kéne változtatni. Egyet is értek.
Viszont a lényeg az amit most fognak nyújtani, hisz ha tetszik, ha nem 😊))akkor is az lesz. Ha túl nagyra vágyó vagyok, akkor nem leszek elégedett soha semmivel. Mindenki másképp értelmezi ugyanazt a dolgot.
Ezzel semmi baj sincs. Szar a játék 😊 ahogy mondjátok. 😊) Szerintem a látásmód a kulcsa mindennek, és alul van értékelve sok apró dolog amit ti másodrendûnek tartotok a játék lényegi részével ellentétben. Tudom.
Viszont én igyekszem optimista lenni. Nekem bejön a cuccos 😉 Szerintem nektek is.😊
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
Nincs hír, nyilván nem érnek rá. Nekem is jobban tetszett, amikor naponta volt legalább egy kép.
Remélem, a fordítás megint online fog zajlani, mint a T&T esetében, mert legalább nem két hónap csúszással kapnánk kézhez az EREDETI játékot.